2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar yeni bir şey öğrendim. Leslie Evde Yürüyüş programı. Leslie bi fitness eğitmeniymiş. Youtube'da videolarla yapılıyo galiba. Daha önce duyan yapan var mı? Yapanlar çok eğlenceli olduğunu söylüyorlar

Duydum cnm hatta başladım ama devam edemedim benim bi arkadaşım epey zayıfladı yediklerinede dikkat etmişti tabiii

Spor konusunda ben de pek istikrarlı olamıyorum yaa. Yediklerimi de kısabilir miyim bilmiyorum hep açım Ama bi deneyeceğim :)
Evde tek başıma bende yapamıyorum bebişle spora salonuna da gidemem artık.. havalar ısınsın bol bol yürümeyi düşünüyorum.. yemek çok yemiyorum ama düzensiz beslenmede de veremiyorum ben.. olduğu kadar artık 2 kilo kadar var hamile kaldığım kiloya..1-2daha gitse yeter..

Markası ne cnm.. bnde hala karar veremedim... halısının kalınlığı falan nasıl..
ben huanger piyanolu oyun halısı aldım canım n11.den ıcı yumusak oldukca. oyun halısına göre gayet kalın. fisher price bunun 2katı fıyatı. ablamda tiny loveın pıyanosuzu var bıraz büyük o. onu da verıcek bana. oyuzden cok para vermek ıstemedım bunu aldım. jumbo boyu kalmamıs normal boyu aldım bıraz kucuk boyu ama ıkı uc ay oynayabılır zaten sonra oturarak oynar pıyanosuyla ıcıne gırmesıne gerek kalmaz . çok para verılmez boyle bıseye cok oynamıyorlar zaten

Cnim ben çok leslie yaptım.diğer sporlar gibi hiç sıkıcı değil çok eglenceli

Bende baktım buna jumbo olursa iyi olurdu bnm için bnm kız biraz uzun bende çok pahalı bişey bakmıyorum aradaki farka başka bişey daha alırım diye düşündüm tatlı oyuncaklar var

Bizimkide oyle canim rahatsiz yeri pek seviyor orda uydu yatagina yatirmak icin aldim nasil agliyor geri biraktim sustu kangurun hangi marka canim memnunmusun
Bi de kaka yapamadığımda zorlandığında hemen pusetine koyuyorum o pozisyondan dolayı sanırım hemen yapıyor valla 5-6 kez koyduk hemen yaptı :)) kanguru mamadusbaby aldım canım, ya guzel de yenidoğan aparatı olmasına rağmen tam kumaşı benim kızın kafasına geliyor kafasını oynatınca da yanağına falan surtuyor benim kız minik ondan mı anlamadım elimle tutuyorum acıtmasın diye ama biraz boyu uzasa bizimkinin çok rahat taşınır

Senin kizi iki besigi var uyuyamiyor ama pusetinde uyuyor diyorsun ya iste bu yuzden karni sıkıştırıyor rahat ediyor :)

Senin kizi iki besigi var uyuyamiyor ama pusetinde uyuyor diyorsun ya iste bu yuzden karni sıkıştırıyor rahat ediyor :)
Doğru valla gece 2 de baktım ıkınma sesi duyuyorum kalktım salondan puseti getirdim 10 dk içinde yaptı :) tek kötü yanı oturur vaziyette olduğu için kakalar sırtına çıkıyor :/

Dün bebisimi kanguruya koyup öğleden sonra güneşi dışarda batirdik, çok kalabalığa girmeyim dedim ama kendimizi Eminönü beyazit da bulduk
Kanguruyla rahat oluyor hemen uyuyor.Ama daha emzirme bakım odası bulamadan altina yapiverdi fellik fellik yer aradık neyseki uzakta değilmiş :)
Bu anne bakım odalarına bir el atılmalı cidden

Paşam nasıl canım gece nasıl geçti

B
Doğru valla gece 2 de baktım ıkınma sesi duyuyorum kalktım salondan puseti getirdim 10 dk içinde yaptı :) tek kötü yanı oturur vaziyette olduğu için kakalar sırtına çıkıyor :/
Benimkide hep anakucaginda yapiyor ev tipi :)) fosuurt diye orda yolluyo :))

Cok sayfa olmis bakamiyorum kizlar. Dun cok fenaydi uyandigindan beri aglamaya basladi hic susmadan. Memeyi reddetti gogsum tas gibi oldu oburunin 3kati kadar oldu. Neden ne oldu bilmiyorun dun sabahtan aksmaa hic durmadan aglama huzursuzluk vs oldu. Kimseye cvp da veremedim pek okuyamadim giremedim zaten cisli bezde azalmaya basladi. Haftaya cuma hem kontrol hem asilar var merakla bekliyorum..gercekten cok zor bi bebek.. 8martimiz kutlu olsun ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…