Aanneveoglusu
uyumuyor kesemeiyorum tirnaklari aciyorum arada yuzini cizdi hep hadi o neysede gozune sokuo duruo elino o yuzden korkuyorun.. valla bende en azindan seneyi kapatirim 2 3ay rapor mecbur.. 40gun iznim derken az birazda ucretsiz alirim.. bi 9 10aylik olsun en azindan cunku bakici dusunuyoruz cok da kucuk olsun istemiyorum..
Bende baktım buna jumbo olursa iyi olurdu bnm için bnm kız biraz uzun bende çok pahalı bişey bakmıyorum aradaki farka başka bişey daha alırım diye düşündüm tatlı oyuncaklar var
benım kıde uzun kuzum 2hafta once 59cmdi. kılo da 6larda. gerı yollamayalm dedık hatta kollar uzak.kalıyorr oyuncaklars ayakları pıyanoya degdıgı ıcın. uzunluga 75cm yazmıslar ama halı kısmı degıl o yanıltıyor ınsanı. ama olur benım kızım boylarındaysa. zten kıpır kıpır yamuluyor da vuruyor oyuncaklara hep:)
ya ben iyice rembel oldum kızlar hep bir uyku hslindeyım böyle hamılelıktekı gb içim uyuyor. ablam dıyor dogum sonrası vucut en musaıt zamandadır hamıle kalmak ıcın fena tırsıyorum uykusuz degılım kalmıyorum ama neden bu uyusukluk kafayı yıcrm vitamıne de devam edıyorum. 2ye gelıyordu kızımla uyudum yenı uyandm halbukı yemek yapmam lazım. hamıle olmak tan okdar korkuyorum kı cok dıkkat edemedık yanı klasık yontem oldu genelde
Cok sayfa olmis bakamiyorum kizlar. Dun cok fenaydi uyandigindan beri aglamaya basladi hic susmadan. Memeyi reddetti gogsum tas gibi oldu oburunin 3kati kadar oldu. Neden ne oldu bilmiyorun dun sabahtan aksmaa hic durmadan aglama huzursuzluk vs oldu. Kimseye cvp da veremedim pek okuyamadim giremedim zaten cisli bezde azalmaya basladi. Haftaya cuma hem kontrol hem asilar var merakla bekliyorum..gercekten cok zor bi bebek.. 8martimiz kutlu olsun ❤❤
Sabah 10 civari oldu ya sunneti canim aksam saatlerinde cis yaparken aglamalari azaldi cok sukur. Bir de calpol kullan demisti doktor o da uyku yapti. Gece hep uyandirip uyandirip kurumasin diye zeytinyagina devam ettik. Henuz donmemesi , bezdeki korumayi anlamamasi cok isimize yaradi yani. Su kizarikligi da gecerse daha mutlu olacagim
Sabah 10 civari oldu ya sunneti canim aksam saatlerinde cis yaparken aglamalari azaldi cok sukur. Bir de calpol kullan demisti doktor o da uyku yapti. Gece hep uyandirip uyandirip kurumasin diye zeytinyagina devam ettik. Henuz donmemesi , bezdeki korumayi anlamamasi cok isimize yaradi yani. Su kizarikligi da gecerse daha mutlu olacagim
Canım bende yazamadım sana ya çok geçmiş olsun hayırlı olsun sunnetiniz, gerçekten bebekler çok daha dayanıklı oluyorlar böyle şeylerde ablamda oğlunu erken sunnet ettirdi ama gene emekleme oturma zamanlarındaydı hastanede ablam ayılıyor bayılıyor ay çok canı yanacak falan diye eve geldi Ege hiç sunnet olan o değilmiş gibi abisiyle oyun oynadılar çok rahat geçti gitti, şimdi abisi 5 yaşında daha sunnet olmadı ve korkuyor çok pişman ablam keşke küçükken aklı ermiyorken yaptırsaydım diyor
Olabilir canim cunku idrar hep degiyor yaraya ama doktor kesinlikle bezle fln silme sadece kurumasin diye zeytinyagi , bir de bolca emzir dedi. Yarin daha da iyi olacak insallah:)
Canım bende yazamadım sana ya çok geçmiş olsun hayırlı olsun sunnetiniz, gerçekten bebekler çok daha dayanıklı oluyorlar böyle şeylerde ablamda oğlunu erken sunnet ettirdi ama gene emekleme oturma zamanlarındaydı hastanede ablam ayılıyor bayılıyor ay çok canı yanacak falan diye eve geldi Ege hiç sunnet olan o değilmiş gibi abisiyle oyun oynadılar çok rahat geçti gitti, şimdi abisi 5 yaşında daha sunnet olmadı ve korkuyor çok pişman ablam keşke küçükken aklı ermiyorken yaptırsaydım diyor
Aynen canim ben de ablan gibiydim bir de dil bagi da vardk malum. Benden az aglamistir çocuk benim de gozlemledigim yas ilerledikce zor oldgu gercekten. Insallah sıkıntısız sorunsuz bir sekilde de iyilesirse burada erken donem sunnetini herkese gonul rahatligiyla onerecegim :)
benım kıde uzun kuzum 2hafta once 59cmdi. kılo da 6larda. gerı yollamayalm dedık hatta kollar uzak.kalıyorr oyuncaklars ayakları pıyanoya degdıgı ıcın. uzunluga 75cm yazmıslar ama halı kısmı degıl o yanıltıyor ınsanı. ama olur benım kızım boylarındaysa. zten kıpır kıpır yamuluyor da vuruyor oyuncaklara hep:)
Benimkide en son 59 cmydi cnm ama 42 günlüktü o zaman :))) . Oturana kadar kullanırsa sığmayabilir diye düşündüm ama jumbo hiç bir sitede yok ama genel olarak diğerleride o boyda çok az var jumbo... artık olduğu kadar kullansın bu modelin yorumlarıda güzeldi çünkü.. senin kızında güle güle kullansın..:)))
Sağol cnm bestlak kullanmıştım doğumdan sonra şimdi bundan alayım.kürüde deneyeceğim 15 gün uygulanıyormuş galiba sen ne kadar süredir içiyorsun bir de nasıl hazırlıyorsun.