Atak haftasını hesaplarken doğum tarihini mi baz alıyorsunuz yoksa doğması gereken tarihi mi yani 40. Haftayı mıHarika haftalar diye bir program var tlf indirebilirsin hatta kitabı da var. Doğum tarihine göre bebeğin atak yada sicrayis zamanlarını gösteriyor. O dönemde bebekler huysuz oluyor.
Benim kızım şu an atak haftasında ve kucakta yaşıyor. Sabrediyorum çünkü biliyorum geçici bir süreç. Sonrasında güzel bir gelişme gösterecek
Gecmis olsun kuzum❤Bazı bebeklerde oluyor canım. Dilinin altında ince alt çeneye bağlanan bir bağ oluyor. Kısa olduğu için de dilini dışarı çıkartamıyor. İlerde de konuşma bozukluğuna yol açabiliyor kimisinde. Sıkıntı olmadığı da oluyor da kestirdik yine de.
Ben indirdim bu uygulamayi. Aynen kuzum olusumlar sicramasina girdik. 2hafta surebiliyormus bu sucramaBüyüme atağı haftasında olabilirsiniz belki ondan huysuzlaşmıştır ben şurdan bakıyorum haftalara
Eki Görüntüle 2243487
Gozden ayriyeten randevu aliyoruz biz kuzum. Bizde de 2.ay dedilerYa kızlar çocuk doktorumuz bize bi kağıt verdi hangi ayda hangi aşı ne kontrolü olacak filan yazıyor. 2. Ay göz kontrolü demişler. Bu kontrolü çocuk doktoru mu yapıyor göz doktoru mu? Kime göstermek gerekiyor ki genel muayene için
:))))) Valla belli mi olur bilemedim. Biz de esimle korunmayi biraktik 2 .ayinda hamileydim. Valla korkuyorum cok :) kimisi iyi diyor cok sogumadan ara yasa hepsini ciksin aradan vucut vs de diye. Nasilsa arada 3 4 yas olsada sikintiii boylede :)) aman hayirlisi artik @Kartanesii8892 aynen bende ilac istemem spinal kesin cozum degil ki artik oraya kimze bisey yapsin istemiyorum dogum yetti :)))bsebse @Kartanesii8892
Bende bundan çok korkuyorum işte.. bende genetik yatkınlıkta varannem ablama 8 ayda hamile kalmış sonra regl bile olmadan 11 ay sonra hoop kucağında ben ablamın ilk bebeği 2 yılda tadaviyle oldu. 15 ay sonra süprizz 2.yi kucakladı.. benim ilki 6buçuk yılda oldu 2.ye garantili bi önlem almam gerekiyor.. bizde ilkler geç geliyor ama 2.ler aceleci..bazen eşimi salondaki kanepeye mi göndersem diyorum kesin çözüm..
İndirdim bende devar uygulama kuzum❤ evet su an sicrama donemindeyiz malesef ondan mi bilmiyorum bendeHarika haftalar diye bir program var tlf indirebilirsin hatta kitabı da var. Doğum tarihine göre bebeğin atak yada sicrayis zamanlarını gösteriyor. O dönemde bebekler huysuz oluyor.
Benim kızım şu an atak haftasında ve kucakta yaşıyor. Sabrediyorum çünkü biliyorum geçici bir süreç. Sonrasında güzel bir gelişme gösterecek
40haftaya gore hesaplaniyor erken dogum degil kuzumAtak haftasını hesaplarken doğum tarihini mi baz alıyorsunuz yoksa doğması gereken tarihi mi yani 40. Haftayı mı
Sağol cnm uygulamayı indireyim bende40haftaya gore hesaplaniyor erken dogum degil kuzum
ay ay masallah neguzel sen sımdı anlamazsın hakıkaten hamılelık olsa. ben goze alamam ya allahım isteyenlere versın. önceden 2,3 dıyordum Allahım kızıma saglıksıhhat versın uzun ömur versın ama 2. istegım olacgnı sanmıyorım bıdaha. eşim istiyor 2.yı de bısure sonrasında. Ama ben 1yeter dıyorummYap biran önce kafan rahat etsin. Bende belirti de olmuyor hamilelikte bunda arada kanamam da olmuştu.. 12. Haftada öğrendim.ultrasonda bi baktık kollar bacaklar bildiğin bebek var içimde hamileliği çok az yaşadım yani
masallah seninki laf dinliyor yine demek ki bizimkine istemediği bişeyyi asla yaptıramayız asırı inat gündüz uykusu düzrnr girdi ama akşam tam oturmadı gece bebekle o da uyanıyor bszen o zsman yandık bebek süt için aglıyor abisi beni istiyor aglıyor ben şabana dönüyorum oturup aglayasım geliyor tepki vermemeyi basarsak belki daha iyi olcak ama bebeğin gözüne sacını sokuyor sürekli ya eliyle suratını sıkıştırıuor gel de izle malesef çizgi filme sardı o da ki ben yarım saatten fazls izletmezdim şimdi sürekli tv acık hepsini ezberlrmşş durumda cok üzülüyorum bu durums dsBiz de bebekten sonra sizin gibi yaptık yesin de ne yerse yesin dedik. Bebekten etkilenmesin fln derken ipin ucu kaçtı. Şimdi eski düzene geri döndük rahat ettik. Taviz vermiyoruz oglumun ağlama krizleri bile azaldı. Kendisi rutin ile daha rahat oldu
Biz düzeldik sanıyoruz ertesi gün felakete uyanıyoruz resmen bir gün iyi 1 hafta kötüBiz de bebekten sonra sizin gibi yaptık yesin de ne yerse yesin dedik. Bebekten etkilenmesin fln derken ipin ucu kaçtı. Şimdi eski düzene geri döndük rahat ettik. Taviz vermiyoruz oglumun ağlama krizleri bile azaldı. Kendisi rutin ile daha rahat oldu
Canim ben takip edemiyorum bunlari ne kadarliktan sonra kendilerinin kalkmasini bekliyoruz biliyor musuncanım onu bende yukledım dün arkadasım dıyordur epeydır yukle diye. bız de bırkac gundur atak haftasındayz ve kızım buyuzden cok uyuyor normalde de uyurdu simdı dha da uyuyor. kımıne huysuzluk kımıne uyku olarak dönermıs bıze uyku olarak geldı ve elını emmeye basladı buhafta devamnda tutma hareketlerı yapıcak muhtemelen nesnelerı ve dönuyor gb artıkMERiN_
canım kac haftalık dogdu o onemlı. gündüz uykularını 2saatten fazla uyumamalı dıye okudum ben oyle de duydum. ıyı yapmıssın ama gecelerı suan 4,5saate dek uyuyabılır uyandırmana gerek kalmaz. gece gunduzu karıstırmasın. sen gunduz uykularını geceye aksatmaya calış gece gunduz karmaşası yasıyor olablr bebegın şu sıra. ve her gece bir rituel olustur uyuyacagnı anlasınm bıızmkı banyoyı sevıyor ustunu gıydırmek ıcın soysam bıle anlıyor banyo yapacagını sanıyor artk heyecanlanyor ama tabı 2 ay 14gunluguz buyuduk bırz bizCanim ben takip edemiyorum bunlari ne kadarliktan sonra kendilerinin kalkmasini bekliyoruz biliyor musun
Benim kiz bugun gunduz 4 saate yakin uyudu masallah ben uyandırdım bilmem dogru mu yaptim dun gece hanim 10.30dan 1.30a kadar kesintisiz agladi cok dengesiz uykusu ataktamiyiz bilmiyorum bakiyim bende bari 51 gunluguz
Cnim ne guzel bebeğin hizurluysa herşeyi yaparsın...Kızım çok uysal bi bebekti emme reddi hariç hiç yormadi beni..Ama oglum sag olsun tam kolik bebek 7/24 ağlıyor. lavaboya bile gidemiyirumWalk olanlardan birini yaptım acaip eğlenceliymiş yaasağol canım
Cnim sizin bebek agliyirmu? Bizim en ağır kolik, okadar agliyorki ben yoruluyorum.canları sağ olsun da bir şekilde gecicek.seninde kolik bebekse nasil 2.düşünüyorsun çok merak ediyorum en azından şimdi:))))) Valla belli mi olur bilemedim. Biz de esimle korunmayi biraktik 2 .ayinda hamileydim. Valla korkuyorum cok :) kimisi iyi diyor cok sogumadan ara yasa hepsini ciksin aradan vucut vs de diye. Nasilsa arada 3 4 yas olsada sikintiii boylede :)) aman hayirlisi artik @Kartanesii8892 aynen bende ilac istemem spinal kesin cozum degil ki artik oraya kimze bisey yapsin istemiyorum dogum yetti :)))
Aynen bizimkide cok agliyor. Huysuz bir bebek uyumayan herseyden sikilan hep aglayan ciglik atan. kimi doktorun teshisi bu bebek huysuz ve bu gecmeyen biseymis cocuk buyusede ayni imis ondan korkuyorum hatta.Yok yok daha 2.yi dusunmuyorum ben de. Hamilelik gibi bi durum var midir ondan korkuyorum aksine.Cnim sizin bebek agliyirmu? Bizim en ağır kolik, okadar agliyorki ben yoruluyorum.canları sağ olsun da bir şekilde gecicek.seninde kolik bebekse nasil 2.düşünüyorsun çok merak ediyorum en azından şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?