2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Atak haftasını hesaplarken doğum tarihini mi baz alıyorsunuz yoksa doğması gereken tarihi mi yani 40. Haftayı mı

Gecmis olsun kuzum❤

Gozden ayriyeten randevu aliyoruz biz kuzum. Bizde de 2.ay dediler

:))))) Valla belli mi olur bilemedim. Biz de esimle korunmayi biraktik 2 .ayinda hamileydim. Valla korkuyorum cok :) kimisi iyi diyor cok sogumadan ara yasa hepsini ciksin aradan vucut vs de diye. Nasilsa arada 3 4 yas olsada sikintiii boylede :)) aman hayirlisi artik @Kartanesii8892 aynen bende ilac istemem spinal kesin cozum degil ki artik oraya kimze bisey yapsin istemiyorum dogum yetti :)))

İndirdim bende devar uygulama kuzum❤ evet su an sicrama donemindeyiz malesef ondan mi bilmiyorum bende

ay ay masallah neguzel sen sımdı anlamazsın hakıkaten hamılelık olsa. ben goze alamam ya allahım isteyenlere versın. önceden 2,3 dıyordum Allahım kızıma saglıksıhhat versın uzun ömur versın ama 2. istegım olacgnı sanmıyorım bıdaha. eşim istiyor 2.yı de bısure sonrasında. Ama ben 1yeter dıyorumm

masallah seninki laf dinliyor yine demek ki bizimkine istemediği bişeyyi asla yaptıramayız asırı inat gündüz uykusu düzrnr girdi ama akşam tam oturmadı gece bebekle o da uyanıyor bszen o zsman yandık bebek süt için aglıyor abisi beni istiyor aglıyor ben şabana dönüyorum oturup aglayasım geliyor tepki vermemeyi basarsak belki daha iyi olcak ama bebeğin gözüne sacını sokuyor sürekli ya eliyle suratını sıkıştırıuor gel de izle malesef çizgi filme sardı o da ki ben yarım saatten fazls izletmezdim şimdi sürekli tv acık hepsini ezberlrmşş durumda cok üzülüyorum bu durums ds

kızmı özledım 7de uyuttum eşimle tam cay ıcecektık 8e dogru uyandı memeye .sonra yatakodamıza gectık baya emdı uyudu ama gaza uyandı 9a gelıyordu. bır baktım aguluyor bagırarak gulmeler fln gunduz de uyumustu ben de onunla uyudum dedım uyumıcak glb esım de geldı hepten acıldı uykusu sonra eşim gel dedı cıkalım alyayı anneme verelım ındırdık dısarı cıktık yavrm hemen uyumus 11de geldık eve aldık yatırdım hala uyuyor. ben gıdınce resmını attılar elını emıyor dıye. dedım o elini kesfedıyor karnı tok. dalmıs hemen sonrasında. özledım vallahı ama 2gümdr bana nazı var sankı babasnı ozluyor ve onunla konsmaya calısıyr gb hep uyumak ıstemıyr ondan ama kv.de de uyyor yıne hemen.

canım onu bende yukledım dün arkadasım dıyordur epeydır yukle diye. bız de bırkac gundur atak haftasındayz ve kızım buyuzden cok uyuyor normalde de uyurdu simdı dha da uyuyor. kımıne huysuzluk kımıne uyku olarak dönermıs bıze uyku olarak geldı ve elını emmeye basladı buhafta devamnda tutma hareketlerı yapıcak muhtemelen nesnelerı ve dönuyor gb artık MERiN_

Biz düzeldik sanıyoruz ertesi gün felakete uyanıyoruz resmen bir gün iyi 1 hafta kötü

Canim ben takip edemiyorum bunlari ne kadarliktan sonra kendilerinin kalkmasini bekliyoruz biliyor musun
Benim kiz bugun gunduz 4 saate yakin uyudu masallah ben uyandırdım bilmem dogru mu yaptim dun gece hanim 10.30dan 1.30a kadar kesintisiz agladi cok dengesiz uykusu ataktamiyiz bilmiyorum bakiyim bende bari 51 gunluguz

canım kac haftalık dogdu o onemlı. gündüz uykularını 2saatten fazla uyumamalı dıye okudum ben oyle de duydum. ıyı yapmıssın ama gecelerı suan 4,5saate dek uyuyabılır uyandırmana gerek kalmaz. gece gunduzu karıstırmasın. sen gunduz uykularını geceye aksatmaya calış gece gunduz karmaşası yasıyor olablr bebegın şu sıra. ve her gece bir rituel olustur uyuyacagnı anlasınm bıızmkı banyoyı sevıyor ustunu gıydırmek ıcın soysam bıle anlıyor banyo yapacagını sanıyor artk heyecanlanyor ama tabı 2 ay 14gunluguz buyuduk bırz biz

kızlar mama sandalyesı önerınız var mı. Kılıflı güzel birşey arıyorum kalıtelı olsun istiyorum bıraz uzun sure kullanabılecegım boyutta almak ıstıyorum ama marka vs hangisi ıyıdır hıc bılgım yok bukonuda

Walk olanlardan birini yaptım acaip eğlenceliymiş yaa sağol canım
Cnim ne guzel bebeğin hizurluysa herşeyi yaparsın...Kızım çok uysal bi bebekti emme reddi hariç hiç yormadi beni..Ama oglum sag olsun tam kolik bebek 7/24 ağlıyor. lavaboya bile gidemiyirum

Cnim sizin bebek agliyirmu? Bizim en ağır kolik, okadar agliyorki ben yoruluyorum.canları sağ olsun da bir şekilde gecicek.seninde kolik bebekse nasil 2.düşünüyorsun çok merak ediyorum en azından şimdi

Cnim sizin bebek agliyirmu? Bizim en ağır kolik, okadar agliyorki ben yoruluyorum.canları sağ olsun da bir şekilde gecicek.seninde kolik bebekse nasil 2.düşünüyorsun çok merak ediyorum en azından şimdi
Aynen bizimkide cok agliyor. Huysuz bir bebek uyumayan herseyden sikilan hep aglayan ciglik atan. kimi doktorun teshisi bu bebek huysuz ve bu gecmeyen biseymis cocuk buyusede ayni imis ondan korkuyorum hatta.Yok yok daha 2.yi dusunmuyorum ben de. Hamilelik gibi bi durum var midir ondan korkuyorum aksine.

Bu meme reddi döneminde sağıp biberonla vermek tehlikeli mi sizce bi daha memeyi hiç almaz diye korkuyorum,saat 3 olmuş en son 9,30 biraz emdi biraz da sağdığım süt vardı onları vermiştim bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…