2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Joie mimzy ve ikea var bizde küçükken mimzy büyüyünce ikea kullanıyoruz

Cnim ne guzel bebeğin hizurluysa herşeyi yaparsın...Kızım çok uysal bi bebekti emme reddi hariç hiç yormadi beni..Ama oglum sag olsun tam kolik bebek 7/24 ağlıyor. lavaboya bile gidemiyirum

Evet huzurlu çok sorun çıkarmıyor çok şükür canım. O yüzden yavaştan bir şeyler yapayım diyorum. Allah kolaylık versin sana canım kolik çok zor abimlerden biliyorum

eşimin erkek kuzeni, evli kapı komsumuz. kızı 1yasına yenı girdi Alyadan cok onun aglama seslerı bınada yankılanır hala. benım kızımı duymazlar hıc. duyan da o evde bebek dogdu sanır. Kendileri de dıyorlar huysuz dıye:/ dr dogru demıs huy olarak da bazı bebekler huysuz inşallah devam etmmez. buarada kolik sorununuz varken bıde dur az dıkkat et canım ya bebısın buyusun bı rahat nefes al kendıne gel :) ama korunma yontemlerı gercekten cok snirbocuzucu yan etklıler

Kızlar oğlum bugün 36 günlük oldu. Yüzünde yenidoğan sivilceleri cıkmıştı. Dün neredeyse hepsi kurumuştu. Bugün yüzü yine kıpkırmızı. Boynuna omuzlarına gögüslerin üstüne kadar yayılmış durumda. Böyle kuruyup tekrar çıkan oldu mu. Nasıl geçer bunlar?

Bsnimkininde tum yuzu sivilceyle kaplanmisti tam gecti ki kv saolsin 17kisi yi eve cagirinca millet kucak kucak kimisi optu kimisi kokladi yine cikmaya basladi. O zaman anladim ki ilki de esimin abisinin opmesinden basladi sakalli o cunku. Boyle bisi mi oldu sizde de

İns oyle olmas bakalim❤❤ bide genelde ikincii cocuk farkli olur diolar ilko uysalsa ikinciai yaramaz ilki yaramazsa ikinvisi uysal :)) hayirlisi herseyinn ❤

Evet canım. Eşim sakallı ve dün tıraş olmuştu sakallar kısa olunca mi battı acaba. Oglum da çok öpüyor malesef. Kıskançlıktan yapma etme deyince de çıldırıyor kendisi. Şimdi doktorlar izin vermiyor kardeşini yüzünden öpmeyecegiz bir süre dedim inşallah anlar

Benimkinde de geciyor gene çıkıyor. Cok sicaksa, biri opup ellediyse ,yunlu bisi giydirdiysem veya yunlu bisi giymis birinin ustune surunduyse hemen cikior sivilceler...anne sutu suruyorum ben

Kahsen canım durumum senden farklı değil doğumdan önce kızımın günde bir çikolata hakkı vardı ikincisi kendini yerlere de atsa yoktu şimdi bebek kucağımda onun kriziyle baş edemiyorum oyunla dikkatini dağıtamıyorum ipin ucu kaçtı
Telefona günde 1 kere bakma hakkı vardı şimdi 45 kere bakıyor bebeği emzirirken veya uyuturken karşı koyamıyorumki
Hele dün akşam bebeği arka odada uyutmaya çalışıyorum eşim almış kuruyemişi tv izliyor kızda telefonu almış yanında oturuyor bir güzel adamı boya küpüne soktum çıkardım sonra da oturdum bir güzel ağladım zaten doluyum

ey yeni anneler 2.yi düşünenler bebek bakımında eşiniz destek değilse hiç doğurmayın ben ilk çocukta bu kadar anlamadım zaten tek çocuktu bakıyordum ama 2.den sonra eşimi boğabilecek haldeyim

Canım benim kız 54 günlük. Doktoru gündüz 3 saatte bir gecede 4-6 saati geçirme kilosu iyi yeterli olur dedi. Çünkü gece uyanınca çok emmiyor gündüz daha uzun süre emiyor. Sarılık yüzünden 2 saatte bir emziriyordum çünkü.

Benimkinde de geciyor gene çıkıyor. Cok sicaksa, biri opup ellediyse ,yunlu bisi giydirdiysem veya yunlu bisi giymis birinin ustune surunduyse hemen cikior sivilceler...anne sutu suruyorum ben
Anne sütü iyi geliyor mu canım

canımm Allahım sabır versin cidden kıyamam ya söylemesi kolay dyebılırsin ama gecıcek iyi yapmıssın neden yardım etmıyor kı işimi yorucu. valla erkekler için değişen bişey yok hayatları aynı önceden de işe gdyolardı sımdı de. agucuk yapmak ıcın mı ıstıyorlar bebegı esım de annesı var dıye rahat su sıra amaalısmasın rahata dedım gelınce bak alyaya bn temızlık yapcam. ve hep dıyorum sen de bakmazsan benden asla 2.yı ısteme dıye. böyle gordukce ztn ısteyemıyorum o fıkre hc alısamam heralde. aksam kvye braktık alyayı. görumcem ve kızı ordaydı kv.m kızımı uyuturken dede sen de benı uyut demıs görumcem dıyor dedeyı ananeyı bıle kıskanıyor. 5yasında kızı bn dha asla cocuk yapamam anladım bnu dyor bak dedım sakın sitede cokca goruyorum zor dıye. sen bugun hastayım ben de 2sıne de baksın gıt dınlen bi çizgi koy yani hasta dusersın

Bu meme reddi döneminde sağıp biberonla vermek tehlikeli mi sizce bi daha memeyi hiç almaz diye korkuyorum,saat 3 olmuş en son 9,30 biraz emdi biraz da sağdığım süt vardı onları vermiştim bebeğe
Şimdiye kadar gittiğimiz bütün doktorlar biberon kullanmayın şırınga veya kaşıkla verin dediler bize. Kasık zor oluyor. Şırınga küçük almisiz şimdi bir buyuk aldık onla deniycez ama ben pek vermemeye çalışıyorum artık biberon.
Emzik emerken memeyi verince alıyor sende bir öyle dene. Veya uykusu var ve ağlıyorsa gozlerini ortuyorum biraz öyle de alıyor. Öyle böyle uğraşarak alıyor neyseki .birde dün otribebe aldık burnunu açtık o da iyi etki yapti biraz

Benim eşimde destek Allah razı olsun ama kızımla başa çıkamıyoruz çekirdek yemiyoruz evde anneannesinde kabuklu çekirdek yemiş boğazına batmış sabaha kadar bağıra bağıra ağladı boğazı parçalandı öksürük başladı ağlayacğım diye ateşi çıktı evde dururken hasta etti kendini kardeşine yaklaşma annecim dedikçe yüzüne öksürdü küçük hasta ben sinirden kendimi zor tutuyorum 1 haftadır uyumuyoruz zombi ailesi olduk bir evlat bir insanı çökertiyor cidden benim kızım zaten zordu 2.yi neden yaptım hiç bilmiyorum

Kaşıkla denedim hep boynuna doğru kaçıyor kaşıktan yutamıyor dilini dışarı çıkarıyor kedi gibi yalanıyor hepsi dökülüyor emmiyor en azından sütlerimi sağıyım diyorum sağınca ne olacak biberonla veremiyorsak onu da anlamadım her emzirme saatimiz bir kavga :/ şırınga aldırayım bugün bi de onunla deneyeyim bakalım saolasın

Anne sütü iyi geliyor mu canım
Yani sanki biraz sonduruyor kirmiziligini gibi. Biraz koca kari seysi olabilir bilmiyorum da annem burnu tikali diyorum anne sutu damlat bi damla diyor, yuzu cizildi diyorum anne sutu damlat diyo, en son dil bagi ameliyati oldu doktora ne surcez dedim anne sutu yeterli diince iyice anne sutune inancim artti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…