Canim cevaplamasi sorun degilse kilosu ne kadar senin kuzunun. Benim oglan da 2 aylik ya uzamis sarilik durumuyla ugrastik biliyosun. Senin doktoruna uymak istiyorum. Benim ki 2 aylik olunca gunduz 2 saat gece 3 saat demisti:) gerci artik alisti gece 2. buçuk saatten fazla uyumuyor daCanım benim kız 54 günlük. Doktoru gündüz 3 saatte bir gecede 4-6 saati geçirme kilosu iyi yeterli olur dedi. Çünkü gece uyanınca çok emmiyor gündüz daha uzun süre emiyor. Sarılık yüzünden 2 saatte bir emziriyordum çünkü.
Bizim sarılık bitmiyor hala sapsarı kızın yüzü gözü, şu ara emmiyor da Of ofCanim cevaplamasi sorun degilse kilosu ne kadar senin kuzunun. Benim oglan da 2 aylik ya uzamis sarilik durumuyla ugrastik biliyosun. Senin doktoruna uymak istiyorum. Benim ki 2 aylik olunca gunduz 2 saat gece 3 saat demisti:) gerci artik alisti gece 2. buçuk saatten fazla uyumuyor da
Şurupların içinde çıkıyor ya canım onla veriyorum benKaşıkla denedim hep boynuna doğru kaçıyor kaşıktan yutamıyor dilini dışarı çıkarıyor kedi gibi yalanıyor hepsi dökülüyoremmiyor en azından sütlerimi sağıyım diyorum sağınca ne olacak biberonla veremiyorsak onu da anlamadım her emzirme saatimiz bir kavga :/ şırınga aldırayım bugün bi de onunla deneyeyim bakalım saolasın
Bizimki de tam gecmedi hala dediğin gibi sarı sarıBizim sarılık bitmiyor hala sapsarı kızın yüzü gözü, şu ara emmiyor da Of ofelinin üzerinden kan almışlardı sarılığına bakmak için geçmezse bi daha ki bi daha alınacak dediler artmış mı azalmış mı bakmak için bu gidişle bi daha vereceğiz kan, benim canımdan can gidiyor bebeğimden kan alırken
Hic alakasi yok ikinci soyle ilki boyle diyeİns oyle olmas bakalim❤❤ bide genelde ikincii cocuk farkli olur diolar ilko uysalsa ikinciai yaramaz ilki yaramazsa ikinvisi uysal :)) hayirlisi herseyinn ❤
İnsallah ❤ valla o kadar hassaslar ki aninda etkilemiyorlarEvet canım. Eşim sakallı ve dün tıraş olmuştu sakallar kısa olunca mi battı acaba. Oglum da çok öpüyor malesef. Kıskançlıktan yapma etme deyince de çıldırıyor kendisi. Şimdi doktorlar izin vermiyor kardeşini yüzünden öpmeyecegiz bir süre dedim inşallah anlar
Allah yardımcın olsun canım.. bende ikinciyi 14 yıl aradan sonra yaptım yaşımda 36 oldu artık valla zorlanıyorum rahata düzene alışınca insana zor geliyor uykusuzluk...Rabbim gücünü kuvvetini sabrını arttırsın..Benim eşimde destek Allah razı olsun ama kızımla başa çıkamıyoruz çekirdek yemiyoruz evde anneannesinde kabuklu çekirdek yemiş boğazına batmış sabaha kadar bağıra bağıra ağladı boğazı parçalandı öksürük başladı ağlayacğım diye ateşi çıktı evde dururken hasta etti kendini kardeşine yaklaşma annecim dedikçe yüzüne öksürdü küçük hasta ben sinirden kendimi zor tutuyorum 1 haftadır uyumuyoruz zombi ailesi olduk bir evlat bir insanı çökertiyor cidden benim kızım zaten zordu 2.yi neden yaptım hiç bilmiyorum
Bizimki yatmayi sevmiyorcanım nasıl oyalanıyor mu bebegınn ablamda da buna benzer tinyloveın var onu da getırcek yarın ben de pıyanolu aldım oyuzden buyuk var dıye.
İnşallah canım hepimizin kızım 4 yaşında aslında çok uzak değiliz bebekten ben gerçekten küçükten dolayı yorgun değilim kızım ah benim minnak kızım pamuklara sardığım kızım nasıl bu hale geldi bilmiyorumAllah yardımcın olsun canım.. bende ikinciyi 14 yıl aradan sonra yaptım yaşımda 36 oldu artık valla zorlanıyorum rahata düzene alışınca insana zor geliyor uykusuzluk...Rabbim gücünü kuvvetini sabrını arttırsın..
Herşeyden çok koltuk gibi olması güzel balkona falançıkarırsın inşallah göründüğü gibi kullanışlıdır 2014 Annelerinde joie mimzy bir popüler oldu hepimiz ondan aldık 4 yıl önce 350 tl vermiştik sırf kullanışlı diye ikea aldım bideben sorarsan ikea yeter artar boşa masrafkızlar cok arastırdım ve sonradan çalışma masası olabılen bır mama sandalyesine rastladım sizce nasıl.fıyatı da 179tl uygun geldı bana. bitane daha beğendım çok da çeşit yok malesef mama sandalyelerınde. sonra bnu gordum size de fikir olsun eger oturma yerı de kılıflı ve cocukken de oturabılcek buyuklukte. daha araştırıcam bu tarz var mı bakalımEki Görüntüle 2243704 Eki Görüntüle 2243705
Canim uzerinde sukadar aylik yazmiyor ama genelde 0+ oluyor resimdede yatan oturan bebek resmi var yasina kadar oluyorlar genelde foto paylasimOyun halılarında yaş sınırı oluyor mu? Bu sizin aldığınız kaç aylar için canm
Aslinda nasil bu hale geldi degilde genelde ikinci oldugu zaman buyuk kıskaniyor herkezde yasanan problemler oyuzden uzme kendini buyugede kizma canmİnşallah canım hepimizin kızım 4 yaşında aslında çok uzak değiliz bebekten ben gerçekten küçükten dolayı yorgun değilim kızım ah benim minnak kızım pamuklara sardığım kızım nasıl bu hale geldi bilmiyorum
Hayır canım koca karı şeysi değil bence de. Ben de burnu tıkalı olunca anne sütü damlatıyorum. Yüzüne de süreyim bari. Ama bekletiyor musun sonra ıslak bezle temizliyor musun?Yani sanki biraz sonduruyor kirmiziligini gibi. Biraz koca kari seysi olabilir bilmiyorumda annem burnu tikali diyorum anne sutu damlat bi damla diyor, yuzu cizildi diyorum anne sutu damlat diyo, en son dil bagi ameliyati oldu doktora ne surcez dedim anne sutu yeterli diince iyice anne sutune inancim artti
Bizimde yapıldı bütün testler topuk kanına kadar yeniden aldılar ultrason bile çekildi, hepsi temiz çıktı ama bir ay sonra bütün tetkikler değil de anladığım kadarıyla sadece sarılık kaç diye bakılacak 9,5 çıkmıştı bilirubin,Bizimki de tam gecmedi hala dediğin gibi sarı sarıama bizim tüm testler yapildi ya bisi cikmadi diye tekrar yapilmayacak sarilik testi diye biliyorum :/
Hadi Ya işe yarıyor mu bi de onunla deneyim bakalım, teşekkürler :)Şurupların içinde çıkıyor ya canım onla veriyorum ben
Yazını okuyunca özellikle son cümleni benim kurmak istediğim cümleleri kurduğunu farkettim. Resmen duygularıma tercüman olmuşsun. Oğlum da 2015 Mart dogumlu.Ne hale geldi çocuk bu kadar mı değişime uğrar ben eski çocuğumu istiyorum diyesim geliyor ama o da bana demez mi ben de eski anne babamı eski düzenimi istiyorum diye. Çok çok ilgileniyoruz babası işten gelince mutlaka en az bir saatini ona ayırır ben gündüzleri işi gücü bırakır kardeşinden kalan vaktimi onunla değerlendiririm. Ama yetmiyor yetmiyor.İnşallah canım hepimizin kızım 4 yaşında aslında çok uzak değiliz bebekten ben gerçekten küçükten dolayı yorgun değilim kızım ah benim minnak kızım pamuklara sardığım kızım nasıl bu hale geldi bilmiyorum
Ben çok beğendim canım. Ikea var ben de memnundum bu da tip olarak ona benziyor. Masa olarak kullanılması da çok iyi. Fiyat olarak da çok yüksek değil bence alınabilir.kızlar cok arastırdım ve sonradan çalışma masası olabılen bır mama sandalyesine rastladım sizce nasıl.fıyatı da 179tl uygun geldı bana. bitane daha beğendım çok da çeşit yok malesef mama sandalyelerınde. sonra bnu gordum size de fikir olsun eger oturma yerı de kılıflı ve cocukken de oturabılcek buyuklukte. daha araştırıcam bu tarz var mı bakalımEki Görüntüle 2243704 Eki Görüntüle 2243705
Peki yaptığın bişiy var mı evde emzirme dışında, sağlık ocağı yıka bebeği bol bol dedi 2 günde bir yıkıyorum, tek başıma yıkayamıyorum eşimi bekliyorum o yüzden 2 günde bir ancak oluyor, evde de güneş alan koltuğa doğru yatırıp perdeyi açıyorum bolca güneş ışığı alsın diye, bi forum sitesinde okudum kadının biri kendince bebeğinin sarılığını evde tedavi etmiş masa lambasını en yüksek wolt beyaz ışık alıp bebeğin gözlerine siyah bandaj takıp sadece beziyle bir iki saat ışığın altında tuttuğunu söylemişBizimki de tam gecmedi hala dediğin gibi sarı sarıama bizim tüm testler yapildi ya bisi cikmadi diye tekrar yapilmayacak sarilik testi diye biliyorum :/
Ben çok beğendim canım. Ikea var ben de memnundum bu da tip olarak ona benziyor. Masa olarak kullanılması da çok olarak da çok yüksek değil bence alınabilir.kızlar cok arastırdım ve sonradan çalışma masası olabılen bır mama sandalyesine rastladım sizce nasıl.fıyatı da 179tl uygun geldı bana. bitane daha beğendım çok da çeşit yok malesef mama sandalyelerınde. sonra bnu gordum size de fikir olsun eger oturma yerı de kılıflı ve cocukken de oturabılcek buyuklukte. daha araştırıcam bu tarz var mı bakalımEki Görüntüle 2243704 Eki Görüntüle 2243705
Bu ipin ucunu nasıl yakalayacağız bilmiyorum. Yani kıskançlık bir yana çocuk üzülmesin etmesin iki dk rahat bıraksın diye her dediğine olur der hale geldik. Bir de kıskançlıktan ötürü hircinlasması var hayır desek de bağırip çağırıyor. Güzellikle anlatalım diyoruz dinlemiyor bile. Telefonla konuşurken elimden alıp kaçıyor telefonu kapatiyor. Mesaj atayım diyorum yanıma gelip klavyeye basıyor. Nasıl geriliyorum anlatamam. 2 yaşından beri kendi yemek yiyen çocuk ben çocuğum ya kendim yemek yiyemem diyor. Bir de 4 yaşındaki çocuğu besliyorum. Ne zaman normale dönecek bilmiyorum ama inanıyorum hala. İnanmaktan vazgecersem dayanamam çünkü. TV başından kalkmaz oldu çareyi tvyi kaldirmakta bulduk. Noldu vicdanen rahatız ama kardeşiyle beni dk yanlız bırakmıyor. Hep oyun istiyor hep ilgi istiyor. Nereye kime yetişeceğimi şaşırmış haldeyim.Kahsen canım durumum senden farklı değil doğumdan önce kızımın günde bir çikolata hakkı vardı ikincisi kendini yerlere de atsa yoktu şimdi bebek kucağımda onun kriziyle baş edemiyorum oyunla dikkatini dağıtamıyorum ipin ucu kaçtı
Telefona günde 1 kere bakma hakkı vardı şimdi 45 kere bakıyor bebeği emzirirken veya uyuturken karşı koyamıyorumki
Hele dün akşam bebeği arka odada uyutmaya çalışıyorum eşim almış kuruyemişi tv izliyor kızda telefonu almış yanında oturuyor bir güzel adamı boya küpüne soktum çıkardım sonra da oturdum bir güzel ağladım zaten doluyum
ey yeni anneler 2.yi düşünenler bebek bakımında eşiniz destek değilse hiç doğurmayın ben ilk çocukta bu kadar anlamadım zaten tek çocuktu bakıyordum ama 2.den sonra eşimi boğabilecek haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?