Ne istiyor gerçekten anlamıyorum sürekli en sevdiği yemekleri yapıyorum oyun oynuyoruz bazen ben bazen babası uyutuyor ninniler kitaplar bildiğin küçükle ilgilenmiyoruz anlamıyorumYazını okuyunca özellikle son cümleni benim kurmak istediğim cümleleri kurduğunu farkettim. Resmen duygularıma tercüman olmuşsun. Oğlum da 2015 Mart dogumlu.Ne hale geldi çocuk bu kadar mı değişime uğrar ben eski çocuğumu istiyorum diyesim geliyor ama o da bana demez mi ben de eski anne babamı eski düzenimi istiyorum diye. Çok çok ilgileniyoruz babası işten gelince mutlaka en az bir saatini ona ayırır ben gündüzleri işi gücü bırakır kardeşinden kalan vaktimi onunla değerlendiririm. Ama yetmiyor yetmiyor.
Alışacagız bütün değişimlere , hep birlikte.. El mecbur..
Bu süreci en zararsız atlatalım inşallah. Önemli olan bu.
Saat 11den sabah 6ya kadar sürekli aralıksız katıla katila ağlıyordu bacaklarını çekiyor mosmor oluyordu 10 dk bile uyumuyordu peynir süt yoğurt tereyağı hepsini kestim gözle görülür bir iyileşme oldu dün kontrolü vardi dr peynir ile basla dedi bugün peynir yedim bir sıkıntı olmadı ama gece yine kötüleşirse alerji testlerini yapicak cuma günü 3. Ayına girdi belkide buyuzden iyileşme olmus olabilir dedi gelişmelerden haberdar ederimKuzum sabaha kadar kendini paraladi derken ne tapiyor mesela birde sadece sut urunlerinimi kestin
Kızım 2 yıldır pijamasını giyer yatar uyur odasında dün gece diyor ki ben tek başıma uyumayı bilmiyorum gülsek mi ağlasak gecede 5 kez hikaye okuyoruz yıldıkBen çok beğendim canım. Ikea var ben de memnundum bu da tip olarak ona benziyor. Masa olarak kullanılması da çok olarak da çok yüksek değil bence alınabilir.
Bu ipin ucunu nasıl yakalayacağız bilmiyorum. Yani kıskançlık bir yana çocuk üzülmesin etmesin iki dk rahat bıraksın diye her dediğine olur der hale geldik. Bir de kıskançlıktan ötürü hircinlasması var hayır desek de bağırip çağırıyor. Güzellikle anlatalım diyoruz dinlemiyor bile. Telefonla konuşurken elimden alıp kaçıyor telefonu kapatiyor. Mesaj atayım diyorum yanıma gelip klavyeye basıyor. Nasıl geriliyorum anlatamam. 2 yaşından beri kendi yemek yiyen çocuk ben çocuğum ya kendim yemek yiyemem diyor. Bir de 4 yaşındaki çocuğu besliyorum. Ne zaman normale dönecek bilmiyorum ama inanıyorum hala. İnanmaktan vazgecersem dayanamam çünkü. TV başından kalkmaz oldu çareyi tvyi kaldirmakta bulduk. Noldu vicdanen rahatız ama kardeşiyle beni dk yanlız bırakmıyor. Hep oyun istiyor hep ilgi istiyor. Nereye kime yetişeceğimi şaşırmış haldeyim.
Çok şükür ki eslerimiz yardımcı canım. Yoksa ben kendi adıma söyleyeyim altından kalkamazdım. Benim küçük oğlum da zor bir bebek çünkü. Ne düzgün uyuyor ne gaz sancısı ağlama krizleri bitiyor.Kızım 2 yıldır pijamasını giyer yatar uyur odasında dün gece diyor ki ben tek başıma uyumayı bilmiyorum gülsek mi ağlasak gecede 5 kez hikaye okuyoruz yıldık
Aynısının tıpkısı canım çok seviyor ablasının canısı diyor ama içinfen neler neler.. bende sizin odada uyuyacağım diyor burası anne baba yatağı diyorum bebeği yatakta emzirdiğimi görsün ne işi var bebeğin anne baba yatağında diyor uyanınca direk bizim odaya bebeğe bakıyor yatağında değilse sorular arka arkayaÇok şükür ki eslerimiz yardımcı canım. Yoksa ben kendi adıma söyleyeyim altından kalkamazdım. Benim küçük oğlum da zor bir bebek çünkü. Ne düzgün uyuyor ne gaz sancısı ağlama krizleri bitiyor.
Bebek sizin odanizda yatıyor değil mi canım? İşte çocuklar belli etmiyorlar ama içlerinde fırtınalar kopuyor. Ben diyorum sıkmaktan dişlerine zarar verecek. Güya kardesini seviyor öpüyor. ' kuzum ay sana kiyamam'lar 'abisi mi varmış oyyy' diye diye sevmeler amma ve lakin dişler gıcırdıyor bu esnada.
Cam yada plastik damlalık al canım eczaneden şırıngadan daha kolayKaşıkla denedim hep boynuna doğru kaçıyor kaşıktan yutamıyor dilini dışarı çıkarıyor kedi gibi yalanıyor hepsi dökülüyoremmiyor en azından sütlerimi sağıyım diyorum sağınca ne olacak biberonla veremiyorsak onu da anlamadım her emzirme saatimiz bir kavga :/ şırınga aldırayım bugün bi de onunla deneyeyim bakalım saolasın
Civilde vardı bundan ben de böyle düşünüyorumkızlar cok arastırdım ve sonradan çalışma masası olabılen bır mama sandalyesine rastladım sizce nasıl.fıyatı da 179tl uygun geldı bana. bitane daha beğendım çok da çeşit yok malesef mama sandalyelerınde. sonra bnu gordum size de fikir olsun eger oturma yerı de kılıflı ve cocukken de oturabılcek buyuklukte. daha araştırıcam bu tarz var mı bakalımEki Görüntüle 2243704 Eki Görüntüle 2243705
Göz doktoru yapiyor biz ozelde yaptirdik 1.ayinda istersen devlettede yaptirabilirsinYa kızlar çocuk doktorumuz bize bi kağıt verdi hangi ayda hangi aşı ne kontrolü olacak filan yazıyor. 2. Ay göz kontrolü demişler. Bu kontrolü çocuk doktoru mu yapıyor göz doktoru mu? Kime göstermek gerekiyor ki genel muayene için
Allah yardimcin olsun canim sifa versin minigine bizimde besinalerjisi suphesi vsr sizinki kesinlestimi birde doktor kan ve gaita ornegi almisti temiz diye aradilar bugun birtanesi ankaraya gidecek birhafta sonra sonuc geliyor dediler sizin nasil anlasildi variseSaat 11den sabah 6ya kadar sürekli aralıksız katıla katila ağlıyordu bacaklarını çekiyor mosmor oluyordu 10 dk bile uyumuyordu peynir süt yoğurt tereyağı hepsini kestim gözle görülür bir iyileşme oldu dün kontrolü vardi dr peynir ile basla dedi bugün peynir yedim bir sıkıntı olmadı ama gece yine kötüleşirse alerji testlerini yapicak cuma günü 3. Ayına girdi belkide buyuzden iyileşme olmus olabilir dedi gelişmelerden haberdar ederim
Hayır canım koca karı şeysi değil bence de. Ben de burnu tıkalı olunca anne sütü damlatıyorum. Yüzüne de süreyim bari. Ama bekletiyor musun sonra ıslak bezle temizliyor musun?
Sünnet de oldu değil mi minikAllah damatlığını da göstersin. Dili de pipisi de hemececik iyileşsin ben de 3. Ayında yaptırmayı düşünüyorum inşallah. Büyük oğlumu 7. Ayında yaptırdim çabuk iyilesti ama ne kadar erken o kadar iyi bence de iyi yapmışsınız siz de.
O zaman belki bizimkine de bakar canim bilemedim cunki bizim de 6.9. Insallah dusmustur hatta bitmistir sizin ki diye dua edeyimm:)Bizimde yapıldı bütün testler topuk kanına kadar yeniden aldılar ultrason bile çekildi, hepsi temiz çıktı ama bir ay sonra bütün tetkikler değil de anladığım kadarıyla sadece sarılık kaç diye bakılacak 9,5 çıkmıştı bilirubin,
Yok canim yapilan testlerde bir sorun da gorulmeyince uzerinde durmadim acikcasi. Emzireceksin dedi doktor ben de emzirmeye devam ediyorum.2 gunde 1 banyo yapardi dedigin gibi tek yapamiyorum ben de. Simdi sunnet oldu bi de sali gununden beri yikanmadi , sali gunune kadar da yikanamayacakPeki yaptığın bişiy var mı evde emzirme dışında, sağlık ocağı yıka bebeği bol bol dedi 2 günde bir yıkıyorum, tek başıma yıkayamıyorum eşimi bekliyorum o yüzden 2 günde bir ancak oluyor, evde de güneş alan koltuğa doğru yatırıp perdeyi açıyorum bolca güneş ışığı alsın diye, bi forum sitesinde okudum kadının biri kendince bebeğinin sarılığını evde tedavi etmiş masa lambasını en yüksek wolt beyaz ışık alıp bebeğin gözlerine siyah bandaj takıp sadece beziyle bir iki saat ışığın altında tuttuğunu söylemiş
Bende chicco nun var 10 yıldır kullaniliyor. Yatar pozisyonu da var.pahali ama sağlam. Bu baktiklarin biraz zayıf geldi bana . Senin kızın maşallahı var tombik olacak gibi. Sağlam birşey al bence. Masalar ucuz zatenkızlar cok arastırdım ve sonradan çalışma masası olabılen bır mama sandalyesine rastladım sizce nasıl.fıyatı da 179tl uygun geldı bana. bitane daha beğendım çok da çeşit yok malesef mama sandalyelerınde. sonra bnu gordum size de fikir olsun eger oturma yerı de kılıflı ve cocukken de oturabılcek buyuklukte. daha araştırıcam bu tarz var mı bakalımEki Görüntüle 2243704 Eki Görüntüle 2243705
canım ya hiç bilgim yok bukonuda wellgronun bulduk bıtane o epey saglam geldı buraya yüklediklerimin yorumlarını okudum sonra. ınce ve bebeklern tenını kasındırdıgı kızarttıgını yazmıslar vazgectm esım de begenmedı ztn bir de dediğin gb yumusak olmalı oturcagı yer ve ayakları saglam degıl yazmıslar baktıgıma fıyatında degılım bır kere alayım da saglam olsun chıccoya da bakacagım tesekkur ederım ark.ın dedıgı mimzy ide begendımBende chicco nun var 10 yıldır kullaniliyor. Yatar pozisyonu da var.pahali ama sağlam. Bu baktiklarin biraz zayıf geldi bana . Senin kızın maşallahı var tombik olacak gibi. Sağlam birşey al bence. Masalar ucuz zaten
Erkekler değişen hiçbirşey yokkicanımm Allahım sabır versin cidden kıyamam ya söylemesi kolay dyebılırsin ama gecıcek iyi yapmıssın neden yardım etmıyor kı işimi yorucu. valla erkekler için değişen bişey yok hayatları aynı önceden de işe gdyolardı sımdı de. agucuk yapmak ıcın mı ıstıyorlar bebegı esım de annesı var dıye rahat su sıra amaalısmasın rahata dedım gelınce bak alyaya bn temızlık yapcam. ve hep dıyorum sen de bakmazsan benden asla 2.yı ısteme dıye. böyle gordukce ztn ısteyemıyorum o fıkre hc alısamam heralde. aksam kvye braktık alyayı. görumcem ve kızı ordaydı kv.m kızımı uyuturken dede sen de benı uyut demıs görumcem dıyor dedeyı ananeyı bıle kıskanıyor. 5yasında kızı bn dha asla cocuk yapamam anladım bnu dyor bak dedım sakın sitede cokca goruyorum zor dıye. sen bugun hastayım ben de 2sıne de baksın gıt dınlen bi çizgi koy yani hasta dusersın
Benim eşim çok çok sabırsız malesef çoğu zaman evde idare etmem gereken bir çocuk daha varmış gibi geliyorBenim eşimde destek Allah razı olsun ama kızımla başa çıkamıyoruz çekirdek yemiyoruz evde anneannesinde kabuklu çekirdek yemiş boğazına batmış sabaha kadar bağıra bağıra ağladı boğazı parçalandı öksürük başladı ağlayacğım diye ateşi çıktı evde dururken hasta etti kendini kardeşine yaklaşma annecim dedikçe yüzüne öksürdü küçük hasta ben sinirden kendimi zor tutuyorum 1 haftadır uyumuyoruz zombi ailesi olduk bir evlat bir insanı çökertiyor cidden benim kızım zaten zordu 2.yi neden yaptım hiç bilmiyorum
Benim kızım doğumdan sonra 360 derece değişti hala onu bırakıp gideceğim sanıyor hastanede kaldığım 2 gün onu çok etkilemişBen çok beğendim canım. Ikea var ben de memnundum bu da tip olarak ona benziyor. Masa olarak kullanılması da çok olarak da çok yüksek değil bence alınabilir.
Bu ipin ucunu nasıl yakalayacağız bilmiyorum. Yani kıskançlık bir yana çocuk üzülmesin etmesin iki dk rahat bıraksın diye her dediğine olur der hale geldik. Bir de kıskançlıktan ötürü hircinlasması var hayır desek de bağırip çağırıyor. Güzellikle anlatalım diyoruz dinlemiyor bile. Telefonla konuşurken elimden alıp kaçıyor telefonu kapatiyor. Mesaj atayım diyorum yanıma gelip klavyeye basıyor. Nasıl geriliyorum anlatamam. 2 yaşından beri kendi yemek yiyen çocuk ben çocuğum ya kendim yemek yiyemem diyor. Bir de 4 yaşındaki çocuğu besliyorum. Ne zaman normale dönecek bilmiyorum ama inanıyorum hala. İnanmaktan vazgecersem dayanamam çünkü. TV başından kalkmaz oldu çareyi tvyi kaldirmakta bulduk. Noldu vicdanen rahatız ama kardeşiyle beni dk yanlız bırakmıyor. Hep oyun istiyor hep ilgi istiyor. Nereye kime yetişeceğimi şaşırmış haldeyim.
Canım bunlar pek sağlam durmuyor minderli ve çift tepsili öneririmkızlar cok arastırdım ve sonradan çalışma masası olabılen bır mama sandalyesine rastladım sizce nasıl.fıyatı da 179tl uygun geldı bana. bitane daha beğendım çok da çeşit yok malesef mama sandalyelerınde. sonra bnu gordum size de fikir olsun eger oturma yerı de kılıflı ve cocukken de oturabılcek buyuklukte. daha araştırıcam bu tarz var mı bakalımEki Görüntüle 2243704 Eki Görüntüle 2243705
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?