2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne istiyor gerçekten anlamıyorum sürekli en sevdiği yemekleri yapıyorum oyun oynuyoruz bazen ben bazen babası uyutuyor ninniler kitaplar bildiğin küçükle ilgilenmiyoruz anlamıyorum

Kuzum sabaha kadar kendini paraladi derken ne tapiyor mesela birde sadece sut urunlerinimi kestin
Saat 11den sabah 6ya kadar sürekli aralıksız katıla katila ağlıyordu bacaklarını çekiyor mosmor oluyordu 10 dk bile uyumuyordu peynir süt yoğurt tereyağı hepsini kestim gözle görülür bir iyileşme oldu dün kontrolü vardi dr peynir ile basla dedi bugün peynir yedim bir sıkıntı olmadı ama gece yine kötüleşirse alerji testlerini yapicak cuma günü 3. Ayına girdi belkide buyuzden iyileşme olmus olabilir dedi gelişmelerden haberdar ederim

Kızım 2 yıldır pijamasını giyer yatar uyur odasında dün gece diyor ki ben tek başıma uyumayı bilmiyorum gülsek mi ağlasak gecede 5 kez hikaye okuyoruz yıldık

Şunu merak ediyorum kardeşi oldu güzel bi aile olduk hepimiz mutluyuz diyen var mı? Birde bu cümleyi kaç yaşına gelince kuracağız? Tecrübeli anneler aydınlatsın

Kızım 2 yıldır pijamasını giyer yatar uyur odasında dün gece diyor ki ben tek başıma uyumayı bilmiyorum gülsek mi ağlasak gecede 5 kez hikaye okuyoruz yıldık
Çok şükür ki eslerimiz yardımcı canım. Yoksa ben kendi adıma söyleyeyim altından kalkamazdım. Benim küçük oğlum da zor bir bebek çünkü. Ne düzgün uyuyor ne gaz sancısı ağlama krizleri bitiyor.
Bebek sizin odanizda yatıyor değil mi canım? İşte çocuklar belli etmiyorlar ama içlerinde fırtınalar kopuyor. Ben diyorum sıkmaktan dişlerine zarar verecek. Güya kardesini seviyor öpüyor. ' kuzum ay sana kiyamam'lar 'abisi mi varmış oyyy' diye diye sevmeler amma ve lakin dişler gıcırdıyor bu esnada.

evet evet kullanım amaçlaro mantıklı geldı ama şu kılıfları daha bir orjınal olsa dıye de düşünmedim degil. ikea,ya da bakayım mimzy e de yumusak ve buyuk olsun benm ıcın en onemlısıi bunun da masa olarak kullanlması hosuma gttı sagolun kızlar❤ sidelya Kahsen

Aynısının tıpkısı canım çok seviyor ablasının canısı diyor ama içinfen neler neler.. bende sizin odada uyuyacağım diyor burası anne baba yatağı diyorum bebeği yatakta emzirdiğimi görsün ne işi var bebeğin anne baba yatağında diyor uyanınca direk bizim odaya bebeğe bakıyor yatağında değilse sorular arka arkaya

Cam yada plastik damlalık al canım eczaneden şırıngadan daha kolay

Civilde vardı bundan ben de böyle düşünüyorum

Göz doktoru yapiyor biz ozelde yaptirdik 1.ayinda istersen devlettede yaptirabilirsin

Allah yardimcin olsun canim sifa versin minigine bizimde besinalerjisi suphesi vsr sizinki kesinlestimi birde doktor kan ve gaita ornegi almisti temiz diye aradilar bugun birtanesi ankaraya gidecek birhafta sonra sonuc geliyor dediler sizin nasil anlasildi varise

Krem gibi suruyorum dagitiyorum canim. Bi 5-10 dk sonra da temizliyorum:)
Evet canim bizimkinde darlik vardi ondan beklemeden yaptirdik ama ben de imkanim olsa 3 ayda yaptirirdim. Gaz sancilari bitince sadece sunnete yogunlasilirdi.ilk gün gazdan mi aglio, acidan mi anlayamadik ama bugün 3. Gün daha iyi çok sukur

O zaman belki bizimkine de bakar canim bilemedim cunki bizim de 6.9. Insallah dusmustur hatta bitmistir sizin ki diye dua edeyimm:)

Yok canim yapilan testlerde bir sorun da gorulmeyince uzerinde durmadim acikcasi. Emzireceksin dedi doktor ben de emzirmeye devam ediyorum.2 gunde 1 banyo yapardi dedigin gibi tek yapamiyorum ben de. Simdi sunnet oldu bi de sali gununden beri yikanmadi , sali gunune kadar da yikanamayacak

Bende chicco nun var 10 yıldır kullaniliyor. Yatar pozisyonu da var.pahali ama sağlam. Bu baktiklarin biraz zayıf geldi bana . Senin kızın maşallahı var tombik olacak gibi. Sağlam birşey al bence. Masalar ucuz zaten

Bende chicco nun var 10 yıldır kullaniliyor. Yatar pozisyonu da var.pahali ama sağlam. Bu baktiklarin biraz zayıf geldi bana . Senin kızın maşallahı var tombik olacak gibi. Sağlam birşey al bence. Masalar ucuz zaten
canım ya hiç bilgim yok bukonuda wellgronun bulduk bıtane o epey saglam geldı buraya yüklediklerimin yorumlarını okudum sonra. ınce ve bebeklern tenını kasındırdıgı kızarttıgını yazmıslar vazgectm esım de begenmedı ztn bir de dediğin gb yumusak olmalı oturcagı yer ve ayakları saglam degıl yazmıslar baktıgıma fıyatında degılım bır kere alayım da saglam olsun chıccoya da bakacagım tesekkur ederım ark.ın dedıgı mimzy ide begendım

Erkekler değişen hiçbirşey yokki
Hele annem bizde olduğunda adam iyice salıyor
Kızlara kıyamam ben ikisine hayatta bakamaz

Benim eşim çok çok sabırsız malesef çoğu zaman evde idare etmem gereken bir çocuk daha varmış gibi geliyor
Benim kızım zor bir çocuk değildi doğumdan sonra hırçınlaştı
Ben onunla bütün gün oynuyordum şimdi uzun etkinlikler yapamıyorum
Sanki sıra bana ne zaman gelecek diye bakıyor

Benim kızım doğumdan sonra 360 derece değişti hala onu bırakıp gideceğim sanıyor hastanede kaldığım 2 gün onu çok etkilemiş
Evde tilşört değiştirsem nereye gidiyorsun akşam oldu diyor
Günde çok kez telefona bakar oldu kendimi ilgisiz ebeveyn gibi hissediyorum bu beni bitiriyor
Eskisi gibi oynayamıyorum etkinliklere götüremiyorum
Bebekte ilgi istiyor gündüz uykuları çok kısa uzun süreler kucağımda kalıyor
Hiç hırçın bir çocuk değildi benim bal kızım
2 çocuklu hayat hiç hayalimdeki gibi beşlamadı

Canım bunlar pek sağlam durmuyor minderli ve çift tepsili öneririm
Bizimki chicco polly progress

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…