- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
evet ya araştırdım sonradan ablamlara da gösterdım begenmddıler bıde yorumlar kötüydü. chiccoda suan hep 800 civarı fıyatlar görüyorum ya. o da cok pahalı yahu. bn en fazla 350 fln verrm sanrm yaCanım bunlar pek sağlam durmuyor minderli ve çift tepsili öneririm
Bizimki chicco polly progress
Canım biberon vermeyin diyorlar. Kaşıkla vermeyi dene. Çok zorlanirsan arada bir verirsin biberonu. Bebek acikinca emer merak etmeyin kilo alımı biraz düşse de önemli değil diyorlar. Instagramda meme reddiyle ilgili bir paylaşım vardı dün okudum faydalı olabilir.. doc.dr.aydinerdemir in postu. 6 gün onceki.Bu meme reddi döneminde sağıp biberonla vermek tehlikeli mi sizce bi daha memeyi hiç almaz diye korkuyorum,saat 3 olmuş en son 9,30 biraz emdi biraz da sağdığım süt vardı onları vermiştimbebeğe
O minder o tepsi 4799478kere yıkanıyor fiyatı yüksek ama konforlu ve kullanışlı tabi karar seninevet ya araştırdım sonradan ablamlara da gösterdım begenmddıler bıde yorumlar kötüydü. chiccoda suan hep 800 civarı fıyatlar görüyorum ya. o da cok pahalı yahu. bn en fazla 350 fln verrm sanrm ya
Ya annesi Alya nın kardeşi olmasin mı ? Sen hamileyken hep kardeşinden bahsettin. Sen istemesen Alya ister baba zaten istiyor.yahu mama sandalyeleri 1000tl olur mu ben şok hıc ılgı alanım degıldı bılmıyordum eşim de chıccolara bakmıs 1260tl şurda 2,3 yıl kullancam 2. cocgu da dusunmuyorum zaten o düşünüyormus ama ben nooo. cok fazla degıl mı ya ben mi abartıyorum okadara gerek yok bnce2. çocuk fıkrım olsa neyse
Büyüğün kalkması çok fena oluyorKızım 2 yıldır pijamasını giyer yatar uyur odasında dün gece diyor ki ben tek başıma uyumayı bilmiyorum gülsek mi ağlasak gecede 5 kez hikaye okuyoruz yıldık
Biz de sizden farklı değiliz kızlar. İnternet hiç yoktu şimdi kac saat.. vermezsek bağırıyor ağlıyor bize vuruyor. Çok hırçın oldu. Bir şey yapamıyorum. Vermesem bana sariyor. Küçük oğlum çok huysuz bazen yemek dahi yiyemiyorum . Bir de abisiyle ugrasamiyorum o yüzden mecbur veriyorum. Çok uzuluyorum ama en azından küçüğü biraz büyüyüp rahatlayincaya kadar dişimi sıkiyorum. Havalar da ısınır ikisini de alır bol bol çıkarım diyorum. Teselli veriyorum kendimeBen çok beğendim canım. Ikea var ben de memnundum bu da tip olarak ona benziyor. Masa olarak kullanılması da çok olarak da çok yüksek değil bence alınabilir.
Bu ipin ucunu nasıl yakalayacağız bilmiyorum. Yani kıskançlık bir yana çocuk üzülmesin etmesin iki dk rahat bıraksın diye her dediğine olur der hale geldik. Bir de kıskançlıktan ötürü hircinlasması var hayır desek de bağırip çağırıyor. Güzellikle anlatalım diyoruz dinlemiyor bile. Telefonla konuşurken elimden alıp kaçıyor telefonu kapatiyor. Mesaj atayım diyorum yanıma gelip klavyeye basıyor. Nasıl geriliyorum anlatamam. 2 yaşından beri kendi yemek yiyen çocuk ben çocuğum ya kendim yemek yiyemem diyor. Bir de 4 yaşındaki çocuğu besliyorum. Ne zaman normale dönecek bilmiyorum ama inanıyorum hala. İnanmaktan vazgecersem dayanamam çünkü. TV başından kalkmaz oldu çareyi tvyi kaldirmakta bulduk. Noldu vicdanen rahatız ama kardeşiyle beni dk yanlız bırakmıyor. Hep oyun istiyor hep ilgi istiyor. Nereye kime yetişeceğimi şaşırmış haldeyim.
1 kez 2 kez 10 kez sakin olmaya çalışıyoruz ama 15 20 olunca aman Allahım sırtımı dönüp dişimi sıkıyorum ona normal davranmak için eşimde aynı fikirde max 2 yaş olsaymış bu kadar akıllanmadan olsaymış diyorBüyüğün kalkması çok fena oluyor
Davranışlarının sebebi belli bize düşen tek şey sabır bize çocuk doktorumuz tepki vermeyin diyor sakin karşılayın
Canım bizden de bir meme reddi geçti şimdi çok azaldı doktorumuz bize israrcı olma beslenme aralığını uzat acıksın dediBu meme reddi döneminde sağıp biberonla vermek tehlikeli mi sizce bi daha memeyi hiç almaz diye korkuyorum,saat 3 olmuş en son 9,30 biraz emdi biraz da sağdığım süt vardı onları vermiştimbebeğe
Öyle mi dersin bana da aralık 5-6 yaş olsa daha rahat olacakmış gibi geliyor1 kez 2 kez 10 kez sakin olmaya çalışıyoruz ama 15 20 olunca aman Allahım sırtımı dönüp dişimi sıkıyorum ona normal davranmak için eşimde aynı fikirde max 2 yaş olsaymış bu kadar akıllanmadan olsaymış diyor
İkea al beni dinle memnun kalacaksın mimzy almış olduğum için kullanacağım yatar pozisyonu olduğu için 4. Ayda yatırıyorum ben mutfakta bebeyi iyi oluyor ama çok pahalı yayahu mama sandalyeleri 1000tl olur mu ben şok hıc ılgı alanım degıldı bılmıyordum eşim de chıccolara bakmıs 1260tl şurda 2,3 yıl kullancam 2. cocgu da dusunmuyorum zaten o düşünüyormus ama ben nooo. cok fazla degıl mı ya ben mi abartıyorum okadara gerek yok bnce2. çocuk fıkrım olsa neyse
yok,kız ıkıncı el almam ya . ama yarı fıyatına da saglamlar var oyuzden suankı pıyasa cok fena 2sene once 120ye almıs ablam babyplusı. suan 350lerde fiyatlar ucmus. bu arada kardes guzel de gercekten ben bu fıkre kapılamam asla gb gelıyor belkı en az10yıl sonraa.:/ ki kızım cokcoksakin sadece kaka yapamadgnda ve cokaçsa aglıyor. evde bebek varmı yok mu bellı degıl buhalde bıle zor geldı bılemıyorum hala alısma evrelerındeyız dıye mi boyle düşünyrm ama. eşimle gezmelerımızı özlüyorum bır dk durmazDık karadağ'a bıle gıderdık haftasonları bazen. balayımızı 6ulke gezerk yapmstk orda ÖzEl rehber tutmustuk. O abi orada yasıyor davet edıyordu of of negunlerdı gece gündüz gezerdik. çok özlüyorum eski günlerimi. kızımın yürüdüğü yasa gelmesjnı okadar ıatıyorum kı. bazen dıyorum gıdelım bıyerlere en cok da karadağa gıtmeyı özledimYa annesi Alya nın kardeşi olmasin mı ? Sen hamileyken hep kardeşinden bahsettin. Sen istemesen Alya ister baba zaten istiyor.
Ikinci el bile alsan sağlam yani.
tamam ona da bakayım canımİkea al beni dinle memnun kalacaksın mimzy almış olduğum için kullanacağım yatar pozisyonu olduğu için 4. Ayda yatırıyorum ben mutfakta bebeyi iyi oluyor ama çok pahalı ya
zatendüşünürsen ya 2yasa kadar ya da 10.11den sonra yap dıyor çok kişi bana o dıger aralık sıkıntılıymıs1 kez 2 kez 10 kez sakin olmaya çalışıyoruz ama 15 20 olunca aman Allahım sırtımı dönüp dişimi sıkıyorum ona normal davranmak için eşimde aynı fikirde max 2 yaş olsaymış bu kadar akıllanmadan olsaymış diyor
Ayy demee oyle kandiriyodum kendimi ne guzel:) ne guzel denk gelmisler oyle istesen olmaz ❤Hic alakasi yok ikinci soyle ilki boyle diye
Benim oglum gazliydi uykusu azdi ikinci belki oyle olmaz diyordum bu hanimda oyle inat oglum 18 ocak dogumlu kizim 16 ocak :)))
Iki keçiden ne beklersin
İlk kızım çok gazlıydı 4.5 sy çektim ikinci gazsız olur zaar dedim ee 2.de çok gazlı:)Hic alakasi yok ikinci soyle ilki boyle diye
Benim oglum gazliydi uykusu azdi ikinci belki oyle olmaz diyordum bu hanimda oyle inat oglum 18 ocak dogumlu kiz 16 ocak :)))
Iki keçiden ne beklersin
Amin canım teşekkür ederim.Hayırlı olsun canım allah daha nice güzel günlerini göstersin
Tamam canım teşekkür ederm ben de özelde yaptırmayı düşünüyorumGöz doktoru yapiyor biz ozelde yaptirdik 1.ayinda istersen devlettede yaptirabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?