- 21 Temmuz 2018
- 173
- 230
- 23
- 45
Bizde de var memeye gelince çığlık çığlığa ama ben biberon kaşık vs.. vermiyorum. Bekliyorum ki iyice açıksin ve emsin .kızımda biberon vermiştim ve memeye geri donduremedim oğlumda daha dirayetli olucam diyorum kendi kendimeBu meme reddi döneminde sağıp biberonla vermek tehlikeli mi sizce bi daha memeyi hiç almaz diye korkuyorum,saat 3 olmuş en son 9,30 biraz emdi biraz da sağdığım süt vardı onları vermiştimbebeğe
Benzim oğlumda yaptı bir kaç gündür hemen ya beşiğine koyup salladım normalde uykuyu sevmeyen bir bebek hemen uyudu. Uykusuzluk canına tak ettiğinde yapıyor..ya benim oğlan memeyla kavga ediyor dünden beri içmek istiyor ama çırpınıyor sinirleniuor cekiştiriyor falan neden ki gazdan mı dedim dr hep gazlıydı var mı benzer durum yasayan
bi dikkat edeyim canım olabilirBenzim oğlumda yaptı bir kaç gündür hemen ya beşiğine koyup salladım normalde uykuyu sevmeyen bir bebek hemen uyudu. Uykusuzluk canına tak ettiğinde yapıyor..
Evet ben de dua ediyorum. Minik oğlum gezmeyi sevsin arabada uyusun da hep beraber parka çıkıp hava alalım. Hepimize iyi gelir insallah.Biz de sizden farklı değiliz kızlar. İnternet hiç yoktu şimdi kac saat.. vermezsek bağırıyor ağlıyor bize vuruyor. Çok hırçın oldu. Bir şey yapamıyorum. Vermesem bana sariyor. Küçük oğlum çok huysuz bazen yemek dahi yiyemiyorum . Bir de abisiyle ugrasamiyorum o yüzden mecbur veriyorum. Çok uzuluyorum ama en azından küçüğü biraz büyüyüp rahatlayincaya kadar dişimi sıkiyorum. Havalar da ısınır ikisini de alır bol bol çıkarım diyorum. Teselli veriyorum kendime
Açıkcası yardım eden olsa yapardım ben 25 kilo aldım 28 kilo verdim kızımda tam fiziğim oturdu hop 26 kilo daha aldım kendimden de memnun değilim senin yerinde olsam erken olsun isterdim yaş gidiyor bi taraftanzatendüşünürsen ya 2yasa kadar ya da 10.11den sonra yap dıyor çok kişi bana o dıger aralık sıkıntılıymısAllahım sabır güç kuvvet versın kuzuum hepınıze
ah kuzum 74gunluguz bende hala varr terbıye olacak dıyorlar ama yok. kızım 7saat aralıksız uyuyor ılk devrede. e ben de uyanıp sagmıyorum uyumak varken beze beze oluyor semsert oluyor heryerı kızımı emzırırken dıgerını sagıyorum nezaman duzelcek cook merak edıyorum. sızlıyor halaHanımlar bu göğüs sızlamaları ne zaman geçecek süt oluşuyormuş ama her süt geldiğinde böyle mi olacak 38 günlüğüz bu arada
ya benim oğlan memeyla kavga ediyor dünden beri içmek istiyor ama çırpınıyor sinirleniuor cekiştiriyor falan neden ki gazdan mı dedim dr hep gazlıydı var mı benzer durum yasayan
Oncelikle maasallah, ama gercekten 7 saat mi uyuyor ? Ben 4 saat uyusa telaslaniyorum. Bizde 65 gunluguz. Sertlesmesi tehlikeli . Hemen sagin derim.ah kuzum 74gunluguz bende hala varr terbıye olacak dıyorlar ama yok. kızım 7saat aralıksız uyuyor ılk devrede. e ben de uyanıp sagmıyorum uyumak varken beze beze oluyor semsert oluyor heryerı kızımı emzırırken dıgerını sagıyorum nezaman duzelcek cook merak edıyorum. sızlıyor hala
Gunaydin. ❤ Ben kullaniyorum cunku bizim oda 26-30 arasi nemi. En az 40 olmasi gerekiuor. Weewell var bendeHerkeze günaydın buhar makinesi kullanan var mi oğlumun hırıltısı çok dr burun tikanikligindan diyo geçmedi gitti hastahaneye gittiğimde burnunu yıkıyorlar rahatliyo ben yıkamayı beceremiyorum sadece damlata biliyorum buhar makinesi alsammı diye dusunuyorum kendimde sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum cocuk nasıl rahatsızdır tahmin edemiyorum
evet tabı neden aksını dıyeyım canım 7,8 saat aralıksız uyuyor ılk devrede her akzam 9da en gec bucuga dofru uyuyor. saatımız bellı gece de 4,5 gb uyanıyor bunormal artık. senın de uyandırmana gerek yok uykusu bölunurse ıyı degıl aksıne. cunku daha belkı de acıkmayan bebege fazladan sut verıp gaz olusturabılıoruz. dr.umuz da uyandırmana gerek yok o ılk aydı demişti ışk yasadıgımda korkmustum hıc sarılık falan da yasamadk. uyandırmıyorum kendı uyanıyor sonra emzırıyorum yatırıyorum hafıf dürtüp kendı yatagında dalsın dıye dalıyor bana mısın demiyor maşallah dıyeyım :)Oncelikle maasallah, ama gercekten 7 saat mi uyuyor ? Ben 4 saat uyusa telaslaniyorum. Bizde 65 gunluguz. Sertlesmesi tehlikeli . Hemen sagin derim.
Bizde bikerer 6 saat deliksiz uyuduk aceba ağladıda benmi duymadım diye vicdan azabı çektim ama evet artık 6 7 saat deliksiz uyuya biliyo be yinede uyuyunca 3.5 saate sonraya bi alarm kuruyorum mızıldanmasın bekliyorum mutlaka oluyo ozaman emzirip uykuya devam ediyoruzevet tabı neden aksını dıyeyım canım 7,8 saat aralıksız uyuyor ılk devrede her akzam 9da en gec bucuga dofru uyuyor. saatımız bellı gece de 4,5 gb uyanıyor bunormal artık. senın de uyandırmana gerek yok uykusu bölunurse ıyı degıl aksıne. cunku daha belkı de acıkmayan bebege fazladan sut verıp gaz olusturabılıoruz. dr.umuz da uyandırmana gerek yok o ılk aydı demişti ışk yasadıgımda korkmustum hıc sarılık falan da yasamadk. uyandırmıyorum kendı uyanıyor sonra emzırıyorum yatırıyorum hafıf dürtüp kendı yatagında dalsın dıye dalıyor bana mısın demiyor maşallah dıyeyım :)
Gecmis olsun canim buruna damlayi bebek hangi pozisyondayken damlatiyorlarHerkeze günaydın buhar makinesi kullanan var mi oğlumun hırıltısı çok dr burun tikanikligindan diyo geçmedi gitti hastahaneye gittiğimde burnunu yıkıyorlar rahatliyo ben yıkamayı beceremiyorum sadece damlata biliyorum buhar makinesi alsammı diye dusunuyorum kendimde sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum cocuk nasıl rahatsızdır tahmin edemiyorum
Maşallah maşallah benim kız oyle dediğin gibi olsa valla bende en az ‘3-4 tane bebe yaparım ne kolaymış’ derdim herhalde şimdi bizim kuzucuk canı saolsun tabi o ayrı ama insanlığımızdan çıkardı temel ihtiyaçlarımızı bile gördürmüyor bize 1 tane yeter ya falan diyorum :)) mesela bi bebek yarı uyur olur mu Ya resmen bebe gözünün yarısı açık yarısı kapalı uyuyor ben kalktığım anda o gözler hemen beni takip edilip açılıyor :))evet tabı neden aksını dıyeyım canım 7,8 saat aralıksız uyuyor ılk devrede her akzam 9da en gec bucuga dofru uyuyor. saatımız bellı gece de 4,5 gb uyanıyor bunormal artık. senın de uyandırmana gerek yok uykusu bölunurse ıyı degıl aksıne. cunku daha belkı de acıkmayan bebege fazladan sut verıp gaz olusturabılıoruz. dr.umuz da uyandırmana gerek yok o ılk aydı demişti ışk yasadıgımda korkmustum hıc sarılık falan da yasamadk. uyandırmıyorum kendı uyanıyor sonra emzırıyorum yatırıyorum hafıf dürtüp kendı yatagında dalsın dıye dalıyor bana mısın demiyor maşallah dıyeyım :)
Canım pusetler zaten bebeğin vücut yapısına göre yapılıyor zararı olmazKızlar pusette oturmasının uyumasının herhangi bir zararı var mıdır
inşallah yoktur benimki de puseti çok sevio mutfakrayken alıyorum yanıma besiğinde yatmıyor pusete koyunca hemen gidiyorKızlar pusette oturmasının uyumasının herhangi bir zararı var mıdır
Ya böyle biraz oturur pozisyonda ya beline falan zarar verecek diye korkuyorumCanım pusetler zaten bebeğin vücut yapısına göre yapılıyor zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?