- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Bende kavga ediyorum valla eşimle hele bebeğin ağladığını hiç duymuyor Ya geceleri nasıl uyuz oluyorum bi de sabah olunca saftirik saftirik kaç defa kalktığımı bile bilmeden ‘sizde bu gece iyi uyudunuz’ demez miDün bende öyley dim hatta gece eşime sinir oldum yardımcı olmuyorsun sen ne yapıyorsun vs diye çünkü gün boyu çok yipratmisti mahvolmustum ben aglamistim vs gözlerim hiç açılmiyordu. Bide geçe onla kavga ettik daha da Agladim uykusuz kaldım sinir minir kalmadı
Hem dort dortluk yemek olsun hem ev dort dortluk temiz olsun hemde cocuk bakilsinEn iyisini yapmışsın ya çocuğa bakacak ya yemek hazırlayacak hiçbirsey yapamazsa kahvaltı hazırlayacak
Robot değiliz sonuçta
Sinir bozucu bir keyif düşkünlükleri var. Bana dün akşam diyorki oturduğumu gördüğüm an birşey istiyorsun ağzına kürekle vurasım geliyor birde güya tecrübeliİşlerine geliyor aglamayan çocuğa meme yok derler talep et sonuçta iki çocuklu anneyiz etten kemikteniz tek onlarin canı yok
Benimkide talep etmezsem mutlu yaşar ama o mutluluk mumkun değil tek başına ona kusura bakmasın
Allah için benim eşimden de şikayetim yok sadece arada çok keyfine düşkün oluyor ama ben müdahale ediyorum
Dun gunlerden kavga gunuydu galiba bizde yedik birbirimizi o sinirlenince ben sakinlestimDün bende öyley dim hatta gece eşime sinir oldum yardımcı olmuyorsun sen ne yapıyorsun vs diye çünkü gün boyu çok yipratmisti mahvolmustum ben aglamistim vs gözlerim hiç açılmiyordu. Bide geçe onla kavga ettik daha da Agladim uykusuz kaldım sinir minir kalmadı
Aynısını bana diyor bu gece iyiydi değil miBende kavga ediyorum valla eşimle hele bebeğin ağladığını hiç duymuyor Ya geceleri nasıl uyuz oluyorum bi de sabah olunca saftirik saftirik kaç defa kalktığımı bile bilmeden ‘sizde bu gece iyi uyudunuz’ demez mi
Omzumda 2 büklüm uyuyor boynu düşüyor uyanmıyorBu saat oldu yok bir gözü açık bir gözü kapalı sabah uykusu böylece yalan oldu abimiz gelir şimdi öğle yemeğine
Benim eşimin de uykusu ağır evi goturseler duymazAynısını bana diyor bu gece iyiydi değil mi
Ses falan duyduğu yok
Benimkide öyle omuzda kucakta uyur rezil uykuyu seviyorlarOmzumda 2 büklüm uyuyor boynu düşüyor uyanmıyor
ama 3 kere yatağına koydum 3 kere uyandı sabah uykusu bizimde yalan oldu
Bizimki de büyük oğlanın odasında uyuyor. Oğlan da benim yanımda. Ucumuz yatağa sigmiyoruz eşimin de işine geliyor :)Kuzum merak ettim esinle ayni odadami yatiyorsunuz ayri odalardaMi bizimki uykusuz kalacam diye baska odada yatiyorda
Suna 3 yasinda belki yaza yapariz diyolar ama cok gec yaptirmicazCanım 2-6 yaş arası sünnet onerilmiyor. Fallik dönem olduğu için psikolojisi kötü etkileniyor. Doktorlar pek tavsiye etmiyor.
Gifler kullanıyoruz biz deKızlar dün akşamdan beri bebeğim çok hapşırıyordu. Burnu dolmaya başladı. Hapşırdıkça akıyordu burnundan. Meme emerken de yavrum fıkır fıkır ses geliyordu burnundan rahat ememiyordu. Gece emzirmek için kaldırdığımda da iki kere kustu. Birkaç kere burun aspiratörü ile temizledim ama hala var içinde yada sürekli oluyor. Bir türlü uykuya da dalamıyordu rahat nefes alamadığından. Az önce kustu ama afedersiniz kusmuktan ziyade yapış yapış mukus gibi çok sıvı geldi. Acaba burnundan mı genzine aktı ki korktumOnu çıkarınca uykuya dalabildi. Eşime söyledim akşam gelirken serum fizyolojik getirecek. Onunla rahatlar mı acaba? Ateş yada huzursuzluk yok şükür.
Dün akşam cidden kavga günüymüş herhalde, bende yatak odasına götürdüm bebeği artık gece hazırlığımızı yapacağız ama eşim çay içiyor salonda ben içemeden kalktım, bebeğin reflü yatağı salondaydı getirirsin dedim eşime msj atarsın dedi tamam dedim, bebek huysuzlarda YouTube den piş piş açarak uyuttum arka planda çalışmıyor YouTube kapatıp msj atmam gerek sadece gel yazdım kısa olsun bebek uyanmasın diye, gelen giden yok bebeği bıraktım kucağımdan salona geldim adam bebekten önce uyumuş saat 10 olmadan, uyuz oldum bebeği yatırdım gittim uyandırdım ben uyumadan uyuyamazsın benden daha yorgun değilsin dedim, hiç düşünmüyor bu kız çayını içemeden kalktı ona yardımcı olayım demiyor he bakıyor bebeğe ama ben de boş durmuyorum o bakarken Ya yemek hazırlıyorum Ya bulaşıkları hallediyorum bi duş falan otursam da o baksa neyse diycemGünaydın kızlar, dün bizde eşimle tartıştık ve çok kızgınım. Anlayış yok bişey yok. Yemek yap temizlik yap kıza bak o ise akşam 10 dk bakamasın. Biz yatakları ayırmadık çünkü eşim top patlasa kalkmaz. İlk bebeğimiz isteyerek yaptık evliliğimizin 7. Yılındayız. Doğum olunca ilk hafta eşim hep ağladı şükür etmeler falan allahım ondan sonra adam değişti. Kızım öyle çok ağlayan vs huysuz değil sadece yanında dursa onunla azıcık konuşsa yetiyor tek kalmak istemiyor kızım. Gündüz iş yapamıyorum. 2 gün önce gece 12 de evi süpürdüm yer suyu hazırladım silemedim banyoda kovada duruyordu. Çekmiş kenara banyo yapıyor bizimki. Yerleri silemedim dedim hiç ben sileyim demek yok. 3 gündür banyo yapamadım ütü yemek vs den fırsat bulup. Çalışan bir insan olduğum halde iç çamaşırına kadar ütülerdim.3 çeşit yemek yapardım. Aptal kafam fazla şımartmışım. Ben asya ya balayımda sen bi banyo yap diyemiyor. Zaten kızı ona emanet de edemiyorum 10 dk bıraksam ağlasa kız dönüp de bakmıyor. Diğer odadan sesi duyup ben geliyorum beyfendi elinde telefon oyun oynuyor. Yahu bu adam 38 yaşında benideli ediyor. Dün ipleri koparttım artık ev arkadaşı olalım sen kendi işini yap ben kendi işimi çamaşır yemek yapımcım dedim. Yeter ya valla usandım artık. Bebekle ilgilenmekten daha zor bu adamlarla ilgilenmek, ha bide önceden temizliği vs birlikte yapardık ne oldu şimdi bilmiyorum
ay onu benimki de der hep biz hep keyfimizdeyiz yaSinir bozucu bir keyif düşkünlükleri var. Bana dün akşam diyorki oturduğumu gördüğüm an birşey istiyorsun ağzına kürekle vurasım geliyor birde güya tecrübeli
Bizde ikinci ay asimizi olduk canim gitmeden once calpol verdim simdi uyuyot uctane birden yavrum aglamaktan helak oldu yuregim dayanmadi keske bize yapilsa sutten onlara geciyor olsaBugün aşı olduk. Aşıya giderken ağlayan anne olarak ilk miyim?
Korktuğum gibi geçmedi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem. Fikri olan var mı?
Ya ne yapiyorsun sen diyorum para getiriyorum diyor. Dedim bende calisan bi insanim para getiriyorum ne. Koptuk gittik sonra zaten sessiz kavgayi da ogrenmis oldumBu erkeklere ne oluyor pazar akşamı da biz gerildik anlamıyorum biraz halden anlasalar catlarlar mi
Fazla takılma derim öyle böyle baba olmayı öğrenecekler benimki tecrübeli sözde o bile rahatını bozmayı istemiyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?