2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende kavga ediyorum valla eşimle hele bebeğin ağladığını hiç duymuyor Ya geceleri nasıl uyuz oluyorum bi de sabah olunca saftirik saftirik kaç defa kalktığımı bile bilmeden ‘sizde bu gece iyi uyudunuz’ demez mi

Sinir bozucu bir keyif düşkünlükleri var. Bana dün akşam diyorki oturduğumu gördüğüm an birşey istiyorsun ağzına kürekle vurasım geliyor birde güya tecrübeli

Dun gunlerden kavga gunuydu galiba bizde yedik birbirimizi o sinirlenince ben sakinlestim ) sende kocani sinir et canm

Aynısını bana diyor bu gece iyiydi değil mi
Ses falan duyduğu yok

Kuzum merak ettim esinle ayni odadami yatiyorsunuz ayri odalardaMi bizimki uykusuz kalacam diye baska odada yatiyorda
Bizimki de büyük oğlanın odasında uyuyor. Oğlan da benim yanımda. Ucumuz yatağa sigmiyoruz eşimin de işine geliyor :)

Günaydın kızlar, dün bizde eşimle tartıştık ve çok kızgınım. Anlayış yok bişey yok. Yemek yap temizlik yap kıza bak o ise akşam 10 dk bakamasın. Biz yatakları ayırmadık çünkü eşim top patlasa kalkmaz. İlk bebeğimiz isteyerek yaptık evliliğimizin 7. Yılındayız. Doğum olunca ilk hafta eşim hep ağladı şükür etmeler falan allahım ondan sonra adam değişti. Kızım öyle çok ağlayan vs huysuz değil sadece yanında dursa onunla azıcık konuşsa yetiyor tek kalmak istemiyor kızım. Gündüz iş yapamıyorum. 2 gün önce gece 12 de evi süpürdüm yer suyu hazırladım silemedim banyoda kovada duruyordu. Çekmiş kenara banyo yapıyor bizimki. Yerleri silemedim dedim hiç ben sileyim demek yok. 3 gündür banyo yapamadım ütü yemek vs den fırsat bulup. Çalışan bir insan olduğum halde iç çamaşırına kadar ütülerdim.3 çeşit yemek yapardım. Aptal kafam fazla şımartmışım. Ben asya ya balayımda sen bi banyo yap diyemiyor. Zaten kızı ona emanet de edemiyorum 10 dk bıraksam ağlasa kız dönüp de bakmıyor. Diğer odadan sesi duyup ben geliyorum beyfendi elinde telefon oyun oynuyor. Yahu bu adam 38 yaşında benideli ediyor. Dün ipleri koparttım artık ev arkadaşı olalım sen kendi işini yap ben kendi işimi çamaşır yemek yapımcım dedim. Yeter ya valla usandım artık. Bebekle ilgilenmekten daha zor bu adamlarla ilgilenmek, ha bide önceden temizliği vs birlikte yapardık ne oldu şimdi bilmiyorum

Gifler kullanıyoruz biz de

Dün akşam cidden kavga günüymüş herhalde, bende yatak odasına götürdüm bebeği artık gece hazırlığımızı yapacağız ama eşim çay içiyor salonda ben içemeden kalktım, bebeğin reflü yatağı salondaydı getirirsin dedim eşime msj atarsın dedi tamam dedim, bebek huysuzlarda YouTube den piş piş açarak uyuttum arka planda çalışmıyor YouTube kapatıp msj atmam gerek sadece gel yazdım kısa olsun bebek uyanmasın diye, gelen giden yok bebeği bıraktım kucağımdan salona geldim adam bebekten önce uyumuş saat 10 olmadan, uyuz oldum bebeği yatırdım gittim uyandırdım ben uyumadan uyuyamazsın benden daha yorgun değilsin dedim, hiç düşünmüyor bu kız çayını içemeden kalktı ona yardımcı olayım demiyor he bakıyor bebeğe ama ben de boş durmuyorum o bakarken Ya yemek hazırlıyorum Ya bulaşıkları hallediyorum bi duş falan otursam da o baksa neyse diycem

Bugün aşı olduk. Aşıya giderken ağlayan anne olarak ilk miyim?
Korktuğum gibi geçmedi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem. Fikri olan var mı?

Bugün aşı olduk. Aşıya giderken ağlayan anne olarak ilk miyim?
Korktuğum gibi geçmedi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem. Fikri olan var mı?
Bizde ikinci ay asimizi olduk canim gitmeden once calpol verdim simdi uyuyot uctane birden yavrum aglamaktan helak oldu yuregim dayanmadi keske bize yapilsa sutten onlara geciyor olsa

Ya ne yapiyorsun sen diyorum para getiriyorum diyor. Dedim bende calisan bi insanim para getiriyorum ne. Koptuk gittik sonra zaten sessiz kavgayi da ogrenmis oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…