2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün Dünya hanım sağolsun hiç yatakta gündüz uykusu uyumadı ben koydum o uyandı ben koydum o gene uyandı sonra ben gene koydum o gene uyandı
umarım gece uyur yatakta:)
İkinizde birbirinizden inat o uyanmaktan usanmamis sen koymaktan tabiki herzaman kazanan cocuklar oluyor
İnsallah gece sabaha kadar uyurda sende rahat edersin cnm malesefki bizimkide emmemeye direniyor ben pes ettim artik oglumun en sevdigi lastik

Kizlar bebegin atesi olup olmadini nasil anlicaM yuzunde bacaklarda yok gozukuyor ama karninda ve sirtinda ates gozukuyor uctane asi olduk bugun ikinci ay asimizi S Sss33301 sizde durumlar nasil canim
Canim temazsiz atesolcer yoksa eczaneden esine aldir hemen atesleniyo haliyle 2. Ay asisinda ates bu telas etme agri kesici verebilirsin yarim fitil atabilirsin oglumda oyle yapmistik

Canim temazsiz atesolcer yoksa eczaneden esine aldir hemen atesleniyo haliyle 2. Ay asisinda ates bu telas etme agri kesici verebilirsin yarim fitil atabilirsin oglumda oyle yapmistik
Calpolvar onu verdim saat 16:00 gibi simdi birdaha versem dokunmaz herhalde temassiz var ama alninda ates yok bacakta yok karin ve sirtta ates var gozukuyor onu anlamadim
Nereye gore bakacaz

Calpolvar onu verdim saat 16:00 gibi simdi birdaha versem dokunmaz herhalde temassiz var ama alninda ates yok bacakta yok karin ve sirtta ates var gozukuyor onu anlamadim
Nereye gore bakacaz
Alın canım kesin diyprsan koltukaltı ateş ölçerler var ya onlardan

Nereye gore bakacaz

Canım en iyisi çubuk şeklinde olan eski tip ateşölçerler. Koltuk altından doğru ölçüm yapılıyor doktorlar o şekilde söylüyor

benımkı de öyle canım biz de evliliğimzde bısuredır alttan alma sırası var garip ama o süreye alıstık hemen uyarırız yerı geldıgınde sıra sende dıye ve esım balkona cıkar tartısma hararetlendiyse. oyle yatısırız ztn o kolay sınırlenmez ama sınrlense de 5dk da söner bu sefer ben sonradan uzatırım süründürürüm cokkızdysam sabaha dek uyanır durur küsmüyüz dye :)
Ben hep kendi kendime kavga ederim canım sinirli olduğumda beni duymaz o

Masallah esleriniz bizimkine laf soyle kuser agzina pistir iyiligine cok iyi kotu davlandinmi vay halineee
Canım Bizimkide küsüyordu annesi babası küstü mü 6 ay konuşmuyorlar evde öyle görmüş ilk evlendik küstü kocam dedim ki canım benim ister küs ister küsme ben nasıl yaşıyorsam öyle devam ederim kendi içini yersin o gün bugündür küsmez sadece kendi kendime kavga ederim ben cevap vermez daha çok sinirlenirim o da bana bişey dese rahatlıcam

O da iyi yöntem benimki dinler dinler sessizce oturur ben daha yüksek bağırıyorum o zaman beni duymuyor sanıyorum

Bu sorumluluktan , sürekli birine bağlı olmaktan korkmayan anne yoktur bence.. hepimiz korkuyoruz, ve haklısınız birçoğumuz dile getirmiyoruz. Geçer mi bence geçmiyorda alışıyoruz. Kimimiz 1 günde kimimiz 1 ayda yada yılda ama sonunda alışıyoruz. O korku derinliklerde bir yerde kalıyor gibi... umarım sizde en kısa sürede alışırsınız.
Ve kesinlikle sevgisizlikle ilgisi yok. Konunuzun tamamını okumuştum. Emzirirken öptüğünüz minnak elleri... çantanızda taşıdığınız sıcak su torbasını... siz çok özenli, ilgili ve kesinlikle güçlü bir annesiniz. En kısa sürede bebeğiniz kadar mutlu olmanızı dilerim...

kiz laf duymak istiyorsan ben sana soylim lafi kocam diye nikimi degistirim karsilikli saydiralim ay ben laf duymim istiyorum benim duam senin bedduan olmuş
Aksam aksam iyi guldum bizimkide kavga ettik mi bana laf soylese oda iyi anneme laf ediyor kadin burda bile degil bak odada
İkimiziz ne diceksen bana de diyorum yok ananla ikinizin isi oyunlar oynamak diyo ne demek istiyo anlamiyorum bile abuk subuk konusuyor ne oyun cevirdiysek

Konuşmuyor canım çok zor inan belki 10 kez anlatırım bir cevabı alana dek akşam dedim dicemi araba için hayırlısı olsun hadi araba bakalım der nasıl bu kadar sakin olabilir ben sinirden çatlarken

Konuşmuyor canım çok zor inan belki 10 kez anlatırım bir cevabı alana dek akşam dedim dicemi araba için hayırlısı olsun hadi araba bakalım der nasıl bu kadar sakin olabilir ben sinirden çatlarken
olsun senin ne haddine diyip agzina geleni soylemesinden daha iyidir bosver galesiz olsun sen saydir icini bosalt cevap verdikleri zaman derin yaralar olusuyor insanin icinde omur boyuda cikmiyor oyuzden istedini konusabilirsin ben bir laf soylemeden once elli kere dusunuyorum
Keske agzima geleni saysam doksem ama olmuyor kinli bir adam omur boyu kini gecmiyor adamin

Kizlar bebegin atesi olup olmadini nasil anlicaM yuzunde bacaklarda yok gozukuyor ama karninda ve sirtinda ates gozukuyor uctane asi olduk bugun ikinci ay asimizi S Sss33301 sizde durumlar nasil canim
Canım yeni düzeldi durumumuz.
Acile gittik. Fitil uygulandı. Ben evde yapamamıştım. Şurup vermiştim o da kusma yaptı ve işe yaramadı. Fitil fayda sağladı. Çok zor bir geceydi. Allah tekrarını yaşatmasın. Bir daha aşı yaptırmayı düşünmüyorum

canım eşininyaşı biraz küçük mü?. Anne ne alaka ya ayıp yani müsade etme. Kendine de laf soylenmesıne müsade etme saygı sevgiden daha önemli bak saygı olan yerde sevgı devam.eder ama saygısız hayat sevgiyi tüketir. Silkelendir kocanı aaa

Gecmis olsun canim atesi nasil anladin nereden olctun kac geldi bizim yuzde bacakta yok 37 falan ama
Karinla sirtta 38.3

canım geçmiş olsun şurup yan etki yaptı sanırım. Aşı yı düşünmüyorum deme bir ömür için bir güncük sıkıntı ya katlanacak güçte bebegın ❤ buarada ben de çok aglamıstım aşıda anme yüregi dedıklerı neymıs anladım o gün evladını canı yanarken görmek çok kötü çok

Napim 30 yasindaki adami bosarsam olur o dediklerin anca allah korusun tovbe
Laftan anlamiyor ki sinirlendiginde agzindan cikani kulagi duymuyor ve asla haksizim demez o hep hakli barisdigimizdada ben hakliydim
Der yani kusuyor surekli cocuk dogali cok iyiydi hic kavgamiz kuslugumuz yoktu dun basladi tartismaya halen tersleyerek konusur heryolu denedim
Emin ol olmuyor iyiyken cok iyi bak ama boyle durumlarda pis biri oluveriyor abilerinle birinle alti birinle on yildir konusmaz kustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…