2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah bebişine canım

Masallah kocaman olmus nazar dgmesin bizimki iki dk cikart yenisini getirene kadar buz tutuyor birde eller surekli agizds islatiyor eldiveni yaliyor
Cocuk ne anliyorsa emmiyorda dili disarda yalanip duruyor

kızlarr kolyemi size göstermiş miydim kızıma verıcem büyüyünce taksın diyee. Eşim doğum hediyesi olarak almıştı. 4. halkayı da ekletelim diyor ama ben hayır diyorum:)
Cok guzelmis cnm gule gule kullan aman diyim buyumeden hamile olma ztn sezeryan 1 sene gecmeden zor olur

Maşallah çok güzel artmış kilosu toparlamış kendini, benim bebe de 10. Gun 2450 ile eve geldik şimdi 5.500 falan sanırım hafta 3. Ayımız bitiyor boy kilo takibi için sağlık ocağına gideceğiz doğrusunu orada öğrenirim kilosunun, bende burada duydum bi sütun yağlı olması yağlı olması diye anlamadım da bizim elimizde mi değil mi ondan sormuştum

Masallah kocaman olmus nazar dgmesin bizimki iki dk cikart yenisini getirene kadar buz tutuyor birde eller surekli agizds islatiyor eldiveni yaliyor
Cocuk ne anliyorsa emmiyorda dili disarda yalanip duruyor
Çıkart canım artık ellerine baksın oynasın:) benimkinin de elleri soğuk genelde hatta ayakları da ama ısınmıyor ki bebelerin daha oyle el ayakları kaç kat çorap giydiriyorum gene de soğuk

NE kadar süre sağıyorsun acaba?

NE kadar süre sağıyorsun acaba?
Rengi kivami biraz koyulana kadar sagiyorum canim 3-4 dk surmuyor bile... anlasiliyor zaten ilk sgdigimda acik beyaz renkli sut geliyor biraz daha saginca daha koyu beyaza donuyor

Senin kizcende gayet iyi toparlamış sağlıklı olsunlarda kilo önemli degil buyuduklerindede zayıflatmak icin uğraşmak zorunda kalmayalım inşallah o cok daha zor ya su kiz bebislere cok özeniyorum güneşe negüzel tokalar takarsın şimdi kız anneleri hepinizi kiskaniyorum

Çıkart canım artık ellerine baksın oynasın:) benimkinin de elleri soğuk genelde hatta ayakları da ama ısınmıyor ki bebelerin daha oyle el ayakları kaç kat çorap giydiriyorum gene de soğuk
Bizimki sıcak oluyor canim ayak bas ellerden usuturmus bebekler belkide sancisi buyuzden cok ozellikle ayaklarina dikkat et cnm patik falan giydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…