Evet ❤ geldiginde musait olursan haber ver. Doktordan ciktim simdi benimkide 660 g almis normal dedi doktor sindirmeden direk kustugunu soyledim. Maflor plus i kullan dedi ben kullabmamistim. Kusmalarda kilo almayi azaltir dedi bide idrar tahlili de vericez enfeksiyon olabilir mi diye. Gazdan dolayi emmesi azalmis olabilir dedi bide enfeksiyona bakalim dedi. Uzulme kilosu gayet iyi dedi boyda uzun olunca daha zayif geliyor dedi boyumuz 60cm olmus.
Yok kuzu ben şapka hiç takamadım bi kaç defa kafasını oynattıkça tüm yüzü şapkanın içine girmişti korkmuştum boğulacak diye, eldivenleri de 40 mız çıkınca çıkarttım ben, bazen elleri üşüyor o zaman da zaten bebek kıyafetlerinde genelde kollar büyük oluyor uyurken falan biraz çekiyorum üzerine üşümesin diye, uyanıkken zaten hep kucağımda olduğu için üşümüyor :)) teşekkür ederiz kuzucuk büyüyor
Masallah kocaman olmus nazar dgmesin bizimki iki dk cikart yenisini getirene kadar buz tutuyor birde eller surekli agizds islatiyor eldiveni yaliyor
Cocuk ne anliyorsa emmiyorda dili disarda yalanip duruyor
kızlarr kolyemi size göstermiş miydim kızıma verıcem büyüyünce taksın diyee. Eşim doğum hediyesi olarak almıştı. 4. halkayı da ekletelim diyor ama ben hayır diyorum:)
:) yok kuzum bu senin elinde olan birşey değil dengeli düzenli beslen ayda 600 g alsın yeter bu grubun en zayıf doğan bebisi benimkiydi ilk 10 gün 2285 gr oldu sonra yb 11 gün kaldı 2500 oldu yani ilk 1 ay Bu kiloyla kapadı suan 6500g sadece emziriyorum Ne kadar isterse okadar emziriyorum ki ben bütün süt ürünlerini bıraktım sabah ceviz haşlanmış yumurta tahin pekmez roka ve dereotu yiyorum sonrada ogün evde ne yemek pişirdiysem o ama bir arkadaşım omega 3 haplarının sütun kalitesini artırdığını söyledi istersen bir dene bu arada minigim saçlarına bayildimmmm
Maşallah çok güzel artmış kilosu toparlamış kendini, benim bebe de 10. Gun 2450 ile eve geldik şimdi 5.500 falan sanırım hafta 3. Ayımız bitiyor boy kilo takibi için sağlık ocağına gideceğiz doğrusunu orada öğrenirim kilosunun, bende burada duydum bi sütun yağlı olması yağlı olması diye anlamadım da bizim elimizde mi değil mi ondan sormuştum
Masallah kocaman olmus nazar dgmesin bizimki iki dk cikart yenisini getirene kadar buz tutuyor birde eller surekli agizds islatiyor eldiveni yaliyor
Cocuk ne anliyorsa emmiyorda dili disarda yalanip duruyor
Çıkart canım artık ellerine baksın oynasın:) benimkinin de elleri soğuk genelde hatta ayakları da ama ısınmıyor ki bebelerin daha oyle el ayakları kaç kat çorap giydiriyorum gene de soğuk
Bebegine kilo aldirmayi sormustu bi arkadas. Ben benim oglan 5 dk dan fazla emmiyor bir de tazyik sorunumuz var diye ön sütü sagiyordum. Bolece yagli daha koyu kismi kaliyordu. Bir arkadasimin da bebegi 15 gunde hic kilo almayinca doktoru on sutu sag diye onermis ona da.
Rengi kivami biraz koyulana kadar sagiyorum canim 3-4 dk surmuyor bile... anlasiliyor zaten ilk sgdigimda acik beyaz renkli sut geliyor biraz daha saginca daha koyu beyaza donuyor
Maşallah çok güzel artmış kilosu toparlamış kendini, benim bebe de 10. Gun 2450 ile eve geldik şimdi 5.500 falan sanırım hafta 3. Ayımız bitiyor boy kilo takibi için sağlık ocağına gideceğiz doğrusunu orada öğrenirim kilosunun, bende burada duydum bi sütun yağlı olması yağlı olması diye anlamadım da bizim elimizde mi değil mi ondan sormuştum
Senin kizcende gayet iyi toparlamış sağlıklı olsunlarda kilo önemli degil buyuduklerindede zayıflatmak icin uğraşmak zorunda kalmayalım inşallah o cok daha zor ya su kiz bebislere cok özeniyorum güneşe negüzel tokalar takarsın şimdi kız anneleri hepinizi kiskaniyorum
Çıkart canım artık ellerine baksın oynasın:) benimkinin de elleri soğuk genelde hatta ayakları da ama ısınmıyor ki bebelerin daha oyle el ayakları kaç kat çorap giydiriyorum gene de soğuk