2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben dr browns kullanıyorum gayet memnunum beni birakmadi
Medela diye biliyorum akışı yavaş.
Kullanmadim ama biliyorum mimijumi chicco phlips avent

Dr browns almış eşim deneyeceğim bakalım weebaby idi kullandığım çok rahat içiyor ondan meme reddi yaşamayalım bir de

Canim gecmis olsun kurtuldun sende bundan, hafif atlatirsin demistim sana bak :)

Sağ ol canım evet kesinlikle öyleymiş :) emzirirken sağ göğsümden biraz zor olacak ama kısa sürede toparlanırım inşallah

) kizlar iyisiniz bizimki kusmesini iyi bilir ben cocuk yikarken bikere oda vardi genelde gunduz o isteyken yikarim herneyse ogun su dokecek alt ustu telefonu caldi gitti telefonla konusuyor kendim
Doktum onlami ugrasacam

İşe başlaması gerekip de bir çözüm yolu bulan var mı? pzt işe başlamam gerekiyor hala ne yapacağım bilmiyorum aşırı sıkıntılıyım bebeğime bakacak kimse yok.
Necabuk geldi vakit canim etrafinda hic kimse yokmu tanidik olmasina gerek yok
cocuk olmadan once biri bana cocuk getirse ayaklarini oper ustune birde para verirdim

Ben dr browns kullanıyorum gayet memnunum beni birakmadi
Tam sipa ayni bizimkide ellerini oyle yapip etrafa saskin saskin bakiyor isirasin geliyor ne tatlilar allahim bugunler gececek hic laf soz dinlemicekler aglayasim geliyor zaman su gibi geciyor

F Fobia S sgokcen kizlar benimde 15nisan is basi. 3aylik bebek nasil birakilsin.. sistem bastan yanlis. Evet rapora benimde gonlum el vermiyor. Benim is yerimde 1yil heyet almis insam var. Ben max 2 kere heyet alirim. 40gun kendi iznim var. Sonra ucretsiz alirim. İlla ki mecbur alcaz bakcak kimse yok biz ne yapalim.. kaldi ki zaten fazlsiyla vergi veriyoruz herseyden :) 2rapor alalim bari ne diyim. Haftasonu ve bayramlarda ayda bikac kere de gece calisiyorum ben devlet memuru olmama ragmen ekstrayi gec yol yemek parasi almiyorum bunlar icin ben. O yuzden gonlum rahat bir nebze

Bizimki leval atladi tek dekikten iki delige yukseldik
Benimki 0 ile içiyordu 1 almış babası ağzının kenarından akıtıyor hep 0 döndüm tekrar sen hangi biberonu kullanıyorsun
Sezaryen den sonra ben eğilemiyordum tam babası yıkadı ilk sonra hoşuna gitti bizim kız çok seviyor suyu bende karışmıyorum. Herşeyi hazırlıyor yıkıyor giydiriyor ortalığıda topluyor ben karnını doyurup uyutuyorum bir tek iyi oluyor:))
Eldiven şapkayıda 40tan sonra çıkardık sadece dışarı giderken giydiriyorum.

6 ay anne sütü alması gereken bebeği 3 ayda bırakıp gitmemiz bekleniyor böyle bir sistemde yapacak pek bişey kalmıyor zaten verilsin 6 ay izin herkes rahat etsin ben öğretmenim az ders alma imkanım var diyelim ama tam gün çalışan anne süt izninde ne kadar besleyebilirki bebeğini hele evle iş arasıda mesafeliyse napacak hergün çocuk iş yerine mi gelecek sabahtan akşama kadar biberonla mı beslenecek saçma sapan bir düzen.. benim etrafta yakınım yok bakacak 2 ay için küçücük bebeğe bakıcı bulamam ki.. bebeciklerle işimiz az gibi birde rapordu izindi bunlara kafa yoruyoruz.

Masallah eslere bak siz dogurup dogurup verin kucagina bizimki bezini ellemez bile eline pislik yapisacak sanki
Avent kullaniyoruz canim camla plastik olandan aldik caminki iki numaraymis bende degistirdim emziklerini

Kızlar bebegim soğuk algınlığı olmuş.sürekli burnu tıkanıyor.aspiratorle sık sık açıyorum.çok iştahlı bi bebek değildi zaten iyice istahsizlasti.doktora da götürdüm.bebeklere özel sprey verdi.şuan endişeliyim ne yapmam lazım bilmiyirum.

Masallah eslere bak siz dogurup dogurup verin kucagina bizimki bezini ellemez bile eline pislik yapisacak sanki
Avent kullaniyoruz canim camla plastik olandan aldik caminki iki numaraymis bende degistirdim emziklerini
Bir tek onu yapıyor arada denk gelirse alt değiştirme onlarıda kız neşeleniyor diye yapıyor. biberonu eline almıyor gece zaten duymuyor uyutma yok doğursam yine benim kucağımda olacak:)

Geçmiş olsun cnm az emiyorsa sık sık beslemeye çalış uykuda falan anne sütüyle atar inşallah kosa sürede

Aşıdan geldik biz de normalde çıt sesine uyanan kızım kütük gibi uyuyor. Ama ateşi yok. Diğer aşıdan gelenlerde nasıl durumlar?

Bizde ateş yok arada sırada ağlıyor sebepsizce canım

Tabiki vaktim bol oluyor haber veririm hatta istersen görüşebiliriz Sanırım bizimki de kusmadan dolayı az kilo alıyor canım. İnşallah enfeksiyon çıkmaz canım

Anladım canım tabi riske atma

Teşekkür ederim canım bilgi için rotaya doktor 3. Ay dedi bakalım

Bu arada benim gibi kusmasi sindirmeden sutu cikaranlar varsa doktor anne suty kivam arttirici onerdi. Ben hemen kullanmam da gidisata gore bakarim. Midesinde sutu tutup kusnasini onluyormus

Ya bunu bana bir doktor daha söyledi ama ben almadım sen deneyecekmisin canım. Sütü midede muhallebi kıvamına getiriyormuş

Eki Görüntüle 2246057 melaba özellikle güzel kızları olan teyzoslar ellerinizden öperim

Maşallah yakışıklıya

Anne memesine en yakın biberon hangisi kullanan var mı?

Dr brown kullanıyorum gerektikçe canım

Ben kavgadan beri 3 gündür yemek yapmıyorum ohhh rahatlık valla. Geliyor işten ekmek arası yiyor ağzını da açamıyor paşam hatasını biliyor Allah’dan. Sende biraz kendine mola ver herşeye koşamayız canım

İşe başlaması gerekip de bir çözüm yolu bulan var mı? pzt işe başlamam gerekiyor hala ne yapacağım bilmiyorum aşırı sıkıntılıyım bebeğime bakacak kimse yok.

Rapor al biraz uzat canım

Canım kıyafetleri ne marka alıyorsunuz ya ben ilk kıyafetlerini kitikate den almıştım küçüldüler. Bende yeni kıyafetler istiyorum h&m var bi aklımda. Burda e bebek ve çivili var hiç hoşuma giden bişey yok. Kitikateninde malları güzel fakat pijama gibi modelleri Yalova’da fazla bebek mağazası yok da.

Pamuk Panda e bebek kiyafetlerini ben de sevemedim canim. Civil i denemedim. Biz zibinlari, takimlari hep lcw ve koton dan aldiklarimizi kullandik rahat rahat. Hem fiyat acisindan da daha uygun . O yuzden 3-6 ayliklari yine lcw ve kotonun bebek kismindan bakarim diye dusunuyorum:)

Necabuk geldi vakit canim etrafinda hic kimse yokmu tanidik olmasina gerek yok
cocuk olmadan once biri bana cocuk getirse ayaklarini oper ustune birde para verirdim
Yok maalesef canım, eşimin memleketindeyiz benim tanıdığım kimse yok. Eşimin ailesi de kendi işleriyle meşgul. Köydeler zaten şehirde değiller. Maalesef durumlar böyle bir de zaten 6.aya kadar bırakmak istemiyorum sürekli emdiği için.. Keşke devlet bu konuya el atsa

Aslında düşünürsek devletin de bize yaptığı haksızlıklar var. Mesela kamu çalışanına süt izni ilk 6 ay 3 saat iken bize (özel) 1.5 saat. Haksızlığa haksızlık ile karşılık verelim ozaman değil mi Şaka bir yana el kadar bebek en azından katı gıdaya başlayana kadar bırakılmamalı bence, keyfi de almıyoruz ya raporu napalım..

Pamuk Panda ben bebek alışverişinde 3-6da almıştım bibaby bebetto ve caramell in ürünlerinden çok memnun kaldım 3üde özdilekte vardı yalovadakinde de vardır büyük ihtimalle pijama gibi durmuyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…