Ben dr browns kullanıyorum gayet memnunum beni birakmadi
Medela diye biliyorum akışı yavaş.
Kullanmadim ama biliyorum mimijumi chicco phlips avent
Canim gecmis olsun kurtuldun sende bundan, hafif atlatirsin demistim sana bak :)
Tesekkur ederizz insallah rabbim sanada tattirsinYa peki seninkine ne demeli kokosss ben onun o bandını yerim elbiseye hakkı allahım bilse ki 3. Kız olcak dogurucam
Bende hiç yıkamadım tek başıma. Hatta eşim yıkıyor ben su döküyorum.Eşim yanımızdayken tek başıma yıkayayım yapamazsam yardım etsin diye düşünmüştüm. Sonra vazgeçtim yaptığı bir yıkama var onu da yaparsam hiç işi kalmayacak..
Necabuk geldi vakit canim etrafinda hic kimse yokmu tanidik olmasina gerek yokİşe başlaması gerekip de bir çözüm yolu bulan var mı?pzt işe başlamam gerekiyor hala ne yapacağım bilmiyorum aşırı sıkıntılıyım bebeğime bakacak kimse yok.
Tam sipa ayni bizimkide ellerini oyle yapip etrafa saskin saskin bakiyor isirasin geliyor ne tatlilar allahim bugunler gececek hic laf soz dinlemicekler aglayasim geliyor zaman su gibi geciyorBen dr browns kullanıyorum gayet memnunum beni birakmadi
Ben ücretsiz izin için dilekçe verdimİşe başlaması gerekip de bir çözüm yolu bulan var mı?pzt işe başlamam gerekiyor hala ne yapacağım bilmiyorum aşırı sıkıntılıyım bebeğime bakacak kimse yok.
Bizimki leval atladi tek dekikten iki delige yukseldikMedela diye biliyorum akışı yavaş.
Benimki 0 ile içiyordu 1 almış babası ağzının kenarından akıtıyor hep 0 döndüm tekrar sen hangi biberonu kullanıyorsunBizimki leval atladi tek dekikten iki delige yukseldik
6 ay anne sütü alması gereken bebeği 3 ayda bırakıp gitmemiz bekleniyor böyle bir sistemde yapacak pek bişey kalmıyor zaten verilsin 6 ay izin herkes rahat etsin ben öğretmenim az ders alma imkanım var diyelim ama tam gün çalışan anne süt izninde ne kadar besleyebilirki bebeğini hele evle iş arasıda mesafeliyse napacak hergün çocuk iş yerine mi gelecek sabahtan akşama kadar biberonla mı beslenecek saçma sapan bir düzen.. benim etrafta yakınım yok bakacak 2 ay için küçücük bebeğe bakıcı bulamam ki.. bebeciklerle işimiz az gibi birde rapordu izindi bunlara kafa yoruyoruz.F Fobia S sgokcen kizlar benimde 15nisan is basi. 3aylik bebek nasil birakilsin.. sistem bastan yanlis. Evet rapora benimde gonlum el vermiyor. Benim is yerimde 1yil heyet almis insam var. Ben max 2 kere heyet alirim. 40gun kendi iznim var. Sonra ucretsiz alirim. İlla ki mecbur alcaz bakcak kimse yok biz ne yapalim.. kaldi ki zaten fazlsiyla vergi veriyoruz herseyden :) 2rapor alalim bari ne diyim. Haftasonu ve bayramlarda ayda bikac kere de gece calisiyorum ben devlet memuru olmama ragmen ekstrayi gec yol yemek parasi almiyorum bunlar icin ben. O yuzden gonlum rahat bir nebze
Masallah eslere bak siz dogurup dogurup verin kucaginaBenimki 0 ile içiyordu 1 almış babası ağzının kenarından akıtıyor hep 0 döndüm tekrar sen hangi biberonu kullanıyorsun
Sezaryen den sonra ben eğilemiyordum tam babası yıkadı ilk sonra hoşuna gitti bizim kız çok seviyor suyu bende karışmıyorum. Herşeyi hazırlıyor yıkıyor giydiriyor ortalığıda topluyor ben karnını doyurup uyutuyorum bir tek iyi oluyor:))
Eldiven şapkayıda 40tan sonra çıkardık sadece dışarı giderken giydiriyorum.
Bir tek onu yapıyor arada denk gelirse alt değiştirme onlarıda kız neşeleniyor diye yapıyor. biberonu eline almıyor gece zaten duymuyor uyutma yok doğursam yine benim kucağımda olacak:)Masallah eslere bak siz dogurup dogurup verin kucaginabizimki bezini ellemez bile eline pislik yapisacak sanki
Avent kullaniyoruz canim camla plastik olandan aldik caminki iki numaraymis bende degistirdim emziklerini
Geçmiş olsun cnm az emiyorsa sık sık beslemeye çalış uykuda falan anne sütüyle atar inşallah kosa süredeKızlar bebegim soğuk algınlığı olmuş.sürekli burnu tıkanıyor.aspiratorle sık sık açıyorum.çok iştahlı bi bebek değildi zaten iyice istahsizlasti.doktora da götürdüm.bebeklere özel sprey verdi.şuan endişeliyim ne yapmam lazım bilmiyirum.
Aşıdan geldik biz de normalde çıt sesine uyanan kızım kütük gibi uyuyor. Ama ateşi yok. Diğer aşıdan gelenlerde nasıl durumlar?
Evet ❤ geldiginde musait olursan haber ver. Doktordan ciktim simdi benimkide 660 g almis normal dedi doktor sindirmeden direk kustugunu soyledim. Maflor plus i kullan dedi ben kullabmamistim. Kusmalarda kilo almayi azaltir dedi bide idrar tahlili de vericez enfeksiyon olabilir mi diye. Gazdan dolayi emmesi azalmis olabilir dedi bide enfeksiyona bakalim dedi. Uzulme kilosu gayet iyi dedi boyda uzun olunca daha zayif geliyor dedi boyumuz 60cm olmus.
Ben çok yatiriyorum canım ya hatta kucakta çok kafasını arkaya atıyor diye pek kucağıma alamıyorum, süt alerjisi de olduğundan kusmasi çok oluyor sanırım ama inşallah bizede etki eder ilaç
Rota alerjiyi tetikliyormus canım alerji uzmanına sordum, şimdi alerjiden emin değiliz ama emin olana kadarda aşının süresi geçer net birşey diyemem dedi. Doktorların her biri birşey diyor ama Rotada yakalanınca yine asılı kadar da olmazsa da yatış gerekiyormuş o yüzden hiç riske atmiycam ben bebisi . Memenjiti yaptırp rotayı yaptrmycm
Maşallah ya kartpostal gibi ❤@Kartanesii8892
Maşallah canım kizina kara kara gözleri ateş ediyor oradan❤
Rota aşısını bu aşılarla beraber yaptırdık biz canım. 3.ayda aşısı yok evet. Rota için doktorumuz 2. ve 4.aylarda demişti. Bu ay ilkini aldık sağlık ocağı aşılarla birlikte yaptı onu da
Bu arada benim gibi kusmasi sindirmeden sutu cikaranlar varsa doktor anne suty kivam arttirici onerdi. Ben hemen kullanmam da gidisata gore bakarim. Midesinde sutu tutup kusnasini onluyormus
Eki Görüntüle 2246057 melaba özellikle güzel kızları olan teyzoslar ellerinizden öperim
Anne memesine en yakın biberon hangisi kullanan var mı?
Şuan bende o haldeyim canım mutfak toplanacak, çamaşırlar asılacak eşim nöbete gitti yardım edecek kimse yok bebise az baksa da bir saat olsa uyusam üç saat uykuyla geçiriyorum hergun. Çok yoruluyorum , canım da iyi olmadığı için genelde mutsuz oluyorum birde . Bebek uyusa şimdi herşeyi erteleyip bende yatıcam az ama o da ihtiyacım olduğu zaman fırsat vermiyor nedense
İşe başlaması gerekip de bir çözüm yolu bulan var mı?pzt işe başlamam gerekiyor hala ne yapacağım bilmiyorum aşırı sıkıntılıyım bebeğime bakacak kimse yok.
Evet canim heyet raporu. Aynen ben de cok ikilemdeyim. Bir yandan sana sonucta ucretsiz izin hakki vermisler sonucta diyorum. Ama calissam da 3 aylik bebegi de birakmak zaten sıkıntı, birakmasak e bu çocuğun bezi var kiyafeti var. Simdi gidecegiz mesela 3-6 aylik kiyafet doldurcaz dolabi bastan asagiya ... hayirlisi artik :/
sağol Cnim, bu özenle baktığım halde bu çocuk niye bu kadar hasta oluyir anlamıyorum ya.Geçmiş olsun cnm az emiyorsa sık sık beslemeye çalış uykuda falan anne sütüyle atar inşallah kosa sürede
Yok maalesef canım, eşimin memleketindeyiz benim tanıdığım kimse yok. Eşimin ailesi de kendi işleriyle meşgul. Köydeler zaten şehirde değiller. Maalesef durumlar böyleNecabuk geldi vakit canim etrafinda hic kimse yokmu tanidik olmasina gerek yok
cocuk olmadan once biri bana cocuk getirse ayaklarini oper ustune birde para verirdim
Aslında düşünürsek devletin de bize yaptığı haksızlıklar var. Mesela kamu çalışanına süt izni ilk 6 ay 3 saat iken bize (özel) 1.5 saat. Haksızlığa haksızlık ile karşılık verelim ozaman değil miF Fobia S sgokcen kizlar benimde 15nisan is basi. 3aylik bebek nasil birakilsin.. sistem bastan yanlis. Evet rapora benimde gonlum el vermiyor. Benim is yerimde 1yil heyet almis insam var. Ben max 2 kere heyet alirim. 40gun kendi iznim var. Sonra ucretsiz alirim. İlla ki mecbur alcaz bakcak kimse yok biz ne yapalim.. kaldi ki zaten fazlsiyla vergi veriyoruz herseyden :) 2rapor alalim bari ne diyim. Haftasonu ve bayramlarda ayda bikac kere de gece calisiyorum ben devlet memuru olmama ragmen ekstrayi gec yol yemek parasi almiyorum bunlar icin ben. O yuzden gonlum rahat bir nebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?