Canim gecmis olsun kurtuldun sende bundan, hafif atlatirsin demistim sana bak :)Çok şükür safra kesesi ameliyatı oldum bugün taburcu olacağım sütümü sağıp attım gece bugün emzirebileceğim. Korktuğum kadar zor geçmedi ameliyat sezeryanın ve normal doğumun sancısını çektiğim için yanında hiç geldi hatta
Ben dr browns kullanıyorum gayet memnunum beni birakmadiAnne memesine en yakın biberon hangisi kullanan var mı?
Olmaz mi canim ya moral bozuk olunca daha da cok oluyor ne biliyim duaya siginmak lazimKizlar sizdede oluyormu suan hicbirsey yapasim yok aksam oluyor yemek yapilacak ben yapmak istemiyorum yatip uyumak istiyorum cocukta uyuyor mutfak toparlanacak makinadan cikanlar yerlesecek zor geliyor cok sıkıldım bu icimdede var bi sıkınti hayir olur insallah
Bana da oluyor bazen. Bu kadar yoğun ve kaygılı bir hayata aniden giriş yaptık sanırım bünye arada böyle error veriyor .Kizlar sizdede oluyormu suan hicbirsey yapasim yok aksam oluyor yemek yapilacak ben yapmak istemiyorum yatip uyumak istiyorum cocukta uyuyor mutfak toparlanacak makinadan cikanlar yerlesecek zor geliyor cok sıkıldım bu icimdede var bi sıkınti hayir olur insallah
Şuan bende o haldeyim canım mutfak toplanacak, çamaşırlar asılacak eşim nöbete gitti yardım edecek kimse yok bebise az baksa da bir saat olsa uyusam üç saat uykuyla geçiriyorum hergun. Çok yoruluyorum , canım da iyi olmadığı için genelde mutsuz oluyorum birde . Bebek uyusa şimdi herşeyi erteleyip bende yatıcam az ama o da ihtiyacım olduğu zaman fırsat vermiyor nedenseKizlar sizdede oluyormu suan hicbirsey yapasim yok aksam oluyor yemek yapilacak ben yapmak istemiyorum yatip uyumak istiyorum cocukta uyuyor mutfak toparlanacak makinadan cikanlar yerlesecek zor geliyor cok sıkıldım bu icimdede var bi sıkınti hayir olur insallah
İnsallah canim hergun ayni seyleri yapmaktanda biktimOlmaz mi canim ya moral bozuk olunca daha da cok oluyor ne biliyim duaya siginmak lazim
Cins kocani da takiyorsun haliyle Allah hidayet selamet versin gecer insallah
Koskoca aksam oldu hicbirseyde yapmadim gorunurde nasil bu saat oldu anlamadim sut sag cocuk yika simdide yemek yapilacak gun bittiŞuan bende o haldeyim canım mutfak toplanacak, çamaşırlar asılacak eşim nöbete gitti yardım edecek kimse yok bebise az baksa da bir saat olsa uyusam üç saat uykuyla geçiriyorum hergun. Çok yoruluyorum , canım da iyi olmadığı için genelde mutsuz oluyorum birde . Bebek uyusa şimdi herşeyi erteleyip bende yatıcam az ama o da ihtiyacım olduğu zaman fırsat vermiyor nedense
Olabilir canim gercekten havada kapali onunda etkisi var sanirsam ruhum daraldi biyere gitmiyoruz hep evdeyiz hos gerci sagma makinasiyla nereye gidilecekse cok sıkıntili havalar isinincada napacam bilmiyorum iki yasina gelene kadar biyere gidemicek gibi hissediyorumBana da oluyor bazen. Bu kadar yoğun ve kaygılı bir hayata aniden giriş yaptık sanırım bünye arada böyle error veriyor .
Tek başına yıkayabiliyorsan bence çok büyük iş :)) ben yıkayamıyorumKoskoca aksam oldu hicbirseyde yapmadim gorunurde nasil bu saat oldu anlamadim sut sag cocuk yika simdide yemek yapilacak gun bitti
Nedenki gun asiri yikiyorum fileyi yere koyuyorum canim yanindaki cengelleri gecirmiyorum oyle beden kopukluyorum sonra sacini en sonda tek elimle karnindan kolumla ters tutup basindan ve vucudundan asa su dokuyorum basit oluyor sende gecsen basina yaparsinTek başına yıkayabiliyorsan bence çok büyük iş :)) ben yıkayamıyorum
Ben de yikayamiyorum tek basima ya bi kere denedim sacma sapan bisi oldu kafasi kaldi fln :/Tek başına yıkayabiliyorsan bence çok büyük iş :)) ben yıkayamıyorum
Benim de nisan ortasi donmem gerekiyor. Saglik ocagindaki hekime sordum ozellerden alabilirsin belki devletten cok zor dedi. Psikiyatr dan kolay aliniyormus ama Kadin dogumcuma soracagim ben bi sansimi deneyecegimİşe başlaması gerekip de bir çözüm yolu bulan var mı?pzt işe başlamam gerekiyor hala ne yapacağım bilmiyorum aşırı sıkıntılıyım bebeğime bakacak kimse yok.
Heyet raporu değil mi canım? Ben şimdi önümüzdeki haftayı 2-3 günlük raporlarla geçiştireyim diyorum daha sonrasına bakacağım. Eşim işten ayrıldı başka bir işe girecek ama henüz başlamadı o yüzden o başlamadan ücretsiz izne falan da ayrılamıyorum. Güvenlik soruşturması ne kadar sürer ne zaman çağırırlar belli değil.. Rapor almak da doğru değil içime hiç sinmiyor. Bir yandan da keyfi almıyorsun bebeğinin ihtiyacı var sana diyor içsesim.Ben de yikayamiyorum tek basima ya bi kere denedim sacma sapan bisi oldu kafasi kaldi fln :/
Benim de nisan ortasi donmem gerekiyor. Saglik ocagindaki hekime sordum ozellerden alabilirsin belki devletten cok zor dedi. Psikiyatr dan kolay aliniyormus ama Kadin dogumcuma soracagim ben bi sansimi deneyecegim
Evet canim heyet raporu. Aynen ben de cok ikilemdeyim. Bir yandan sana sonucta ucretsiz izin hakki vermisler sonucta diyorum. Ama calissam da 3 aylik bebegi de birakmak zaten sıkıntı, birakmasak e bu çocuğun bezi var kiyafeti var. Simdi gidecegiz mesela 3-6 aylik kiyafet doldurcaz dolabi bastan asagiya ... hayirlisi artik :/Heyet raporu değil mi canım? Ben şimdi önümüzdeki haftayı 2-3 günlük raporlarla geçiştireyim diyorum daha sonrasına bakacağım. Eşim işten ayrıldı başka bir işe girecek ama henüz başlamadı o yüzden o başlamadan ücretsiz izne falan da ayrılamıyorum. Güvenlik soruşturması ne kadar sürer ne zaman çağırırlar belli değil.. Rapor almak da doğru değil içime hiç sinmiyor. Bir yandan da keyfi almıyorsun bebeğinin ihtiyacı var sana diyor içsesim.
Tek başına yıkayabiliyorsan bence çok büyük iş :)) ben yıkayamıyorum
Nedenki gun asiri yikiyorum fileyi yere koyuyorum canim yanindaki cengelleri gecirmiyorum oyle beden kopukluyorum sonra sacini en sonda tek elimle karnindan kolumla ters tutup basindan ve vucudundan asa su dokuyorum basit oluyor sende gecsen basina yaparsin
Bende hiç yıkamadım tek başıma. Hatta eşim yıkıyor ben su döküyorum.Ben de yikayamiyorum tek basima ya bi kere denedim sacma sapan bisi oldu kafasi kaldi fln :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?