2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam kizlar nasilsiniz masallah bebislerinize bizimde ikinci ay asimiz persembe gunu merak ediyorum kilosu falan nasil oldu bazen oluyor goguslerim bombos gibi bakalim hayirlisi
Canim gecmis olsun kurtuldun sende bundan, hafif atlatirsin demistim sana bak :)

Kizlar sizdede oluyormu suan hicbirsey yapasim yok aksam oluyor yemek yapilacak ben yapmak istemiyorum yatip uyumak istiyorum cocukta uyuyor mutfak toparlanacak makinadan cikanlar yerlesecek zor geliyor cok sıkıldım bu icimdede var bi sıkınti hayir olur insallah

Selam hanımlar nasılsınız? Bizde durumlar kızımın okulu ödevi oğlumun gazı burun tıkanıklığı benim hala geçmeyen bilek ağrım bu şekilde geçiyor bakalım bizim saçlar bayağı döküldü kel kaldı oğlum ya bu arada benim göbek hala altı aylık gibi duruyor varmı önerisi olan maşallah bebişler çok tatlı lar

Olmaz mi canim ya moral bozuk olunca daha da cok oluyor ne biliyim duaya siginmak lazim
Cins kocani da takiyorsun haliyle Allah hidayet selamet versin gecer insallah

Bana da oluyor bazen. Bu kadar yoğun ve kaygılı bir hayata aniden giriş yaptık sanırım bünye arada böyle error veriyor .

Kahve ve çikolata konusu geçmişti bir tavsiyem olacak naçizane.
Büyük oğlum 40 günlükken aynı gün içinde 3-4 çikolata yemiştim. Ertesi gün ishal oldu çok fena. Dizanteri vs dediler. Ama değilmiş. Süt alerjisi gelişmiş yediklerime bağlı olarak.
Siz de dikkat edin en azından bu tarz şeyleri aşırı tüketmeyin. Tabiki her çocuk, her bünye farklı. Ayrıca genetik yatkınlık da çok onemli elbette.
Ben çok üzüldüm zor günler geçirdik.Allah bir daha göstermesin. Hepimizin evlatlarını hastalıklardan, tehlikelerden korusun. Hep güzel ve mutlu yasasinlar.

Şuan bende o haldeyim canım mutfak toplanacak, çamaşırlar asılacak eşim nöbete gitti yardım edecek kimse yok bebise az baksa da bir saat olsa uyusam üç saat uykuyla geçiriyorum hergun. Çok yoruluyorum , canım da iyi olmadığı için genelde mutsuz oluyorum birde . Bebek uyusa şimdi herşeyi erteleyip bende yatıcam az ama o da ihtiyacım olduğu zaman fırsat vermiyor nedense

Koskoca aksam oldu hicbirseyde yapmadim gorunurde nasil bu saat oldu anlamadim sut sag cocuk yika simdide yemek yapilacak gun bitti

Güzel yorumlarınız için sağolun kızlar hepinizin prof resmıne bakıyorum ben de hep maşallah bebişler o kadar güzeller ki tek tek yazamadım. Allahım korusun yavrularımızı. Buakşam da benim misafirlerim var eşimin kuzenlerıyle günümüz var görüşme aksamasın dıye. dün aksam kızım uyuyunca eşimle beraber yapykHazırlık temızlk fln bugun de bır ıkı sey yaptım giremedm dogru duzgun kızımı kv.e verdım arada emzrmem ıcin getrdı. bu melankolı durumu bazen bana da oluyor hıcbsey yapasım yoktu bugun ama mecbur yaptım belım koptuu

Bana da oluyor bazen. Bu kadar yoğun ve kaygılı bir hayata aniden giriş yaptık sanırım bünye arada böyle error veriyor .
Olabilir canim gercekten havada kapali onunda etkisi var sanirsam ruhum daraldi biyere gitmiyoruz hep evdeyiz hos gerci sagma makinasiyla nereye gidilecekse cok sıkıntili havalar isinincada napacam bilmiyorum iki yasina gelene kadar biyere gidemicek gibi hissediyorum

İlk çocukta bende oyleydim. Anneler gelmezse hem çocuğa bakıp hem yemek yapamıyordum dışarıdan soyluyorduk. Banyo günün kabusuydu. Suyunu hazırla yıka malzemeleri topla. Gün bitiyordu. Hep uyumak istiyordum.

Şimdi iki çocuklu hayatta gündüz uykusuna ihtiyaç duymuyorum. İkisi de uyuyunca kahve keyfi yapmak oturup sessizliği dinlemek uykudan daha çok dinlendiriyor. Birisi büyüğü parka fln götürünce küçüğü slinge takıp evi süpurüyorum , yemek yapıyorum, çamaşır aşıp topluyorum bu arada ufaklık da uyuyor. Sonra da kendime kahve yapıyorum.

Bünye uykusuzluga ve ağırlık kaldırmaya bağışıklık kazandığı için yapabiliyorum tüm bunları.

İşe başlaması gerekip de bir çözüm yolu bulan var mı? pzt işe başlamam gerekiyor hala ne yapacağım bilmiyorum aşırı sıkıntılıyım bebeğime bakacak kimse yok.

Tek başına yıkayabiliyorsan bence çok büyük iş :)) ben yıkayamıyorum
Nedenki gun asiri yikiyorum fileyi yere koyuyorum canim yanindaki cengelleri gecirmiyorum oyle beden kopukluyorum sonra sacini en sonda tek elimle karnindan kolumla ters tutup basindan ve vucudundan asa su dokuyorum basit oluyor sende gecsen basina yaparsin

Ben de yikayamiyorum tek basima ya bi kere denedim sacma sapan bisi oldu kafasi kaldi fln :/
İşe başlaması gerekip de bir çözüm yolu bulan var mı? pzt işe başlamam gerekiyor hala ne yapacağım bilmiyorum aşırı sıkıntılıyım bebeğime bakacak kimse yok.
Benim de nisan ortasi donmem gerekiyor. Saglik ocagindaki hekime sordum ozellerden alabilirsin belki devletten cok zor dedi. Psikiyatr dan kolay aliniyormus ama Kadin dogumcuma soracagim ben bi sansimi deneyecegim

Heyet raporu değil mi canım? Ben şimdi önümüzdeki haftayı 2-3 günlük raporlarla geçiştireyim diyorum daha sonrasına bakacağım. Eşim işten ayrıldı başka bir işe girecek ama henüz başlamadı o yüzden o başlamadan ücretsiz izne falan da ayrılamıyorum. Güvenlik soruşturması ne kadar sürer ne zaman çağırırlar belli değil.. Rapor almak da doğru değil içime hiç sinmiyor. Bir yandan da keyfi almıyorsun bebeğinin ihtiyacı var sana diyor içsesim.

Evet canim heyet raporu. Aynen ben de cok ikilemdeyim. Bir yandan sana sonucta ucretsiz izin hakki vermisler sonucta diyorum. Ama calissam da 3 aylik bebegi de birakmak zaten sıkıntı, birakmasak e bu çocuğun bezi var kiyafeti var. Simdi gidecegiz mesela 3-6 aylik kiyafet doldurcaz dolabi bastan asagiya ... hayirlisi artik :/

Ben de yikayamiyorum tek basima ya bi kere denedim sacma sapan bisi oldu kafasi kaldi fln :/
Bende hiç yıkamadım tek başıma. Hatta eşim yıkıyor ben su döküyorum. Eşim yanımızdayken tek başıma yıkayayım yapamazsam yardım etsin diye düşünmüştüm. Sonra vazgeçtim yaptığı bir yıkama var onu da yaparsam hiç işi kalmayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…