Küçücükler cnm ve hala alışmaya çalışıyorlar dünyaya herşeyden etkileniveriyorlar sen üzme kendini bebeğin hissedersağol Cnim, bu özenle baktığım halde bu çocuk niye bu kadar hasta oluyir anlamıyorum ya.
maşallah canım düzeniniz bozulmasın hıc bizde ılk anneler olarak lohusa psıkolojısı var ılk deneyım vb şeyler. Sen tecrübelisin herşeye karsı temkinlisin neguzel. Benim kızım da uykuları cok fazla hiç uykusuzluk çekmiyorum şükür uyuyunca yemegımı yapıp kahvemı ıcıyorum gunduzlerı. Aksamları da en gec 9da yatıyor kızım eşimle film izliyoruz balkonumuza çıkıp çay kahve ıcıyoruz sohbet edıyoruz sonra sarılarak yatıyoruz bazen diyoruz çok şanslıyız özellikle yenidoğan döneminde uykusuzluk çekmemem büyük avantaj oldu bana. Eşim de çok fazla destek sağolsun bana hep şey der. Senin moralin yerınde olsun dınlenebıl ki kızımız da hissetsin mutlu ol. Sütün eksilmesin. Her akşam gel çıkalım arabayla gezelim en kötü.. kızımızı annem bekler kafeye gıdelım yuruyuse gıdelım der ama heraksam bırakmaya kıyamıyorum anne yüreğiİlk çocukta bende oyleydim. Anneler gelmezse hem çocuğa bakıp hem yemek yapamıyordum dışarıdan soyluyorduk. Banyo günün kabusuydu. Suyunu hazırla yıka malzemeleri topla. Gün bitiyordu. Hep uyumak istiyordum.
Şimdi iki çocuklu hayatta gündüz uykusuna ihtiyaç duymuyorum. İkisi de uyuyunca kahve keyfi yapmak oturup sessizliği dinlemek uykudan daha çok dinlendiriyor. Birisi büyüğü parka fln götürünce küçüğü slinge takıp evi süpurüyorum , yemek yapıyorum, çamaşır aşıp topluyorum bu arada ufaklık da uyuyor. Sonra da kendime kahve yapıyorum.
Bünye uykusuzluga ve ağırlık kaldırmaya bağışıklık kazandığı için yapabiliyorum tüm bunları.
Olsun bana gore saydiklarin bile cokBir tek onu yapıyor arada denk gelirse alt değiştirme onlarıda kız neşeleniyor diye yapıyor. biberonu eline almıyor gece zaten duymuyor uyutma yok doğursam yine benim kucağımda olacak:)
Canim heryeree ayni burdada yok bebek kiyafeti satan yer lcw danda bakabilirsin biz kot mont hirka ust alt gomlek takim ceket aldik ucgun once buyuk olan magzasina git amaBizde ateş yok arada sırada ağlıyor sebepsizce canım
Tabiki vaktim bol oluyor haber veririm hatta istersen görüşebiliriz ❤ Sanırım bizimki de kusmadan dolayı az kilo alıyor canım. İnşallah enfeksiyon çıkmaz canım
Anladım canım tabi riske atma
Teşekkür ederim canım bilgi için rotaya doktor 3. Ay dedi bakalım
Ya bunu bana bir doktor daha söyledi ama ben almadımsen deneyecekmisin canım. Sütü midede muhallebi kıvamına getiriyormuş
Maşallah yakışıklıya
Dr brown kullanıyorum gerektikçe canım
Ben kavgadan beri 3 gündür yemek yapmıyorum ohhh rahatlık valla. Geliyor işten ekmek arası yiyor ağzını da açamıyor paşam hatasını biliyor Allah’dan. Sende biraz kendine mola ver herşeye koşamayız canım
Rapor al biraz uzat canım
Canım kıyafetleri ne marka alıyorsunuz yaben ilk kıyafetlerini kitikate den almıştım küçüldüler. Bende yeni kıyafetler istiyorum h&m var bi aklımda. Burda e bebek ve çivili var hiç hoşuma giden bişey yok. Kitikateninde malları güzel fakat pijama gibi modelleri Yalova’da fazla bebek mağazası yok da.
Allah erkeklerin eline düşürmesin valla ne bizi ne yavrularımızı :) benciller tek kendileri için yaşasınlar çok sinirliyim zaten daha fazla konuşursam kötü olacakOlsun bana gore saydiklarin bile cok
Ne diyorum yerdeki degismis bezi ellemem ben diyor cisli bezi
Ben de pazartesi bir gideyim müdürümle vs görüşeyim nasıl uygun görürse öyle yapayım. Kimseyi kandırmaya gerek yok rapor al derse alırım alma derse mecbur ücretsiz izin yolu..Ben ücretsiz izin için dilekçe verdim
Şükrettim o zaman :)))Olsun bana gore saydiklarin bile cok
Ne diyorum yerdeki degismis bezi ellemem ben diyor cisli bezi
Ben Dr Browns kullanıyorum canım. Anne memesine çok yakın. MemnunumAnne memesine en yakın biberon hangisi kullanan var mı?
Kızlar bebegim soğuk algınlığı olmuş.sürekli burnu tıkanıyor.aspiratorle sık sık açıyorum.çok iştahlı bi bebek değildi zaten iyice istahsizlasti.doktora da götürdüm.bebeklere özel sprey verdi.şuan endişeliyim ne yapmam lazım bilmiyirum.
Pamuk Panda e bebek kiyafetlerini ben de sevemedim canim. Civil i denemedim. Biz zibinlari, takimlari hep lcw ve koton dan aldiklarimizi kullandik rahat rahat. Hem fiyat acisindan da daha uygun . O yuzden 3-6 ayliklari yine lcw ve kotonun bebek kismindan bakarim diye dusunuyorum:)
Aslında düşünürsek devletin de bize yaptığı haksızlıklar var. Mesela kamu çalışanına süt izni ilk 6 ay 3 saat iken bize (özel) 1.5 saat. Haksızlığa haksızlık ile karşılık verelim ozaman değil miŞaka bir yana el kadar bebek en azından katı gıdaya başlayana kadar bırakılmamalı bence, keyfi de almıyoruz ya raporu napalım..
Pamuk Panda ben bebek alışverişinde 3-6da almıştım bibaby bebetto ve caramell in ürünlerinden çok memnun kaldım 3üde özdilekte vardı yalovadakinde de vardır büyük ihtimalle pijama gibi durmuyorlar :))
Canim heryeree ayni burdada yok bebek kiyafeti satan yer lcw danda bakabilirsin biz kot mont hirka ust alt gomlek takim ceket aldik ucgun once buyuk olan magzasina git ama
Benim kendimi kaybedip ilk bebek alışverişimi yaptığım yerdirAyy canım Özdilek var burda ve ben yıllardır gitmedimhiçde aklıma gelmedi hafta sonu orayada bakayım çokiyi oldu söylediğin
Geçmiş olsun kuzum yaKızlar bebegim soğuk algınlığı olmuş.sürekli burnu tıkanıyor.aspiratorle sık sık açıyorum.çok iştahlı bi bebek değildi zaten iyice istahsizlasti.doktora da götürdüm.bebeklere özel sprey verdi.şuan endişeliyim ne yapmam lazım bilmiyirum.
Evet evet görüşelim ❤ bende kararsızım almakta kuzum bakalumBizde ateş yok arada sırada ağlıyor sebepsizce canım
Tabiki vaktim bol oluyor haber veririm hatta istersen görüşebilirizSanırım bizimki de kusmadan dolayı az kilo alıyor canım. İnşallah enfeksiyon çıkmaz canım
Anladım canım tabi riske atma
Teşekkür ederim canım bilgi için rotaya doktor 3. Ay dedi bakalım
Ya bunu bana bir doktor daha söyledi ama ben almadımsen deneyecekmisin canım. Sütü midede muhallebi kıvamına getiriyormuş
Maşallah yakışıklıya
Dr brown kullanıyorum gerektikçe canım
Ben kavgadan beri 3 gündür yemek yapmıyorum ohhh rahatlık valla. Geliyor işten ekmek arası yiyor ağzını da açamıyor paşam hatasını biliyor Allah’dan. Sende biraz kendine mola ver herşeye koşamayız canım
Rapor al biraz uzat canım
Canım kıyafetleri ne marka alıyorsunuz yaben ilk kıyafetlerini kitikate den almıştım küçüldüler. Bende yeni kıyafetler istiyorum h&m var bi aklımda. Burda e bebek ve çivili var hiç hoşuma giden bişey yok. Kitikateninde malları güzel fakat pijama gibi modelleri Yalova’da fazla bebek mağazası yok da.
Aynen öyle asi olduk bugün adam su saatte kadar içerde dizi izlemiş ateşini olctun mu diyorum yok ne rde onu bile yapmamış. Koltuktan totosunu kaldırmamışAllah erkeklerin eline düşürmesin valla ne bizi ne yavrularımızı :) benciller tek kendileri için yaşasınlar çok sinirliyim zaten daha fazla konuşursam kötü olacak
Canm odayı da nemli tutmaya çalış, ağzından nefes alıyorsa kurumasın daha çok rahatsız olurKızlar bebegim soğuk algınlığı olmuş.sürekli burnu tıkanıyor.aspiratorle sık sık açıyorum.çok iştahlı bi bebek değildi zaten iyice istahsizlasti.doktora da götürdüm.bebeklere özel sprey verdi.şuan endişeliyim ne yapmam lazım bilmiyirum.
O ne ki bizim bu sabah kontrolümüz vardı beyefendi uyanmaya tenezzül edip de gelmedi. Niye çünkü dün arkadaşlarına gidip pes oynamaktan erken dönüp de uyuyamadı haliyle kalkamamış. Bir de utanmadan döndüğümde soruyor nasılmış bebek diye. Dedim sen ne işe yararsın ya bi söyler misin. Sanki bekar sanki çocuğu yok da gece yarılarına kadar pes oynayıp uyuyor. Çıldırmama ramak kaldı kafam atıp atıp duruyor zor sabrediyorum o da şu bebeğimin hatrına.Aynen öyle asi olduk bugün adam su saatte kadar içerde dizi izlemiş ateşini olctun mu diyorum yok ne rde onu bile yapmamış. Koltuktan totosunu kaldırmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?