2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay o kokuyu duyan tek ben değilmişim az önce yazmıştım bende...benim de ilk hedefim sleepy o zaman:) birde migrosun bezine iyi diyorlar forumlarda denedin mi onu miniesmiş adı
Minies deneyen bir arkadaşım hep topak topak oluyor bir yerde toplanıyor demişti. Ben denemedim ama içeriği temiz ürünlerden o da.

Ay o kokuyu duyan tek ben değilmişim az önce yazmıştım bende...benim de ilk hedefim sleepy o zaman:) birde migrosun bezine iyi diyorlar forumlarda denedin mi onu miniesmiş adı
Yok canim onu denemedim. A101 de varmis bi marka onunla birlikte bi daha ki ay minies i de deneyebilirim:)

Bizim doktor ultrasondayken bu aynı baba demişti nerdeyse çocuğu içimde tutup doğurmayacaktım sinirden:))
Valla her gören aynı baba diye diye sinirimi bozuyolar benimde. Aynnen ultrason fotosuna da baba demisleri :)))

Biz de ilk prima premium care ile başladık ama diğer bez fiyatlarını görünce eşim komili deneyelim dedi hiç sevmedim çok naylonsu ve göstergesi de yok bitirmeden sleepy e geçtik ondan baya memnunum şimdi 2 no kullanıyoruz baldır kısmı sıkınca 3 e geçeriz :) biz toptan marketten alıyoruz fiyat baya uygun geliyor 70 lisi 25 TL. Memlekete gelince civilden aldık 42 lisi 30 TL başka yerde 26 TL ye aldım. Toptancı iyi oldu bize :)) eşim stok yapacak olmayınca paketi de değiştirebiliyoruz

Merhaba canım ben eylül annelerindenim benim kızım 2 ay bittikten sonra bu şekilde ağlamaya başladı sürekli meme reddi uyuyamama aşırı gaz vs oluştu anlayamadım bir de kakasini kendi yapan kızım artık kendisi yapmıyordu inan şok olmuştum çünkü hiç böyle bir bebek değildi yaklaşık 5 aylik olana kadar bu ağlamalar vs artarak devam etti en son kakada kan görünce doktora gittik süt ürünleri olmayan diyet yap dedi inanır mısın 5. Gün kızım tamamen normale döndü ağlaması durdu kakasini kendi yapmaya başladı gaz olayı bitti çok şükür senin yaşadıklarına benzer şeyleri yaşıyordum sen de en azından 1 hafta süt ürünleri tüketmesen belki bebeğinin ağlaması geçer.

Bedavaya kullaniyorsunuz )

Ben kullaniyorum canım çok rahat oluyor sıktımi gevşekli oldu derdi yok tiydir çek 1 ay oldu ben kulot bez kullanmalı babymalterda indirim var 28li prima 3 no kulot bez paketi 16 liradan aldım 5 paket bi bak istersen

Sleppy eski paketlerinde çok varmış canım şimdi yeni modelde adeti dusurmusler. Ben eski modelden üç paket almıştım bitti, hala bazı marketlerde eski büyük paketler bulunuyor neyseki . Geçenlerde 2 numara 68 lisini 19 TL ye almıştım. Şimdi 35 lisi 25 TL yeni paketlerinde epey fiyat artışı olmus

Malesef malsef molfixle adet fiyatıayni nerdeyse artmis bende dun baktim buyuk paket yok hicbiyerde

Sırtına yastık olayını bende anlamadım ama ben reflüden dolayı reflü yatağında bazende normal koltuğa bile koysam başının altına yastık koyuyorum koymak zorundayım yoksa kusuyor
canım koydufun yastık nasıl yastık 2yasa dek tehlıkelı bogulma açısından. anlamadan doneblır yuzu yastıga gelmesın Allah korusun duz de olsa rısklıymiş

Kız bebiş anneleri kızlara toka siparişi verdiğiniz bi İnstagram sayfası var mı, ben topuz bandana ve tavşan kulak bandana sipariş ettim ama klips toka bakıyorum minik minik
Ben aliExpressten dünya kadar bandana siparişi verdim çeşit çeşit :) Çok daha ucuz. İnstagramda Çin’den getirtiyorlar 5 liraya, satıyorlar 20 liraya çok gördüm öyle. Cici cici elbiseler de aldım çok uyguna. Ekleyeyim birkaç tane fikir olması adına :) İnstagram satıcıları da kendilerini çok akıllı sanıyorlar uyuz oluyorum kendi insanını bu kadar enayi yerine koyanlara

Eklentiler

• B2C43B04-AE60-4952-8372-62A16D5892C0.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 5B0E8B77-5299-47A8-A50B-546294AB9064.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 44
canım koydufun yastık nasıl yastık 2yasa dek tehlıkelı bogulma açısından. anlamadan doneblır yuzu yastıga gelmesın Allah korusun duz de olsa rısklıymiş
Yastık koymazsam daha tehlikeli bizim açımızdan kusarak boğulur o zaman da şimdiye kadar hiç yastıksız yatıramadım bi ilk zamanlar yatırdım o zamanda bilmiyordum reflü olduğunu, sonra hemen reflü yatağı aldık ama bazen yatak odasına kalıyor Bebişin yatağı, çok nadir oyle koltuk üzerine bırakırım genelde puset ya da reflü yatağında

Masallah kuzum cok fazla almis burayi takipediyorum aylik en fazla 1300 alan var sanirsam suan cocugu 6.5-7 kilo ustu olan varmi bilmiyorum
Ama enfazla o aralikta
kızım en son 5.800lerdeydı 1ay once bakalm smdı nolmus haftaıcı görucez. cok merak edıyrm 1200 alıyordu ayda ama bundan sonra azalcakmış alımı. emme süresı uzadıgından. o kdr beklemıyorm her ay okadar alırsa ztn şişko bıbebek olur yaşına gelınce

ozman bence refluye devam et kuzum yastık konusunu bı arastır ıstersen arkdsmn bebegnn de reflusu vardı o da hep reflu kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…