- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Masallah canim guzel beslenmis ben kiloyuda gectim habi gunluk karnindoysa suya vitamine ihtiyaci kalmasa yeterBizede doktor dönemsel olabilir dedi kuzum. Bizde bir ay oldu gerçi meme reddi ama doktorlar çok gördükleri için önemsemiyorlar
Bizimki de 80 CC içiyor , bazen saatlerce içmemiş oluyor meme de almayinca süt veriyorum ama o kadar aç olmasına rağmen içmiyor. Biraz içip bir süre sonra memeye yaptıklarını yapıyor ağlıyor
Bir buçuk ay çok güzel kilo aldı , 2.800 kilo oldu şimdiye kadar , ama son haftalarda hafta 200 grm almış önceden 400 den fazla alirdi
Şimdi benimkisi de öyle canım ilk aylar gidiliydi eridi hep buklumleri gidisi , artık yavaş kilo alıyor ama standartn altına düşmesinde çok olmasa da olurMasallah canim guzel beslenmis ben kiloyuda gectim habi gunluk karnindoysa suya vitamine ihtiyaci kalmasa yeter
Ya T tanem-tane20 ben senin bebegine taktim kafayi bu cocuk nasil yemez nasil acikmaz neyde sorun yanlis birsey mi yapıyorsun acaba sorular sorular:))
Esinle aran bozuk mu hala o mu yansıyor acaba cocuga
Bizim doktor ultrasondayken bu aynı baba demişti nerdeyse çocuğu içimde tutup doğurmayacaktım sinirden:))Elleri ayni benbuyudukce doner bize. Benim d doktor dogurturken diyordu bana ilk cocuk babaya benzer hazir ol diye
İnsallah normalmis yanibizimki de normal bir emme süresinde 20 kere ağzından çıkarıyor, o çıkarıyor ben sokuyorum sonra yorulup uyuyakalıyor beslenmesi azaldı bizimkinin de benim oğlum da tam 2 aylık normalmiş demek ki bu dönemde.. ben de senin yazdıklarından sonra farkettim oğlumun da yaptığını. Hemen atlatırsınız inşallah canm
Bedenine dikkat et amaaaO zaman sleepy umudumu kaybetmeden bi deneyim :) sağol canım
Ben de bunu dusunuordum canim ya Benim oglan da 5500 su an , arkadasimin cocuklarinin 5-6 aylik cocuklarina bakiyorum bayagi bayagi topik topik yanaklar fln. Bi de 3. Aydan sonra 300-400 gram alcaksa benimkinim tosun olma ihtimali yok hala hamster yavrusu gibi eller kollar soyle arkadaslariminki gibi bogumlu degilBizim cocuklar ozaman cok zayif olacak
5-6 aylik cocuklar tosun gibi oluyor ucyuz dortyuz gramla okadar olmalari imkansiz
Biberona çorba doldur annesi:))kiz hic gulesim yoktu olum hepimizi derde soktu kucuk sipa bacim baharatli acı tirsu eksi asiri tuzlu yemiyorum bolbol sekerli tatli pasta kek cikolata gaz yapmasin diye arada goturuyorum yani bebegin bayilacagi seyler yiyorum sutun tadida sekerli tam agzina layik orda sorun yok simdi dungeceden aksama kadar 400 500 sut icti saydim birde dun ekstra kustu normalde kuzum iciyor keyifsiz kafa sallayarakta olsa veriyordum kandira kandira dun yutmadi kandiramadim kep agzinin kenarindan dokuldu gitti 60cc iciyor uc saat geciyor 10 cc iciyor kafa salliyor bende anlamadim sanirim yemek yemek istiyor
Sen şöyle düşün canım 1 ay erken doğduğu için 2 aylıkmış gibi algıla bence bu ay senin bebeğin yine çok alacak gelecek ay azalacakBen baktım da 3.-4. Ay arası kilo alımı diye böyle forum sitelerine baktım çoğunluk kilo alımının durduğunu yazmış maksimum 600 gr falan diyorlar ondan bu aydan umudumu kesmiştim ama tecrübe konuşuyor sen aldı diyorsan emzirmeye devam :))
Çok iyi prematüre diyr belirtirsen üstüne gelmezler kendine göre harika gelişti bence1.ay 1200 gr
2.ay 1300 gr
3. Ay 1000 gr aldı ama hala gören ay çok küçük bebek diyor 3 aylık gibi demiyor hala kaşık kadar suratıbi de kilo alımı azalacak deyince üzülüyorum
Doğum kilosuna göre karşılaştırılmalı canım kızım 3680 doğdu 2 aylıkken 6300 düBen de bunu dusunuordum canim ya Benim oglan da 5500 su an , arkadasimin cocuklarinin 5-6 aylik cocuklarina bakiyorum bayagi bayagi topik topik yanaklar fln. Bi de 3. Aydan sonra 300-400 gram alcaksa benimkinim tosun olma ihtimali yok hala hamster yavrusu gibi eller kollar soyle arkadaslariminki gibi bogumlu degiltabi ki saglikli olsumlar kilo onemli degil ama insan bi dusunuyor yani
Canim doktor meme reddi için de bir şey dedi mi?Haha dün ne ağladım ya Dr sutten kesme dediği için bugün doktor yanındaki öğrenciler bile gulduler sütte kesme mevzusunu diyince :) Dr da hayret etti nasıl böyle birşey düşündü diğer Dr bu sebepten bebek sütten kesilmez dedi
Yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar, Dr da bazı Dr lar anneleri telaş ettiriyor halbuki bu zaman isteyen bir süreç belki geçer gider dedi güzel konuştu. Ama yinede tetiklemesin diye rota aşısı yaptirma dedi. Bende olumlu düşünmeye karar verdim inşallah alerji şüphesi birşeyi kalmaz geldi geçer sıkıntilar
Prima da kokuda oldumu bez çişle buluştuğu anda kötü bir koku geliyor bana benzin gibi petrol ürünleri olduğunun kanıtı sanki. O kadar paraya bebişlerin sağlığıylada oynuyorlar bir daha almam..molfix bizde sızdırmadı da ıslakta kalmadı memnunum ama hepsini denemek istiyorum bundan sonra sleepye geçeceğim bendeAynı şeyi biz de yaşıyoruz canım. Bebek daha doğmadan kampanyadan uygun diye prima almıştım. Primadaki losyon vs bulunmasından dolayı değiştirmek istiyorum. Molfix deneme paketi aldım. Aynı şekilde kaka ıslaklığı dışarı geçti bir de çiş yaptığında da altını değiştirmek için açıyorum teni hep nemli. Emiciliği de yeterli gelmedi bana. Molfixten çok umutluydum maalesef eledimBir de sleepy deneyim diyorum. Gerçi her bebeğe göre değişiyor ama sen memnunmusun sleepy den?
Bence insanlar unutuyor kac aylikken cocuklarin nekadar oldugunu hep en son tonton hallerini hatirliyorlar banada diyorlar hastanedeki kizlar buraya gelenler cok kilolu oluyor bu zayif diye orda annelerle aohbet ediyorum bizimle ayni kiloda aydalar bursa bakiyorum herkezin kilosu 5500 7000 arasi eee hani ttosun hicmi yok bu forumda herkesinkimi celimsiz bence insanlar karistiriyor aylarini en son halleri kalmis hafizada annnemde bana diyor siz soyleydiniz boyleydiniz bende anne kactane benle dogumyapan var hepside ayni kilodalar yanlsiin var diyorumBen de bunu dusunuordum canim ya Benim oglan da 5500 su an , arkadasimin cocuklarinin 5-6 aylik cocuklarina bakiyorum bayagi bayagi topik topik yanaklar fln. Bi de 3. Aydan sonra 300-400 gram alcaksa benimkinim tosun olma ihtimali yok hala hamster yavrusu gibi eller kollar soyle arkadaslariminki gibi bogumlu degiltabi ki saglikli olsumlar kilo onemli degil ama insan bi dusunuyor yani
Şimdilik deneme için 2 bedenini alıcam canım. Bebeğim 5 kg. Olur herhalde. 2 beden 6 kg kadar değil miBedenine dikkat et amaaa
Benimki de öyle canım. Boşver sağlıklı olsunlar yeterBen de bunu dusunuordum canim ya Benim oglan da 5500 su an , arkadasimin cocuklarinin 5-6 aylik cocuklarina bakiyorum bayagi bayagi topik topik yanaklar fln. Bi de 3. Aydan sonra 300-400 gram alcaksa benimkinim tosun olma ihtimali yok hala hamster yavrusu gibi eller kollar soyle arkadaslariminki gibi bogumlu degiltabi ki saglikli olsumlar kilo onemli degil ama insan bi dusunuyor yani
Yaaa çok sevindim :) Bugün alacağım sleepy deneyeceğim hemenBez konusu konusulmus ayrica. Ben prima premium care, prima pampers air, canbebe, molfix, sleepy hepsini denedim :) prima kabul ediyorum kupkuru oluyor ne kdr cis yapsa da ne bir nemlilik,ne bir pisik, kizariklik ama iceriginde bi koku var ki onun losyon oldugunu soyluyorlar hic sevmedim. Pampers air de bu koku daha az ve daha ince ama yine de o kokuyu duyuyorum. Bir de gercekten asiri pahali digerlerine gore. Canbebe pisik yapti, poset gibi geldi bez bana begenmedim.molfix ise pisik yapmiyor, fena degil ama saatlerce durunca belinden islaklik cikiyor ve cis yaptiktan sonra acip bakinca nemli nemli. Sleepy ise en memnun oldugum hem fiyat uygunlugu, hem yumusakligi, kokusuz olusu ve pisik yapmamasi acisindan. Hic sizdirmiyor diyemem arada bakiyorum sag veya sol belinden hafif siziyor ama primada da sızinti yasayan biri olarak beni cok etkilemiyor :)
Ay o kokuyu duyan tek ben değilmişim az önce yazmıştım bende...benim de ilk hedefim sleepy o zaman:) birde migrosun bezine iyi diyorlar forumlarda denedin mi onu miniesmiş adıBez konusu konusulmus ayrica. Ben prima premium care, prima pampers air, canbebe, molfix, sleepy hepsini denedim :) prima kabul ediyorum kupkuru oluyor ne kdr cis yapsa da ne bir nemlilik,ne bir pisik, kizariklik ama iceriginde bi koku var ki onun losyon oldugunu soyluyorlar hic sevmedim. Pampers air de bu koku daha az ve daha ince ama yine de o kokuyu duyuyorum. Bir de gercekten asiri pahali digerlerine gore. Canbebe pisik yapti, poset gibi geldi bez bana begenmedim.molfix ise pisik yapmiyor, fena degil ama saatlerce durunca belinden islaklik cikiyor ve cis yaptiktan sonra acip bakinca nemli nemli. Sleepy ise en memnun oldugum hem fiyat uygunlugu, hem yumusakligi, kokusuz olusu ve pisik yapmamasi acisindan. Hic sizdirmiyor diyemem arada bakiyorum sag veya sol belinden hafif siziyor ama primada da sızinti yasayan biri olarak beni cok etkilemiyor :)
Ben de iyi bir alternatif bulayım hemen değiştireceğim. Keşke katkısız doğal olsa yılların markası ve pahalı da üstelik.Prima da kokuda oldumu bez çişle buluştuğu anda kötü bir koku geliyor bana benzin gibi petrol ürünleri olduğunun kanıtı sanki. O kadar paraya bebişlerin sağlığıylada oynuyorlar bir daha almam..molfix bizde sızdırmadı da ıslakta kalmadı memnunum ama hepsini denemek istiyorum bundan sonra sleepye geçeceğim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?