2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Molfixten kaka sorunu yasiyomusunuz ben dun taktim kakamizin bezin cevresinden islanmis body disari cikmamis ama islaklik disari geçmiş molfix alacaktim vazgectim
Aynı şeyi biz de yaşıyoruz canım. Bebek daha doğmadan kampanyadan uygun diye prima almıştım. Primadaki losyon vs bulunmasından dolayı değiştirmek istiyorum. Molfix deneme paketi aldım. Aynı şekilde kaka ıslaklığı dışarı geçti bir de çiş yaptığında da altını değiştirmek için açıyorum teni hep nemli. Emiciliği de yeterli gelmedi bana. Molfixten çok umutluydum maalesef eledim Bir de sleepy deneyim diyorum. Gerçi her bebeğe göre değişiyor ama sen memnunmusun sleepy den?

Biz gelecek hafta rota virüsü aşısı yaptıracağız yaptıran anneler nasıl geçti asi sonrası
Canım ağızdan damla olarak veriliyor. Diğer 2.ay aşılarıyla beraber yapıldı. Bir sorun yaşamadık biz. 4.ayda ikinci dozunu da yaptıracağız.

Ben
Ben sleepyden memnunum gayet geceden sabaha kadar bile duruyo sadece su son 1 haftadir kucuk geldigi icin kakamiz cikiyomus bi no büyültum problem ortadan kalkti sleepynin icerigi de cok temiz ben de molfixi yengem verdi dedim deniim bakim diye yok dedim slepy devamm

Bende dogdugundan beri sleepy kullaniyorum bi sikinti yasamadim arada yandan patlatiyor ama o her bezde oluyor

O zaman sleepy umudumu kaybetmeden bi deneyim :) sağol canım

Ya T tanem-tane20 ben senin bebegine taktim kafayi bu cocuk nasil yemez nasil acikmaz neyde sorun yanlis birsey mi yapıyorsun acaba sorular sorular:))
Esinle aran bozuk mu hala o mu yansıyor acaba cocuga

Gene benim kız çok fazla kusuyor ve aklıma geldi ben dün akşam cips yedim baharatlı, önceki yediğimde de çok kusmuştu ama sonra yok reflüden denilmişti bebek emdiğini çıkarıyor bi daha ağzıma cips koymıcam

Canım şansindan sorunsuz kaka yapacağı tutmuş kuzunun inşallah bu dönemi de sıkıntısız atlatitsiniz Dr beğendim ama
Çok sevindim canım.
Senin de için rahatlamıştir. Artık yoluna bu şekilde devam edersin inşallah her şey de yoluna girer
Teşekkürler güzel anneler .dün kaşarlı tost yedim biraz huysuz normal mi değil bakalım deneyip izliyp bakicam . İnşallah bebisle rahat edecegimiz günlerde gelir bu aralar üç doktor gezdik koşturup durduk yorulduk , herseyde vardır birşey ❤

Kilo alımı bebeklerde ne zaman yavaşlıyor tecrübeli anneler 3-4 ay aralığında 400-500 gr falan yazmış çoğunluk
Öyle canım kızım ilk 2 ay 1350 şer almış 2 4 arası 900 gr almış

Her şey güzel olacak :)
Buna inan her zaman

300-400az ya öyle az olursa mama takviyesi veriliyor benim büyük oğlum 6. aya kadar 1 kg a yakın alırdı en az 6. ay aldı ki normak büyüyorlar tek süt yetmeyebiliyor sonra ek gıdayla destekleniyor zaten yerlerse :)
Ben baktım da 3.-4. Ay arası kilo alımı diye böyle forum sitelerine baktım çoğunluk kilo alımının durduğunu yazmış maksimum 600 gr falan diyorlar ondan bu aydan umudumu kesmiştim ama tecrübe konuşuyor sen aldı diyorsan emzirmeye devam :))

Baharat süte yansirmis tat olarakta olabilir canim bebeginin asiri kustugunda yediklerini sorgula belki böyle böyle çözümlersin

Bizede doktor dönemsel olabilir dedi kuzum. Bizde bir ay oldu gerçi meme reddi ama doktorlar çok gördükleri için önemsemiyorlar
Bizimki de 80 CC içiyor , bazen saatlerce içmemiş oluyor meme de almayinca süt veriyorum ama o kadar aç olmasına rağmen içmiyor. Biraz içip bir süre sonra memeye yaptıklarını yapıyor ağlıyor
Bir buçuk ay çok güzel kilo aldı , 2.800 kilo oldu şimdiye kadar , ama son haftalarda hafta 200 grm almış önceden 400 den fazla alirdi

Öyle canım kızım ilk 2 ay 1350 şer almış 2 4 arası 900 gr almış
1.ay 1200 gr
2.ay 1300 gr
3. Ay 1000 gr aldı ama hala gören ay çok küçük bebek diyor 3 aylık gibi demiyor hala kaşık kadar suratı bi de kilo alımı azalacak deyince üzülüyorum

1.ay 1200 gr
2.ay 1300 gr
3. Ay 1000 gr aldı ama hala gören ay çok küçük bebek diyor 3 aylık gibi demiyor hala kaşık kadar suratı bi de kilo alımı azalacak deyince üzülüyorum
Masallah canim dogdugu hale gore iyi almis milleti ne takiyorsun kafana kizlar kibar olur cogunlukla benim kizimda portakal kadar kafasi ama boyu falan masallah iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…