2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bence ağırlama. Bu şekild e muamele yapan insanlara bi de hazırlık mi yapcan?

Rahim tersliğini ilk kez duydum ve hemmeeenn google a sordum :) İnşallah 12. haftadan itibaren hamilelikte düzeliyor yazıyordu, doktorun bişe diyor mu peki?
:)Ben önceden ilişkide bazen ağrı olduğundan sikayetle gittigimde öğrenmiştim .Keseyi gormeye gittigimizde de doktor dedi yine ama problem olmuyormuş dogumda, sağ ve sol eli kullanmak gibi birseymis, dogumda duzelip sonra eski haline geliyormus, benim ablamda bir arkadaşım da böyleymiş ama doğumdan sonra ogrendiler :)Garip şey cidden

Başınız sağ olsun canimmm

Şey dedi dun gibi hatırlıyorum sen beni oğlumdan ayırdığın gibi seninde ciğerin yansın evlatların seni bırakıp gitsin dedi ve bunlar hacılar din iman onlarda gibi görünenlerden

Aslında bi bardak su verilecek tipler değiller ama eşinin hatrına kabul et güzelce ağırla mesafeli ol yedir içir gönder ama asla mesafeni bozma

Canım başım sağolsun rabbim sizlere uzun ömürler versin

Bence ağırlama. Bu şekild e muamele yapan insanlara bi de hazırlık mi yapcan?
Ya o kadar görmek istemiyorum ki onları nikah salonunda çekilen fotolarda onlar da var İnan bakamıyorum onların olduğu fotolara direk gözlerimden yaşlar süzülüyor çektirdikleri geliyor aklıma

Aslında bi bardak su verilecek tipler değiller ama eşinin hatrına kabul et güzelce ağırla mesafeli ol yedir içir gönder ama asla mesafeni bozma
Ben aslında gelsinler ama özür dilesinler falan istiyorum şuan yeniden hamile olduğumu bilmiyorlar hatta mümkünse doğana kadar da haberler olmayacak

Belli bir mesafeniz varmış , bunu devam ettirmek en doğrusu gibi, bu sefer git gel olursa başka sorunlar ortaya çıkar, ben olsam bu mesafeyi korur,ağırlamazdim. O kadar olay geçmiş aradan iyinyetlerini o zaman gösterseler di ,belki kapıyı aramış olurlardı, böyle iftara davet ettirmek yerine

Nasıl insanlar var yaa.
Canim bence esinin istegine göre karar ver. Sen çok zor şeyler yaşamışsın. Ama o kendi ailesinden en güzel günlerinde tekme yemiş. Zor gününde dönüp bakmamışlar. Onun için daha ağır şeyler. Buna rağmen gelmelerini isterse cagir bence. Tepkisinden anlarsın zaten. Ama sen icinden geldigi gibi davran. Bebek haberini almışlarsa yumuşayıp samimiyet kurmak istiyor olabilirler. Ama başka sebepleri de olabilir tabi. Dikkatli ol ama kendini kasma.

Yok canım bebeği bilmiyorlar söylemiycem onlara hele doğana kadar bile söylemeyi haketmiyorlar, gelselerde sorun olacak atıyorum ben karşılamayacağım onları eşim salona aldı diyelim ben kapıdan bi hoşgeldin der geri mutfağma çekilirim sonra bunun da şikayeti olur elimizi öpmedi karşılamadı diye bunca şeyden sonra hiç bişiy olmamış gibi güler yüzle karşılayamam

Bencede hiç haberleri olmasın bebekten kem gözlüler allah korusun ama şöyle söyliyim anlattıklarına bakılırsa böyle hatalıyız özür dileyelim diyebilecek olgunlukta insanlar değiller ve böyle bir beklentiye girersen sen yine suçlu olursun en iyisi eşin isterse gelmelerini itiraz etme gelsinler hoşgeldiniz ve güle güle de 2 kelimeden ötesine gitme ağırla ve gönder ki birdaha gelme cesaretinde bulunamasınlar
Ben aslında gelsinler ama özür dilesinler falan istiyorum şuan yeniden hamile olduğumu bilmiyorlar hatta mümkünse doğana kadar da haberler olmayacak

Haklısın canım boşver ne derlerse desinler. Bir daha gelmezler o zaman

Evlendikten sonra kv beni bi kaç kez aradı aralıklı zamanlarla hiç birinde açmadım telefonunu, onun sesini duymaya tahammülüm yok nasıl yüz yüze gelebilirim ki zaten, psikolojik olarak çok etkilenmişim demekki o zamanlar bunun farkında değilmişim şimdi acıyı ağlamayı üzüntüyü hep onlarla bağdaştırıyorum nikah fotolarında onları görünce istemsizce ağlıyorum kapatıyorum hemen fotoları bakmıyorum

Bakalım bi eşim bana teklifte bulunursa bu cesareti gösterirse açık açık derim şöyle yapmam böyle yapmam razıysan gelsinler diye şartlarımı koyarım

Ya o kadar görmek istemiyorum ki onları nikah salonunda çekilen fotolarda onlar da var İnan bakamıyorum onların olduğu fotolara direk gözlerimden yaşlar süzülüyor çektirdikleri geliyor aklıma
Canım insanlar çok kolay karşısındaki insanları kiriyo. Sonra da birden hiç bise olmamış gibi davranmani bekliyorlar ilginc

canım ben de üşütmüşüm aynı durumdayım patates haşla o iyi geliyor ishale muz da tüket bol bol

Başınız sagolsun canım

başınız sağolsun canım rabbim rahmeti ile karşılasın inşallah dedeciğini
iyidir inşallah sen merak etme annesi kendini hırpalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…