- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Bence ağırlama. Bu şekild e muamele yapan insanlara bi de hazırlık mi yapcan?Kızlar size bişiy danışacağım, eşimle 1 yıllık evliyiz öncesinde de 8 ay nişanlı kaldık ve toplam 6 yıl flört durumuz olmuştu, kv beni hiç bir zaman istemedi nişanımda olaylar çıkardı istemiyorum ben bu kızı diye yerlere attı kendini bütün akrabaların ortasında, 5 yıldır ayıramadım çok uğraştım ama yine de vazgeçmeyeceğim ayıracağım sizi falan diye şeyler söyledi, neyse nişanım oldu bi şekilde nişan sonrası 8 aylık süreçte hiç goruşmedik maddi bi yardım zaten beklemedik manevi olarak da yanımızda durmadılar eşim çoğu zaman ofiste yatardı, bu süreçte bir düğün bir cenaze geçti başımızdan ikisinde de gelmelerini geçtim aramadılar bile, kendi evimizi kendimiz kurduk çok şükür ki benim ailem yanımızdaydı, kına gecesinde 11 de bitiyordu 10.30 da geldiler akşam kınayı yakmışız onlar gelmeden diye gene kv ayıldı bayıldı(o saate kadar gelmeyince biz gelmeyecekler sandık eşimde yakın ya beklemeyin dedi) nikah günü kimseye davetiye dağıtmamışlar sadece 5 kişi kendi ailesi geldi ama onlarda cenazeye gelmiş gibi ağlaya ağlaya bi çeşit oldular, takı hiç bişiy takmadılar ne bana ne eşime kp borcum olsun dedi, velhasıl evimize gelirken bedduamı da yedim oğullarını onlardan koparmışım diye üzerimde gelinliğim duruyorken daha olmamış çocuğuma beddua etti kv, çocuğum oldu hamile kaldım ama kaybettim hiç umursayan olmadı onların ailesinden madem düşecekti neden söylediniz falan demişler terbiyesizler, 1 yıldır onları hiç gormedim eşim gidiyor o gayet iyi arasını hiç bozmadı ailesiyle 2 bayram geçti ben gitmedim, şimdi eşimin ailesi eşime baskı yapıyor bize iftara gelmek istiyorlarmış ben duydum telefonda ama duyduğumu belli etmedim eşim geçiştirdi ve kapatınca da bana gelmek istediklerini söylemedi istemeyeceğimi bildiği için eğer söylerse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bana akıl verin nolur
:)Ben önceden ilişkide bazen ağrı olduğundan sikayetle gittigimde öğrenmiştim .Keseyi gormeye gittigimizde de doktor dedi yine ama problem olmuyormuş dogumda, sağ ve sol eli kullanmak gibi birseymis, dogumda duzelip sonra eski haline geliyormus, benim ablamda bir arkadaşım da böyleymiş ama doğumdan sonra ogrendiler :)Garip şey ciddenRahim tersliğini ilk kez duydum ve hemmeeenn google a sordum :) İnşallah 12. haftadan itibaren hamilelikte düzeliyor yazıyordu, doktorun bişe diyor mu peki?
Başınız sağ olsun canimmmkızlar merhaba büyükbabamı kaybettım dün sabah o yuzden girememiştim
@Pembepanterr canım üzülme allahım en kısa zamanda dogal yolla saglıklı bı bebek nasip etsin insallah
dun cenazede üzüldüm agladım bebeğim iyidir insallah ayın 5. de kontrolum var cok heycanlıyım zaman gecsın bıran önce
Şey dedi dun gibi hatırlıyorum sen beni oğlumdan ayırdığın gibi seninde ciğerin yansın evlatların seni bırakıp gitsin dedi ve bunlar hacılar din iman onlarda gibi görünenlerdenHepsini anlarim ama dogmamis bebege beddua hic kabul edilemez yenilip yutulamaz bisey sana ogluna saysin etsin ama kendi kanindan olan bi cana beddua nedir sen bilirsin en iyisini ama evine alirsan da tetikte ol boylelerinde hersey beklenir yok buyudur muskadir vs
Aslında bi bardak su verilecek tipler değiller ama eşinin hatrına kabul et güzelce ağırla mesafeli ol yedir içir gönder ama asla mesafeni bozmaKızlar size bişiy danışacağım, eşimle 1 yıllık evliyiz öncesinde de 8 ay nişanlı kaldık ve toplam 6 yıl flört durumuz olmuştu, kv beni hiç bir zaman istemedi nişanımda olaylar çıkardı istemiyorum ben bu kızı diye yerlere attı kendini bütün akrabaların ortasında, 5 yıldır ayıramadım çok uğraştım ama yine de vazgeçmeyeceğim ayıracağım sizi falan diye şeyler söyledi, neyse nişanım oldu bi şekilde nişan sonrası 8 aylık süreçte hiç goruşmedik maddi bi yardım zaten beklemedik manevi olarak da yanımızda durmadılar eşim çoğu zaman ofiste yatardı, bu süreçte bir düğün bir cenaze geçti başımızdan ikisinde de gelmelerini geçtim aramadılar bile, kendi evimizi kendimiz kurduk çok şükür ki benim ailem yanımızdaydı, kına gecesinde 11 de bitiyordu 10.30 da geldiler akşam kınayı yakmışız onlar gelmeden diye gene kv ayıldı bayıldı(o saate kadar gelmeyince biz gelmeyecekler sandık eşimde yakın ya beklemeyin dedi) nikah günü kimseye davetiye dağıtmamışlar sadece 5 kişi kendi ailesi geldi ama onlarda cenazeye gelmiş gibi ağlaya ağlaya bi çeşit oldular, takı hiç bişiy takmadılar ne bana ne eşime kp borcum olsun dedi, velhasıl evimize gelirken bedduamı da yedim oğullarını onlardan koparmışım diye üzerimde gelinliğim duruyorken daha olmamış çocuğuma beddua etti kv, çocuğum oldu hamile kaldım ama kaybettim hiç umursayan olmadı onların ailesinden madem düşecekti neden söylediniz falan demişler terbiyesizler, 1 yıldır onları hiç gormedim eşim gidiyor o gayet iyi arasını hiç bozmadı ailesiyle 2 bayram geçti ben gitmedim, şimdi eşimin ailesi eşime baskı yapıyor bize iftara gelmek istiyorlarmış ben duydum telefonda ama duyduğumu belli etmedim eşim geçiştirdi ve kapatınca da bana gelmek istediklerini söylemedi istemeyeceğimi bildiği için eğer söylerse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bana akıl verin nolur
Canım başım sağolsun rabbim sizlere uzun ömürler versinkızlar merhaba büyükbabamı kaybettım dün sabah o yuzden girememiştim
@Pembepanterr canım üzülme allahım en kısa zamanda dogal yolla saglıklı bı bebek nasip etsin insallah
dun cenazede üzüldüm agladım bebeğim iyidir insallah ayın 5. de kontrolum var cok heycanlıyım zaman gecsın bıran önce
Ya o kadar görmek istemiyorum ki onları nikah salonunda çekilen fotolarda onlar da var İnan bakamıyorum onların olduğu fotolara direk gözlerimden yaşlar süzülüyor çektirdikleri geliyor aklımaBence ağırlama. Bu şekild e muamele yapan insanlara bi de hazırlık mi yapcan?
Ben aslında gelsinler ama özür dilesinler falan istiyorum şuan yeniden hamile olduğumu bilmiyorlar hatta mümkünse doğana kadar da haberler olmayacakAslında bi bardak su verilecek tipler değiller ama eşinin hatrına kabul et güzelce ağırla mesafeli ol yedir içir gönder ama asla mesafeni bozma
Belli bir mesafeniz varmış , bunu devam ettirmek en doğrusu gibi, bu sefer git gel olursa başka sorunlar ortaya çıkar, ben olsam bu mesafeyi korur,ağırlamazdim. O kadar olay geçmiş aradan iyinyetlerini o zaman gösterseler di ,belki kapıyı aramış olurlardı, böyle iftara davet ettirmek yerineKızlar size bişiy danışacağım, eşimle 1 yıllık evliyiz öncesinde de 8 ay nişanlı kaldık ve toplam 6 yıl flört durumuz olmuştu, kv beni hiç bir zaman istemedi nişanımda olaylar çıkardı istemiyorum ben bu kızı diye yerlere attı kendini bütün akrabaların ortasında, 5 yıldır ayıramadım çok uğraştım ama yine de vazgeçmeyeceğim ayıracağım sizi falan diye şeyler söyledi, neyse nişanım oldu bi şekilde nişan sonrası 8 aylık süreçte hiç goruşmedik maddi bi yardım zaten beklemedik manevi olarak da yanımızda durmadılar eşim çoğu zaman ofiste yatardı, bu süreçte bir düğün bir cenaze geçti başımızdan ikisinde de gelmelerini geçtim aramadılar bile, kendi evimizi kendimiz kurduk çok şükür ki benim ailem yanımızdaydı, kına gecesinde 11 de bitiyordu 10.30 da geldiler akşam kınayı yakmışız onlar gelmeden diye gene kv ayıldı bayıldı(o saate kadar gelmeyince biz gelmeyecekler sandık eşimde yakın ya beklemeyin dedi) nikah günü kimseye davetiye dağıtmamışlar sadece 5 kişi kendi ailesi geldi ama onlarda cenazeye gelmiş gibi ağlaya ağlaya bi çeşit oldular, takı hiç bişiy takmadılar ne bana ne eşime kp borcum olsun dedi, velhasıl evimize gelirken bedduamı da yedim oğullarını onlardan koparmışım diye üzerimde gelinliğim duruyorken daha olmamış çocuğuma beddua etti kv, çocuğum oldu hamile kaldım ama kaybettim hiç umursayan olmadı onların ailesinden madem düşecekti neden söylediniz falan demişler terbiyesizler, 1 yıldır onları hiç gormedim eşim gidiyor o gayet iyi arasını hiç bozmadı ailesiyle 2 bayram geçti ben gitmedim, şimdi eşimin ailesi eşime baskı yapıyor bize iftara gelmek istiyorlarmış ben duydum telefonda ama duyduğumu belli etmedim eşim geçiştirdi ve kapatınca da bana gelmek istediklerini söylemedi istemeyeceğimi bildiği için eğer söylerse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bana akıl verin nolur
Nasıl insanlar var yaa.Kızlar size bişiy danışacağım, eşimle 1 yıllık evliyiz öncesinde de 8 ay nişanlı kaldık ve toplam 6 yıl flört durumuz olmuştu, kv beni hiç bir zaman istemedi nişanımda olaylar çıkardı istemiyorum ben bu kızı diye yerlere attı kendini bütün akrabaların ortasında, 5 yıldır ayıramadım çok uğraştım ama yine de vazgeçmeyeceğim ayıracağım sizi falan diye şeyler söyledi, neyse nişanım oldu bi şekilde nişan sonrası 8 aylık süreçte hiç goruşmedik maddi bi yardım zaten beklemedik manevi olarak da yanımızda durmadılar eşim çoğu zaman ofiste yatardı, bu süreçte bir düğün bir cenaze geçti başımızdan ikisinde de gelmelerini geçtim aramadılar bile, kendi evimizi kendimiz kurduk çok şükür ki benim ailem yanımızdaydı, kına gecesinde 11 de bitiyordu 10.30 da geldiler akşam kınayı yakmışız onlar gelmeden diye gene kv ayıldı bayıldı(o saate kadar gelmeyince biz gelmeyecekler sandık eşimde yakın ya beklemeyin dedi) nikah günü kimseye davetiye dağıtmamışlar sadece 5 kişi kendi ailesi geldi ama onlarda cenazeye gelmiş gibi ağlaya ağlaya bi çeşit oldular, takı hiç bişiy takmadılar ne bana ne eşime kp borcum olsun dedi, velhasıl evimize gelirken bedduamı da yedim oğullarını onlardan koparmışım diye üzerimde gelinliğim duruyorken daha olmamış çocuğuma beddua etti kv, çocuğum oldu hamile kaldım ama kaybettim hiç umursayan olmadı onların ailesinden madem düşecekti neden söylediniz falan demişler terbiyesizler, 1 yıldır onları hiç gormedim eşim gidiyor o gayet iyi arasını hiç bozmadı ailesiyle 2 bayram geçti ben gitmedim, şimdi eşimin ailesi eşime baskı yapıyor bize iftara gelmek istiyorlarmış ben duydum telefonda ama duyduğumu belli etmedim eşim geçiştirdi ve kapatınca da bana gelmek istediklerini söylemedi istemeyeceğimi bildiği için eğer söylerse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bana akıl verin nolur
Yok canım bebeği bilmiyorlar söylemiycem onlara hele doğana kadar bile söylemeyi haketmiyorlar, gelselerde sorun olacak atıyorum ben karşılamayacağım onları eşim salona aldı diyelim ben kapıdan bi hoşgeldin der geri mutfağma çekilirim sonra bunun da şikayeti olur elimizi öpmedi karşılamadı diye bunca şeyden sonra hiç bişiy olmamış gibi güler yüzle karşılayamamNasıl insanlar var yaa.
Canim bence esinin istegine göre karar ver. Sen çok zor şeyler yaşamışsın. Ama o kendi ailesinden en güzel günlerinde tekme yemiş. Zor gününde dönüp bakmamışlar. Onun için daha ağır şeyler. Buna rağmen gelmelerini isterse cagir bence. Tepkisinden anlarsın zaten. Ama sen icinden geldigi gibi davran. Bebek haberini almışlarsa yumuşayıp samimiyet kurmak istiyor olabilirler. Ama başka sebepleri de olabilir tabi. Dikkatli ol ama kendini kasma.
Ben aslında gelsinler ama özür dilesinler falan istiyorum şuan yeniden hamile olduğumu bilmiyorlar hatta mümkünse doğana kadar da haberler olmayacak
Haklısın canımYok canım bebeği bilmiyorlar söylemiycem onlara hele doğana kadar bile söylemeyi haketmiyorlar, gelselerde sorun olacak atıyorum ben karşılamayacağım onları eşim salona aldı diyelim ben kapıdan bi hoşgeldin der geri mutfağma çekilirim sonra bunun da şikayeti olur elimizi öpmedi karşılamadı diye bunca şeyden sonra hiç bişiy olmamış gibi güler yüzle karşılayamam
Evlendikten sonra kv beni bi kaç kez aradı aralıklı zamanlarla hiç birinde açmadım telefonunu, onun sesini duymaya tahammülüm yok nasıl yüz yüze gelebilirim ki zaten, psikolojik olarak çok etkilenmişim demekki o zamanlar bunun farkında değilmişim şimdi acıyı ağlamayı üzüntüyü hep onlarla bağdaştırıyorum nikah fotolarında onları görünce istemsizce ağlıyorum kapatıyorum hemen fotoları bakmıyorumBelli bir mesafeniz varmış , bunu devam ettirmek en doğrusu gibi, bu sefer git gel olursa başka sorunlar ortaya çıkar, ben olsam bu mesafeyi korur,ağırlamazdim. O kadar olay geçmiş aradan iyinyetlerini o zaman gösterseler di ,belki kapıyı aramış olurlardı, böyle iftara davet ettirmek yerine
Bakalım bi eşim bana teklifte bulunursa bu cesareti gösterirse açık açık derim şöyle yapmam böyle yapmam razıysan gelsinler diye şartlarımı koyarımBencede hiç haberleri olmasın bebekten kem gözlüler allah korusun ama şöyle söyliyim anlattıklarına bakılırsa böyle hatalıyız özür dileyelim diyebilecek olgunlukta insanlar değiller ve böyle bir beklentiye girersen sen yine suçlu olursun en iyisi eşin isterse gelmelerini itiraz etme gelsinler hoşgeldiniz ve güle güle de 2 kelimeden ötesine gitme ağırla ve gönder ki birdaha gelme cesaretinde bulunamasınlar
Canım insanlar çok kolay karşısındaki insanları kiriyo. Sonra da birden hiç bise olmamış gibi davranmani bekliyorlar ilgincYa o kadar görmek istemiyorum ki onları nikah salonunda çekilen fotolarda onlar da var İnan bakamıyorum onların olduğu fotolara direk gözlerimden yaşlar süzülüyor çektirdikleri geliyor aklıma
canım ben de üşütmüşüm aynı durumdayım patates haşla o iyi geliyor ishale muz da tüket bol bolKizlar nolur bi akil verin,sabahin köründen beri afedersiniz su gibi ishalim gidiyor,kahvaltı bile yapamadım.sabahtan beri sadece çubuk kraker yedim.az önce bayılacak gibi oldum kendimi koltuğa zor attım.esim de evde yok gececi.nasil geçer ishal? Yarın sabah bu halde nasıl gidecem işe
Başınız sagolsun canımkızlar merhaba büyükbabamı kaybettım dün sabah o yuzden girememiştim
Ya ben yumurtasız kahvaltı yapmam ama 2 haftadır yiyemiyorum kokuyor pis pisBenim 1 haftadır arttiözellikle yumurta yiyemiyorum kaç gündür.
kızlar merhaba büyükbabamı kaybettım dün sabah o yuzden girememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?