Allah sabir versin tez zamanda dogal yoldan saglikli bir evlat nasip etsin insallahmaalesef kalbi durmuş miniğin rabbim ona güç versin bu dönemde taz zamanda sağlık afiyet versin bebiş haberlerini alalım inşallah
bende aynen öyle okudum canım, oyüzden oğluma söylemedik. Kardeş fikrine alıştırmaya çalışıyoruz öncelikle, ister misin vs diyeHerkesin aksine bende baya bir iştah var tüm şiş hissetmeme rağmen doymuyorum. İkinci olan kızlar ben çocukların zaman kavramı sabırsızlığı olduğu için karın büyüyp farketmeden önce ama mümkün olduğunca geç söylenmesni önerdiklerini biliyorum psikologların. Zaman uzadıkça çocukda endişe artar siye okumuştum
ben de ya günde 1 lt bile olmuyor çoğu zamanGunaydinsu icemiyorum kizlar ya...yemegi zar zor yiyorumda..napcam
canım korkuların olması çok normal ama iyi düşünmek zorundayız lekelenme zor bende iki kaybımda lekelenme yaşamıştım çok zor aklım çıkıyor biraz akıntım olsa wcye gidiyorum birşey varmı diye
Iste bende oyleyim..2 yudum zor iciyorum..insallah zarari yoktur.ama su içince daha çok bulanıyorum ben
Canim aklina getirmemeye calis.iyi dusun .benimde 10 ve 11 haftalarda kaybim var 2 tane..ister istemez korkuyoruz ama... oyalanmaya calisiyorum riskli zamanlar gecip gitsin diyeİlk hamileliğimde öğrendiğim andan sonuna kadar lekelenmem olmuştu, 9. hafta da kalp atışları durmuştu. Önümde böyle bir deneyim varken kendime moral vermem de çok zor oluyor canımÇok teşekkürler, umarım bu c.tesi hem görüp hem duyarım Çok şükür bu hamileliğimde lekelenmedim hiç.
Benim bogurme genelde sabah yataktan kalkinca oluyo..ve yemek yerken..isyerinde yakalanmadim henuz :))bende aynen öyle okudum canım, oyüzden oğluma söylemedik. Kardeş fikrine alıştırmaya çalışıyoruz öncelikle, ister misin vs diye
Karnım büyüyüp de hareketlenme artınca söylicem, hissedebileceği an yani 5 Aydan sonra felan
ben de ya günde 1 lt bile olmuyor çoğu zamangünde 2 kere felan kusmalarımda başladı. Şimdi okuldayım bulantı geldikçe gizli köşelerde leblebi yiyorum, öğürmem de insani değil ki bildiğin hayvani inş okulda olmaz diye umut ediyorum
Canim aklina getirmemeye calis.iyi dusun .benimde 10 ve 11 haftalarda kaybim var 2 tane..ister istemez korkuyoruz ama... oyalanmaya calisiyorum riskli zamanlar gecip gitsin diye
Bakalım ayarlamaya calısıcam zaten çoğunlukla memlekette olucam çok sık gidemiycem bende o yüzden randevu sayısını azaltiyorum para biriktireyim diye her ay 200 atsam yine faydası olur doğum 4000 oldu geçen biri pazarlık yapmış 3000 ne anlaşmış oda bir gece kalmak için fiyat oda süsleme felan yokmus gerci bu fiyat ssvd fiyatida olabilir bilmiyorum çok zorlarsa vitalede koray bey var oda çok iyi hem sezeryan sonrası normal doğumda yaptırıyor doğum fiyatı da 2000
Görürsünüz inşallah canım benim kesede , kalp atışı da karından görünmedi , biraz fazla kilom var bu yüzden oluyor sanirimBenimde 2 haziran da 6+0 olacak muayenem var, inşallah bende duyarım hiç değilse görürüm. Keseyi bile göremedim dahakilonun ultrasonda bir etkisi oluyor mu acaba? Ben kiloluyum o yüzden 4+5 de görmemiş olabilir miyiz? Dr normal dedi vajinal yapmayalım dedi ama işte içim rahat olmuyor
Benim için değiştirmek değil son anda da olsa bana normal doğum yaptırması önemli inşallah bi aksilik çıkmazda uğraştığıma değer bende süs felan çok takmıyorum bi kapı süsü yeter bence :)ben sonradan değiştirmek istemiyorum onun için şimdiden araştırıyorum. benim 1. vajinal doğum nasipse bunuda öyle istiyorum. fiyatı etkiler mi 1. nin vajinal olması araştırmak lazım. o an sancıdan süs falan görmüyor gözüm. oğlumda herşey arabadaydı ama o an istememiştim oda da kalabalık yapacak bişeyler. ertesi günü fotoğraf çekmek için kap süsünü getirmişlerdi. oğluma bakmaktan süs falan gözüm görmemişti :)
Benim ilk canım. İnşallah normal olurmerhaba canım evet ikinci olacak allah izin verirse
yok canım ilki sezeryan ile doğdu bu da sezeryan ile olur
senin ilki nasıldı
KEsinliklekatiliyorum benimde zor hamileliklerim oldu bulantim var deyince cok sukur diyodu doktorum bende sukrediyodum kustugumda bunda tik yok bakalimIlk cocugumda cok fenaydim mutfagimdan tiksindim hicbisy yiyip icemiyordum,yataktan kalktigimda solugu lavaboda aliyordum .tam gecen hafta azcik iyiydim bunkez rahat mi gecicek derken dun tepe takla oldum migrenim tuttu onla birlikte bulanti kusma acile gittim doktor musvettesi bana kucucuk serum verdi neyse o bitti biraz yattim ama hala halsizim ve istah sifir. Bu durumdan muzdarip olanlar bebek icin endise etmeyin o sizden beslenir, 16 .haftaya kadar henelde geciyor umarim daha erken olur sinra istahiniz acilir zaten ayrica bulanti kusma vs bunlar saglikli gebelik gostergesi diye okumustum.
Arkadaşım nerede oturuyorsun bi malatyalı olarak hemen yollayayım :)afiyet şeker olsun bal olsun
benim cınımda içli köfte istiyor dünden beri ama buralarda bulmak zor eşim bakacak akşama
Olmadi canim lekelenme .bide onlar tup bebekti..teki kalbi durmustu.. 2. De ikizdi.birinin kalbi atmiyodu..ikisi birden 1 hafta suren yogun kanama sonucu kaybettim... ilk kez dogal gebelik yasiyorum..su an sikintim yok cok sukur.Çok üzüldüm gerçekten, 1 tane kayıp bile insanı ne hale getiriyorŞimdi nasılsın peki? Öncekilerde lekelenme olmuş muydu? Benim en büyük korkum sanırım bu lekeler... Allah yaşatmasın kimseye o acıyı.
Bende Malatyaliyim canim bende listeye baktim bizim burdan kimse yok diyodumArkadaşım nerede oturuyorsun bi malatyalı olarak hemen yollayayım :)
Memnun oldun canım menleket Malatya ama doğma bütüme İstanbul senBende Malatyaliyim canim bende listeye baktim bizim burdan kimse yok diyodum
amin canım cümlemizin, evde olsa da insan içinde olmaz inşBenim bogurme genelde sabah yataktan kalkinca oluyo..ve yemek yerken..isyerinde yakalanmadim henuz :))
Allah yardimcin olsun canim.seninki daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?