2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende aynen öyle okudum canım, oyüzden oğluma söylemedik. Kardeş fikrine alıştırmaya çalışıyoruz öncelikle, ister misin vs diye
Karnım büyüyüp de hareketlenme artınca söylicem, hissedebileceği an yani 5 Aydan sonra felan

Gunaydin su icemiyorum kizlar ya...yemegi zar zor yiyorumda..napcam
ben de ya günde 1 lt bile olmuyor çoğu zaman günde 2 kere felan kusmalarımda başladı. Şimdi okuldayım bulantı geldikçe gizli köşelerde leblebi yiyorum, öğürmem de insani değil ki bildiğin hayvani inş okulda olmaz diye umut ediyorum

Aynı durumdayız gerçekten, inşallah hepimize Allah kucaklarımıza almayı nasip eder canım.

Günaydın kızlar dün pembepantere cok üzüldüm ondan sonra girip okusyasim bilr gelmedi :/ Allah im ona sabir versin tez zamanda mucizesini göndersin..

Ben halsizlikten calisamiyorum is yerinde goze batmaya başladım sanirim :) idare etsinler 2-3 ay
Pazartesi kontrole gidecegim doktorumla uzun konuşma imaknim olursa ssdv hakkındaki dusuncesini soracagim sicak bakacağını düşünmüyorum ama bi heves en azindan doğum spontan baslasin sezaryen olacaksada

Canim aklina getirmemeye calis.iyi dusun .benimde 10 ve 11 haftalarda kaybim var 2 tane..ister istemez korkuyoruz ama... oyalanmaya calisiyorum riskli zamanlar gecip gitsin diye

Benim bogurme genelde sabah yataktan kalkinca oluyo..ve yemek yerken..isyerinde yakalanmadim henuz :))
Allah yardimcin olsun canim.seninki daha zor

Canim aklina getirmemeye calis.iyi dusun .benimde 10 ve 11 haftalarda kaybim var 2 tane..ister istemez korkuyoruz ama... oyalanmaya calisiyorum riskli zamanlar gecip gitsin diye

Çok üzüldüm gerçekten, 1 tane kayıp bile insanı ne hale getiriyor Şimdi nasılsın peki? Öncekilerde lekelenme olmuş muydu? Benim en büyük korkum sanırım bu lekeler... Allah yaşatmasın kimseye o acıyı.

Ilk cocugumda cok fenaydim mutfagimdan tiksindim hicbisy yiyip icemiyordum,yataktan kalktigimda solugu lavaboda aliyordum .tam gecen hafta azcik iyiydim bunkez rahat mi gecicek derken dun tepe takla oldum migrenim tuttu onla birlikte bulanti kusma acile gittim doktor musvettesi bana kucucuk serum verdi neyse o bitti biraz yattim ama hala halsizim ve istah sifir. Bu durumdan muzdarip olanlar bebek icin endise etmeyin o sizden beslenir, 16 .haftaya kadar henelde geciyor umarim daha erken olur sinra istahiniz acilir zaten ayrica bulanti kusma vs bunlar saglikli gebelik gostergesi diye okumustum.

ben sonradan değiştirmek istemiyorum onun için şimdiden araştırıyorum. benim 1. vajinal doğum nasipse bunuda öyle istiyorum. fiyatı etkiler mi 1. nin vajinal olması araştırmak lazım. o an sancıdan süs falan görmüyor gözüm. oğlumda herşey arabadaydı ama o an istememiştim oda da kalabalık yapacak bişeyler. ertesi günü fotoğraf çekmek için kap süsünü getirmişlerdi. oğluma bakmaktan süs falan gözüm görmemişti :)

Görürsünüz inşallah canım benim kesede , kalp atışı da karından görünmedi , biraz fazla kilom var bu yüzden oluyor sanirim

Benim için değiştirmek değil son anda da olsa bana normal doğum yaptırması önemli inşallah bi aksilik çıkmazda uğraştığıma değer bende süs felan çok takmıyorum bi kapı süsü yeter bence :)

K
KEsinliklekatiliyorum benimde zor hamileliklerim oldu bulantim var deyince cok sukur diyodu doktorum bende sukrediyodum kustugumda bunda tik yok bakalim

3 gündür bulantılarım artışta.su içmeye korkuyorum su içemeyince ,leblebilerle kanka olunca e birde haşimatoluysan kabızlıkta kaçınılmaz son.ne yapacağım hiç bilmiyorum ama yemek ve su görmek istemiyorum.zeytin ekmek ayran tavsiyemdir bu arada.

Olmadi canim lekelenme .bide onlar tup bebekti..teki kalbi durmustu.. 2. De ikizdi.birinin kalbi atmiyodu..ikisi birden 1 hafta suren yogun kanama sonucu kaybettim... ilk kez dogal gebelik yasiyorum..su an sikintim yok cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…