- 25 Mayıs 2018
- 21
- 45
- 3
- 35
o zamana kadar kesin duyarsın kalp atışını için rahat olsun :)Kızlar kalp atışı duyanlara bir sorum olacak :) benim 25 Mayıs'ta karından ultrasonda kese gözükmedi vajinalde gözüktü kese, 5 mm. Doktor Embriyoda kalp atışı henüz yok küçük dedi. Sizce bayram öncesi 13 Haziran da gitsem kalp atışı görebilir miyiz artık? Tabi bi sorun yoksa inşallah.. Bayramda ailelerimize söyleyeceğiz ,kalbini duyduk demeyi de çok isterim :)
Hele ki surekli görüşme zorunluluğun olan insanlar için sonuçta onlarla aynı soyadı taşıyorum bebeğim onların torunu olacak ne kadar istemeseler de uzun vadeli bi ilişki olacağı belliydi kırmak dökmek yerine en azından sessiz kalmayı saygı duymayı seçselerdi en azından şimdi böyle olmazdı, bi de ne yüzle gelecekler de benim yaptığım yemekleri yiyecekler bi utanma olur insanda ya ben utanırdım yaniCanım insanlar çok kolay karşısındaki insanları kiriyo. Sonra da birden hiç bise olmamış gibi davranmani bekliyorlar ilginc
Canim bende 2 senedir Malatyadayim kurkcu dukkanina dondumMemnun oldun canım menleket Malatya ama doğma bütüme İstanbul sen
Hiiiç kafanı yorma böyle şeylere. Eşin farkında olduğundan bahsetmemiş bile. Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir. O insanlara dünyaları sersen değişmezler muhatap olma önüne geleceğine bak geçmişi de kafaya takmaKızlar size bişiy danışacağım, eşimle 1 yıllık evliyiz öncesinde de 8 ay nişanlı kaldık ve toplam 6 yıl flört durumuz olmuştu, kv beni hiç bir zaman istemedi nişanımda olaylar çıkardı istemiyorum ben bu kızı diye yerlere attı kendini bütün akrabaların ortasında, 5 yıldır ayıramadım çok uğraştım ama yine de vazgeçmeyeceğim ayıracağım sizi falan diye şeyler söyledi, neyse nişanım oldu bi şekilde nişan sonrası 8 aylık süreçte hiç goruşmedik maddi bi yardım zaten beklemedik manevi olarak da yanımızda durmadılar eşim çoğu zaman ofiste yatardı, bu süreçte bir düğün bir cenaze geçti başımızdan ikisinde de gelmelerini geçtim aramadılar bile, kendi evimizi kendimiz kurduk çok şükür ki benim ailem yanımızdaydı, kına gecesinde 11 de bitiyordu 10.30 da geldiler akşam kınayı yakmışız onlar gelmeden diye gene kv ayıldı bayıldı(o saate kadar gelmeyince biz gelmeyecekler sandık eşimde yakın ya beklemeyin dedi) nikah günü kimseye davetiye dağıtmamışlar sadece 5 kişi kendi ailesi geldi ama onlarda cenazeye gelmiş gibi ağlaya ağlaya bi çeşit oldular, takı hiç bişiy takmadılar ne bana ne eşime kp borcum olsun dedi, velhasıl evimize gelirken bedduamı da yedim oğullarını onlardan koparmışım diye üzerimde gelinliğim duruyorken daha olmamış çocuğuma beddua etti kv, çocuğum oldu hamile kaldım ama kaybettim hiç umursayan olmadı onların ailesinden madem düşecekti neden söylediniz falan demişler terbiyesizler, 1 yıldır onları hiç gormedim eşim gidiyor o gayet iyi arasını hiç bozmadı ailesiyle 2 bayram geçti ben gitmedim, şimdi eşimin ailesi eşime baskı yapıyor bize iftara gelmek istiyorlarmış ben duydum telefonda ama duyduğumu belli etmedim eşim geçiştirdi ve kapatınca da bana gelmek istediklerini söylemedi istemeyeceğimi bildiği için eğer söylerse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bana akıl verin nolur
Kızlar size bişiy danışacağım, eşimle 1 yıllık evliyiz öncesinde de 8 ay nişanlı kaldık ve toplam 6 yıl flört durumuz olmuştu, kv beni hiç bir zaman istemedi nişanımda olaylar çıkardı istemiyorum ben bu kızı diye yerlere attı kendini bütün akrabaların ortasında, 5 yıldır ayıramadım çok uğraştım ama yine de vazgeçmeyeceğim ayıracağım sizi falan diye şeyler söyledi, neyse nişanım oldu bi şekilde nişan sonrası 8 aylık süreçte hiç goruşmedik maddi bi yardım zaten beklemedik manevi olarak da yanımızda durmadılar eşim çoğu zaman ofiste yatardı, bu süreçte bir düğün bir cenaze geçti başımızdan ikisinde de gelmelerini geçtim aramadılar bile, kendi evimizi kendimiz kurduk çok şükür ki benim ailem yanımızdaydı, kına gecesinde 11 de bitiyordu 10.30 da geldiler akşam kınayı yakmışız onlar gelmeden diye gene kv ayıldı bayıldı(o saate kadar gelmeyince biz gelmeyecekler sandık eşimde yakın ya beklemeyin dedi) nikah günü kimseye davetiye dağıtmamışlar sadece 5 kişi kendi ailesi geldi ama onlarda cenazeye gelmiş gibi ağlaya ağlaya bi çeşit oldular, takı hiç bişiy takmadılar ne bana ne eşime kp borcum olsun dedi, velhasıl evimize gelirken bedduamı da yedim oğullarını onlardan koparmışım diye üzerimde gelinliğim duruyorken daha olmamış çocuğuma beddua etti kv, çocuğum oldu hamile kaldım ama kaybettim hiç umursayan olmadı onların ailesinden madem düşecekti neden söylediniz falan demişler terbiyesizler, 1 yıldır onları hiç gormedim eşim gidiyor o gayet iyi arasını hiç bozmadı ailesiyle 2 bayram geçti ben gitmedim, şimdi eşimin ailesi eşime baskı yapıyor bize iftara gelmek istiyorlarmış ben duydum telefonda ama duyduğumu belli etmedim eşim geçiştirdi ve kapatınca da bana gelmek istediklerini söylemedi istemeyeceğimi bildiği için eğer söylerse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bana akıl verin nolur
Yani şuan yoldan geçen tanımadığım insanların ellerine sarılır öperim ama hiç kimse bana o kv elini öptüremez, allahım buyuk konuşturtmasın ama eşim öpmezsen ayrılırız desin ağlaya ağlaya ayrılırım gene öpmem, evlenmeden önce bu kadar değildim onlara karşı istemiyorlar aman napayım bende onları istemem der geçerdim ama evlenince oyle olmuyormuş eşimi arayıp surekli ağlamaları surekli şekeri oynadı gel tansiyonu çıktı gel diye surekli aramaları iyice nefret ettirdi, evlendik ertesi günü eşim oraya gitti annesi ağlamaktan helak olmuş diyeyaşadıklarını okuyunca millette ne kyvdeler varmış dedim. pesss
arkadaşım eşin isterse gelmelerini o zaman söyler ben olsam ağırlardım tanrı misafiri deyip
kapıdan girdiklerinde içerde hoşgeldiniz der ellerinden öperim (özer dilenmesini beklemek bu yaştakı insanlardan zor ) mutfakta servisimi yaparım
onlar konşmadığı sormadığı sürece konuşmam sonrada yolcu ederim. ama bunu sadece eşimin hatrı için yaparım, uzak dururum normalde bu insanlardan
Canim benim ya bende cok cektim kv ve kaynimdan esimde sen haklisin deyip onlardan vazgecmiyodu tayinden dolayi malatyaya geldim 2 sene icerisinde beni 2 kere aramislardir esimde disardaydi geldi oo bi gelmeler anlatamam size adamda bisey yapmiyo tartismalar falan dua ettim Allahim ne olur icimi onlara gore yumusat ama hakkimi helal etmiyorum dedim icime Rabbim bi ferahlik verdi benimde dugunum nisanim igrenc gecti dua et onlar utansin benim esim arkamda durmadi bu erkekler boyle iste Rabbim yardimcin olsun duduk yaptim et parcasi daha dediler affetmeyecemde Allaha havel et Rabbim oyle bir gosteriyokuKızlar size bişiy danışacağım, eşimle 1 yıllık evliyiz öncesinde de 8 ay nişanlı kaldık ve toplam 6 yıl flört durumuz olmuştu, kv beni hiç bir zaman istemedi nişanımda olaylar çıkardı istemiyorum ben bu kızı diye yerlere attı kendini bütün akrabaların ortasında, 5 yıldır ayıramadım çok uğraştım ama yine de vazgeçmeyeceğim ayıracağım sizi falan diye şeyler söyledi, neyse nişanım oldu bi şekilde nişan sonrası 8 aylık süreçte hiç goruşmedik maddi bi yardım zaten beklemedik manevi olarak da yanımızda durmadılar eşim çoğu zaman ofiste yatardı, bu süreçte bir düğün bir cenaze geçti başımızdan ikisinde de gelmelerini geçtim aramadılar bile, kendi evimizi kendimiz kurduk çok şükür ki benim ailem yanımızdaydı, kına gecesinde 11 de bitiyordu 10.30 da geldiler akşam kınayı yakmışız onlar gelmeden diye gene kv ayıldı bayıldı(o saate kadar gelmeyince biz gelmeyecekler sandık eşimde yakın ya beklemeyin dedi) nikah günü kimseye davetiye dağıtmamışlar sadece 5 kişi kendi ailesi geldi ama onlarda cenazeye gelmiş gibi ağlaya ağlaya bi çeşit oldular, takı hiç bişiy takmadılar ne bana ne eşime kp borcum olsun dedi, velhasıl evimize gelirken bedduamı da yedim oğullarını onlardan koparmışım diye üzerimde gelinliğim duruyorken daha olmamış çocuğuma beddua etti kv, çocuğum oldu hamile kaldım ama kaybettim hiç umursayan olmadı onların ailesinden madem düşecekti neden söylediniz falan demişler terbiyesizler, 1 yıldır onları hiç gormedim eşim gidiyor o gayet iyi arasını hiç bozmadı ailesiyle 2 bayram geçti ben gitmedim, şimdi eşimin ailesi eşime baskı yapıyor bize iftara gelmek istiyorlarmış ben duydum telefonda ama duyduğumu belli etmedim eşim geçiştirdi ve kapatınca da bana gelmek istediklerini söylemedi istemeyeceğimi bildiği için eğer söylerse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bana akıl verin nolur
canım kolay şeyler yaşamamışsın yaşamıyorsun eşlerimizin anneleri ile illaki hepimizin sorunları olmuştur benimde olduYani şuan yoldan geçen tanımadığım insanların ellerine sarılır öperim ama hiç kimse bana o kv elini öptüremez, allahım buyuk konuşturtmasın ama eşim öpmezsen ayrılırız desin ağlaya ağlaya ayrılırım gene öpmem, evlenmeden önce bu kadar değildim onlara karşı istemiyorlar aman napayım bende onları istemem der geçerdim ama evlenince oyle olmuyormuş eşimi arayıp surekli ağlamaları surekli şekeri oynadı gel tansiyonu çıktı gel diye surekli aramaları iyice nefret ettirdi, evlendik ertesi günü eşim oraya gitti annesi ağlamaktan helak olmuş diye
Yok yok Estağfirullah yanlış anlamadım aksine ben onlara çok tepkili olduğum içib size yansıttım sanırım bunu özür dilerim, eşimin ailesi hacı dini en iyi onlar bilir kalp kırarlar kul hakkı yerler ama 5 vakit namazlarına 5 daha katarlar, insanın hayatında belki bir kez yaşayacağı herşeyi bana zehir ettiler şimdiden sonra nasıl utanmadan yüz yüze bakacaklar merak ediyorum, daha çok Yen'i evliliğimiz belki 10-15 yıl olunca böyle düşünmem bilmiyorum ama şuan da barışılsa bile hiç bir zaman ellerini öpmeyeceğim hiç bir zaman ailem olmayacak onlar, her zaman o mesafeyi koruyacağım Allah kimseyi yataklara düşürmesin muhtaç etmesin ama eğer oyle olurlarsa bakmam da, ayy galiba kin güdüyorum ister istemezcanım kolay şeyler yaşamamışsın yaşamıyorsun eşlerimizin anneleri ile illaki hepimizin sorunları olmuştur benimde oldu
ama özellikle anne olunca artık bazı şeyleri görmezden geliyorsun onların cahilliğine eşinin hatrına veriyorsun
ben 13 yıllık evliyim benimde kırıldığım çok üzüldüğıüm içimden çıkmayan şeyler oldu eşimin ailesi ile kaldıki kendimi övmek için söylemiyorum kendim gibi gelinim olsun rabbimden başka birşey istemiyorum diyorum ne eksik ne fazla
ama yapacak birşey yok ne kadarda uzak dursak eşimizin annesi ailesi bunlar bire islamiyette 3 günden fazla küs kalınmaz derler ben buna uymaya dikkat ediyorum. ilk yıllardaki gelinmiyim hayır ama saygısızlık yapmıyorum
eşinin annesi yanlış yapmış çocuklarımız istedikleri insanla evlenecek buna bu kadar tepki vermesi doğru değil beddua etmesi asla kabul edilemez ama bu bile ne kadar olgun bir bayan olmadığını gösteriyor onu kendi çapında değerlendireceksin. tekdir senin yinede eğer yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma
Allah senden de razı olsun canım benim :)canımsın yaaa gözlerim doldu inan buralara gelene kadar bozulur o
allah razı olsun senden
başın sağolsun canım allah sabır versinkızlar merhaba büyükbabamı kaybettım dün sabah o yuzden girememiştim
@Pembepanterr canım üzülme allahım en kısa zamanda dogal yolla saglıklı bı bebek nasip etsin insallah
dun cenazede üzüldüm agladım bebeğim iyidir insallah ayın 5. de kontrolum var cok heycanlıyım zaman gecsın bıran önce
rabbim hakkınızda ne hayırlısı ile onu nasip etsin özür dilenecek birşey yok canım benimYok yok Estağfirullah yanlış anlamadım aksine ben onlara çok tepkili olduğum içib size yansıttım sanırım bunu özür dilerim, eşimin ailesi hacı dini en iyi onlar bilir kalp kırarlar kul hakkı yerler ama 5 vakit namazlarına 5 daha katarlar, insanın hayatında belki bir kez yaşayacağı herşeyi bana zehir ettiler şimdiden sonra nasıl utanmadan yüz yüze bakacaklar merak ediyorum, daha çok Yen'i evliliğimiz belki 10-15 yıl olunca böyle düşünmem bilmiyorum ama şuan da barışılsa bile hiç bir zaman ellerini öpmeyeceğim hiç bir zaman ailem olmayacak onlar, her zaman o mesafeyi koruyacağım Allah kimseyi yataklara düşürmesin muhtaç etmesin ama eğer oyle olurlarsa bakmam da, ayy galiba kin güdüyorum ister istemez
Canım benim eşim bana hak veriyor vermesine ama ailesine de görsen anneciğim babacığım öpüyorum mucuklar falan, ama benim ailem eşim olacak kişiye bunları yapacak ben aileme aradaki mesafeyi korur eşime saygısızlık yaptılar der görüşmelerimi sık tutmazdım ama eşim oyle değil ben ailemi ayda bir görmeye gidiyorsam eşim 2 hafta da bir gidiyor onda bile annesi ağlıyor zırlıyor burada yat beraber yatalım diye koca adamla annesi beraber yatacakmışCanim benim ya bende cok cektim kv ve kaynimdan esimde sen haklisin deyip onlardan vazgecmiyodu tayinden dolayi malatyaya geldim 2 sene icerisinde beni 2 kere aramislardir esimde disardaydi geldi oo bi gelmeler anlatamam size adamda bisey yapmiyo tartismalar falan dua ettim Allahim ne olur icimi onlara gore yumusat ama hakkimi helal etmiyorum dedim icime Rabbim bi ferahlik verdi benimde dugunum nisanim igrenc gecti dua et onlar utansin benim esim arkamda durmadi bu erkekler boyle iste Rabbim yardimcin olsun duduk yaptim et parcasi daha dediler affetmeyecemde Allaha havel et Rabbim oyle bir gosteriyoku
o zamana kadar kesin duyarsın kalp atışını için rahat olsun :)
iş kanununda yazıyor canım hakkını yedirme. anne kendisinin belirlediği günde dr kontrolüne gider ve izinden düşmez diye.Kızlar ya bişey sorcam. Benim cuma günü kontrolüm var iş yerine söyledim. İznin bitmiş rapor al doktordan dediler. Bu kontroller yıllık izinden mi düşüyor normalde.Her seferinde rapor mu alıcam. Sizin nasıl oldu?
canım memurmusun özel sektördemisinKızlar ya bişey sorcam. Benim cuma günü kontrolüm var iş yerine söyledim. İznin bitmiş rapor al doktordan dediler. Bu kontroller yıllık izinden mi düşüyor normalde.Her seferinde rapor mu alıcam. Sizin nasıl oldu?
bildiğim kadarıyla rapor almana gerek yok canım doktorun o gün muayene olduğuna dair basit bir kağıt verse yeter doktora gitmek senin hakkın ayrıca rapor isteyemez iş yeriKızlar ya bişey sorcam. Benim cuma günü kontrolüm var iş yerine söyledim. İznin bitmiş rapor al doktordan dediler. Bu kontroller yıllık izinden mi düşüyor normalde.Her seferinde rapor mu alıcam. Sizin nasıl oldu?
Kızlar ya bişey sorcam. Benim cuma günü kontrolüm var iş yerine söyledim. İznin bitmiş rapor al doktordan dediler. Bu kontroller yıllık izinden mi düşüyor normalde.Her seferinde rapor mu alıcam. Sizin nasıl oldu?
Canım Neden böyle bir evlilik yaptınKızlar size bişiy danışacağım, eşimle 1 yıllık evliyiz öncesinde de 8 ay nişanlı kaldık ve toplam 6 yıl flört durumuz olmuştu, kv beni hiç bir zaman istemedi nişanımda olaylar çıkardı istemiyorum ben bu kızı diye yerlere attı kendini bütün akrabaların ortasında, 5 yıldır ayıramadım çok uğraştım ama yine de vazgeçmeyeceğim ayıracağım sizi falan diye şeyler söyledi, neyse nişanım oldu bi şekilde nişan sonrası 8 aylık süreçte hiç goruşmedik maddi bi yardım zaten beklemedik manevi olarak da yanımızda durmadılar eşim çoğu zaman ofiste yatardı, bu süreçte bir düğün bir cenaze geçti başımızdan ikisinde de gelmelerini geçtim aramadılar bile, kendi evimizi kendimiz kurduk çok şükür ki benim ailem yanımızdaydı, kına gecesinde 11 de bitiyordu 10.30 da geldiler akşam kınayı yakmışız onlar gelmeden diye gene kv ayıldı bayıldı(o saate kadar gelmeyince biz gelmeyecekler sandık eşimde yakın ya beklemeyin dedi) nikah günü kimseye davetiye dağıtmamışlar sadece 5 kişi kendi ailesi geldi ama onlarda cenazeye gelmiş gibi ağlaya ağlaya bi çeşit oldular, takı hiç bişiy takmadılar ne bana ne eşime kp borcum olsun dedi, velhasıl evimize gelirken bedduamı da yedim oğullarını onlardan koparmışım diye üzerimde gelinliğim duruyorken daha olmamış çocuğuma beddua etti kv, çocuğum oldu hamile kaldım ama kaybettim hiç umursayan olmadı onların ailesinden madem düşecekti neden söylediniz falan demişler terbiyesizler, 1 yıldır onları hiç gormedim eşim gidiyor o gayet iyi arasını hiç bozmadı ailesiyle 2 bayram geçti ben gitmedim, şimdi eşimin ailesi eşime baskı yapıyor bize iftara gelmek istiyorlarmış ben duydum telefonda ama duyduğumu belli etmedim eşim geçiştirdi ve kapatınca da bana gelmek istediklerini söylemedi istemeyeceğimi bildiği için eğer söylerse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bana akıl verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?