2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Olmadi canim lekelenme .bide onlar tup bebekti..teki kalbi durmustu.. 2. De ikizdi.birinin kalbi atmiyodu..ikisi birden 1 hafta suren yogun kanama sonucu kaybettim... ilk kez dogal gebelik yasiyorum..su an sikintim yok cok sukur.

Maşallah maşallah, sağlıkla kucağına alırsın umarım yaa :)

Canım ben de öyle ilk gebeliğimde çok kötüydüm. Psikolojik olarak da çok etkilenmiştim. Hiç gecmeyecek gibi geliyordu. Bulantılarım kesilince hayata döndüm resmen. Bu gebeliğimde hem olmasindan hem de olmamasından korkuyorum. Olsun ama o zamanki gibi zorlamasın inşallah. Hepimize sağlıklı ve kolay gebelik doğum versin Rabbim.

Kese için 5. , Kalp atışı icin 8. Haftada , gittim canım .Birde bende rahim tersligi var etkisi var mı onun bilmiyorum

Rahim tersliğini ilk kez duydum ve hemmeeenn google a sordum :) İnşallah 12. haftadan itibaren hamilelikte düzeliyor yazıyordu, doktorun bişe diyor mu peki?

Kızlar ya 8 ve 9. Haftasında mide bukantıları azalan ya da extra artan oldu mu?

canım iki günde bir %60 ve üzeri artış varsa sen korkma
1-2 aydan sonra 4günde bir 2 katına çıkıyormuş diye okudum canım biyerde. sanırım o sürece girdik. 10. haftada da en yükseğe ulaşıp yani 100 bine. sonra düşmeye başlıyomuş 20 bine kadar orda sabitliyomuş.

Amin canim ya insallah

Kızlar size bişiy danışacağım, eşimle 1 yıllık evliyiz öncesinde de 8 ay nişanlı kaldık ve toplam 6 yıl flört durumuz olmuştu, kv beni hiç bir zaman istemedi nişanımda olaylar çıkardı istemiyorum ben bu kızı diye yerlere attı kendini bütün akrabaların ortasında, 5 yıldır ayıramadım çok uğraştım ama yine de vazgeçmeyeceğim ayıracağım sizi falan diye şeyler söyledi, neyse nişanım oldu bi şekilde nişan sonrası 8 aylık süreçte hiç goruşmedik maddi bi yardım zaten beklemedik manevi olarak da yanımızda durmadılar eşim çoğu zaman ofiste yatardı, bu süreçte bir düğün bir cenaze geçti başımızdan ikisinde de gelmelerini geçtim aramadılar bile, kendi evimizi kendimiz kurduk çok şükür ki benim ailem yanımızdaydı, kına gecesinde 11 de bitiyordu 10.30 da geldiler akşam kınayı yakmışız onlar gelmeden diye gene kv ayıldı bayıldı(o saate kadar gelmeyince biz gelmeyecekler sandık eşimde yakın ya beklemeyin dedi) nikah günü kimseye davetiye dağıtmamışlar sadece 5 kişi kendi ailesi geldi ama onlarda cenazeye gelmiş gibi ağlaya ağlaya bi çeşit oldular, takı hiç bişiy takmadılar ne bana ne eşime kp borcum olsun dedi, velhasıl evimize gelirken bedduamı da yedim oğullarını onlardan koparmışım diye üzerimde gelinliğim duruyorken daha olmamış çocuğuma beddua etti kv, çocuğum oldu hamile kaldım ama kaybettim hiç umursayan olmadı onların ailesinden madem düşecekti neden söylediniz falan demişler terbiyesizler, 1 yıldır onları hiç gormedim eşim gidiyor o gayet iyi arasını hiç bozmadı ailesiyle 2 bayram geçti ben gitmedim, şimdi eşimin ailesi eşime baskı yapıyor bize iftara gelmek istiyorlarmış ben duydum telefonda ama duyduğumu belli etmedim eşim geçiştirdi ve kapatınca da bana gelmek istediklerini söylemedi istemeyeceğimi bildiği için eğer söylerse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bana akıl verin nolur

kızlar merhaba büyükbabamı kaybettım dün sabah o yuzden girememiştim

Pembepanterr canım üzülme allahım en kısa zamanda dogal yolla saglıklı bı bebek nasip etsin insallah

dun cenazede üzüldüm agladım bebeğim iyidir insallah ayın 5. de kontrolum var cok heycanlıyım zaman gecsın bıran önce

Başın sağolsun mübarek günler mekanı cennet olsun inşaallah

Basin sag olsun canim Allah sabir versin bebegin iyidir insallah evham yapma dikkat et kendine

Hepsini anlarim ama dogmamis bebege beddua hic kabul edilemez yenilip yutulamaz bisey sana ogluna saysin etsin ama kendi kanindan olan bi cana beddua nedir sen bilirsin en iyisini ama evine alirsan da tetikte ol boylelerinde hersey beklenir yok buyudur muskadir vs

Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…