Basin sagolsun canimm..iyidir bebis merak etmekızlar merhaba büyükbabamı kaybettım dün sabah o yuzden girememiştim
@Pembepanterr canım üzülme allahım en kısa zamanda dogal yolla saglıklı bı bebek nasip etsin insallah
dun cenazede üzüldüm agladım bebeğim iyidir insallah ayın 5. de kontrolum var cok heycanlıyım zaman gecsın bıran önce
Ben korkarim bu tarz insanlardan..iyi olmak ister herkes tabi ama..ne bilim ben evime girince kotu seyler yapmayacagini..samimiyetlerinede inanamam.....Şey dedi dun gibi hatırlıyorum sen beni oğlumdan ayırdığın gibi seninde ciğerin yansın evlatların seni bırakıp gitsin dedi ve bunlar hacılar din iman onlarda gibi görünenlerden
depresif polyanna canım napıyosun kan verdin mi bu aralar beta hcg artık 2 kat artmıyor demi bu aşamalarda benim daha az artıyor ama artma var düzenli olarak.
Kızlar size bişiy danışacağım, eşimle 1 yıllık evliyiz öncesinde de 8 ay nişanlı kaldık ve toplam 6 yıl flört durumuz olmuştu, kv beni hiç bir zaman istemedi nişanımda olaylar çıkardı istemiyorum ben bu kızı diye yerlere attı kendini bütün akrabaların ortasında, 5 yıldır ayıramadım çok uğraştım ama yine de vazgeçmeyeceğim ayıracağım sizi falan diye şeyler söyledi, neyse nişanım oldu bi şekilde nişan sonrası 8 aylık süreçte hiç goruşmedik maddi bi yardım zaten beklemedik manevi olarak da yanımızda durmadılar eşim çoğu zaman ofiste yatardı, bu süreçte bir düğün bir cenaze geçti başımızdan ikisinde de gelmelerini geçtim aramadılar bile, kendi evimizi kendimiz kurduk çok şükür ki benim ailem yanımızdaydı, kına gecesinde 11 de bitiyordu 10.30 da geldiler akşam kınayı yakmışız onlar gelmeden diye gene kv ayıldı bayıldı(o saate kadar gelmeyince biz gelmeyecekler sandık eşimde yakın ya beklemeyin dedi) nikah günü kimseye davetiye dağıtmamışlar sadece 5 kişi kendi ailesi geldi ama onlarda cenazeye gelmiş gibi ağlaya ağlaya bi çeşit oldular, takı hiç bişiy takmadılar ne bana ne eşime kp borcum olsun dedi, velhasıl evimize gelirken bedduamı da yedim oğullarını onlardan koparmışım diye üzerimde gelinliğim duruyorken daha olmamış çocuğuma beddua etti kv, çocuğum oldu hamile kaldım ama kaybettim hiç umursayan olmadı onların ailesinden madem düşecekti neden söylediniz falan demişler terbiyesizler, 1 yıldır onları hiç gormedim eşim gidiyor o gayet iyi arasını hiç bozmadı ailesiyle 2 bayram geçti ben gitmedim, şimdi eşimin ailesi eşime baskı yapıyor bize iftara gelmek istiyorlarmış ben duydum telefonda ama duyduğumu belli etmedim eşim geçiştirdi ve kapatınca da bana gelmek istediklerini söylemedi istemeyeceğimi bildiği için eğer söylerse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bana akıl verin nolur
Özel sektör canımcanım memurmusun özel sektördemisin
Çok geçmiş olsun canım İnşâAllah tekrardan Rabbim en kısa zamanda nasip ederKızlar alttan ultrasonla bakıldı bebeğimin kalbi durmuş malesef kaybettim1 hafta içinde kendi düşmezse kürtaj olucam dualarınız ve destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim herşey nasip kısmet.. olmadı., inşallah anne olmayı bigün bende tadarım Allah büyük,,iyiki varsınız Allah hepinizin işini gücünü rast getirsin
bende öyle çok şişmiştim sabah giydiğim rahat olan ayakkabıya akşam olunca ayağım girmiyorduYa canım inşallah koyduğumuz sınırları aşmayız. Ben ilk hamileliğimde 26 kilo almıştım.Ama kilodan ziyade aşırı şişmiştim. Ellerim ayaklarım balon gibi olmuştu. Şimdi şişmemek için çaba harcayacağım inşallah dikkat edeceğim. Çok zorlanmıştım çünkü.
hamılelık takvimimin altındakı yazıya tıklayabilırsın:) yönlendırıyor seniSelam arkadaşlar.
Bugün doktor kontrolüm vardı.
Çok şükür düşük tehlikemiz geçmiş.
Bebeğim 7+5 günlük olmuş.
Topigin başındaki listeye kendimi de eklemek istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum.
Bir de hamilelik takvimi nasıl ekleniyor yardımcı olursanız sevinirim
aslında bende öyle istorum ama benim oğlum aşırı hareketli ve birlikte sürekli koşmalı zıplamalı bol takla atmalıHerkesin aksine bende baya bir iştah var tüm şiş hissetmeme rağmen doymuyorum. İkinci olan kızlar ben çocukların zaman kavramı sabırsızlığı olduğu için karın büyüyp farketmeden önce ama mümkün olduğunca geç söylenmesni önerdiklerini biliyorum psikologların. Zaman uzadıkça çocukda endişe artar siye okumuştum
Ya eşimden yana sıkıntım yoktu iyi anlaşıyoruz hala da çok iyidir aramız, ailesine laf sokmadığım surece gayet iyiyiz, ben olsam bende görüşmem ama erkekler daha aileci oluyorlar sanırım, en azından ne nişanlıyken ne evliyken hiç bir şekilde ısrarı olmadı görüşün bizimkilerle barışın gibi yA da illa gelecekler demedi hiç bir zamanCanım Neden böyle bir evlilik yaptın
Allah ayırmasın diyelim evlenmişsin artık . Ancak, eşinin annesigille görüşmesi nedir ya! Aileme böyle şeyler yapılacak ve ben annemgille görüşecem, daha neler .
Bende inanmıyorum ki zaten bi kere daha böyle gelmeler söz konusu oldu önceki gebeliğimde ben istemediğimi belirttim eşimde ısrar etmedi eğer gelirlerse ben senin ailene güvenmiyorum büyu filan yaparlar zaten annen ayıracağım diye herkesin içinde soyledi onlar gittikten sonra evi sabaha kadar sirkeli sularla siler Mevlüt falan okuturum evde demiştim eşim de yok büyü falan bilmez bizimkiler demişti ama inanmıyorumBen korkarim bu tarz insanlardan..iyi olmak ister herkes tabi ama..ne bilim ben evime girince kotu seyler yapmayacagini..samimiyetlerinede inanamam.....
Bizde esimin hala ve amcalariyla gorusmuyoruz ama kv delerde gorusmuyor..barismak istemislerdi reddettim.buyu filan yaparlar :)) inanmam ama neme lazimm
üzükdüm yasadıklarını okuyunca Allaha havale etmek en guzelı evıne gelmek ısterlerse ısrarla gerı cevırme derım. Misafirin bile dınımızde yerı cok ayrı bılıyorsun ustelık ne olursa olsun eşinin ailesi. Mesafeni elbet korursun sana laf etmelerıne ızın vermezsın eşin de izin vermez zaten ama en azından eşinin de gönlünü bir nebze yımusatırsın ne olursa olsun torunları olcak onların da ılerde yıne yuzyuze bakılcak. Insanlık büyüklük sende kalsın. Belki pısmanlardır. Ha bakarsın pişman olmamışlar o zaman bu sondu dıyebılırsın yıne gönul rahatlıgı ıle. Eşine aılesı ıle gorusmesi konusunda karısmamanı da takdır ettım en nıhayetınde hepımız aılemıze sırt cevıremeyız. Buyukluk yapmıssın arkadasım bravoYa eşimden yana sıkıntım yoktu iyi anlaşıyoruz hala da çok iyidir aramız, ailesine laf sokmadığım surece gayet iyiyiz, ben olsam bende görüşmem ama erkekler daha aileci oluyorlar sanırım, en azından ne nişanlıyken ne evliyken hiç bir şekilde ısrarı olmadı görüşün bizimkilerle barışın gibi yA da illa gelecekler demedi hiç bir zaman
Ya görüşmelerine hiç karışmadım ama her gittiğinde sorun oluyor dolduruyorlar sanırım orada bana bişiy demez yansıtmaz eşim ama morali bozuk geliyor oraya her gittiğinde biliyorum benim yuzumdn ona yükleniyor ailesi, bi keresinde sen karına söz geçiremiyorsun o istemedi diye bizi evine davet etmiyorsun hanım köylü olmuşsun sen senin de ailen yok o zaman diye bayağı bi kışkırttılar eşimi sessiz sessiz ağladı gene bana bişiy demediüzükdüm yasadıklarını okuyunca Allaha havale etmek en guzelı evıne gelmek ısterlerse ısrarla gerı cevırme derım. Misafirin bile dınımızde yerı cok ayrı bılıyorsun ustelık ne olursa olsun eşinin ailesi. Mesafeni elbet korursun sana laf etmelerıne ızın vermezsın eşin de izin vermez zaten ama en azından eşinin de gönlünü bir nebze yımusatırsın ne olursa olsun torunları olcak onların da ılerde yıne yuzyuze bakılcak. Insanlık büyüklük sende kalsın. Belki pısmanlardır. Ha bakarsın pişman olmamışlar o zaman bu sondu dıyebılırsın yıne gönul rahatlıgı ıle. Eşine aılesı ıle gorusmesi konusunda karısmamanı da takdır ettım en nıhayetınde hepımız aılemıze sırt cevıremeyız. Buyukluk yapmıssın arkadasım bravo
Allah yh yardincin olsun canim zor kucuk cocukla ne zaman dr gidcenaslında bende öyle istorum ama benim oğlum aşırı hareketli ve birlikte sürekli koşmalı zıplamalı bol takla atmalıoyunlar oynadığımız için şimdi zor oluyor doğal olarak çocuk soruyor anne niye oynamıyorsun benle geçen gün oynuyordun falan hastayım biraz diye geçiştiriyorum ama yalan da söylemek içime sinmiyor kalp atışını duymayı bekliyorum mecburen
Gozunaydin canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahSelam arkadaşlar.
Bugün doktor kontrolüm vardı.
Çok şükür düşük tehlikemiz geçmiş.
Bebeğim 7+5 günlük olmuş.
Topigin başındaki listeye kendimi de eklemek istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum.
Bir de hamilelik takvimi nasıl ekleniyor yardımcı olursanız sevinirim
ssvd bende çok istiyorum ama yaşadığım yerde destekleyen dr yok suan ki doktorumla aynı hastanede çalıştık 6 ay öncesine kadar samimiyetimiz var ordan yüz bularak yinede şansımı denicem olmadı bend doğum kendi başasın istiyorum ki benim ilk doğumum 41+2 de hiç bir sancı açıklık olmadan oldu belki ilk hikayem avantaj sağlar erkenden alınmaması için :))Günaydın kızlar dün pembepantere cok üzüldüm ondan sonra girip okusyasim bilr gelmedi :/ Allah im ona sabir versin tez zamanda mucizesini göndersin..
Ben halsizlikten calisamiyorum is yerinde goze batmaya başladım sanirim :) idare etsinler 2-3 ay
Pazartesi kontrole gidecegim doktorumla uzun konuşma imaknim olursa ssdv hakkındaki dusuncesini soracagim sicak bakacağını düşünmüyorum ama bi heves en azindan doğum spontan baslasin sezaryen olacaksada
aşkınıza masallah canım haklısın demek doldurusa gelcek bırı olsa eşin buyuk sıkıntı cıkacak. Neler var ya şu dunyada ınsan ogluna gelınıne bunu yapmamalı ölümlü dünya elbet pısmannolunur ama ıste ozaman çok geç olur. Eminm kı gercekten samımı olsalar sen de affedersın ama olanlara ragmen guvenememekte de haklısınYa görüşmelerine hiç karışmadım ama her gittiğinde sorun oluyor dolduruyorlar sanırım orada bana bişiy demez yansıtmaz eşim ama morali bozuk geliyor oraya her gittiğinde biliyorum benim yuzumdn ona yükleniyor ailesi, bi keresinde sen karına söz geçiremiyorsun o istemedi diye bizi evine davet etmiyorsun hanım köylü olmuşsun sen senin de ailen yok o zaman diye bayağı bi kışkırttılar eşimi sessiz sessiz ağladı gene bana bişiy demedi
Şuan hamile olduğumu bilmiyorlar doğana kadar da söylemeyi düşünmüyorum zAten görüşmediğimiz içinde karnımdan falan da anlamazlar, ya işte ilerisi çok daha fena şimdi hadi ben gitmiyorum oraya eşim gidiyor benim evime hiç gelmediler bebek olunca gelmek isteyecekler ama sevmedikleri gelinin bebeği yAni bi nebze, hadi bebeği eşimden göndersem torunlarıdır sevseler desem en az çocuk 1 yaşına gelmeli ki eşim 1-2 saat idare edebilsin, yani sanırım her turlu görüşmekten başka seçenek kalmayacak ama beddua ettikleri bebeğimi onların kucağına vermek zoruma gider benim yAbizde de tam tersi gelın hanımın her ıstedıgı yapıldı annem pamuk gbdır bır tane çıtı cıkmamıstır ki gerçekten oyle okadar temızkalplıdır kı bır bardagına dahı karısmamıstır şuraya koy dememıstır sozde cokseverdı annemı de. benımle bıle kardes gbydi yedıgımız ıctıgımız ayrı gtmezdı evlendıler mesafe koymaya basladı ablamlara satasmaya calıstı yegenım dogdu evıne gıttık tekrar bıkacgunlkken bızı kapıda beklettı yarım saat ablasyla son ses muzık eve geldı dogruduzgun anneme anne babama baba demedı sonra bısabah baktık hepımızı engellemıs heryerden sonuc yegenımı gormuyorum 1yıl oldu. Hayatımızın şokuydu kendı annesı ablası bıle yalvardı Allah ıslah etsın dedık. Anneannem felc gecırdı o gece abıme ugramak zornda kaldım yuzume bakıp gecmıs olsn demedı annem buyukluk yaptı ayagına gttı nişan zamanımda gelmedı yne. annemler de goremıyor yegenımı abım getırebldgı surece getırıo son zManlarda o da olmaz oldu. Ne yaptysa artık abımle aramızda sorun olmadgı halde yegen torun hasretı ıle yasıyoruz suc gunahımız olmadıgı halde. demek ıstedıgım neolursa olsun torunlarını gormelernı engelleemeS Sevimlipanduf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?