2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz ayni carsaf gibi buda iyi icat sevdim

Peki bunda uyuyor mu ? Bizde babybjorn var yatagindan cok onda uyuyor. Bunda da uyuyorsa vizel bir fikir geldi

Ben aliexpresse cesaret edemiyordum. Saticilarin ismini yazabilir misiniz ? Harika elbiseler
Canım ben yıllardır aliexpressten alışveriş yapıyorum, en son ürünler eline ulaştıktan sonra onay vermen gerekiyo ücret satıcıya aktarılsın diye. Yani satıcı mecbur gönderiyor ürünü :)) Gittigidiyor mantığı gibi. Satıcı ismi century store. 6 gün sonra büyük bir indirim olacak daha ucuza alabilirsin ben de o indirimi bekliyorum birkaç elbise daha alacağım :))

Asidan sonra uyumaz dedi hemsire bizim ki tam tersi 2 gun boyunca uyudu.

Asidan sonra uyumaz dedi hemsire bizim ki tam tersi 2 gun boyunca uyudu.
Dün uyumayla ilgili bir sorun yaşamadık aslında ama bugün dengesi şaştı. Haliyle benim de şaştı. Sanırım çok sabırsızım bebeğim çoğu bebeğe göre sakin, ağlayan bir bebek değil ama en ufak huzursuzluğunda sinir krizi geçirecek gibi oluyorum. Tahammül sınırım kalmamış onu farkettim. Onun da sebebi eşim ne sabır bıraktı bende ne tahammül. Çocuğa hırslanıyorum böyle olunca sonra da oturup üzülüyorum

İnşallah canım ya çok can sıkıcı . Ben yemekle mutlu oluyordum bu diyetle o da gidiverdi elimden inşallah hiçbiri çıkmaz. Laktoz intoleransnda en azından hafifse damlayla geçiyor hehralde
Sen nasıl açtın peki diyetini
Ben dün hastahanedeyken çok acikmistim normalde yumurtayla açacaktım ama kaşarlı tost yedim onla açmış oldum. Şuan bariz bir değişiklik görmedim kakası hala yeşil , günde 6 7 kez oluyor
Sizin pişik de denk gelmiştir umarım dogal olarak olmustur
Ücretsiz kargo canım :) kız bebek elbise diye arattığında çıkması lazım
Tekrar bakayım canım

Kizlar selam..iyisinizdir umarim..bi kosturmacadir gidiyor..cevremizdekilerin saglik sorunlarindan dolayi ugrayamadim buralara..
Bir sey sorucam
2 numarali bezi.kac ay kullanabiliriz. Kac aya kadar tahmini .

Kizlar selam..iyisinizdir umarim..bi kosturmacadir gidiyor..cevremizdekilerin saglik sorunlarindan dolayi ugrayamadim buralara..
Bir sey sorucam
Merhaba canım, geçmiş olsun umarım önemli bir şeyleri yoktur.. Bebeğinim boyu ve kilosuna göre değişir canım. Biz 2 kullanıyoruz hala ama yakında 3e geçeceğim bebeğimin bacaklarında iz yapmaya başladı. Bezler bitsin diye uğraşıyorum bakalım..

Inşallah canım ben cok takmamaya çalışıyorum zaten bizde 2700 doğduk ilk ay uzayan sarılıktan kilo alamadık sarılığı atınca kilo almaya başladı maşallah yine iyi 2 ye katladı bunada şükür diyorum

Neguzel canim guldurebildiysem nasil bizim
Makina iyi cekiyormu
Benim evladim gibi oldu artik
Güzel cnm diğerinide eşim geçici olarak tamir etti çiftli kullandım:) kızımda tanıştı yeni süt kardeşiyle bende eşime dedim 3 çocuk oldu yeter tüplerimi bağlatayım artık diye

Bende istiyorum kimisi kumas oluyor yenidoganlara tavsiye etmiyorlar destekli olanlardan alin diyorlar ama cok ihtiyacmis gercekten bizimki gezmek istiyor ayakta olacaksin hep
Ben zaten sırt bel ağrısından zor taşıyorum kanguruyu çok kullana bileceğimi zannetmiyorum ama disari ciktigimizda bazen arabada durmuyo kucagima alsam arabayi tasiyamiyorum en azindan boyle.durumlarda kanguru kullanirim diye düşünüyorum çok ucuz fiyatlarda var çok uçuk fiyatlarda karar veremedim bide oturma aparatlilar varmış erkek bebeklerin testisleri zarar görmesin diye inceledikçe kafam karışıyo

Bir sey sorucam
Kilo ve boya göre değişiyor ama biz 2. Ay bittiğinde 3e geçtik.. bebeğimin bacaklarında iz yapmaya başlamıştı..

of ya benimkimin de sürekli pişiği oluyor ama diyet yaptıgım zamanda oldu kanda çıksa şu meret hemen yaptırıcam testi ama daha çok küçük dışkıda da sedece reduktan cıktı o d a bezden bile olabilirmiş inşallah cabuk atlatırsınız canım ben de haftaya testini yenileyeyim bakalım

Bende cok doluyum hediyeden geçtim hamileliğim hep riskliydi erken doğum ihtimalim yüksekti allaha şükür sorunsuz geçti doğumum hamileliğimde 1 kere bile aramayan eltim çok lazım gibi doğuma 3 4 gün kala geldiler bende kaldılar doğumdan birgün önce akşam 9 a kadar onların gezme merakları yüzünden dışarılardaydım artık ağladım çok yoruldum sizin yüzünüzden avm de doğuracağım diye öyle eve gittik doğumdan çıktım 10 dk falan durup yine avm gezmeye gittiler kayinvalidemde onlarla gitti 2 gün hastahanede kaldım dr 3. Gün-de kalmamı istedi ağla sızla yalvar yakar taburcu oldum eltim ariyo daha gelmiyomusunuz falan filan sanki keyfinden gitmiyorum o da değil hepsi evde bi Allahın kulu çıkarmaya gelmedi eşim ben annem okadar eşya var ben bisey kaldıramıyorum eve gittim eltim kapıyı açtı bana direk "nerde kaldınız hiç gelmeseydiniz dedi " benim sartel attı ama sustum açım insan bi tas çorba kaynatmazmı yok nerde kayinvalidem dedim açım bi tarhana çorbası yapsana dedim tarhana çorbası nasıl yapılıyordu unuttum dedi ben iyice gerildim kendim yaptım sadece eşim annem ve ben sadece 3 tabaklık yaptım onlara hic sormadim bile alındılar galiba yarim saat sonra gittiler hiççççç umrumda degiller

ay şok oldum ya. Kovmadığına dua etsınler

k
Bir sey sorucam
nerelerdesın özlettın canım geçmiş olsun. ben 2numarayı 1ay anca kullanabldım 10gundur 3numaradayız. bebişe iz yapıyor küçüldüğü zaman zten oradan anlaşılıyor

canım erken dogum oldu bekleseydi suan nerdeyse 2aylk olmıck mydı zaten atak haftası hesabı gb çokçok ıyı oyuzden kuzumuzun gelişimi❤

ay şok oldum ya. Kovmadığına dua etsınler
Biraz daha gitmeseler büyük ihtimal eşim kovardı. Adam ağladı ya bunlar nasıl anne abi diye.insan bi eşyalara yardım etmezmi bi tas çorba yapmazmı diye kayın validem 20 gün kaldı onun yaptıklarını anlatmak bile istemem aklıma geldikçe sinirleniyorum bi gece onun yüzünden oğlumu emzirirken sinirkrizi geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…