2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Of canım ya ben üzülüyorum sana, kaç yaşındasın ne kadar kaç yıl dayanabilirsin ki sürekli evde durmaya

Yokyok mantar degil bizdede bardi cosmed krem var hem yuzune hem kulak arkasina kisaca heryerine surebilirsin korkma dedim
Kremi sur bikerede geciyor biraz tuzlu fiyati ama herseye iyi geliyo yuzdeki kuruluga yaraya kasintiya isilige kizarikliga
Teşekkür ederim canım. Sizinki nasıldı, ? Korkulu olması ve iltihaplı gibi olması beni endişelendirdi.

Çok ciciler güle güle kullanın. Fiyatları nedir acaba

Ben de 2 gün önce diyeti bozdum ve maalesef hemen pişik oldu. ( bu da laktoz intoleransı ve süt alerjisi belirtisi) Başka belirti olacak mı onu bekliyorum eğer olmazsa sadece laktoz intoleransı var demektir. İnşallah süt alerjisi belirtisi yoktur

ay alemsin özii bana özi derler buralarda ben de sana dıyeceğimm ❤ çöp atamamak da neymiş o kocama kızıcsm ama buarada prof resmınde daha kucuk halinnsanırım.gecenkınde kumraldı sacın

Of canım ya ben üzülüyorum sana, kaç yaşındasın ne kadar kaç yıl dayanabilirsin ki sürekli evde durmaya
24 yasindayim canim eskiye gore cok iyi cocuktan sonra duzeldi birazdaha allahin izniyle dahada iyi olacak zamana ihtiyacimiz var sadece

Bugün 2.nci defa yürüyüşe çıkalım dedim. Dönüşte asansöre geçtik kızım dudaklarını büzdü ne oluyor demeden bir çığlııık. Eyvahlar olsun!
İlk denemede öyle olmamıştı. Emzik yere düştü telaştan..... Bir yerine birşey mi oldu derken yok. Hanımefendi gezmek i stiyor
Her defasında böyle olacaksa vay halime

Valla çocuktan sonra bu olaylar bitmez politik davranıp kişiye göre muamele en iyisi
Ben yapamadım sen yaparsın belki

Göbek bağını ne yaptınız?
Bir de mevlüt yaptınız mı?
Biz seçimden sonra yapacaz. Öyle olması gerekti. Evde yapacaktık vazgeçtik. Çok kalabalık olacak, evdeki hesap çarşıya uymadı. Lokma tatlısı dağıtacaz. Belki de lahmacun da. Çay. 100 kişiyi rahat bulacak diyor eşim

Ücretsiz kargo canım :) kız bebek elbise diye arattığında çıkması lazım

Dün aşıdan sonra benim kızın da dengesi şaştı. Bugün yine nerdeyse hiç uyumadı. Tam uyudu diyorum koyuyorum 15-20 dk sonra ağlamayla uyanıyor. Derdi ne anlayamıyorum. Karnı tok altı temiz kucakta uyuyor yatağa koyduktan sonra hiç uyumamış gibi kocaman gözlerle bakıyor. Bütün işlerim kaldı. Banyoya gireceğim sabahtan beri canı sağolsun şu saat oldu giremedim. Eşim de yok tüm gündür. Sinirlerim bozuldu valla...

Bizimki evde duruyor bir şey yapmadım. Hatta abisininki de duruyor hala. Üç buçuk yaşında nerdeyse :)
Geçen instagramda biri Nasa'ya gommustu :)
Milletin çocuğu uzaya gidecek
Benimkiler dizimin dibinden ayrılmayacak herhalde :)

Bebeği çok huzursuz olan, carsafta sallamak zorunda kalan arkadaslar biz bu hamak beşikten aldik. Sevdi duruyor Allah a şükür biraz rahatladik. Üstteki tahtayı da çıkarttık aynen çarşaf gibi oldu. Size de fikir olsun.

Ben aliexpresse cesaret edemiyordum. Saticilarin ismini yazabilir misiniz ? Harika elbiseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…