Canim kulak cubuguna agiz mendilini ince bi kat cevir ben muslinle yapiyodum suya batir sok ağzına sulu oldugu icinhagif emmeye kalkisiyor zaten geriye digru ittir saga sola hop tamamdir
Canım Allah yardımcın olsun, çok sıkıntılı gerçekten biz de en ufak bir şeyde tedirgin oluyoruz. Tecrübesizlik kötü. Dertleri ne anlayamıyoruz. Benim kızımın kakası da bi cıvık bi normal bi yeşil her tona girdi valla anlayamıyorum nedir niye oluyor. Hasta da zaten bugün buhar verdiler burnu açılsın diye. Allah kuzularımıza sağlık versin
Amin canım
Ben sakin rahat bir tiptim ne ara bu hale geldim anlamıyorum , çocuğun uykusu gelmiş onu bile bayildi sandım iyice ruh hastası oldum çıktım
Geçmiş olsun size de . İyi gelir inşallah buhar. Yeşil kakayi çok normal buluyor doktorlar başka bir şey yoksa sıkıntı yoktur inşallah
Arkadaşlar iki aylık oldu bebeğim boğazında balgam var. Doktor serumfizyoloji verdi burnundan iki saatte bir damlatiyorum ama bir faydası olmadı kuruluk yumuşuyor sadece. Gece zor yatıyor gündüz de kucağımda uyuyor
Yattığı odayı mutlaka nemlendir canım. Peteğin üstüne nemli havlu koy. Bir de çayci ya da kettle ile buhar yap. Bizim çaycı yatak odasında durdu birkaç gün. Sabaha kadar aralıklı olarak birkaç defa yaptım. Balgam yumuşadı rahat uyudu. Aman dikkat et yanma. Ya da açık halde uyuyakalma.
Ovvv ilk çift çizgi fotoğrafı senden mi gelecek. Kim dedi sana kiloları çabuk çabuk verip eski haline dön diye bizim gibi toparlak dursaydin kocada kankan olurdu
Dimi amma bak kilo veremeyince yaramazlık yapacak istekte olmuyor o kötü vücudla tombik tombik
ama canım onların tek bebesi var fırsat buluyorlar biz iki çocuklukların zaman bulması zor @Kartanesii8892
Dimi amma bak kilo veremeyince yaramazlık yapacak istekte olmuyor o kötü vücudla tombik tombik
ama canım onların tek bebesi var fırsat buluyorlar biz iki çocuklukların zaman bulması zor @Kartanesii8892
ay delimisin kız ben 2çocukla kendımı unutrdum ne kocasışimdi bukadar büyük konuşma ile 2.ye kalırsam görucem günümü. eşim test alck sanırım bugun unttuk alışverısten. nobetcı eczane bakıyoruz. yaparsam buraya da yazıcam.. buarada attıgın hamişlik fotosunu unutmuyorum hıc de tombık degıldınn kuzum ya
Ben de hic bilemedim ya gaz sancisiydi diye dusunmek istiyorum. Her ne kadar 40 dk ya yakin surse de, aglarken gegiriyordu surekli,sicak su dokunce belinden asagi biraz rahatladi, kaka da yapinca arkasindan, ayaklarimda corap da yoktu dikkat etmedim... bi daha yasanmadi cok sukur. Ayy Allah çocukları surekli aglayanlarin yardimcisi olsun
Ben de hic bilemedim ya gaz sancisiydi diye dusunmek istiyorum. Her ne kadar 40 dk ya yakin surse de, aglarken gegiriyordu surekli,sicak su dokunce belinden asagi biraz rahatladi, kaka da yapinca arkasindan, ayaklarimda corap da yoktu dikkat etmedim... bi daha yasanmadi cok sukur. Ayy Allah çocukları surekli aglayanlarin yardimcisi olsun
ay delimisin kız ben 2çocukla kendımı unutrdum ne kocasışimdi bukadar büyük konuşma ile 2.ye kalırsam görucem günümü. eşim test alck sanırım bugun unttuk alışverısten. nobetcı eczane bakıyoruz. yaparsam buraya da yazıcam.. buarada attıgın hamişlik fotosunu unutmuyorum hıc de tombık degıldınn kuzum ya
Canım mukostatini nasıl kullandın günde kaç defa yeni doğduğunda yazmıştı doktor gerekirse diye ama üstünde yazmıyor doktorun dediğinide hatırlamıyorum bizde de oluşuyor gibi temizliyorum ama ilerlerse diye.. gerçi onda da paraben varmış ama.. bilemedim
Canim eger kutuyu actiysan 10 gun suresi var gunde 4 kez 1ml kadar cekiyordum yutmasina gerek yok zaten agzinda degse ciksa yeter nelerde yokki zararli maddeler ben antibiyotik kullaniyorum mesela icim elvermeye elvermeye ama doktor oksuruk cigerlere inerse sikinti dedikullanmasam bisey olsa vebalini alamam doktor sonucta dedim verdim
hiç söyleme ya kaynansm umreden geldi ziyaretine geldik türkiyenin en sıcak yeri bile soguk bğyük öksürmeye baslsdı kaptı şifayı bari küçük hastalanmasa
ay Allah korusun sevgili kocişim ecz bulAmamış nöbetcı eczane bak dedm sarjı btms ararken dıdardaydı geldı sarja taktı tekrar baktık netten gttıgı yerde hast karssnda dıyor fakt ecz fln yok google mapte de smdı tekrar gdecek bulursa yapcm bulamazsa yarına kaldı kuzum. korkum var yaaa. şüphem var ve en belirgını. ben hamıleyken içme suyu şekerli gelir tadı gecen gece dışarı cıktık ve şişe su yıne tatlı gelmişti ozamm hepten tribe girdim
Bizde kızarıklık çıkıyor bizimki de böyle. Dr nemsizlikden olabilir dedi ama emzirdikten sonra oldu. Sıcak olduğu için mi oldu alerjiden mi anlamadım . Bende merak ediyorum belki deneyimli anneler bir aydınlatır
canım alerjik kızarıklık mesela minik bi nokta pembe sivilce gibi olup onın da etrafı yaygın sekilde kızarık olıyor foto tam net degil ama alerji gibi gelmedi bana