2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen şuan herşey aslında yani hata yaptık kızım böyle olmasaydı iyiydi ama oldu bi kere şimdi önümüze bakalım şimdiden sonra iyi olalım deseler başımın üzerinde yerleri var

Tabi canım Zaten Haklısın sana ihtiyacı olacak Her an bebeğinin Sen hiç beddualara aldırış etme haksız bedduaları tutmaz zaten Allah görüyor Her şeyi zamanla inşallah eşinle güzel bir çözüm bulursunuz canım

Tatlis anneler neler yapiyor ben su aralar psikolojik sikintilar yasiyorum bazi arkadaslarimizin ciddi sikintilari varmis galiba okudikca agliyorum o yuzden cok yorum yapip yazmamaya calisiyorum lutgen kusuruma bakmayin

9. Haftada olanlar acil yardım kızlar benim bel ağrım oluyor bir iki iş yaptım Hemen kasığım ve belim ağrıyor sizde de oluyor mu Bu haftada ?Geçen hafta bile böyle olmadı

Az once rastgele ilk sayfadaki listeye bakiyordum da, bnm gibi ocagin basinda dogumu beklenen anne adayları, aralik annesi de olabiliriz pekala biliyorsunuz degil mi:)
Evet ya Bu da benim Kafamı kurcalıyor Bir de tam yılbaşına geliyormuş ahaha ben Ocak olsun istiyorum benim de doğum günüm ocakk eşim de hiç istemiyor yıl sonu olmasını kendisi öğretmen olduğu için hep o açıdan bakıyor okula kayıt ederken sıkıntı olurmuş yıl sonu olsa da bir Ocak yapalım diyor kendinden 1 yaş büyük lerle okuyacak neredeyse dıyor o açıdan da kötü

9. Haftada olanlar acil yardım kızlar benim bel ağrım oluyor bir iki iş yaptım Hemen kasığım ve belim ağrıyor sizde de oluyor mu Bu haftada ?Geçen hafta bile böyle olmadı
Canim bnm gecen hafta inanilmaz bir bel ve sirt agrim vardi hatta burda da yazmistim böbrekte tas veya kum oldugu bile dusunulmustu. Bu hafta daha iyiyim azaldi sukur ama cok ayakta kaldigimda veya cok oturdugumda oluyor bel.agrim. ani hareket ettigimde de kasigima ince sizi saplaniyor. Hala cok kucukler cnm normal dert etme .

çok korktm ya boyle hafıf sızılar var hanı ıdrara sıkışırız ya o hisvar neden bılmıyorumnhep sakindim bugune dek Acıle gtsem ebeler varmıs onlar bakıyormus nobetcı dr yokmus hıc gttıgım hastanede

Bilemiyorum benim ki öyle değildir. Annesiyle kardeşi bir ara üzdü bizi. Öyle sizinki gibi bir durum değildi . 5 yıl görüşmedi, özür dileyene kadar onlar . Bence Evlenince ailen kocan ve doğacak çocuklarındır. Onlar annesigil.

Tabiki canım ama onlar farklı düşünüyor demekki

Lekelenme, kanama var mi? Ya da bicak gibi saplanan agrilar? Eğer bunlar yoksa endise etmene gerek yok. Rahim buyudugu icin oluyor o agrilar. Arada regl sancisi gibi sancim da oluyor ama geçiyor endise etmiyorum

Oluyo bende aynı günülerdeyiz benimki geçmişti dünden beri özellikle ayakta olunca belim agrıyo ve adet olacakmış gibi kaşık ağrılarım var bunun sebebi 2.adet dönemimizin gelmesi

Lekelenme, kanama var mi? Ya da bicak gibi saplanan agrilar? Eğer bunlar yoksa endise etmene gerek yok. Rahim buyudugu icin oluyor o agrilar. Arada regl sancisi gibi sancim da oluyor ama geçiyor endise etmiyorum
yok şükür hiç olmadı bir kaç dr dınledım hemşire arkadasa da sordum 9.haftada rahım gecen haftalara gore daha buyuyormus evet ondan normalmiş kasık bel ve sırt azaldı şükür ya sagolasın canım❤

Oluyo bende aynı günülerdeyiz benimki geçmişti dünden beri özellikle ayakta olunca belim agrıyo ve adet olacakmış gibi kaşık ağrılarım var bunun sebebi 2.adet dönemimizin gelmesi
doğum tarıhımız aynıı :) hakikaten oyle 2sınde olcaktık normalde hıc duymamıştm bak bunu :)

Canım ben 2 dk süpürge açsam hemen kasık ağrısı oluyo demem o ki dikkat et iş yapma
Çamaşır yıkadım astım Bir de Toz aldım falan eğil kalk derken oluyor işte Doğru söylüyorsun vallahi eşim de çok kızdı Tam da bugünü saymazsak İki günüm kaldı cumartesi 13.45 de randevum sanırım son 2 gün zor geçecek stres yapmamaya çalışayım bari canım

Aynen canım olumsuz giden bise yoktur ama sen yine de iş yapmamaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…