Ağzına sağlık canım inşallah oyledir, nokta nokta oluyor bu yaygın olmuyor. Şimdi gece emzirdim olmadı. Belki de gündüz ben sıcak bebeğim sıcak ondan oluyordur.yarin sabah diyeti bozali üç gün olacak , o yüzden en ufak şeyi bile buna yorar oldum
Yani aslinda normal canim kalktigi saat biz genelde 11 12 1 arasi uyuyoruz sabahta 7 8 9 gibi kalkiyoruz uyudugumiz saate gore , mesela dun gece 1 e geliyodu uyudu 8bucukta kalkti
Cocuk acliktan agliyor uyumuyor
Ama sut icmiyor bir turlu inanin cok yoruldum kasikla verdim dun aksam gece aglaya aaya zor uyuttum uyurken biberonla verdim nasil iciyor az icip kafa salliyor nezaman bitecek bu durum
Sahiden mutlu mu pazarlar sabah 5.30 da kalkıp yatak odasından salona geldik güneşle, şuan yatak odasından eşimin horlama sesi salona geliyor bense açlıktan yanık bir tost(tostu makinede unutmuşum güneş ağlıyor diye ona bakmaya gelince) kemirip, tadı tuzu olmayan sallama çay içiyorum çok mutlu pazarlar var bizde
Ya o zaman böyle benim de akşam 9.30 gibi uykum geliyor tamam bebiş de o saatlerde uyuyor ama yaz geliyor ne biliyim dışarı gezmeleri olur bize gelen giden olur onları napcaz, bebiş doğduğundan beri izlediğim bi kaç dizi vardı onları bile unuttum tv açmıyorum Bebişin dikkatini çekiyor diye
Allah kolaylık versin canım ya
Bende zar zor emziriyorum çok yorucu bir durum
Hiç böyle zorluk yasayacagimi dusunmezdim iki sene emzirrm guzel güzel diyordum şimdi biberonla bile süt almıyor çoğu zaman. Şuan hiç o kadar ilerisini göremiyorum
Bu arada çok da tatlı senin oğlan , bandanasini yesinler ❤
Allah kolaylık versin canım ya
Bende zar zor emziriyorum çok yorucu bir durum
Hiç böyle zorluk yasayacagimi dusunmezdim iki sene emzirrm guzel güzel diyordum şimdi biberonla bile süt almıyor çoğu zaman. Şuan hiç o kadar ilerisini göremiyorum
Bu arada çok da tatlı senin oğlan , bandanasini yesinler ❤
Bende oyle diyordum ama benim kız da memeyi bırakmaya yer arayanlardan bi kaç defa biberon verdim emmek istemediğinde biberonu oyle bir emmesi var ki 3 gun aç bırakmışız gibi ama memeyi emmeye gelince ıkınıyor sıkılıyor kaydırıyor kendini aşağı doğru, hiç umudum kalmadı 6 ay bari emseydi sorunsuz
Oyle yapacam canim bu biyerlerinde dolandirip duruyor birsey demeye korkuyor hersey normal ona gore bir hafta oldu ya gecen hafta bugun kaka yapmisti daha yapmiyor o bile normal
Oyle yapacam canim bu biyerlerinde dolandirip duruyor birsey demeye korkuyor hersey normal ona gore bir hafta oldu ya gecen hafta bugun kaka yapmisti daha yapmiyor o bile normal
Canım anne sütünde 10 gün mamada 4 gün kaka yapmaması normal sayılıyor ama seninki beslenmediği için yapmıyor olabilir. bence de başka bir doktora götürün. Yemedikçe midesi de küçülüyordur giderek daha az yemesi ondan olabilir. Korkma ama az da olsa besleniyor sonuçta siz başka doktora görünün