Ya çok enteresan değil mi, benim kız maalesef öyle erken uyumuyor. 1-2 gibi anca uyutabiliyorum. Sonra sabah 9 gibi gaz sancısıyla ıkınmaya başlıyor uyanıyor bir daha tövbe yatağında uyumuyor ama yanıma alıp yatırdığımda uyuyor nasıl anlıyor yanında yattığımı çok tuhafıma gidiyor öylece yanında yattığımda anında dalıyor be mübarek yatağında uyusana sen de rahat et ben de
Canım benim kızda salonda geceye kadar bekliyordu. Sonra bi deneyim dedim önce salonda emzirdim gazını çıkardım yatak odasına götürdüm kısık gece lambası bir iki pış pış ondan sonra uyudu. Hatta ilk gece saat 12 de uyandırmaya çalıştım emzireyim diye uyanmadı ısrarla. Gece 3 de kendi kalktı. Dünde aynısını yaptım yine aynısı oldu. Sende dene istersen
İyiydi ikinci ayda boyle olduk gunluk iciyor zorlaya zorlaya ozellikle uykuda veriyorum bugun bisey olduu. Bilemiyo doktorlardabaska doktora gidicem artik ucuncu ayi bekliyorum cok zor isim aksama
Kadar sutle dolaniyorum isitmaktan bozulcak sut bazen soguk veriyorum aksam kasikla verdim tukurdumu sinirim tepeme cikiyordu
Ya çok enteresan değil mi, benim kız maalesef öyle erken uyumuyor. 1-2 gibi anca uyutabiliyorum. Sonra sabah 9 gibi gaz sancısıyla ıkınmaya başlıyor uyanıyor bir daha tövbe yatağında uyumuyor ama yanıma alıp yatırdığımda uyuyor nasıl anlıyor yanında yattığımı çok tuhafıma gidiyor öylece yanında yattığımda anında dalıyor be mübarek yatağında uyusana sen de rahat et ben de
Ben nekadar gec yatsa okadar iyidir kafasindayim isyok okul yok otursun benimle 9da onda yatsa gece ucte dortte kalkar bana uyku kalmaz ben iyi olacagimki iyi hizmet verebileyim
Canım benimki de 4-5 saat sonra uyanıyor ama sütünü içip uyuyor tekrar sonra 3 saat kadar daha uyuyor. Seninki kaçta yatıp kaç saat uyuyor uyanınca geri uyumuyor mu bide ben o uyuyunca uyuyorum artık değilse benim hizmet kalitemde düşüyor:)
Canım benim kızda salonda geceye kadar bekliyordu. Sonra bi deneyim dedim önce salonda emzirdim gazını çıkardım yatak odasına götürdüm kısık gece lambası bir iki pış pış ondan sonra uyudu. Hatta ilk gece saat 12 de uyandırmaya çalıştım emzireyim diye uyanmadı ısrarla. Gece 3 de kendi kalktı. Dünde aynısını yaptım yine aynısı oldu. Sende dene istersen
Canım benimki de yaklaşık 1 aydır öyle uyuyor. son sütünü yatak odasında gece lambasında içiyor sonra pış pış geçiyor uykuya.. salonda uyutsam bile geri uyanıyor yattığı ortamı arıyor. Ssgokcen
Sahiden mutlu mu pazarlar sabah 5.30 da kalkıp yatak odasından salona geldik güneşle, şuan yatak odasından eşimin horlama sesi salona geliyor bense açlıktan yanık bir tost(tostu makinede unutmuşum güneş ağlıyor diye ona bakmaya gelince) kemirip, tadı tuzu olmayan sallama çay içiyorum çok mutlu pazarlar var bizde
Ya o zaman böyle benim de akşam 9.30 gibi uykum geliyor tamam bebiş de o saatlerde uyuyor ama yaz geliyor ne biliyim dışarı gezmeleri olur bize gelen giden olur onları napcaz, bebiş doğduğundan beri izlediğim bi kaç dizi vardı onları bile unuttum tv açmıyorum Bebişin dikkatini çekiyor diye
O noktada tercihini yapacaksın ya bebek erken uyusun varsın gece gezmeyeyim diyeceksin ya da geç yatsın bize uysun diyeceksin
Ben ilkini yaptım ben bebeğe uydum
Canım benimki de yaklaşık 1 aydır öyle uyuyor. son sütünü yatak odasında gece lambasında içiyor sonra pış pış geçiyor uykuya.. salonda uyutsam bile geri uyanıyor yattığı ortamı arıyor. Ssgokcen
Canım benimki de 4-5 saat sonra uyanıyor ama sütünü içip uyuyor tekrar sonra 3 saat kadar daha uyuyor. Seninki kaçta yatıp kaç saat uyuyor uyanınca geri uyumuyor mu bide ben o uyuyunca uyuyorum artık değilse benim hizmet kalitemde düşüyor:)
Evet kuzum ayni bensin ikimizinde cocuklar makina olunca
Bu aksam 00:00 de uyuduk ben 00:30 da yattim sut icirmeye calistim uyurken saat 04:00 de kalktik süt icirdim iyi kotu yattik 07:00 de kalktik sonr ben geri yatmadim artik uyku saatini hic ileri cekeyim diyede dusunmedim