2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oh maşallah annesi koca kız olmuş bu minnoş ya Allah nazarlardan saklasın ömrü uzun ve güzel olsun ❤ Profil fotoğrafınıza göre babaya benziyor sanki biraz?
sağoll kuzuumm gözleri yapısı fln bana benziyor kuzum dudaklar baba cogunluk ben dıyor bu fotoda cok farklı cıktı alya ya :) ama eşimle bız de çok benzıyoruz bizimkının gözleri mavi eşimle ben yesıl kzıımkmn rengı anneme benzıyorr

Canım gece güzel uyuyormuş seninki de bence biraz daha erken yatırmaya çalış alışsın sende rahat edersin ben de erken yatarsa daha erken uyanır diye korkuyordum öyle olmadı zaten gece uykuları da giderek uzuyor. Bir kaç aya gaz sorunuda bitecek daha rahat uyuyacaklar inşallah..yani öyle umuyorum

@Kartanesii8892 masallah size kuzum ssoztrk gecmis olsun kuzum bende ankaradayim galiba soguk carpti beni de sirtim tutuldu. Emzireyim derken kitlendim kaldim emziremedim de hastaneye gittim ama emzirmekten dolayi bisey vermediler Z zeLina iyi yontemmis bemde bir deneyeyim belki ise yarar. dreamy07 Rabbim bir an once sifa versin insallah Babana canim benim

İnsallah kuzum zaten uyumuyorda daha erken yayiyor yirmi dk sonra cıglik cigliga kalkiyor

Gunaydin ❤❤ en tatli sabahlar bebislerle baslaar ❤❤ sirtim tutulmus fena dik duramiyorum hareket edemiyorum pek kizimi kucagima alip kaldiramiuorum cook zor emziriyorum. ZTen az emdigi icin cok kalmiyo orda neyseki :))
Gecmis olsun kuzu hayir olsun ayni benim hamilelikte olsugum
Gibi olmusun kas tutulmasimi olduki bir kilo birsey tasiyamiyordum allah yardimcin olsun

Gecmis olsun kuzu hayir olsun ayni benim hamilelikte olsugum
Gibi olmusun kas tutulmasimi olduki bir kilo birsey tasiyamiyordum allah yardimcin olsun
Valla biseyler tutuldu da anlamadim :)) kitkendim kaldim emzireyim derken dikilemedim egik egik kaldim. Hastaneeye gittim ama igne yapmadilar emziriyorum diye

Güzel anneler babam yoğun bakımda ona dua edin nolur,yeni annesinin Allah duyar sesinizi

Rabbim şifa versin

Ahh ahhh sorma cahillik kötü doğru dedin canım deneme yanılmayız valla

Ben tutuldum ya hastaneye de gittim kitlendim kaldim bi anda emzirirken kalkamadim. Ama emziriyorum diye ignede yapamadilae

Geçmiş olsun canım. Eşin banyoda sıcak su ile masaj yapsın biraz

Rabbim şifa versin

Ahh ahhh sorma cahillik kötü doğru dedin canım deneme yanılmayız valla

Geçmiş olsun canım. Eşin banyoda sıcak su ile masaj yapsın biraz
Saol kuzum. Sicak banyo yaptim sozde sonra esimde hindistan cevizii yagi surdu de daha fayda etmedi. Sicak su torbasi koydum sirtima

Ben nekadar gec yatsa okadar iyidir kafasindayim isyok okul yok otursun benimle 9da onda yatsa gece ucte dortte kalkar bana uyku kalmaz ben iyi olacagimki iyi hizmet verebileyim
canım yanlıs düşünuyorsun bır bebegın 7,8de gece uykusuna yatması lazım. en gec 9. gelişim acısından aksam 7,8 ve sabah 7,8 arası uygun. bebek aglıyorsa sebepsız degıl sen uyutmadıgın ıcın aglıyor. bı uyut bak memeye kalknca kendı ortamnda emzır tekrr yatır uyucak bnm kıızm7,8de gece uykusuna yatıyor ertesı sabah 10a dek uyuyor. uyku uykunun mayasıdır cok yorulan bebek az uyur süreklı uyanır. buyuzden kendımı kızıma gore ayarlıyorum biyere gıdıyosak engev 9da evımıze gelıyoruz. yazık yazın da dısarda mınnacık beebkler cocuklar görüyorum bız bebeklere uymalıyız bebekler bıze degıl. unutma gec yatırrsan huysuz olur sebepsz aglar ve emmez. uykusuzluktan kzıyordur da coguzaman bıberon almıyordur

maşallah kuzuya çok tatliii

Test işini ne yaptın cnm. İkiz olmayan ama ikiside 2019 doğumlu beben mi olacak. Matematik sorusu gibi
ay kuzum olmasın öylee. eşim de matematikçi. bilerek mi ayarladın dıye dalga gecıyorum onunla buaksam yapacagım canımınsallah bugun cok kosturma gectı kzıımı esıme braktım kuzenının mevlide geçtim eve bır geldım kızım nasıl özlemiş benı bir gıluckler sarılmalar. resmen koydu basını omzuma elını dolar gb yaptı tabı sonra bastı yaygarayı acıktıgını göstermek ıcın:)

Canım benim oyle bi yazıyorsun ki maşallah 5 çocuk büyütmüşsün gibi :)) valla bişiy diyim mi uyumayan çocuk uyumuyor uyku uykunun mayası cümlesi benim bebeğim için geçerli değil mesela, bi anne istemez mi bebeği uyusun hem ben dinleneyim hem bebeğim dinlensin istemez mi sanki zorla biz uyanık tutuyoruz bebeklerimizi Sen şuan senin bebeğin uyumlu(maşallah subhanallah) diye her bebeği oyle sanıyorsun ama gelip görmeni ne çok isterdim benim bebeğimi koşarak uzaklaşırdın söyliyim evet bebeklerin gelişim açısından 7-8 gibi akşam uykusuna yatması gerekebilir ama uyumuyor sadece bir kez banyo yaptırtmıştık 7.30 da uyudu çocuk önemsemedim nasılsa kalkar yarım saate dedim kalkmadı gece uykusuymuş meğer emzirdim uyudu emzirdim uyudu ve sonunda noldu 2 civarında mızırdanmaya ve 3 de de kesin kalkışını yaptı ve sabaha kadar oturdum bebeğimle, bugün 05.50 de bir uyandık daha da şimdi 15 dk önce gözlerini kapattı bebeğim o da zorla ayağımda salladım artık çok yoruldum kolik müziğini açtım, kahvaltıyı eşim hazırladı bulaşıkları halletti, evi süpürdü, bebeği kucağımdan bırakamadım sabah beri hani demek istediğim bi de böyle bebekler var her şey toz pembe olsaydı keşke bizim içinde çok şükür bin şükür şikayet etmiyorum asla bi gülüşü, kokusu yeter yavrumun ama üzülüyorum sanki biz anneler istemiyoruz bebeklerimizin uyumlu olmasını huylu olmasını oyle yazıyorsunuz

Benim kız da bütün gündür uyuyor. Böyle dengesiz bebek görmedim dün tüm gün uyumadı gece 3te anca uyuyabildik bugün ise uyandıramıyorum bayıldı sanki. Arada ıkınıyor mızırdanıyor acıkıyor emip yine devam. Bir günü bir gününe tutmuyor ne yapacağım bilmem babası gibi dengesiz mi olacak nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…