- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
sağoll kuzuumm gözleri yapısı fln bana benziyor kuzum dudaklar baba cogunluk ben dıyor bu fotoda cok farklı cıktı alya ya :) ama eşimle bız de çok benzıyoruz bizimkının gözleri mavi eşimle ben yesıl kzıımkmn rengı anneme benzıyorrOh maşallah annesi koca kız olmuş bu minnoş yaAllah nazarlardan saklasın ömrü uzun ve güzel olsun ❤ Profil fotoğrafınıza göre babaya benziyor sanki biraz?
Canım gece güzel uyuyormuş seninki de bence biraz daha erken yatırmaya çalış alışsın sende rahat edersin ben de erken yatarsa daha erken uyanır diye korkuyordum öyle olmadı zaten gece uykuları da giderek uzuyor. Bir kaç aya gaz sorunuda bitecek daha rahat uyuyacaklar inşallah..yani öyle umuyorumEvet kuzum ayni bensinikimizinde cocuklar makina olunca
Bu aksam 00:00 de uyuduk ben 00:30 da yattim sut icirmeye calistim uyurken saat 04:00 de kalktik süt icirdim iyi kotu yattik 07:00 de kalktik sonr ben geri yatmadim artik uyku saatini hic ileri cekeyim diyede dusunmedim
Ben tutuldum ya hastaneye de gittim kitlendim kaldim bi anda emzirirken kalkamadim. Ama emziriyorum diye ignede yapamadilaeBen de sirt agrisi cekenlerdenim ya. Dumduz yere uzanmaya calisiyorum canimdan can gidiyor o kdr agri . Emzirmekten oldu sanirim. E gogusler de agirlik yapiyor
İnsallah kuzum zaten uyumuyorda daha erken yayiyor yirmi dk sonra cıglik cigliga kalkiyorCanım gece güzel uyuyormuş seninki de bence biraz daha erken yatırmaya çalış alışsın sende rahat edersin ben de erken yatarsa daha erken uyanır diye korkuyordum öyle olmadı zaten gece uykuları da giderek uzuyor. Bir kaç aya gaz sorunuda bitecek daha rahat uyuyacaklar inşallah..yani öyle umuyorum
Gecmis olsun kuzu hayir olsun ayni benim hamilelikte olsugumGunaydin ❤❤ en tatli sabahlar bebislerle baslaar ❤❤ sirtim tutulmus fena dik duramiyorum hareket edemiyorum pek kizimi kucagima alip kaldiramiuorum cook zor emziriyorum. ZTen az emdigi icin cok kalmiyo orda neyseki :))
Valla biseyler tutuldu da anlamadim :)) kitkendim kaldim emzireyim derken dikilemedim egik egik kaldim. Hastaneeye gittim ama igne yapmadilar emziriyorum diyeGecmis olsun kuzu hayir olsun ayni benim hamilelikte olsugum
Gibi olmusun kas tutulmasimi olduki bir kilo birsey tasiyamiyordum allah yardimcin olsun
Güzel anneler babam yoğun bakımda ona dua edin nolur,yeni annesinin Allah duyar sesinizi
İlk bebek deneme yanılma öğreniyoruz işte. Bende tesadüfen farkettim o ortamı istediğini, kuzucuğum anlatamamış derdinişimdi salonda uykusuzluktan mızırdamaya başlayınca odaya geçiyoruz sakinleşiveriyor.
Ben tutuldum ya hastaneye de gittim kitlendim kaldim bi anda emzirirken kalkamadim. Ama emziriyorum diye ignede yapamadilae
Masallah pamugabiz 3 aylıkk oldukk bugünn.
Gecmis olsun kizlarBen tutuldum ya hastaneye de gittim kitlendim kaldim bi anda emzirirken kalkamadim. Ama emziriyorum diye ignede yapamadilae
Ayy gecmis olsun canim yaa oyle beklenecek gecsin diye yaniBen tutuldum ya hastaneye de gittim kitlendim kaldim bi anda emzirirken kalkamadim. Ama emziriyorum diye ignede yapamadilae
Saol kuzum. Sicak banyo yaptim sozde sonra esimde hindistan cevizii yagi surdu de daha fayda etmedi. Sicak su torbasi koydum sirtimaRabbim şifa versin
Ahh ahhh sorma cahillik kötüdoğru dedin canım deneme yanılmayız valla
Geçmiş olsun canım. Eşin banyoda sıcak su ile masaj yapsın biraz
Saol canimm❤❤❤
Maalesef oyleymis dikkat etmek lazim cok samki hamilelik aynem devam yine bi ilac vs yok yine yokAyy gecmis olsun canim yaa oyle beklenecek gecsin diye yani
Maşallah yaa çok tatlıbiz 3 aylıkk oldukk bugünn.
canım yanlıs düşünuyorsun bır bebegın 7,8de gece uykusuna yatması lazım. en gec 9. gelişim acısından aksam 7,8 ve sabah 7,8 arası uygun. bebek aglıyorsa sebepsız degıl sen uyutmadıgın ıcın aglıyor. bı uyut bak memeye kalknca kendı ortamnda emzır tekrr yatır uyucak bnm kıızm7,8de gece uykusuna yatıyor ertesı sabah 10a dek uyuyor. uyku uykunun mayasıdır cok yorulan bebek az uyur süreklı uyanır. buyuzden kendımı kızıma gore ayarlıyorum biyere gıdıyosak engev 9da evımıze gelıyoruz. yazık yazın da dısarda mınnacık beebkler cocuklar görüyorum bız bebeklere uymalıyız bebekler bıze degıl. unutma gec yatırrsan huysuz olur sebepsz aglar ve emmez. uykusuzluktan kzıyordur da coguzaman bıberon almıyordurBen nekadar gec yatsa okadar iyidir kafasindayim isyok okul yok otursun benimle 9da onda yatsa gece ucte dortte kalkar bana uyku kalmazben iyi olacagimki iyi hizmet verebileyim
Oyyy masallah suphanallah bu guzel.prensesebiz 3 aylıkk oldukk bugünn.
ay kuzum olmasın öylee. eşim de matematikçi. bilerek mi ayarladın dıye dalga gecıyorum onunla
maşallah kuzuya çok tatliii
Test işini ne yaptın cnm. İkiz olmayan ama ikiside 2019 doğumlu beben mi olacak. Matematik sorusu gibi
Canım benim oyle bi yazıyorsun ki maşallah 5 çocuk büyütmüşsün gibi :)) valla bişiy diyim mi uyumayan çocuk uyumuyor uyku uykunun mayası cümlesi benim bebeğim için geçerli değil mesela, bi anne istemez mi bebeği uyusun hem ben dinleneyim hem bebeğim dinlensin istemez mi sanki zorla biz uyanık tutuyoruz bebeklerimizicanım yanlıs düşünuyorsun bır bebegın 7,8de gece uykusuna yatması lazım. en gec 9. gelişim acısından aksam 7,8 ve sabah 7,8 arası uygun. bebek aglıyorsa sebepsız degıl sen uyutmadıgın ıcın aglıyor. bı uyut bak memeye kalknca kendı ortamnda emzır tekrr yatır uyucak bnm kıızm7,8de gece uykusuna yatıyor ertesı sabah 10a dek uyuyor. uyku uykunun mayasıdır cok yorulan bebek az uyur süreklı uyanır. buyuzden kendımı kızıma gore ayarlıyorum biyere gıdıyosak engev 9da evımıze gelıyoruz. yazık yazın da dısarda mınnacık beebkler cocuklar görüyorum bız bebeklere uymalıyız bebekler bıze degıl. unutma gec yatırrsan huysuz olur sebepsz aglar ve emmez. uykusuzluktan kzıyordur da coguzaman bıberon almıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?