2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben izmirde degılım ama burda ızmırden arkadaslar var dıye bılıyrum yardımck olacaklardırr afallama evresı coknormal ınsan şaşırıyor yıne de:)

Canım kabul etme tabiki. Eşine güzel bir dille anlat. Onlar ailen istersen görüşür iftara gidersin ama benim o insanlara hizmet etmek içimden gelmez görüşmek istemiyorum en güzel günümü zehir ettiler şimdi ne diye gelecekler dersin. Madem seni sevmiyorlar oğulları da onlara gidiyorsa eşyalarınızı mı görmeye gelecekler. Çocuk olunca da görmek zorunda diye birşey yok. Bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum, hatta eşimde görüşmüyor bizde kötü şeyler yaşadık. Çocuğumun olacağından haberleri bile olmaz ki olsada göndermem (onlar dedesi babaannesi diye düşünebilir insanlar ama benim kararım bu şekilde)

Benim doktorumda daha once basina kotu olaylar geldigi icin cok temkinli yaklasiyor hastalarina eger riskli gebelik grubuna girecek olursam takibi bile bırakır bende devlet hastanesinde çalışıyor hastanede baska bir doktorumuz daha var o ssdv yapabilir normal dogumu cok destekliyormuş hatta gecenlerde bir arkdasim vardi bebek makat gelişiydi onu bile normal dogumu onermis son ana kadar beklendi sancilari gelince sezaryen oldu insallah bizlerinde oyle olur bir sekilde
Ben 7+5 teyim canim ama bugun benimde bel agrim oldu ilk haftalar cok fazlaydi hic gecemeyecek saniyordum gecti ama bugun hafiften yine basladi

Kizlar 6+5 deyim bugün. Iki hafta once keseyi gormustum malum. Yarın kalp atisi için randevum var. Ilk zamanlar kasigimda sizlama oluyordu sonradan geçti şimdi bugün yine ara sira vuruyor. Buyuyor mu acaba? Yarın için Dualarinizi bekliyorumm

İçini ferah tut bi çoğumuz yaşadı anı hareket yaptigimda hatta hapşırdığımda iğne saplanır gibi oluyordu normal bunlar

Korkma canım bende de var arada bir sızı oluyor. Hatta günde bi kaç kez regl olacakmışım gibi sancı da girebiliyor. Yerleşme 3 ay devam ediyor unutmayalım :)

Guzel haberlerini bekliyoruz canimdualarimiz seninle

İçini ferah tut bi çoğumuz yaşadı anı hareket yaptigimda hatta hapşırdığımda iğne saplanır gibi oluyordu normal bunlar

Korkma canım bende de var arada bir sızı oluyor. Hatta günde bi kaç kez regl olacakmışım gibi sancı da girebiliyor. Yerleşme 3 ay devam ediyor unutmayalım :)

Çok tesekkur ederimm rahatladim biraz bu pimpirikliligim hic gecmeyecek galiba

canım 7+5 te kalp atışını duydun mu? Bende inş bu cuma gidicem 7+5 oluyorum, aslında doktorumun çağırdığı tarihe 5-6 gün var ama dayanamadım

M Mavisu27 çok sevindim canım, aklım sendeydi. Gözün aydın. Hamilelik takvimi içinde bizim takvimlerin aşağısına bak yönlendirir seni.

Kızlar, doktor kontrolümde kanaman olursa Progestan alıp içebilirsin demişti. Bu gece hafif bir kanama farkettim. Yani Nasıl anlatsam bilemiyorum, afedersiniz 1 tl çapındaki biyeri kaplayacak kadar.. Yerleşme kanaması mıdır? Bu ilacı ne kadar kanamada içmek lazım? Korkuyorum biraz..

Canım ne kadarlık hamilesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…