- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
hayırlı olsunMerhaba sanırım ben de ocak annesi olacağım.
5+5 günlükmüş. Bugün ultrasonda gördük.
Kalp atışı için bir on gün beklememizi söyledi doktor hanım.
Teşekkür ederim.hayırlı olsun
ben izmirde degılım ama burda ızmırden arkadaslar var dıye bılıyrum yardımck olacaklardırr afallama evresı coknormal ınsan şaşırıyor yıne de:)Teşekkür ederim.
Şu ara çok şaşkınız. Aslında istediğimiz gebelikti ama insan yine de bir afallıyor. Ne yapacağımızı bilemez hale geldik. İzmirde takip yaptıracak bildiğiniz iyi bir doktor olursa tavsiyelerinizi de beklerim.
Kızlar size bişiy danışacağım, eşimle 1 yıllık evliyiz öncesinde de 8 ay nişanlı kaldık ve toplam 6 yıl flört durumuz olmuştu, kv beni hiç bir zaman istemedi nişanımda olaylar çıkardı istemiyorum ben bu kızı diye yerlere attı kendini bütün akrabaların ortasında, 5 yıldır ayıramadım çok uğraştım ama yine de vazgeçmeyeceğim ayıracağım sizi falan diye şeyler söyledi, neyse nişanım oldu bi şekilde nişan sonrası 8 aylık süreçte hiç goruşmedik maddi bi yardım zaten beklemedik manevi olarak da yanımızda durmadılar eşim çoğu zaman ofiste yatardı, bu süreçte bir düğün bir cenaze geçti başımızdan ikisinde de gelmelerini geçtim aramadılar bile, kendi evimizi kendimiz kurduk çok şükür ki benim ailem yanımızdaydı, kına gecesinde 11 de bitiyordu 10.30 da geldiler akşam kınayı yakmışız onlar gelmeden diye gene kv ayıldı bayıldı(o saate kadar gelmeyince biz gelmeyecekler sandık eşimde yakın ya beklemeyin dedi) nikah günü kimseye davetiye dağıtmamışlar sadece 5 kişi kendi ailesi geldi ama onlarda cenazeye gelmiş gibi ağlaya ağlaya bi çeşit oldular, takı hiç bişiy takmadılar ne bana ne eşime kp borcum olsun dedi, velhasıl evimize gelirken bedduamı da yedim oğullarını onlardan koparmışım diye üzerimde gelinliğim duruyorken daha olmamış çocuğuma beddua etti kv, çocuğum oldu hamile kaldım ama kaybettim hiç umursayan olmadı onların ailesinden madem düşecekti neden söylediniz falan demişler terbiyesizler, 1 yıldır onları hiç gormedim eşim gidiyor o gayet iyi arasını hiç bozmadı ailesiyle 2 bayram geçti ben gitmedim, şimdi eşimin ailesi eşime baskı yapıyor bize iftara gelmek istiyorlarmış ben duydum telefonda ama duyduğumu belli etmedim eşim geçiştirdi ve kapatınca da bana gelmek istediklerini söylemedi istemeyeceğimi bildiği için eğer söylerse nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum bana akıl verin nolur
Benim doktorumda daha once basina kotu olaylar geldigi icin cok temkinli yaklasiyor hastalarina eger riskli gebelik grubuna girecek olursam takibi bile bırakır bende devlet hastanesinde çalışıyor hastanede baska bir doktorumuz daha var o ssdv yapabilir normal dogumu cok destekliyormuş hatta gecenlerde bir arkdasim vardi bebek makat gelişiydi onu bile normal dogumu onermis son ana kadar beklendi sancilari gelince sezaryen oldu insallah bizlerinde oyle olur bir sekildessvd bende çok istiyorum ama yaşadığım yerde destekleyen dr yok suan ki doktorumla aynı hastanede çalıştık 6 ay öncesine kadar samimiyetimiz var ordan yüz bularak yinede şansımı denicem olmadı bend doğum kendi başasın istiyorum ki benim ilk doğumum 41+2 de hiç bir sancı açıklık olmadan oldu belki ilk hikayem avantaj sağlar erkenden alınmaması için :))
Ben 7+5 teyim canim ama bugun benimde bel agrim oldu ilk haftalar cok fazlaydi hic gecemeyecek saniyordum gecti ama bugun hafiften yine basladiyok şükür hiç olmadı bir kaç dr dınledım hemşire arkadasa da sordum 9.haftada rahım gecen haftalara gore daha buyuyormus evet ondan normalmiş kasık bel ve sırt azaldı şükür ya sagolasın canım❤
İçini ferah tut bi çoğumuz yaşadı anı hareket yaptigimda hatta hapşırdığımda iğne saplanır gibi oluyordu normal bunlarKizlar 6+5 deyim bugün. Iki hafta once keseyi gormustum malum. Yarın kalp atisi için randevum var. Ilk zamanlar kasigimda sizlama oluyordu sonradan geçti şimdi bugün yine ara sira vuruyor. Buyuyor mu acaba? Yarın için Dualarinizi bekliyorumm
Korkma canım bende de var arada bir sızı oluyor. Hatta günde bi kaç kez regl olacakmışım gibi sancı da girebiliyor. Yerleşme 3 ay devam ediyor unutmayalım :)Kizlar 6+5 deyim bugün. Iki hafta once keseyi gormustum malum. Yarın kalp atisi için randevum var. Ilk zamanlar kasigimda sizlama oluyordu sonradan geçti şimdi bugün yine ara sira vuruyor. Buyuyor mu acaba? Yarın için Dualarinizi bekliyorumm
Guzel haberlerini bekliyoruz canimdualarimiz seninle
İçini ferah tut bi çoğumuz yaşadı anı hareket yaptigimda hatta hapşırdığımda iğne saplanır gibi oluyordu normal bunlar
Korkma canım bende de var arada bir sızı oluyor. Hatta günde bi kaç kez regl olacakmışım gibi sancı da girebiliyor. Yerleşme 3 ay devam ediyor unutmayalım :)
canım 7+5 te kalp atışını duydun mu? Bende inş bu cuma gidicem 7+5 oluyorum, aslında doktorumun çağırdığı tarihe 5-6 gün var ama dayanamadımSelam arkadaşlar.
Bugün doktor kontrolüm vardı.
Çok şükür düşük tehlikemiz geçmiş.
Bebeğim 7+5 günlük olmuş.
Topigin başındaki listeye kendimi de eklemek istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum.
Bir de hamilelik takvimi nasıl ekleniyor yardımcı olursanız sevinirim
Canım ne kadarlık hamilesin?Kızlar, doktor kontrolümde kanaman olursa Progestan alıp içebilirsin demişti. Bu gece hafif bir kanama farkettim. Yani Nasıl anlatsam bilemiyorum, afedersiniz 1 tl çapındaki biyeri kaplayacak kadar.. Yerleşme kanaması mıdır? Bu ilacı ne kadar kanamada içmek lazım? Korkuyorum biraz..
Canım ne kadarlık hamilesin?
Bence soktorunun tavsiyesini dinle ve yarına bi muayene iste bu kanamalar normalmiş yanında ağrı yoksa eğer kendini strese sokma7+3 ama geç döllenme 1 hafta kadar geriden geliyor canm
Bence soktorunun tavsiyesini dinle ve yarına bi muayene iste bu kanamalar normalmiş yanında ağrı yoksa eğer kendini strese sokma
Sen sağol canım meleklerimiz Allah a emanet her şey güzel olacak :)Extra bir ağrım sancım yok işte insan panikliyoryarın sabah da duruma bakıp dediğin gibi bi doktora görüneyim çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?