Benim kesem üstten gözükmemişti bu sebeple alttan muayene etmek zorunda kaldı sonra işi çözdüm idrara sıkışık gittim hop gözüktü kese :) Gerilme canım bebişlee için me gerekliyse mecburuz :/
Benim kesem üstten gözükmemişti bu sebeple alttan muayene etmek zorunda kaldı sonra işi çözdüm idrara sıkışık gittim hop gözüktü kese :) Gerilme canım bebişlee için me gerekliyse mecburuz :/
Benimki hemencik göründü. Ultrasonda anlaşıldı. Şimdi bazı testler için kan istedi pazartesi tekrar gideceğim. Belki muayene eder. Normal zamanda da geriliyorum ben. Çok sık muayeneye gittiğim için alışamadım bir türlü.
canım gecmıs olsun Bak sedat bey rısklı gebelıklere de bakıyormus onceden yanı sana oyle demek ıstemedım ıyı doktor dye belırttım yanlıs anlama dırekt gıt derım sıkma canını ınsallah bısey olmadı olmıcak
Çamaşır yıkadım astım Bir de Toz aldım falan eğil kalk derken oluyor işte Doğru söylüyorsun vallahi eşim de çok kızdı Tam da bugünü saymazsak İki günüm kaldı cumartesi 13.45 de randevum sanırım son 2 gün zor geçecek stres yapmamaya çalışayım bari canım
İnş güzel haberler alırsın.Ama sana şunu söyleyim ben ilk gebeliğimde ve bunda da şimdi aynısı yapıyorum kesinlikle elektrik süpürgesini bir kez bile elime almadım eşim hep halletti ben sadece evi derleme toplama işlerini yaptım büyük kısmını hep eşim yaptı. Sakın yapma derim bebeklerimizden kıymetli mi iş yapmak.
Selam arkadaşlar.
Bugün doktor kontrolüm vardı.
Çok şükür düşük tehlikemiz geçmiş.
Bebeğim 7+5 günlük olmuş.
Topigin başındaki listeye kendimi de eklemek istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum.
Bir de hamilelik takvimi nasıl ekleniyor yardımcı olursanız sevinirim
Kizlar 6+5 deyim bugün. Iki hafta once keseyi gormustum malum. Yarın kalp atisi için randevum var. Ilk zamanlar kasigimda sizlama oluyordu sonradan geçti şimdi bugün yine ara sira vuruyor. Buyuyor mu acaba? Yarın için Dualarinizi bekliyorumm
Kızlar, doktor kontrolümde kanaman olursa Progestan alıp içebilirsin demişti. Bu gece hafif bir kanama farkettim. Yani Nasıl anlatsam bilemiyorum, afedersiniz 1 tl çapındaki biyeri kaplayacak kadar.. Yerleşme kanaması mıdır? Bu ilacı ne kadar kanamada içmek lazım? Korkuyorum biraz..
canım dr önerdiği progestranı al iç drunuda bu konudan bilgilendir randevu al git yada
benim oğlumda 5-7 haftalar arası devamlı lekelenmeler oluyordu
sağlıka gelsin kuzu inşallah
Günaydın kızlar nasılsınız. Salı günü doktora gittik 6+3 tük.bebeği gördük kıpır kıpırdı ve Kalp atışını da duyduk çok şükür. Sonra bi kese daha gördük 6 mm. Bebiş 6+2 göründü ultrasondan, kese de 5+2 göründü. Doktor şok oldu bizde şok olduk. Doktor iki yumurtan oluşmuş birer hafta arayla. İkisi de birer hafta arayla döllenmiş diyor. Bu da çok nadir görülen bi olaymış. Keselerimiz normal şekli boyutu yeri iyi çok şükür. Hiç başına böyle birşey gelen var mı ??? Yada böyle birşey duyan var mı ??? Herşey kokuyor bana göre mide bulantım başladı ne yapıcam bilmiyorum....
Kızlar geçenki rutin tahlillerim çıkmış şoka girdim. Ben girişimsel hipotiroidim yani ameliyatla tiroidim alındı ilaç içiyorum ve tiroidim 0.75 dı bundan bir ay önce çok güzel bir değer. Ama şuan 9.75 olmuş aşırı yüksek bir değer yarın dr gidicem inşallah yavrumun zekasına
Günaydın kızlar nasılsınız. Salı günü doktora gittik 6+3 tük.bebeği gördük kıpır kıpırdı ve Kalp atışını da duyduk çok şükür. Sonra bi kese daha gördük 6 mm. Bebiş 6+2 göründü ultrasondan, kese de 5+2 göründü. Doktor şok oldu bizde şok olduk. Doktor iki yumurtan oluşmuş birer hafta arayla. İkisi de birer hafta arayla döllenmiş diyor. Bu da çok nadir görülen bi olaymış. Keselerimiz normal şekli boyutu yeri iyi çok şükür. Hiç başına böyle birşey gelen var mı ??? Yada böyle birşey duyan var mı ??? Herşey kokuyor bana göre mide bulantım başladı ne yapıcam bilmiyorum....
Kızlar geçenki rutin tahlillerim çıkmış şoka girdim. Ben girişimsel hipotiroidim yani ameliyatla tiroidim alındı ilaç içiyorum ve tiroidim 0.75 dı bundan bir ay önce çok güzel bir değer. Ama şuan 9.75 olmuş aşırı yüksek bir değer yarın dr gidicem inşallah yavrumun zekasına
evet senin troid alınmış iken neden yükselir bu kadar
bende 10 gün önce baktırdım 1,76 çıktı
dr normal dedi dr ne diyecek acaba ihmal etmeden randevu alman iyi olmuş