Kızlar geçenki rutin tahlillerim çıkmış şoka girdim. Ben girişimsel hipotiroidim yani ameliyatla tiroidim alındı ilaç içiyorum ve tiroidim 0.75 dı bundan bir ay önce çok güzel bir değer. Ama şuan 9.75 olmuş aşırı yüksek bir değer yarın dr gidicem inşallah yavrumun zekasına
Canim endise etme benim de oglumda tahlillerdr normal deger disinda cikmisti dahiliyeye sevk etti kadin dogumcu bennde oraya gidene kadar neler kurdum sag olsun dahiliye doktoru rahatlatti gebelikte bazen degerler bu sekilde degisiklik gosterir nete bakip da felaket senaryosu kurmayinndeei sen de rahat ol doktora gorun zaten tekrar ahlil ister yine tuksek ise ilac tedavisi verir senin daha yuksek problem etme ama ihmal de etme canim
Midem cok fena hicbisey canim istemiyor cubuk krakerlerle gunu geciriyorum ilk gebelikte neyse yatiyosun seni baglayan bisey yok ama simdi oglum da 2 bucuk yasinda o yavrym da ilgi bekliyot uxuluyorum onla ilgilenemeyince(
Günaydın kızlar nasılsınız. Salı günü doktora gittik 6+3 tük.bebeği gördük kıpır kıpırdı ve Kalp atışını da duyduk çok şükür. Sonra bi kese daha gördük 6 mm. Bebiş 6+2 göründü ultrasondan, kese de 5+2 göründü. Doktor şok oldu bizde şok olduk. Doktor iki yumurtan oluşmuş birer hafta arayla. İkisi de birer hafta arayla döllenmiş diyor. Bu da çok nadir görülen bi olaymış. Keselerimiz normal şekli boyutu yeri iyi çok şükür. Hiç başına böyle birşey gelen var mı ??? Yada böyle birşey duyan var mı ??? Herşey kokuyor bana göre mide bulantım başladı ne yapıcam bilmiyorum....
Midem cok fena hicbisey canim istemiyor cubuk krakerlerle gunu geciriyorum ilk gebelikte neyse yatiyosun seni baglayan bisey yok ama simdi oglum da 2 bucuk yasinda o yavrym da ilgi bekliyot uxuluyorum onla ilgilenemeyince(
arkadaşım eşinden bu aralar destek al devamlı bu halde olacak değilsin rabbim sana güç versin
benim oğlan büyük olunca o kadar etkilemiyor ama yinede dersleri ile ilgilenemiyorum eşim bakıyor bu aralar onun derslerine
Sağol cnm ama işte bakalım doktor 10 gün sonra yine çağırdı bakalım bebiş canlanacak mı kalp atışını duyacak mıyız ??? Bunlar hep soru işareti kafamızda. İnş sağlıklı ilerler...
Normalde ölçtürmüyordum ama dün saglık ocağına gittim kayıt olmaya kan aldılar yine ama sonucunu almadım daha canım.ben de iki katı artmıyor diye biliyorum.senin K A ç oldu en son ???
dün itibariyle 7700 civarında. birde sata göre 6 haftalık ama doktor 5 haftalık dedi. beta hcgye göre de 6 haftalık oluyor. hesaplama programı var ordan baktım. ultrasonda ki doğrudur sanırım neye göre hesaplanıyor bilmiyorum hiç. senin kesenin içi göründü mü canım?
Günaydın kızlar nasılsınız. Salı günü doktora gittik 6+3 tük.bebeği gördük kıpır kıpırdı ve Kalp atışını da duyduk çok şükür. Sonra bi kese daha gördük 6 mm. Bebiş 6+2 göründü ultrasondan, kese de 5+2 göründü. Doktor şok oldu bizde şok olduk. Doktor iki yumurtan oluşmuş birer hafta arayla. İkisi de birer hafta arayla döllenmiş diyor. Bu da çok nadir görülen bi olaymış. Keselerimiz normal şekli boyutu yeri iyi çok şükür. Hiç başına böyle birşey gelen var mı ??? Yada böyle birşey duyan var mı ??? Herşey kokuyor bana göre mide bulantım başladı ne yapıcam bilmiyorum....
Ne kadar büyük ve güzel bir sürpriz ikinci ikiz gebemiz sen oldun ❤❤❤ insallah ikiside saglikla ilerler ve saglikla kucagina alırsın cok guzel birsey bu yasamasi zor olsada Allah im yardimcin olsun
Kızlaar çok acil . Ben mide bulantısı yaşıyordum ama ilk kez kustum çok afedersiniz. Kusarken fark etmedim ama sonra lavobaya ağzımı çalkalayım dedim bir sürü koyu pembe kan geldi ama damarı kesersn gelir öyle değil. Çok korktum ya hayatımda ilk kez böyle oldu inşallah boğazım tahriş olmuştur
Kızlaar çok acil . Ben mide bulantısı yaşıyordum ama ilk kez kustum çok afedersiniz. Kusarken fark etmedim ama sonra lavobaya ağzımı çalkalayım dedim bir sürü koyu pembe kan geldi ama damarı kesersn gelir öyle değil. Çok korktum ya hayatımda ilk kez böyle oldu inşallah boğazım tahriş olmuştur
Az once rastgele ilk sayfadaki listeye bakiyordum da, bnm gibi ocagin basinda dogumu beklenen anne adayları, aralik annesi de olabiliriz pekala biliyorsunuz degil mi:)