arkadaşım eşinden bu aralar destek al devamlı bu halde olacak değilsin rabbim sana güç versin
benim oğlan büyük olunca o kadar etkilemiyor ama yinede dersleri ile ilgilenemiyorum eşim bakıyor bu aralar onun derslerine
o mutfak kokması bende de var yemek yapmak istemiyorum yaptığımıda pek yiyemiyorum
ramazan sonrasında düzene gireriz gerek biz gerek eşlerimiz inşallah
zeynepppppppp
ilk bebeğin mi canım ikiz ilk sayfaya baktım bilgilerini göremedim. ben henüz dr gitmedim gidince ikiz haberi almaktan korkuyorum 20 aylık bir oğlum var. ilk çocuğu ikiz çoook istemiştim şimdi 3 fazla gelir diye ikiz olmasından korkuyorum
Canim endise etme benim de oglumda tahlillerdr normal deger disinda cikmisti dahiliyeye sevk etti kadin dogumcu bennde oraya gidene kadar neler kurdum sag olsun dahiliye doktoru rahatlatti gebelikte bazen degerler bu sekilde degisiklik gosterir nete bakip da felaket senaryosu kurmayinndeei sen de rahat ol doktora gorun zaten tekrar ahlil ister yine tuksek ise ilac tedavisi verir senin daha yuksek problem etme ama ihmal de etme canim
canım gecmıs olsun Bak sedat bey rısklı gebelıklere de bakıyormus onceden yanı sana oyle demek ıstemedım ıyı doktor dye belırttım yanlıs anlama dırekt gıt derım sıkma canını ınsallah bısey olmadı olmıcak
Yanlış anlar mıyım hiç canım aşk olsun ya sağolasın Bugün işten izin alıp gidemedim şükür bidaha kanama da görmedim ama Sedat bey aklımda özellikle beyhekime son bir şans verip bayram haftası gidicem (o da ablamın falan tavsiyesi diye ilk seferde vazgeçmiyim dedim ) birdaha sıkıntı yaşarsam sedat beye devam etmeyi düşünüyorum artık
zeynepppppppp
ilk bebeğin mi canım ikiz ilk sayfaya baktım bilgilerini göremedim. ben henüz dr gitmedim gidince ikiz haberi almaktan korkuyorum 20 aylık bir oğlum var. ilk çocuğu ikiz çoook istemiştim şimdi 3 fazla gelir diye ikiz olmasından korkuyorum
canım dr önerdiği progestranı al iç drunuda bu konudan bilgilendir randevu al git yada
benim oğlumda 5-7 haftalar arası devamlı lekelenmeler oluyordu
sağlıka gelsin kuzu inşallah
günayydınnnnn dün bel ağrısıyla yattım kaldım bide rahim girişim nası yandı fitilden heralde diye düşündüm hayırlısıyla bişey olmaz inş bebeğime
kayınvalideler hep karışır mı yaa sabah sabah aramış telefonla fazla oynamıcakmışım
sezeryan olmucakmışım içim dışım temizlenecekmiş 40 yaşında 3. cocuma hamileyimm yaa
çenesiz olan her daim çenesiz cahil işte allahtan uzağımmm
Fitil yapio o yanmayi bn de progestan kullaniyorum oluyo bazen. Ama hic sevmiyorum sanki direk bebege bsy yolluyomusum gibi geliyo. Halbuki eriyo hemen
Fitil yapio o yanmayi bn de progestan kullaniyorum oluyo bazen. Ama hic sevmiyorum sanki direk bebege bsy yolluyomusum gibi geliyo. Halbuki eriyo hemen
Kızlar geçenki rutin tahlillerim çıkmış şoka girdim. Ben girişimsel hipotiroidim yani ameliyatla tiroidim alındı ilaç içiyorum ve tiroidim 0.75 dı bundan bir ay önce çok güzel bir değer. Ama şuan 9.75 olmuş aşırı yüksek bir değer yarın dr gidicem inşallah yavrumun zekasına
aslında bende öyle istorum ama benim oğlum aşırı hareketli ve birlikte sürekli koşmalı zıplamalı bol takla atmalı oyunlar oynadığımız için şimdi zor oluyor doğal olarak çocuk soruyor anne niye oynamıyorsun benle geçen gün oynuyordun falan hastayım biraz diye geçiştiriyorum ama yalan da söylemek içime sinmiyor kalp atışını duymayı bekliyorum mecburen