2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Esim ilgileniyor zaten ama ramazan olhnca haliyle onun da yetemedigi zamanlar oluyor umarim.cok uzunn surmez ya ev kokuyor hele mutfak giremiyorum ya

Esim ilgileniyor zaten ama ramazan olhnca haliyle onun da yetemedigi zamanlar oluyor umarim.cok uzunn surmez ya ev kokuyor hele mutfak giremiyorum ya
o mutfak kokması bende de var yemek yapmak istemiyorum yaptığımıda pek yiyemiyorum
ramazan sonrasında düzene gireriz gerek biz gerek eşlerimiz inşallah

zeynepppppppp ilk bebeğin mi canım ikiz ilk sayfaya baktım bilgilerini göremedim. ben henüz dr gitmedim gidince ikiz haberi almaktan korkuyorum 20 aylık bir oğlum var. ilk çocuğu ikiz çoook istemiştim şimdi 3 fazla gelir diye ikiz olmasından korkuyorum

İlâç kullanırken bu denli yükselmesi korkuttu yarın gidicem inşallah bir an önce normale döner teşekkür ederim içimi rahatlattın

Yanlış anlar mıyım hiç canım aşk olsun ya sağolasın Bugün işten izin alıp gidemedim şükür bidaha kanama da görmedim ama Sedat bey aklımda özellikle beyhekime son bir şans verip bayram haftası gidicem (o da ablamın falan tavsiyesi diye ilk seferde vazgeçmiyim dedim ) birdaha sıkıntı yaşarsam sedat beye devam etmeyi düşünüyorum artık

canım dr önerdiği progestranı al iç drunuda bu konudan bilgilendir randevu al git yada
benim oğlumda 5-7 haftalar arası devamlı lekelenmeler oluyordu
sağlıka gelsin kuzu inşallah

Bugün izin alıp doktora gidemeyeceğim ama arayıp ilacı soracağım canım tavsiyen için sağol ayrıca oğluşun da bana moral oldu şuan

Fitil yapio o yanmayi bn de progestan kullaniyorum oluyo bazen. Ama hic sevmiyorum sanki direk bebege bsy yolluyomusum gibi geliyo. Halbuki eriyo hemen

Bugün izin alıp doktora gidemeyeceğim ama arayıp ilacı soracağım canım tavsiyen için sağol ayrıca oğluşun da bana moral oldu şuan
allaha emanet sen merak etme yiyecek ekmeği varsa dünyaya geliyorlar oğluşum 10 yaşında darısı sana olsun

Fitil yapio o yanmayi bn de progestan kullaniyorum oluyo bazen. Ama hic sevmiyorum sanki direk bebege bsy yolluyomusum gibi geliyo. Halbuki eriyo hemen
korktum valla yaş ileri olunca bide gözünün içine bakan 2 çocuk çok. Istiyola 9 yaşındaki kızım embriyo napio anne diye seviyo

Bazen aralik anneleri grubunu da takip ediyorum ben :)
annem benim 2 doğumumu da eski usul hesapladı son adet tarihine 7 ekle 3 ay geri git o zamanda doguruyomusun

İlacı kaçlık içiyorsun?

Bizde de durum aynı biraz karnım ağrıyor annecim yalanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…