2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet bunu ben de düşünüyorum. Aralikta da dogsa gec veririm herhalde. 2018 in ilk bebegi olurz belki :)

Merhaba. Ssvd istediğinizi görünce yazayım dedim. Eğer istanbuldaysanız dr. Lalehan kutlay ı şiddetle tavsiye ederim ssvd için. Ssvd yaptıran nadir doktorlardan :) Allah gönlünüze göre versin.

sagolun kızlar içim rahatladı çok korktum zaten bu geceden suana kadar kasıklarımda batma var sürekli. Gece de midem bulandı uyuyamadım kötü kötü rüyalar gördüm gece boyu
Bn bebisimin kalp atisini duyana kadar uykumda sayikliyordum kan degerimin düştüğü goruyordum tamamen psikolojik artik o kadar rahatim ki migden bulaniyorsa sevin bnce iyi bsy bu seni yoruyor ama katlancaz artik saclarimda beyazlar bile cikti bnm

Birkaç kan tahlili için devlet hastanesine gittim bu sabah gitmişken muayenede olayım dedim öyle öküz bi doktora denk geldim ki ya da devlettekilerin hepsi aynı onu bilmiyorum ultrason ekranını bile bana döndürmedi kendi baktı etti kalk dedi peçete bile vermediler o jel komple üzerimde kaldı nasıl bebek dedim daha çok küçük takip edilceke işte dedi annem bebeğin yerini sordu yeri falan yok daha onun dedi deli misir nedid sabah sabah canım sıkıldı biranönce kendi doktoruma gitmek istedim :)

Hastane cok onemli umursamaz oluyorlar can ya cok sinirleniyorum boyle seylere

Merhaba. Ssvd istediğinizi görünce yazayım dedim. Eğer istanbuldaysanız dr. Lalehan kutlay ı şiddetle tavsiye ederim ssvd için. Ssvd yaptıran nadir doktorlardan :) Allah gönlünüze göre versin.
Maalesef aydindayim canim buraya rn yakin izmirde ahmet akkoca var oda ssdv yapiyor diyr biliyorum ama benim doktorum iyi sezaryen de dese ondayim Allah in izni ile

günayydınnnnn dün bel ağrısıyla yattım kaldım bide rahim girişim nası yandı fitilden heralde diye düşündüm hayırlısıyla bişey olmaz inş bebeğime
kayınvalideler hep karışır mı yaa sabah sabah aramış telefonla fazla oynamıcakmışım
sezeryan olmucakmışım içim dışım temizlenecekmiş 40 yaşında 3. cocuma hamileyimm yaa
çenesiz olan her daim çenesiz cahil işte allahtan uzağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…