2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen canım kimsemiz yok burada, eşimden allah razı olsun ben demeden bile yapıyor son 10 gündür(en son çemkirmiştim bi :) ) dün akşam beyazları makineye atmış sabahta onları sermiş oyle gitmiş işe, şimdi yazdım ne yiyeceğiz akşama diye ben düşündüm onu sen boşver diyor Kocam acıyor halime zaar 😂
Valla eşinden harbi Allah razı olsun :)) Benimki kaç gündür evi ben süpürürüm sen elleme diyor 3 gün oldu. Bugün evi süpürücem artık ona kalsa lafla çok şey yapıyor da icraat sıfır :) Benim kızım uyumlu Allahtan yoksa ne yapardım bilmiyorum yine iyi kötü işlerimi görüyorum. İşte Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor 😅😅

Xeroderma_pig Xeroderma_pig Peki bu cilt altına yapılan aylık iğneler var galiba onlar hakkında bilginiz var mı acaba? Biraz takip ettim de spiral önerilmiyor sanırım. Ben doğumdan beri eşimden köşe bucak kaçıyorum şimdilik ama eninde sonunda teslim olacağım 🤣🤣 Ben de korunma yöntemlerinden hangisine başvurmalıyım diye düşünüyorum açıkçası şimdiye kadar ilkel yöntemlerle korunmuştuk ne de olsa ilk çocuk olursa olur cahil kafasıyla 😂😂
Her yöntemin artısı eksisi var.
Açıkcası aylık iğneler hakkında fikrim yok ama nihayetinde o da hormon.
Benim 6 yıllık doğum kontrol hapı geçmişim var pkodan dolayı dr sana daha hap yok dedi.
Ben de spiral tercih ettim şimdi de biraz toparlayım niyetim var

Kizz dis hekimimi dedin cabuk atlayip gelin burada dunyanin parasini kazaniyorlar dis tedavisi sigortaya dahil degil ve coook pahali. Frank zengini olursunuz o zaman oglunu hic kacirmam :D oturum rahat alirsiniz dis hekimi oldugu icin bide burada dogdugu icin. Benim oldugum kantonda maaslar daha cok buraya gelirsiniz:)
Hahahah yaaa keşkee..😁😁 ah ah bi hüzün çöktü şu an 😁 gelsin de şu mesajını göstereyim özenir belki😂

Evet evet bende bakınca benzettim bizim kara kızları 😂 al al şimdiden alıştıralım yazın süsler püsler çıkarırız dışarı, ( yalnız bu puseti unutturmayın bana çeyizine koycam kızın 😂)

Hem kara hem killilar saclara bak senin kizinda saclar sirma masallah :D benimkini kim gorse ilk yorum hep saclara :)) ama biliyomusun rengi degisiyor benim oglum ilk 6 ay kara sacliydi kestik sonra sari cikti:) bandanasini yerim cok sicakkanli uyumlu bir kiz olacak bu bakislarindan belli♡ pusettemi uyuyor :D

Valla eşinden harbi Allah razı olsun :)) Benimki kaç gündür evi ben süpürürüm sen elleme diyor 3 gün oldu. Bugün evi süpürücem artık ona kalsa lafla çok şey yapıyor da icraat sıfır :) Benim kızım uyumlu Allahtan yoksa ne yapardım bilmiyorum yine iyi kötü işlerimi görüyorum. İşte Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor 😅😅
Benimki yapar biraz da temizlik-duzen takıntısı varmış ( 6 yıl sevgili kaldık vallahi böyle bi takıntısı olduğunu anlamamışım) evlendik adam ev süpürmeye, buz dolabı düzeltmeye, balkon yıkamaya falan başladı, hop dedim n’oluyo kendi ailemden görmedim ki ben benim abim olsun babam olsun saolsunlar bardaklarını kaldırmazlardı o yüzden çok garipsemiştim eşimin yapmasını ama şimdi ne büyük nimetmiş oğlum olursa ben de eşim gibi yetiştireceğim yardım konusunda ( başlangıçta cidden hastalık boyutunda diyebilirim temizlik takıntısını mesela balkonu yazın hergun yıkıyordum açık balkon tozlanıyor akşam işten eşim geliyordu sen yıkadın mı burayı evet diyorum he yok olmamış ben bi daha yıkıyım diyordu, evi süpürüyorum a dur oyle olmaz ben yapayım falan diyordu, ütüsüz çorap giymiyordu en azından törpülendi bu huyu yoksa ömür geçmez)

Hahahah yaaa keşkee..😁😁 ah ah bi hüzün çöktü şu an 😁 gelsin de şu mesajını göstereyim özenir belki😂

Canim sizin gelmeniz zor degil isvicre vasifli insanlari seve seve kabul ediyor zaten halkinda yuzde 25i yabanci. cocuklar icin cok guzel bir yer bir dusunsun bunu :)

Hem kara hem killilar saclara bak senin kizinda saclar sirma masallah :D benimkini kim gorse ilk yorum hep saclara :)) ama biliyomusun rengi degisiyor benim oglum ilk 6 ay kara sacliydi kestik sonra sari cikti:) bandanasini yerim cok sicakkanli uyumlu bir kiz olacak bu bakislarindan belli♡ pusettemi uyuyor :D
Ay sorma eşime şimdiden diyorum bu kızın epilasyon parasını koyalım şimdiden kenara diye 😂😂 kuyruk sokumu, omuzları, kulakları, alnı kıl dolu dökülecek diyenlere sesleniyorum dökülmüyor 😂😂😂 aynen gece gündüz pusetçiyiz altını değiştirirken ve emzirirken alıyorum onda bile ağlıyor kakasını bile pusete oturmadan yapmıyor 😂 inşaallah oyle olur 🙏

Sağol canım
Canım doktora sordum toz mama olayını 4 hafta dolunca çöptür mama dedi. sonuçta süt ürünü
@Pamuk Panda
Evde arada bir vereceksem nasıl saklayacağım dedim
Hiç aklına gelmez:)
Derin dondurucu dedi
Toz mama 3 ay derin dondurucu dururmuş açıldıktan sonra
Buzdolabı poşetiyle koyup at dedi
Ay sen ne güzel bilgiler veriyorsun ya :))
Çok iyi oldu bunu öğrendiğim .

Geçen kulak copuyle bebislerin ağzını temizlemeyi de sen yazmıştın di mi :)
Teşekkürler

Her yöntemin artısı eksisi var.
Açıkcası aylık iğneler hakkında fikrim yok ama nihayetinde o da hormon.
Benim 6 yıllık doğum kontrol hapı geçmişim var pkodan dolayı dr sana daha hap yok dedi.
Ben de spiral tercih ettim şimdi de biraz toparlayım niyetim var
Bende de pko var dr niye hap önermedi merak ettim

Canim sizin gelmeniz zor degil isvicre vasifli insanlari seve seve kabul ediyor zaten halkinda yuzde 25i yabanci. cocuklar icin cok guzel bir yer bir dusunsun bunu :)
Bence de düşünsün şahsen ben ikna oldum 😁çocuğun geleceği garanti olurdu en azından türkiyede bizi neyin beklediğini bilmiyoruz, bir de biz hatayda yaşıyoruz sınır ili diye gelen vuruyor giden vuruyor butun multeciler once burdan geciyor ortam çok karışık. O yüzden yakın zamanda gelmeyi umuyorum ben de 😁

Benimki yapar biraz da temizlik-duzen takıntısı varmış ( 6 yıl sevgili kaldık vallahi böyle bi takıntısı olduğunu anlamamışım) evlendik adam ev süpürmeye, buz dolabı düzeltmeye, balkon yıkamaya falan başladı, hop dedim n’oluyo kendi ailemden görmedim ki ben benim abim olsun babam olsun saolsunlar bardaklarını kaldırmazlardı o yüzden çok garipsemiştim eşimin yapmasını ama şimdi ne büyük nimetmiş oğlum olursa ben de eşim gibi yetiştireceğim yardım konusunda ( başlangıçta cidden hastalık boyutunda diyebilirim temizlik takıntısını mesela balkonu yazın hergun yıkıyordum açık balkon tozlanıyor akşam işten eşim geliyordu sen yıkadın mı burayı evet diyorum he yok olmamış ben bi daha yıkıyım diyordu, evi süpürüyorum a dur oyle olmaz ben yapayım falan diyordu, ütüsüz çorap giymiyordu en azından törpülendi bu huyu yoksa ömür geçmez)
Oy maşAllah ne güzel kız. Beraber her şeyin üstesinden gelirsiniz. Bizde her şey benden beklenir oy oyy :))

Imkanim olsa dunyadaki tum bebeklere bakabilirim bildigim en guzel seyler ♡ benim kizim benim kainatimin prensesi yeter :) ama seninki barbie bebek gibi valla masallah ♡
Benim cirkinim bu:)
Allahımm çok güzelain sen amaa gerçekten surat yapısı gözleri maşallah kuzuna annesi maşallah subhanallah ela geldi gözleri ve ben ela gözlere bayılırın çok karakteristik yüzü var şimdiden bal yanak esmer güzeli senin meleğin de 😇😇😇❤❤

Aynen canım kimsemiz yok burada, eşimden allah razı olsun ben demeden bile yapıyor son 10 gündür(en son çemkirmiştim bi :) ) dün akşam beyazları makineye atmış sabahta onları sermiş oyle gitmiş işe, şimdi yazdım ne yiyeceğiz akşama diye ben düşündüm onu sen boşver diyor Kocam acıyor halime zaar 😂
Dünde ben sormuştum ne yiyeceğiz diye ben halletcem dedi:)) makarna yedik :KK70:

Dün rota aşısını yaptırdık ishal olabilir dediler cocuk cidden ishal oldu eşimde suna bak çocuğu parayla ishal yaptırdık diye dalga geciyo

Yaaa 😂😂😂 bizimkinin elinden temizlik gelir de yemek pek bilmiyor ben hazır alır gelir diye düşünmüştüm 😂
Valla canım benimkinin elinden temizlikte gelir yemekte gelir ama içinden yapmak gelmez :KK70:genelde hazır getirir o yüzden ama dün makarna getirmiş😂bunada şükür dedim yedim😂😂

Ay sorma eşime şimdiden diyorum bu kızın epilasyon parasını koyalım şimdiden kenara diye 😂😂 kuyruk sokumu, omuzları, kulakları, alnı kıl dolu dökülecek diyenlere sesleniyorum dökülmüyor 😂😂😂 aynen gece gündüz pusetçiyiz altını değiştirirken ve emzirirken alıyorum onda bile ağlıyor kakasını bile pusete oturmadan yapmıyor 😂 inşaallah oyle olur 🙏

Benimkini tarif ettin valla bende esimden oyle killi turlu insanlar degiliz bu killarin kokeni nereden geliyor :D tam çeyizlik olacak puset yani :)) aliskanliklarindan taviz vermiyor kararli bir karakter:D

Back
X