2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktorumuz 3.ncü ayımız dolunca tadımlık vermemiz gerektiğini söyledi. Çay kaşığı kadar, tadımlık. 6.ncı aydan sonra reddetmesin diye.
Ben kabul etmedim önce ama sonra düşününce mantıklı geldi.

Allah şifa versin canım. İnşallah biran önce kavussunlar birbirlerine

yani ben sımdı tatırsam bişey olmazmıymıs 3ay 1haftalıgız biz. mesajla sorucam dr.a cok merak ettım

Reddeceği bir şey illa ki olur ama çözüm erken vermek tuhaf geldi bana. Anne sütü yeterli geliyorsa 6 ay olması en güzeli bence

Ben ek gida ögün olarak değilde sadece tattiririm 5 aypikken fln başlarım öğün yerine gecebilmesi icin 6 ay olmali o zaman ml kasik hesabi vermeye baslanir, peynir patstes gibi sebsezleri bi parmak damagina otturturum yani diye dusunuyorum ama tatli vs bende hic istemiyorum ya daha gecen babam emzigi tutsun diye yegenim alya danone yiyodu ucunu bandirip veriverdi anlamadim bile nasi kizdim

yani ben sımdı tatırsam bişey olmazmıymıs 3ay 1haftalıgız biz. mesajla sorucam dr.a cok merak ettım
Doktorumuz tadımlık havuç suyu, Elma suyu.... Dedi.
Detayları haftaya öğrenirim. Pek detay vermedi, sonra anlatırım uzun uzun dedi. Şimdi erken demişti sen son gittiğimizde

Pamuk Panda @bence91 ben de bunun gibi bir iki tane cingirak var. Kendi uzanip tutamiyor tabi ama ben eline tutturuyorum ,cogu zaman birakmiyor elinde tutuyor ole o ellerini salladikca ses cikinca sasirip bakiniyor

Canım çok sağol bende böyle minik oyuncaklar alayım hafta sonu. Demekle kendi başlarına oynamaya daha var

Geçmiş olsun canım

Benimde merak ettiğin bi konu var oturaklarina nezaman geliyolar bizler bi alıştırma yapacakmiyiz nette kafalarını dik tuta bildiklerinde gunluk 10 15 dakika destekli oturta bilirsiniz diyo annem daha çok erken 6 aylik olunca diyo ben de neden bilmiyorum oturmasına çok hevesliyim

Ben bununla ilgili bir cok yazi okudum eger cocugun buna egilimi varsa engellenmemeliymis bunu biliyorum sadece ozellikle oturtayim edeyim degilde haraketlerins göre benimki mesela kolumda yari yatar pozisyondayken ikinip kendini ote atiyor bende kolum destegiyld kucagimda oturtuyorum bu saatler suren bi eylem degil zaten 5 10 dk en fazla sonra yine yatiyoruz yada tamamen dik duruyoruz

Canım ben mama da veriyorum o yüzden 5. Ayda doktorda onaylarsa tattırmaya başlamayı düşünüyorum. Sadece anne sütü alsaydı 6 aydan önce başlamazdım ama.
Bir kaç peluşumuz var şimdilik dokundurmaya çalıştım tedirgin oldu gibi gözünü falan kırpıştırdı. Eline verdim istemsizce salladı sonra avcunu bir açtı fırladı gitti elinden. Ama çıngıraklardan almaya başlayacağım bende yakında tutarlar gibi..
Bende bunu merak ediyorum. Genelde bebeğin kendisi belirti veriyormuş gelişimine göre inşallah kaçırmam belirtileri.

canım veriyorum 3ay 1haftalığız.epey sıkı tutuyor atak sonrası bunun olması beklenendı zaten düşürmuyoır artık hep agzına göturüyor oyuncakları böyle böyle tanıyor hatta bır oyuncagnı burnuna sıddetlı carptrdı buguntuttugu yer nekdr yumusk olsa da canı hyandı. kızıyor hanfendı oyle olunca da

Evet canım mukuslu kakamız oluyor bunda da var, sen gittin mi doktora peki kaçırmış olabilirim yazdıysan kusura bakma
Estağfurullah canım. Evet ben gittim inek sütü alerjisinden şüphelendiler. 12 gündür diyetteyim.Bebegimde mukuslu kanlı kaka huzursuzluk gaz yetersiz kilo alımı şikayetlerimiz var. Hâlâ devam ediyor.

Öyle canım ama bu virüs o kadar yayıldı ki son zamanlarda kötü sonuçlanan durumlar var Allah korusun. Çok teşekkür ediyorum ben de sizi öpüyorum

Canım geçmiş olsun.
Peki bunun kan olduğuna emin misin ? Doktoruna gösterme şansın yok mu bizi de bilgilendirir misin?
Canım doktora hemen gidemedim evde tektim ve eşim görevdeydi maalesef zaten pazar günü ve seçim günüydü şansa. Pazar gününden beri bu sabah kaka yaptı temizdi çok şükür. Gelecek hafta doktor kontrolümüz var ancak o zaman görüşcem doktorla. İnan artık doktora gidesim yok bıktım sürekli doktor gezdim bu alerji sorunlarından

Canım cok sevinirim inşallah unutmazsın

Of ya rotayı vurdurmayı cok istiyordum Bu alerji olayı ne kötü gerçekten çok bitkinim artık

Canım ben bebeğimi doğru düzgün dışarı cıkarmıyorum bile en fazla bi aşağı indiriyorum iki turluyoruz hemen eve dönüyoruz. Eşim banyo yapmadan dokunmaz etmez. Haftaya gitcez doktora bakalım ne dicek. Zaten deneme yap demişti bana hani gecer diye muhtemelen. Ek gıdada yine deneme yaptırcaklardı o zamana kadar süt ürünleri fındık fıstık vs elveda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…