2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kaka da kan varsa süt alerjisi canım tüm belirtileri her bebek yaşamıyor ki. Mesela yüzde pütür hırıltı oluyordu ama kakada kan yoktu. Şimdi sadece kakada kan vardı başka belirtisi olmadı. Eğer gaz sorunu varsa metokids diye gaz ilacı var onu düzenli kullan 3 güne iyi gelir

bence vermelisin artık ama şunu bil oynamak için değil ağzına götürmek için eline alacak oyuzden hafif bi oyuncak olsun bizim günümüzün büyük kısmı oyun halısında çok keyf alarak orda oyuncaklarla oynuyo tutuyo aynada kendine kur yapiyo

şimdi sen söyleyince araştırdım ve haklısın hiç aklıma gelmedi bu. bizim yedirmemizi beklemeyecekler bidaha böylece alışcaklar. deneyenleri araştırdın mı kuzum peki
Etrafında pek çok arkadaşım bunu yapıyor kuzum Facebook ta üye de oldum. Gerçekten çocuk gelişiminde faydası var gibi görünüyor. Dün buluştuk arkadaşımla 12 aylık. Doktor son kontrol de motor gelişimi 2 3 ay ön de demiş onda. Bir araştır sende kuzum kafana uyarsa ❤

Rabbim şifa versin inşallah. En zor hastalık bence psikolojik olanlar. Annemden biliyorum.. inşallah bir an önce iyileşip kavuşurlar

Estağfurullah canım. Evet ben gittim inek sütü alerjisinden şüphelendiler. 12 gündür diyetteyim.Bebegimde mukuslu kanlı kaka huzursuzluk gaz yetersiz kilo alımı şikayetlerimiz var. Hâlâ devam ediyor.
Şimdiye kadar kilo alımımız normaldi, 1300 gr, 1200 gr ve son ayımızda da 1 kilo aldı, gaz sorunumuz da yok ama huzursuzluk vardı son 2 gündür huzursuzluk da yok,

Ben dun denedim cungiraklarini verdim eline tuttu. çünkü sürekli önlüğünü pusete astigim oyuncaklari ustune orttugum muslini tutuyordu deneyeyim dedim oldu

Yapmadigima cok pisman oldugum bir yontem bu:/ ogluma sirf uzerini etrafi kirletiyor diye, yeme suresi uzamasin bide ac kalir endisesiyle hep kendim yedirdim bu yontemi bildigim halde. Sonuc; 22 aylik ve hala ben yediriyorum cunku oyle alisti ve kendi yemezse ac kalmayacagini ogrenmediginden yemek yemeyi koz olarak kullanip bana her turlu maymunlugu yaptiriyor :) bence de blw yapin

haahha masallah ya bızımkı de öyle benona dudak tıtretmeyı öğrettim benden baska kımseye yapmıyor oyunnhalısında tükürüklü titretme yapıyor kendıne aynadan

Kızlar size bi uzmanlık sorum var. Emzirirken lazer epilasyon yaptırabiliyor muyuz bilgisi olan var mı? Hamile kalınca yarıda kalmıştı, şimdi devam etmek istiyorum. Özellikle kolaltını merak ediyorum memeye yakın diye

haahha masallah ya bızımkı de öyle benona dudak tıtretmeyı öğrettim benden baska kımseye yapmıyor oyunnhalısında tükürüklü titretme yapıyor kendıne aynadan
Sizede maşallah bende dudak titretmeyi öğretmeye calisiyorumda ben yapınca kikir kikir gülüyo ama kendisi yapmiyo birgun başaracağız inşallah

Toplu yapmiyrum gozumde buyuyor

14ayluk bebegin catal kasikla yedigini girdum bende kendi kendine :) nasip olursa ben yapicam insallah

Selamlar arkadaşlar,
Özel menejit aşısini yaptircakmisiniz
Ben yaptiracagim . 2 ay kontrolunde yaptirmak icin gittik ama doktorumuz 3. Ay hem rotayi hem de menenjit i yapalim. Bu ay yeterince asi oldu dedi. Benim esim kucukken menenjit gecirmis o yuzden yaptirmamayi dusunmedim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…