Geçmiş olsun canım Rota virüsü ile ilgili yazıyı benden okudum biraz önce. Benimde kafama karıştı. Aşıyı yaptırmayı bende istiyordum. Bizim şikayetimiz sadece kakada kan dı meme reddi hırıltı vs. olmadı çok şükür. Tek şikayetle geita ya bakılmadan ve başka hiç bir tahlillerinin yapılmadan bana diyet oğluma raporlu mama başlandı. Mamanın kokusu tadıçok kötü aşırı gaz yaptı. Bilemiyorum çok şaşkınım.
Kaka da kan varsa süt alerjisi canım tüm belirtileri her bebek yaşamıyor ki. Mesela yüzde pütür hırıltı oluyordu ama kakada kan yoktu. Şimdi sadece kakada kan vardı başka belirtisi olmadı. Eğer gaz sorunu varsa metokids diye gaz ilacı var onu düzenli kullan 3 güne iyi gelir
Kızlar bebeğinizin eline hiç oyuncak verdiniz mi oynuyor mu tutuyor mu. Ben şimdiye kadar oyun halısı ile oynattım kısa kısa artık eline oyuncak versem mi yoksa geç mi kaldım. Siz ne tür oyuncaklar kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz
bence vermelisin artık ama şunu bil oynamak için değil ağzına götürmek için eline alacak oyuzden hafif bi oyuncak olsun bizim günümüzün büyük kısmı oyun halısında çok keyf alarak orda oyuncaklarla oynuyo tutuyo aynada kendine kur yapiyo
şimdi sen söyleyince araştırdım ve haklısın hiç aklıma gelmedi bu. bizim yedirmemizi beklemeyecekler bidaha böylece alışcaklar. deneyenleri araştırdın mı kuzum peki
Etrafında pek çok arkadaşım bunu yapıyor kuzum Facebook ta üye de oldum. Gerçekten çocuk gelişiminde faydası var gibi görünüyor. Dün buluştuk arkadaşımla 12 aylık. Doktor son kontrol de motor gelişimi 2 3 ay ön de demiş onda. Bir araştır sende kuzum kafana uyarsa ❤
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
Böyle hayırlı bir günde bende bir dua istiyeceğim sizden. Yakın bir akrabamızın bebeği olmuştu. Anne psikolojik olarak zor bir süreçten sonra hamile kalmıştı. Doğumdan sonra rahatsızlığı tekrarlamış ve hastaneye yatırılmış. Bebeğine annesi bakıyormuş. Duyduğumdan beri kendimi toparlayamadım. Bebeğin annesine en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde ayrı kalmışlar. Daha 40ları bile çıkmamış. Lütfen sizde dua edinde bir an önce kavuşsunlar.
Estağfurullah canım. Evet ben gittim inek sütü alerjisinden şüphelendiler. 12 gündür diyetteyim.Bebegimde mukuslu kanlı kaka huzursuzluk gaz yetersiz kilo alımı şikayetlerimiz var. Hâlâ devam ediyor.
Şimdiye kadar kilo alımımız normaldi, 1300 gr, 1200 gr ve son ayımızda da 1 kilo aldı, gaz sorunumuz da yok ama huzursuzluk vardı son 2 gündür huzursuzluk da yok,
Kızlar bebeğinizin eline hiç oyuncak verdiniz mi oynuyor mu tutuyor mu. Ben şimdiye kadar oyun halısı ile oynattım kısa kısa artık eline oyuncak versem mi yoksa geç mi kaldım. Siz ne tür oyuncaklar kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz
Ben dun denedim cungiraklarini verdim eline tuttu. çünkü sürekli önlüğünü pusete astigim oyuncaklari ustune orttugum muslini tutuyordu deneyeyim dedim oldu
Etrafında pek çok arkadaşım bunu yapıyor kuzum Facebook ta üye de oldum. Gerçekten çocuk gelişiminde faydası var gibi görünüyor. Dün buluştuk arkadaşımla 12 aylık. Doktor son kontrol de motor gelişimi 2 3 ay ön de demiş onda. Bir araştır sende kuzum kafana uyarsa ❤
Yapmadigima cok pisman oldugum bir yontem bu:/ ogluma sirf uzerini etrafi kirletiyor diye, yeme suresi uzamasin bide ac kalir endisesiyle hep kendim yedirdim bu yontemi bildigim halde. Sonuc; 22 aylik ve hala ben yediriyorum cunku oyle alisti ve kendi yemezse ac kalmayacagini ogrenmediginden yemek yemeyi koz olarak kullanip bana her turlu maymunlugu yaptiriyor :) bence de blw yapin
bence vermelisin artık ama şunu bil oynamak için değil ağzına götürmek için eline alacak oyuzden hafif bi oyuncak olsun bizim günümüzün büyük kısmı oyun halısında çok keyf alarak orda oyuncaklarla oynuyo tutuyo aynada kendine kur yapiyo
Kızlar size bi uzmanlık sorum var. Emzirirken lazer epilasyon yaptırabiliyor muyuz bilgisi olan var mı? Hamile kalınca yarıda kalmıştı, şimdi devam etmek istiyorum. Özellikle kolaltını merak ediyorum memeye yakın diye
Ben de eşime zorla değiştittiriyorum çıkarma desem 1 hafta rahat giyer masa başı çalışınca kirlenmiyormuş diğer çalışanlar çamura mı yatıyor diyorum ütü yönünden rahatım yani toplu yapınca epey gidiyor
Yapmadigima cok pisman oldugum bir yontem bu:/ ogluma sirf uzerini etrafi kirletiyor diye, yeme suresi uzamasin bide ac kalir endisesiyle hep kendim yedirdim bu yontemi bildigim halde. Sonuc; 22 aylik ve hala ben yediriyorum cunku oyle alisti ve kendi yemezse ac kalmayacagini ogrenmediginden yemek yemeyi koz olarak kullanip bana her turlu maymunlugu yaptiriyor :) bence de blw yapin
Ben yaptiracagim . 2 ay kontrolunde yaptirmak icin gittik ama doktorumuz 3. Ay hem rotayi hem de menenjit i yapalim. Bu ay yeterince asi oldu dedi. Benim esim kucukken menenjit gecirmis o yuzden yaptirmamayi dusunmedim bile.