Canım konu sağlık olunca ben burdaki hiçbir annenin tiksineceğini düşünmüyorum açıkçası.İşaretledim canım,
Canım konu sağlık olunca ben burdaki hiçbir annenin tiksineceğini düşünmüyorum açıkçası.İşaretledim canım,
inst.da bonnita couture ben hastane çıkışımızı oraya yaptırmstm çok guzel şeyler yapıyorlar şimdiden hayırlı olsun canımKızlar selamlar çok giremesem de ara ara bakmaya vakit buluyorum:) mevlüt yapmayı düşünüyoruz kızıma tavsiye edebileceğiniz sayfalar var mi kıyafet konusunda
aynen benim eşim de bu tepkiyi verdi. Gösterdim bu kan değil ki dedi. Ya ne dedim domates miAy benim esim de ayni ya uyduruyorsun, abartiyorsun, araniyorsun hep agzinda bunlar ben bisi diince. Ama dil alti bagini goren de benim, pipisinde ufak bi beyazlik vardi sunnet sonrasi soylene soylene onun da mudahele edilmesi gereken bisi oldugunu goren de bendim ama dedigin gibi simdi az bi kan var diyorum. Amaan abartiyosun
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım.bıznde olduk bıseycık yapmadı aşı oldugumz 8saat oldu ztn şükür sıkıntı yok
Rabbim yardımcısı olsun insallah. .şifa versin minik kuzuya. ...Kızlar çok canım sıkkın burda bismilhayrun arkadaşımızı hatırlarsınz. bız aynısehırdeyız whatsapptan konusuyorduk ve bebegı geçenlerde rahatsızlandı araştırmıslar Krabbe adlı çok nadir bir hastalığa yakalanmış yavrusu detayı burda yazmak istemıyorum ama arastırdığınızda görürsünüz. Allahm yavrusunu bağışlasın dua edelım hepımız lütfen bolbol. Çok ağır bir sınav... ölüp ölüp diriliyorum dedi ne diyeceğimi bilmiyorum sözün bittiği yerdeyim. Kızıma bakıp bakıp içgeçiriıyorum günlerce uyutmwmasına razıyım yeterki ona bisey olmasın. Allahım yardımcıları olsun. Ona sormadan yazdım ama girmiyor epeydır siteye. Sadece onun adına sızlerden dua ıstıyorum
Canım ağızdan yaptı drumuz...hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür...Kaşıkla veriliyormuş öyle mi canım. Tadı nasıl acaba? Bir sıkıntı yarattı mı bebeğine.
Canım 2 ay 28 günlük bugün. ..benim bu ayın başında bir hafta oldu meme reddi. 10 gün emdi...şimdi yine var ve çok şiddetli. Ama ben kesinlikle biberon kaşık vs. Vermiyorum. Dün dr umuz da verme döner dedi.Kac aylik bebegin canim M Manikmidepresifmi bizdede gecen ay 2haftayi kapsayan bu ay da devam eden meme reddi var gecen ay 660 almistik bizde.
Çok geçmiş olsun canım ateş yapmıyor asi
Bizde bu ay 400 Gr aldık bakalım bu ay ne olacak
Benim bir yakinim 4.5 aylikken elma, armut fln agzina veriyordu kemirsin tadini alsin diye:) bole azcik azcik her seyin tadina baktiriyordu. Ben de ayni sekilde yapmak istiyorum ama once yine de bi danisacagim doktoraKızlar çok merak ediyorum ve bu konuda bir çok görüş var. Dr.lar 6aydan önce ek gıda vermeyin dıyorlar ya bazı dr.lar başlatıyorlarmış ben dr uma sormadım bunu önümüzdeki ay soracağım 3aylık bebeğe dahi verenleri duydum o çok saçma da. Genelde 4.5 aylıkken başlayanlar çok. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Takip edeceğim Ya bakalım yakın zamanda bi daha görürsem mutlaka götüreceğimAy benim esim de ayni ya uyduruyorsun, abartiyorsun, araniyorsun hep agzinda bunlar ben bisi diince. Ama dil alti bagini goren de benim, pipisinde ufak bi beyazlik vardi sunnet sonrasi soylene soylene onun da mudahele edilmesi gereken bisi oldugunu goren de bendim ama dedigin gibi simdi az bi kan var diyorum. Amaan abartiyosun
Biz smilac alimentum kullanmistik alerji mamasi.onun tadi biraz daha iyi progemona göre. İstersen doktoruna bir danış canım.Canım 2 ayrı çocuk dr gittik ayrıyeten gastroentroloji dr ve çocuk alerji dr gittik. Hepsini kanı duyar duymaz besin alerjisi diyor. Tekrar götüreceğim dediğin gibi aklım almadı. Sen nasılsın küçük beyler nasıllar?
2 ay 24 gunluk bugun canim evet bu aralar gitmemiz gerekir normalde de gecen ay gec gitmistik. Bu ay da 17 nisan civari gidecegiz. Gecen ay test bile yapmadi kuzum sarilikla ilgili. Anne sutu sariligiydi ya gerek yok gecmistir veya gececektir dedi. Gozleri de beyaz artik diye ben onemsemedim.
Sonradan cikar mi onu ben de cok merak ediyorum. Çünkü hayatim sut ve sut urunleri benim zaten ya son 1 aydir. 2 kez azicik da olsa kan görünce iste noluyor diye sorguluyorum ister istemez
Ay benim esim de ayni ya uyduruyorsun, abartiyorsun, araniyorsun hep agzinda bunlar ben bisi diince. Ama dil alti bagini goren de benim, pipisinde ufak bi beyazlik vardi sunnet sonrasi soylene soylene onun da mudahele edilmesi gereken bisi oldugunu goren de bendim ama dedigin gibi simdi az bi kan var diyorum. Amaan abartiyosun
Kızlar çok merak ediyorum ve bu konuda bir çok görüş var. Dr.lar 6aydan önce ek gıda vermeyin dıyorlar ya bazı dr.lar başlatıyorlarmış ben dr uma sormadım bunu önümüzdeki ay soracağım 3aylık bebeğe dahi verenleri duydum o çok saçma da. Genelde 4.5 aylıkken başlayanlar çok. Sizler ne düşünüyorsunuz?
katılıyorum kuzum ben de sana şeker çikolata konusunds. yegenım 3.5yasında ablam hala ayda bır ıkı yedırır annemlere fln da her fırsatta hatırlatıyorum seker cıkolata cıps vs 2yasında olsa da vermıcem dıye. ek gıda ıcın haklısın eskıler dr a gıtmez mıs verıp durmuslar ben de sabırsızlanyorum ya dr verılebıır dese de 4.5~5 aylıkken versem dıye düşünuyorum cok heves edıyorumBen ayın 15 ine randevu alcam Kuzum bizim kızda hiç sarılık kalmadı ama yine doktor tamam diyene kadar içim rahat etmeyecek sanırım. Bizde kan hiç görmedikçe okudukça acaba bizde de mi var demeden edemiyorum
Hah bak benim eşimde böyle duygu illa çocuğa bişeyler buluyorsun diyor
Canım ek gıda işi doktorla başlanmalı fakat ben erken başlayınıda yargılamam her çocuk kendine özgü. Eski insanları az çok biliyorsun ellerine ne gelirse verirlermiş bi sıkıntı olmamış pirinç unları muhallebiler yemek suları falan. Doktorla konuşup karar verilmeli. Eşim bir kez elma bir kez de salatalık yalattıkızdım tabi bi daha yapmadı. Ben doktor ne önerirse banada mantıklı gelirse başlarım. Ama şeker konusunda katıyım 1-2 yaşına kadar şeker çikolata tarzı bişey vermek tattırmak istemiyorum umarım başarırım
Evet canım mukuslu kakamız oluyor bunda da var, sen gittin mi doktora peki kaçırmış olabilirim yazdıysan kusura bakmaCanım konu sağlık olunca ben burdaki hiçbir annenin tiksineceğini düşünmüyorum açıkçası.
Kakaya gelince evet benim gördüklerim de bu şekilde oluyor genelde. Mukus var mı sence ? Ben biraz da mukus görüyorum sanki.
Bazilari artik 6 aydan sonra secici oluyor tadini bilsim diye tattırıyor ama oncesinde bende bilmiyorum ben ogluma 6.5 aylikken ufak ufak vermeye baslamistimKızlar çok merak ediyorum ve bu konuda bir çok görüş var. Dr.lar 6aydan önce ek gıda vermeyin dıyorlar ya bazı dr.lar başlatıyorlarmış ben dr uma sormadım bunu önümüzdeki ay soracağım 3aylık bebeğe dahi verenleri duydum o çok saçma da. Genelde 4.5 aylıkken başlayanlar çok. Sizler ne düşünüyorsunuz?
maşallah meleğinee çok güzel kuzum.sana benzettim ben çokkBen bwl düşündüğüm için 6 ay bekleyeceğim @Kartanesii8892 on da 180 gün doldurmak gerekiyor
katılıyorum kuzum ben de sana şeker çikolata konusunds. yegenım 3.5yasında ablam hala ayda bır ıkı yedırır annemlere fln da her fırsatta hatırlatıyorum seker cıkolata cıps vs 2yasında olsa da vermıcem dıye. ek gıda ıcın haklısın eskıler dr a gıtmez mıs verıp durmuslar ben de sabırsızlanyorum ya dr verılebıır dese de 4.5~5 aylıkken versem dıye düşünuyorum cok heves edıyorum
şimdi sen söyleyince araştırdım ve haklısın hiç aklıma gelmedi bu. bizim yedirmemizi beklemeyecekler bidaha böylece alışcaklar. deneyenleri araştırdın mı kuzum pekiBen bwl düşündüğüm için 6 ay bekleyeceğim @Kartanesii8892 on da 180 gün doldurmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?