2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar selamlar çok giremesem de ara ara bakmaya vakit buluyorum:) mevlüt yapmayı düşünüyoruz kızıma tavsiye edebileceğiniz sayfalar var mi kıyafet konusunda
inst.da bonnita couture ben hastane çıkışımızı oraya yaptırmstm çok guzel şeyler yapıyorlar şimdiden hayırlı olsun canım

aynen benim eşim de bu tepkiyi verdi. Gösterdim bu kan değil ki dedi. Ya ne dedim domates mi
Ama iyi ki onlar da bizim kadar evhamlı değiller. Bi manada böyle olmaları iyi. Biz anne olarak fazlaca endişeye kapılabiliyoruz. Gereksiz de olabiliyor ama çoğu zaman haklı çıkıyoruz. Keşke hep gereksiz olsaa...

geçmiş olsun canım.bıznde olduk bıseycık yapmadı aşı oldugumz 8saat oldu ztn şükür sıkıntı yok
Teşekkür ederim canım

Rabbim yardımcısı olsun insallah. .şifa versin minik kuzuya. ...
Kaşıkla veriliyormuş öyle mi canım. Tadı nasıl acaba? Bir sıkıntı yarattı mı bebeğine.
Canım ağızdan yaptı drumuz...hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür...
Kac aylik bebegin canim M Manikmidepresifmi bizdede gecen ay 2haftayi kapsayan bu ay da devam eden meme reddi var gecen ay 660 almistik bizde.
Canım 2 ay 28 günlük bugün. ..benim bu ayın başında bir hafta oldu meme reddi. 10 gün emdi...şimdi yine var ve çok şiddetli. Ama ben kesinlikle biberon kaşık vs. Vermiyorum. Dün dr umuz da verme döner dedi.
Ne yapalım dönmezse de herkes nasibini yer içer deriz...
Çok geçmiş olsun canım ateş yapmıyor asi

Bizde bu ay 400 Gr aldık bakalım bu ay ne olacak

Canım çok teşekkür ederim.

Kızlar çok merak ediyorum ve bu konuda bir çok görüş var. Dr.lar 6aydan önce ek gıda vermeyin dıyorlar ya bazı dr.lar başlatıyorlarmış ben dr uma sormadım bunu önümüzdeki ay soracağım 3aylık bebeğe dahi verenleri duydum o çok saçma da. Genelde 4.5 aylıkken başlayanlar çok. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Benim bir yakinim 4.5 aylikken elma, armut fln agzina veriyordu kemirsin tadini alsin diye:) bole azcik azcik her seyin tadina baktiriyordu. Ben de ayni sekilde yapmak istiyorum ama once yine de bi danisacagim doktora

Takip edeceğim Ya bakalım yakın zamanda bi daha görürsem mutlaka götüreceğim

Biz smilac alimentum kullanmistik alerji mamasi.onun tadi biraz daha iyi progemona göre. İstersen doktoruna bir danış canım.

Ben ayın 15 ine randevu alcam Kuzum bizim kızda hiç sarılık kalmadı ama yine doktor tamam diyene kadar içim rahat etmeyecek sanırım. Bizde kan hiç görmedikçe okudukça acaba bizde de mi var demeden edemiyorum

Hah bak benim eşimde böyle duygu illa çocuğa bişeyler buluyorsun diyor

Canım ek gıda işi doktorla başlanmalı fakat ben erken başlayınıda yargılamam her çocuk kendine özgü. Eski insanları az çok biliyorsun ellerine ne gelirse verirlermiş bi sıkıntı olmamış pirinç unları muhallebiler yemek suları falan. Doktorla konuşup karar verilmeli. Eşim bir kez elma bir kez de salatalık yalattı kızdım tabi bi daha yapmadı. Ben doktor ne önerirse banada mantıklı gelirse başlarım. Ama şeker konusunda katıyım 1-2 yaşına kadar şeker çikolata tarzı bişey vermek tattırmak istemiyorum umarım başarırım

katılıyorum kuzum ben de sana şeker çikolata konusunds. yegenım 3.5yasında ablam hala ayda bır ıkı yedırır annemlere fln da her fırsatta hatırlatıyorum seker cıkolata cıps vs 2yasında olsa da vermıcem dıye. ek gıda ıcın haklısın eskıler dr a gıtmez mıs verıp durmuslar ben de sabırsızlanyorum ya dr verılebıır dese de 4.5~5 aylıkken versem dıye düşünuyorum cok heves edıyorum

Evet canım mukuslu kakamız oluyor bunda da var, sen gittin mi doktora peki kaçırmış olabilirim yazdıysan kusura bakma

Bazilari artik 6 aydan sonra secici oluyor tadini bilsim diye tattırıyor ama oncesinde bende bilmiyorum ben ogluma 6.5 aylikken ufak ufak vermeye baslamistim

Umarım becerebiliriz canım çikolata ve ABur cubur işini hayaller hayatlar olmayalım sonra da ek gıda keyifli olacak gibi en azından sütüm az yetmedi korkusu gider diye düşünüyorum umarım seçici olmazlar her yemeği yerler

Ben bwl düşündüğüm için 6 ay bekleyeceğim @Kartanesii8892 on da 180 gün doldurmak gerekiyor
şimdi sen söyleyince araştırdım ve haklısın hiç aklıma gelmedi bu. bizim yedirmemizi beklemeyecekler bidaha böylece alışcaklar. deneyenleri araştırdın mı kuzum peki

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
Böyle hayırlı bir günde bende bir dua istiyeceğim sizden. Yakın bir akrabamızın bebeği olmuştu. Anne psikolojik olarak zor bir süreçten sonra hamile kalmıştı. Doğumdan sonra rahatsızlığı tekrarlamış ve hastaneye yatırılmış. Bebeğine annesi bakıyormuş. Duyduğumdan beri kendimi toparlayamadım. Bebeğin annesine en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde ayrı kalmışlar. Daha 40ları bile çıkmamış. Lütfen sizde dua edinde bir an önce kavuşsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…