- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
kararlı olalım inşallah başarırırz canım bukonuda benım sıkıntım kv, kp gel bakkala gıdelım dememesı lazım bunu da laf arasında solıcem alıstırrlarsa zor olur genelde busorunlar aıle apartmanında cok oluyor. bırsey yapılcagı zaman annene sor demeyı bilmeler lazım uani bunu en basında solemem lazmyoksa ben ne kdar dıkkat etsem de alısması sözkonusu olabılir. bunlar hep aklıma gelıyor gerılıyorum cok. Nebıleyım küçücük bebege eşimin kuzenının eşi kahve tattırıyodu bebek 1yasında kahve gorunce ıstıyo butarz seyler ben yokken yaparlar mı ona korkuyorum benım dışımda biçok seye alısma ıhtımalı var kızımınUmarım becerebiliriz canım çikolata ve ABur cubur işinihayaller hayatlar olmayalım sonra da ek gıda keyifli olacak gibi en azından sütüm az yetmedi korkusu gider diye düşünüyorum umarım seçici olmazlar her yemeği yerler
Allah sifa versin insallahKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
Böyle hayırlı bir günde bende bir dua istiyeceğim sizden. Yakın bir akrabamızın bebeği olmuştu. Anne psikolojik olarak zor bir süreçten sonra hamile kalmıştı. Doğumdan sonra rahatsızlığı tekrarlamış ve hastaneye yatırılmış. Bebeğine annesi bakıyormuş. Duyduğumdan beri kendimi toparlayamadım. Bebeğin annesine en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde ayrı kalmışlar. Daha 40ları bile çıkmamış. Lütfen sizde dua edinde bir an önce kavuşsunlar.
kararlı olalım inşallah başarırırz canım bukonuda benım sıkıntım kv, kp gel bakkala gıdelım dememesı lazım bunu da laf arasında solıcem alıstırrlarsa zor olur genelde busorunlar aıle apartmanında cok oluyor. bırsey yapılcagı zaman annene sor demeyı bilmeler lazım uani bunu en basında solemem lazmyoksa ben ne kdar dıkkat etsem de alısması sözkonusu olabılir. bunlar hep aklıma gelıyor gerılıyorum cok. Nebıleyım küçücük bebege eşimin kuzenının eşi kave tattırıyodu bebek 1yasında kahve gorunce ıstıyo butarz seyler ben yokken yaparlar mı ona korkuyorum benım dışımda biçok seye alısma ıhtımalı var kızımınumarı. yPiapmazlar benden gızlı seyler
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
Böyle hayırlı bir günde bende bir dua istiyeceğim sizden. Yakın bir akrabamızın bebeği olmuştu. Anne psikolojik olarak zor bir süreçten sonra hamile kalmıştı. Doğumdan sonra rahatsızlığı tekrarlamış ve hastaneye yatırılmış. Bebeğine annesi bakıyormuş. Duyduğumdan beri kendimi toparlayamadım. Bebeğin annesine en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde ayrı kalmışlar. Daha 40ları bile çıkmamış. Lütfen sizde dua edinde bir an önce kavuşsunlar.
Var var hatta kendi evimde yer yok diye annemlerde pilates topumKizlar ne aklima geldi
Gecen gün anneme gittim ben mutfaktayken kardesim kizimi pusete koymus plates topunun ustunde döndürüyor bir guzel uyudu orda:))
Varsa elinizde plates topu deneyin derim S Sevimlipandufbsebse
nazları bıze gercekten busbah 8de uyandı sonra 10da uyuttm 30dkcık uyudu karsı komsuma geçtik kv. ile kahveye amca gelını o da. elti gibi bana. orda kvde de baya durdu falan bana bır geldı nasıl aglıyor esnıyor kvye sorsan babannesnde uyuyo fln dıyo bızden beklentılerı cok nazları bıze ondsnVar var hatta kendi evimde yer yok diye annemlerde pilates topumşuan 70 küsür kilo olarak pilates topuyla beraber yuvarlanırız şaka bi yana sanırım Benim bebiş de evde sıkılmış dün sabahtan beri buradayız annemde çocuk gayet sakin uyuyor gülüyor oynuyor sıpa garezi banaymış
Canım peki kan nasıldı kırmızı miydi?Benimde sadece bi kez bezinde 2 nokta kdr vardi annem popodan xikarkem zorlandiysa olanilir demisti devami olmayinca bnde sey etmedim ama
Allahım yardımcıları olsun çok güç bir durum suanda da psikolojik mi rahatsızlık kavuşsunlar bir an önceKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
Bunu ben de merak ediyorum hic vermedim ama daha erken gibi geliyor tutmaz bizimkiKızlar bebeğinizin eline hiç oyuncak verdiniz mi oynuyor mu tutuyor mu. Ben şimdiye kadar oyun halısı ile oynattım kısa kısaartık eline oyuncak versem mi yoksa geç mi kaldım. Siz ne tür oyuncaklar kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz
Yüreğim dayanıp okuyamadım hastalığı. Allah evlatlarımızla imtihan etmesin çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah. Korktuklarina uğratmasin.Bebeğin adı Muhammed canım. Allahım dualarımızı kabul etsin. Söyledim sizlerin dualarınızı da
Canım neden bulansin her gün görmüyor muyuz sanki..Kızlar bebek kakasında kandan bahsetmişsiniz tam da üzerine geldim, bugün benim kız sabah 6 da ve 9,30 da 2 kez kaka yaptı gayet normal şekildeydi, şimdi 12 de yeniden kaka yaptı ve kakanın iki farklı yerinde kan vardı ( daha önce de 2 kez gordum farklı zamanlarda) foto çektim kakanın yüklesem mideniz bulanır diye koyamadım, ama sut ve ürünlerini paketli yiyecekleri sürekli tüketiyorum hatta onlarla besleniyorum bile diyebilirim,eğer bir alerji bişey olsa şimdiye kadar çıkmaz mıydı (aralarda hırıltı da oluyor ama kendiliğinden geçiyor)
Yaa kıyamam çok şekerPamuk Panda B bence91 ben de bunun gibi bir iki tane cingirak var. Kendi uzanip tutamiyor tabi ama ben eline tutturuyorum ,cogu zaman birakmiyor elinde tutuyor ole o ellerini salladikca ses cikinca sasirip bakiniyor
Evet canım psikolojik tedavi görüyormuş bebeğini de bir akrabaları arada gelip emziriyormuş. Dün senin yazdığın arkadaşın bebeği için çok üzülmüştüm bugün bunu da duyunca çok kötü oldum Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versinAllahım yardımcıları olsun çok güç bir durum suanda da psikolojik mi rahatsızlık kavuşsunlar bir an önce
Aminnn.aynen benim eşim de bu tepkiyi verdi. Gösterdim bu kan değil ki dedi. Ya ne dedim domates mi
Ama iyi ki onlar da bizim kadar evhamlı değiller. Bi manada böyle olmaları iyi. Biz anne olarak fazlaca endişeye kapılabiliyoruz. Gereksiz de olabiliyor ama çoğu zaman haklı çıkıyoruz. Keşke hep gereksiz olsaa...
Bildigin kirmizi kandi canim ama nokta kadar bi tane diyebilirim incelediğim icin gordum yoksa gormezdim bileCanım peki kan nasıldı kırmızı miydi?
Ben de arada koyu bordo gibi veya kahverengiye yakın. Kan diye düşünmemiştim hiç.
Ay bu kakalar bizi paronayak etti
Eşim görünce diyor ki yine mi kaka inceliyorsun :)
4.5 çok erken canım. 6 en uygunu. 5.5 gibi tattirmaya başlanabilir doktor izniyle. Ben oğlumda öyle yapmostim.Kızlar çok merak ediyorum ve bu konuda bir çok görüş var. Dr.lar 6aydan önce ek gıda vermeyin dıyorlar ya bazı dr.lar başlatıyorlarmış ben dr uma sormadım bunu önümüzdeki ay soracağım 3aylık bebeğe dahi verenleri duydum o çok saçma da. Genelde 4.5 aylıkken başlayanlar çok. Sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?