2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kararlı olalım inşallah başarırırz canım bukonuda benım sıkıntım kv, kp gel bakkala gıdelım dememesı lazım bunu da laf arasında solıcem alıstırrlarsa zor olur genelde busorunlar aıle apartmanında cok oluyor. bırsey yapılcagı zaman annene sor demeyı bilmeler lazım uani bunu en basında solemem lazmyoksa ben ne kdar dıkkat etsem de alısması sözkonusu olabılir. bunlar hep aklıma gelıyor gerılıyorum cok. Nebıleyım küçücük bebege eşimin kuzenının eşi kahve tattırıyodu bebek 1yasında kahve gorunce ıstıyo butarz seyler ben yokken yaparlar mı ona korkuyorum benım dışımda biçok seye alısma ıhtımalı var kızımın umarı. m yapmazlar benden gızlı seyler. en basıtı benım annem azonce dedıgım gb 3.5yasında yegenıme cay vermıs ılkkez tatmıs cocuk ablam hıc vermedı vermezdı de daha annesını kararına saygı göstermelı vermemelydı kendı anneme de cokkızdım onu da tembhlıcem oyuzden

Kızlar bebeğinizin eline hiç oyuncak verdiniz mi oynuyor mu tutuyor mu. Ben şimdiye kadar oyun halısı ile oynattım kısa kısa artık eline oyuncak versem mi yoksa geç mi kaldım. Siz ne tür oyuncaklar kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz

Allah sifa versin insallah

Valla canım bende eşimden korkuyorum zaten kendi de bayılır abur cubura işim zor anlayacağın. Kv kp Kayseri’de ondan korkum yok da, annemde herşeyi verebilir gibi aman ne olacak deyip dediğin gibi bir kişi hayır diyorsa çocuğa aksi söylenmemeli kararlı olunmalı

Rabbim bebeği için annesine şifa versin. Ya çok üzülüyorum böyle haberlere dünde bismilhayrun un haberine için yandı. Rabbim kimseyi sağlığı ile evladı ile sınamasın. Sağlık versin

Kizlar ne aklima geldi
Gecen gün anneme gittim ben mutfaktayken kardesim kizimi pusete koymus plates topunun ustunde döndürüyor bir guzel uyudu orda:))
Varsa elinizde plates topu deneyin derim S Sevimlipanduf bsebse
Var var hatta kendi evimde yer yok diye annemlerde pilates topum şuan 70 küsür kilo olarak pilates topuyla beraber yuvarlanırız şaka bi yana sanırım Benim bebiş de evde sıkılmış dün sabahtan beri buradayız annemde çocuk gayet sakin uyuyor gülüyor oynuyor sıpa garezi banaymış

nazları bıze gercekten busbah 8de uyandı sonra 10da uyuttm 30dkcık uyudu karsı komsuma geçtik kv. ile kahveye amca gelını o da. elti gibi bana. orda kvde de baya durdu falan bana bır geldı nasıl aglıyor esnıyor kvye sorsan babannesnde uyuyo fln dıyo bızden beklentılerı cok nazları bıze ondsn

Benimde sadece bi kez bezinde 2 nokta kdr vardi annem popodan xikarkem zorlandiysa olanilir demisti devami olmayinca bnde sey etmedim ama
Canım peki kan nasıldı kırmızı miydi?
Ben de arada koyu bordo gibi veya kahverengiye yakın. Kan diye düşünmemiştim hiç.
Ay bu kakalar bizi paronayak etti
Eşim görünce diyor ki yine mi kaka inceliyorsun :)

Allahım yardımcıları olsun çok güç bir durum suanda da psikolojik mi rahatsızlık kavuşsunlar bir an önce

Bunu ben de merak ediyorum hic vermedim ama daha erken gibi geliyor tutmaz bizimki

Bebeğin adı Muhammed canım. Allahım dualarımızı kabul etsin. Söyledim sizlerin dualarınızı da
Yüreğim dayanıp okuyamadım hastalığı. Allah evlatlarımızla imtihan etmesin çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah. Korktuklarina uğratmasin.
Bugün kandil. İnşallah birimizden birimizin duası kabul olsun....

Hayırlı kandiller arkadaşlar.
Burdaki tüm arkadaşlar ve bebekleri için dua edexegim. Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin

Pamuk Panda B bence91 ben de bunun gibi bir iki tane cingirak var. Kendi uzanip tutamiyor tabi ama ben eline tutturuyorum ,cogu zaman birakmiyor elinde tutuyor ole o ellerini salladikca ses cikinca sasirip bakiniyor

Eklentiler

• 15542106921457471777516698415163.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 19
Canım neden bulansin her gün görmüyor muyuz sanki..
Ekler misin bize de fikir olur merak ediyorum ben açıkçası .

Bugün tekrar idrar tahlili verdik şükür değer düşmüş baya antibiyotiği 10 güne tamamlayacağız 3 günde 150 gr almış gereksiz ağlamaları da bitti kusmuyor artık yavrum enfeksiyondan alamıyormuş bilmemezlik ne zor süt alerjisi için de bir şey demedi zaten belirtiler tutmuyor

Allahım yardımcıları olsun çok güç bir durum suanda da psikolojik mi rahatsızlık kavuşsunlar bir an önce
Evet canım psikolojik tedavi görüyormuş bebeğini de bir akrabaları arada gelip emziriyormuş. Dün senin yazdığın arkadaşın bebeği için çok üzülmüştüm bugün bunu da duyunca çok kötü oldum Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin

Aminnn.
Benim eşim evde alerji kelimesini yasakladı :)))
O kadar çok kurcaliyorum ki adam yıldı artık

Bildigin kirmizi kandi canim ama nokta kadar bi tane diyebilirim incelediğim icin gordum yoksa gormezdim bile

4.5 çok erken canım. 6 en uygunu. 5.5 gibi tattirmaya başlanabilir doktor izniyle. Ben oğlumda öyle yapmostim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…