2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ben çıngıraklı ve eliyle tutabileceği oyuncakları tutturuyorum eline, bir iki sallayıp düşürüyor hoşuna gidiyor :)) 3. ataktan sonra tutma yeteneğini elde ediyormuş. Bu ataktayken bir şeyler tutmayı öğretin yazıyor harika haftalarda. Bir de aşırıya kaçmadan uçak oyunu yapabilirmişiz

Hahaha şöyle bir gözümün önüne geldi canım benim ya bende ufak oyuncaklar falan alayım o zaman. Ben anlamam sanırım belirtilerden

Ben de hemen alayım bereyim kızımın eline vura vura öğrenecek annesi

Bizim ki oyun halısından çabuk sıkılıyor ya ya aldığınız oyuncakları burda paylaşsanız ne iyi olur. Ben çok cahilim bu konuda. Kendimde hiç oynamamışım oyuncakla

Ah bide kilo alsa ya tüm bebekler bu kadar güzel de büyüyünce mi değişirler. Herkes bu kadar güzel değil hayata

Ahh kilo işini sorma çok merak ediyorum bu ay kaç olacak diye. Bi beş kilonun üstüne çıksaydı yavrum çok minimal kaldı

Ben dun denedim cungiraklarini verdim eline tuttu. çünkü sürekli önlüğünü pusete astigim oyuncaklari ustune orttugum muslini tutuyordu deneyeyim dedim oldu

Bende deneyeceğim canım çok merak ediyorum nasıl olcak diye

Sizede maşallah bende dudak titretmeyi öğretmeye calisiyorumda ben yapınca kikir kikir gülüyo ama kendisi yapmiyo birgun başaracağız inşallah
yapar yapar annesi ben 1ay olcak öğrettıgım ılk verdıgı tepkılerdendi aslında yapma beklentısıyle yapmadım ama o yapınca sasırdım.cok bebekler arasında zaman farkları var ya hepsı ortalama aynızamanlarda aynı seyı yapıyorlar maşallah

Selamlar arkadaşlar,
Özel menejit aşısini yaptircakmisiniz
Benim kardeşim menenjit geçirdi omuriliğinden sıvı aldıklarını bile gördüm. Çok tehlikeli ve hasar bırakabilen bi hastalık. Aşı gibi basit bir şeyle önlenebiliyor. Yaptırmamayı hiç düşünmedim ben de

Canım senin kızın kaçıncı haftada doğmuştu 2. Ataktan sonra başlıyormuş tutma becerisi.. oyun halısındaki oyuncakları çıkarıp eline versen tutmuyor mu ben dönenceden çıkardım

Pamuk Panda benimkinin su an bu kadar zaten bunlar dedigim

Yeter annesi güzel oyuncakları

Selamlar arkadaşlar,
Özel menejit aşısini yaptircakmisiniz

Ben yaptıracağım canımm. Menenjit hastalığı yüzünden sağır olan tanıdığım var

3. Atak ne zaman bende şu uygulamayı satın alayım çok geride kalıyorum canım işe başlamadan güzel anları yakalamak istiyorum. İşteyken maalesef ilgilenemeyeceğim uçak oyunu nasıl ki ay ne kadar cahilim

Pamuk Panda canım kaç aylıktı bebeğin? Kiloda ben de 5 kilo üzerini görmek istiyorum artık :))

2 ay 19 gün canım. 2 aylıkken 600 gr almıştı 4300 olmuştu

Biz smilac alimentum kullanmistik alerji mamasi.onun tadi biraz daha iyi progemona göre. İstersen doktoruna bir danış canım.
Canııımm similactan kötüsüde mi varr biz similac alimentum kullanıyoruz. Çocuğun çıkardığı gaz teri bile kötü kokuyor

Canım senin kızın kaçıncı haftada doğmuştu 2. Ataktan sonra başlıyormuş tutma becerisi.. oyun halısındaki oyuncakları çıkarıp eline versen tutmuyor mu ben dönenceden çıkardım
Evet canım 3. Atak 2 yazmışım ben

38+4 de doğdu canım. Aslında benim adet tarihine göre 14 Ocak’ta doğması gerekiyordu doktor ultrason takibinde 24 Ocak dedi Doğum tarihi 40 hafta için. Şimdi uygulamaya hangi tarihi yazmam gerekli. 14 Ocak tada doğdu zaten

ee kızım bu sefer de 5de uyudu ben aralıkları duzeltıp 8,9da yatırmaya calıstıkca o one cekıyor uyandı 6bucukda emdi vs 7de tekrar uyudu kaldırmak ıstedım aslında ama kıyamadım. sabaha erkenden 7de falan ayaktayız sanırım yine gün bitmıyor boyle de yaa eskıden çocuktan çnce 11,12lere dek yatardım ben de bu mübarek geceyi değerlendireyım o uyurken. dualarımdasınız. sizler de. Hayırlı kandiller canlar ❤

P Puddingmuf canım sütün çoğaldı mı? Hormonlu spirali 3 yıl kullandım. Bakırlı olan aşırı kanama yaptığı için kullanmıştım. Bünyem kesinlikle kabul etmedi. 3 yilda 20 kilo aldım. Adet öncesi gerginlik gibi gerginlik ve şişlik oluyordu. 80 kg olunca çıkardım. Tabii birde migren ağrısı sık sık.
Çok konforlu ama bana spiral olmadı.
Aklimdayken spiral caiz diyanetin fetvası da var.

Adet tarihine göre 40. Haftada doğmuş oluyor o zaman geç döllenme falan mıydı acaba 24 ocak dedi. Bende bilemedim ama 24ü yazmalısın galiba doktor ona 40 dediyse. Benimki bebek hafta olarak geri kaldığında bile sat.ı baz aldı. O yüzden emin değilim bilen arkadaşlar yardımcı olur inşallah

11,5 - 12,5 hafta arası canım. Uygulama çok detaylı anlatıyormuş hiç pişman olmadım aldığıma. Önerilerde de bulunuyor. Zaten tek seferlik ödeme. Uçak oyunu da hani bebeği kolumuza yüzüstü yatırıp uçururmuş gibi yaparız ya o işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…