Şimdiye kadar kilo alımımız normaldi, 1300 gr, 1200 gr ve son ayımızda da 1 kilo aldı, gaz sorunumuz da yok ama huzursuzluk vardı son 2 gündür huzursuzluk da yok,
Hiç cadılık yapıyormuş gibi durmuyor annesiTa kendisi olurseninki maşallah belli çok tatlı uslu bir prenses belli ❤❤ benimki tam bir çadi tatlı cadı m
Kızlar bebeğinizin eline hiç oyuncak verdiniz mi oynuyor mu tutuyor mu. Ben şimdiye kadar oyun halısı ile oynattım kısa kısaartık eline oyuncak versem mi yoksa geç mi kaldım. Siz ne tür oyuncaklar kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz
Canım ben mama da veriyorum o yüzden 5. Ayda doktorda onaylarsa tattırmaya başlamayı düşünüyorum. Sadece anne sütü alsaydı 6 aydan önce başlamazdım ama.
Bir kaç peluşumuz var şimdilik dokundurmaya çalıştım tedirgin oldu gibi gözünü falan kırpıştırdı. Eline verdim istemsizce salladı sonra avcunu bir açtı fırladı gitti elinden.Ama çıngıraklardan almaya başlayacağım bende yakında tutarlar gibi..
Bende bunu merak ediyorum. Genelde bebeğin kendisi belirti veriyormuş gelişimine göre inşallah kaçırmam belirtileri.
canım veriyorum 3ay 1haftalığız.epey sıkı tutuyor atak sonrası bunun olması beklenendı zaten düşürmuyoır artık hep agzına göturüyor oyuncakları böyle böyle tanıyor hatta bır oyuncagnı burnuna sıddetlı carptrdı buguntuttugu yer nekdr yumusk olsa da canı hyandı. kızıyor hanfendı oyle olunca da
bence vermelisin artık ama şunu bil oynamak için değil ağzına götürmek için eline alacak oyuzden hafif bi oyuncak olsun bizim günümüzün büyük kısmı oyun halısında çok keyf alarak orda oyuncaklarla oynuyo tutuyo aynada kendine kur yapiyo
Ah bide kilo alsaya tüm bebekler bu kadar güzel de büyüyünce mi değişirler. Herkes bu kadar güzel değil hayata
Ben dun denedim cungiraklarini verdim eline tuttu.çünkü sürekli önlüğünü pusete astigim oyuncaklari ustune orttugum muslini tutuyordu deneyeyim dedim oldu
yapar yapar annesi ben 1ay olcak öğrettıgım ılk verdıgı tepkılerdendi aslında yapma beklentısıyle yapmadım ama o yapınca sasırdım.cokSizede maşallah bende dudak titretmeyi öğretmeye calisiyorumda ben yapınca kikir kikir gülüyo ama kendisi yapmiyo birgun başaracağız inşallah
Bizim doktorumuz menenjiti mutlaka yaptırın dedi bizde yaptıracağız 3. AydaSelamlar arkadaşlar,
Özel menejit aşısini yaptircakmisiniz
Aheste aheste döndürecen tamam mi :))Top üstüne pusetuyursa sürekli yapabilirim deneyelim kuzum ❤
Benim kardeşim menenjit geçirdi omuriliğinden sıvı aldıklarını bile gördüm. Çok tehlikeli ve hasar bırakabilen bi hastalık. Aşı gibi basit bir şeyle önlenebiliyor. Yaptırmamayı hiç düşünmedim ben deSelamlar arkadaşlar,
Canım senin kızın kaçıncı haftada doğmuştu 2. Ataktan sonra başlıyormuş tutma becerisi.. oyun halısındaki oyuncakları çıkarıp eline versen tutmuyor mu ben dönenceden çıkardımHahaha şöyle bir gözümün önüne geldi canım benim yabende ufak oyuncaklar falan alayım o zaman. Ben anlamam sanırım belirtilerden
Ben de hemen alayım bereyim kızımın eline vura vura öğrenecek annesi
Bizim ki oyun halısından çabuk sıkılıyor yaya aldığınız oyuncakları burda paylaşsanız ne iyi olur. Ben çok cahilim bu konuda. Kendimde hiç oynamamışım oyuncakla
Ahh kilo işini sorma çok merak ediyorum bu ay kaç olacak diye. Bi beş kilonun üstüne çıksaydı yavrum çok minimal kaldı
Bende deneyeceğim canım çok merak ediyorum nasıl olcak diye
Pamuk Panda benimkinin su an bu kadar zaten bunlar dedigim
Selamlar arkadaşlar,
Ben çıngıraklı ve eliyle tutabileceği oyuncakları tutturuyorum eline, bir iki sallayıp düşürüyor hoşuna gidiyor :)) 3. ataktan sonra tutma yeteneğini elde ediyormuş. Bu ataktayken bir şeyler tutmayı öğretin yazıyor harika haftalarda. Bir de aşırıya kaçmadan uçak oyunu yapabilirmişiz
Pamuk Panda canım kaç aylıktı bebeğin? Kiloda ben de 5 kilo üzerini görmek istiyorum artık :))
Canııımm similactan kötüsüde mi varrBiz smilac alimentum kullanmistik alerji mamasi.onun tadi biraz daha iyi progemona göre. İstersen doktoruna bir danış canım.
Canım senin kızın kaçıncı haftada doğmuştu 2. Ataktan sonra başlıyormuş tutma becerisi.. oyun halısındaki oyuncakları çıkarıp eline versen tutmuyor mu ben dönenceden çıkardım
Evet canım 3. Atak 2 yazmışım benYeter annesi güzel oyuncakları
Ben yaptıracağım canımm. Menenjit hastalığı yüzünden sağır olan tanıdığım var
3. Atak ne zamanbende şu uygulamayı satın alayım çok geride kalıyorum canım işe başlamadan güzel anları yakalamak istiyorum. İşteyken maalesef ilgilenemeyeceğim uçak oyunu nasıl ki ay ne kadar cahilim
2 ay 19 gün canım. 2 aylıkken 600 gr almıştı 4300 olmuştu
Aynen ya nerdeyse bütün bebişerimizde var gibi. Rabbim beterinden esirgesin kuzularımızıkız ne midemiz bulancal sabah akşam kaka inceliyoruz ama inşallah kan degildir ya bu ocak bebekleri topluca mı alerjik Allah korusun
Canım senin kızın kaçıncı haftada doğmuştu 2. Ataktan sonra başlıyormuş tutma becerisi.. oyun halısındaki oyuncakları çıkarıp eline versen tutmuyor mu ben dönenceden çıkardım
Adet tarihine göre 40. Haftada doğmuş oluyor o zaman geç döllenme falan mıydı acaba 24 ocak dedi. Bende bilemedim ama 24ü yazmalısın galiba doktor ona 40 dediyse. Benimki bebek hafta olarak geri kaldığında bile sat.ı baz aldı. O yüzden emin değilim bilen arkadaşlar yardımcı olur inşallah38+4 de doğdu canım. Aslında benim adet tarihine göre 14 Ocak’ta doğması gerekiyordu doktor ultrason takibinde 24 Ocak dedi Doğum tarihi 40 hafta için. Şimdi uygulamaya hangi tarihi yazmam gerekli. 14 Ocak tada doğdu zaten
Yeter annesi güzel oyuncakları
Ben yaptıracağım canımm. Menenjit hastalığı yüzünden sağır olan tanıdığım var
3. Atak ne zamanbende şu uygulamayı satın alayım çok geride kalıyorum canım işe başlamadan güzel anları yakalamak istiyorum. İşteyken maalesef ilgilenemeyeceğim uçak oyunu nasıl ki ay ne kadar cahilim
2 ay 19 gün canım. 2 aylıkken 600 gr almıştı 4300 olmuştu
3.ayda yaptırdık bizSelamlar arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?