2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Son adet tarihinden eminsen ve geç döllenme gibi bi durum yoksa 14 Ocak girmelisin bence. Doktorun soylediği 24 Ocak tarihi boy kiloya göreyse onu baz alma canım

Ben 32 günde bir adet oluyordum ondan olabilir mi canım

Son adet tarihinden eminsen ve geç döllenme gibi bi durum yoksa 14 Ocak girmelisin bence. Doktorun soylediği 24 Ocak tarihi boy kiloya göreyse onu baz alma canım

Canım Emin’im son adet tarihinden çünkü Hamile kalmak için özellikle takip ediyordum.
Aldım uygulamayı o zaman 14 Ocak olarak giriyorum. 9 Mayıs’ta adet olmam lazımdı 8 Mayıs’ta hamile olduğumu testte anladım geç döllenme değil herhalde değilmi canım

Hırıltı benim bebekte de var. Serum fizyolojik damlatiyorum aspiratör ile çekiyorum pek geçmedi
Aynı sıkıntıyı yaşadığımız için yazmak istedim. Bende serum fizyolojik damlanın çekiyordum. Hastanede hemşire hanım burun temizliğini gösterince benim yaptığımın devede kulak olduğunu anladım. Şırınga ile serumu 10 ml kadar çekip bebeğimi yan yatırıp üstte kalan burun deliğine hepsini sıktı, sıkar sıkmaz diğer delikten serum aktı. Bebeği kucağına alıp sırtına pış pış yaptı ne var ne yok çıktı burundan :) doktorunuza hemşirenize bu temizliği sorun. Bebeğim nezle olmuştu çok rahatlattı.

Hırıltısı varsa mutlaka doktora gidin. Ben eve yakın diye bir doktora götürdüm birşeyi yok dedi. Sonra kendi doktorumuza götürdüm nezle olmuş dedi. Kontrole aldık. Ancak burun tıkalı olursa daha tehlikeli ağzı açık uyuyor ve boğaza ciğerlere inebilir

Kızlar bebeğimi kucağıma aldigimda vücudu kolumu yakıyor nerdeyse çok sıcak ama yüzü soğuk. Daha öncede böyle olmuştu ölçtüğümde ateş çıkmamıştı ama vücudunun bu kadar yakması normal mi acaba ?

Bende de hırıltı var acaba her gün mü yaptınız burun temizliğini

Anne sütü alıyorsa ve yeterliyse ki en değerli besin bence patates yemesinden önemli =) o yüzden 6 ay demek istiyorum

Bende de hırıltı var acaba her gün mü yaptınız burun temizliğini
Doktorumuz tıkandık çayapın dedi. Sabahları uyanınca genzi tıkanmış oluyor sabahları yapıyorum.

Ancak ilk doktora götürdüm. Dr tavsiyesi ile yaptım. Hatta ilk yaparken evde tek olmamaya özen gösterdim. Allah korusun genzine filan kaçar diye

Reflü pozisyonunda yatsın dedi, birde odada buhar yaptım. İyi geldi.

Kızımı blw yle büyüttüm ben memnunum

Bende onu diyecektim memeye yakın olduğu için kolaltını önermiyorlar ben 1 buçuk yaşında başlamıştım

Anne sütü alıyorsa ve yeterliyse ki en değerli besin bence patates yemesinden önemli =) o yüzden 6 ay demek istiyorum
evet canım şükür şuanlık alıyor kuzuma yetiyor doğru dıyorsun ara öğün olarak vermıyorlarmış alıstırmak ısteyenler sadece tattırma amaçlı sanırım alıssın dıye 6dan sonra araöğün yaprım ben de ek gıdaları

rica ederim kuzum yazmayı unutmuşum k.bakma faydam olduysa neguzel aracı olmuşum sıze Allahım sızı de korusun daimi olsun inşallah düzeniniz canımm❤

Geç döllenme olsa o tarihte hamile olduğunu öğrenemezdin galiba canım tam emin değilim ama. Sen 14 Ocak'ı baz al bence en temiz

Canım senin kızın kaçıncı haftada doğmuştu 2. Ataktan sonra başlıyormuş tutma becerisi.. oyun halısındaki oyuncakları çıkarıp eline versen tutmuyor mu ben dönenceden çıkardım

Ne zaman doğmuştu senin kız canım harika haftaları indirdim ben de yakındı diye hatırlıyorum doğumlarımız

Bende onu diyecektim memeye yakın olduğu için kolaltını önermiyorlar ben 1 buçuk yaşında başlamıştım

Hadi yaa o zaman hiç riske girmeyeyim canım sağol. Bacakta sorun olur mu onu biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…