Ben kolaltı diye biliyorum canım başka bilmiyorumHadi yaa o zaman hiç riske girmeyeyim canım sağol. Bacakta sorun olur mu onu biliyor musun
14 ocakta doğdu canım ama 40. Haftamız 20 ocaktı :))Ne zaman doğmuştu senin kız canım harika haftaları indirdim ben de yakındı diye hatırlıyorum doğumlarımız
Ben kolaltı diye biliyorum canım başka bilmiyorum
Canım yoğurt ve çorbayı nasıl yedi en çok merak ettiğim ona göre karar vereceğim :))Benim kızımdır o =)
14 ocakta doğdu canım ama 40. Haftamız 20 ocaktı :))
Doktorumuz tıkandık çayapın dedi. Sabahları uyanınca genzi tıkanmış oluyor sabahları yapıyorum.
Ancak ilk doktora götürdüm. Dr tavsiyesi ile yaptım. Hatta ilk yaparken evde tek olmamaya özen gösterdim. Allah korusun genzine filan kaçar diye
Reflü pozisyonunda yatsın dedi, birde odada buhar yaptım. İyi geldi.
Olabilir belki canım benim zaten düzensizdi o yüzden tam bilgim yok ama adetten 1 gün önce öğrendiysen geç döllenme değildir. 14 ocak o zaman
Bu arada o nasıl güzel bir gülüştür öyle
Geç döllenme olsa o tarihte hamile olduğunu öğrenemezdin galiba canım tam emin değilim ama. Sen 14 Ocak'ı baz al bence en temiz
Hahaha şöyle bir gözümün önüne geldi canım benim yabende ufak oyuncaklar falan alayım o zaman. Ben anlamam sanırım belirtilerden
Ben de hemen alayım bereyim kızımın eline vura vura öğrenecek annesi
Bizim ki oyun halısından çabuk sıkılıyor yaya aldığınız oyuncakları burda paylaşsanız ne iyi olur. Ben çok cahilim bu konuda. Kendimde hiç oynamamışım oyuncakla
Ahh kilo işini sorma çok merak ediyorum bu ay kaç olacak diye. Bi beş kilonun üstüne çıksaydı yavrum çok minimal kaldı
Bende deneyeceğim canım çok merak ediyorum nasıl olcak diye
Hahaha şöyle bir gözümün önüne geldi canım benim yabende ufak oyuncaklar falan alayım o zaman. Ben anlamam sanırım belirtilerden
Bizim ki oyun halısından çabuk sıkılıyor yaya aldığınız oyuncakları burda paylaşsanız ne iyi olur. Ben çok cahilim bu konuda. Kendimde hiç oynamamışım oyuncakla
Ahh kilo işini sorma çok merak ediyorum bu ay kaç olacak diye. Bi beş kilonun üstüne çıksaydı yavrum çok minimal kaldı
:)))Canııımm similactan kötüsüde mi varrbiz similac alimentum kullanıyoruz. Çocuğun çıkardığı gaz teri bile kötü kokuyor
Sabah şekeriAyın 15 inde kontrolümüz var doktora soracağım canım çok sağol bilgi için
Tamam Kuzum 14 Ocak yapıyorum tarihi.
Sabahları hep böyle güleç fakat öğleden sonra için geçerli değil bu gülüşler
Tamam canım 14 Ocak yapıyorum.
İyi ki varısınız ne güzel bilgi paylaşımı oluyor. İyi ki bulmuşum bu grubu
Canım sen sormustun ya sonradan ortaya çıkar mi diye onu bilmiyorum ama paketli gıdalar alerjiye sebebiyet verebilir. Özellikle çikolata emziren annelerin yememesi gereken bir sey. En azindan çok sık değil.Şimdiye kadar kilo alımımız normaldi, 1300 gr, 1200 gr ve son ayımızda da 1 kilo aldı, gaz sorunumuz da yok ama huzursuzluk vardı son 2 gündür huzursuzluk da yok,
Ben 6 aydan önce vermeyi düşünmüyorum canımKızlar çok merak ediyorum ve bu konuda bir çok görüş var. Dr.lar 6aydan önce ek gıda vermeyin dıyorlar ya bazı dr.lar başlatıyorlarmış ben dr uma sormadım bunu önümüzdeki ay soracağım 3aylık bebeğe dahi verenleri duydum o çok saçma da. Genelde 4.5 aylıkken başlayanlar çok. Sizler ne düşünüyorsunuz?
ben eğer almadıysan gonderdigim resimdeki top olan oyuncagi özellikle tavsiye ederim oğlum şuan her oyuncağı ağzına aliyo emiyo ama bu topu iki eliyle tutup salliyo amacına uygun kullandığı tek oyuncak ilgisini cekiyoHahaha şöyle bir gözümün önüne geldi canım benim yabende ufak oyuncaklar falan alayım o zaman. Ben anlamam sanırım belirtilerden
Benim bebeğim 9 ocak doğumlu. Ahşap yukarıdan sarkan dönence gibi oyuncak var vurunca birbirine ses çıkarıyor. Oyun halılarındaki gibi ama ahşap. Yaklaşık 1 aydır yattığı yerden elini uzatıp vuruyor. Bir de bugün altını açacaktım yatırdım. Bir şey almak için mutfağa gitmiştim. Yanında oyuncak ayısı duruyordu. Dönmüş ona bakıyordu dikkatli dikkatli. Yaklaştırdım tuttuKızlar bebeğinizin eline hiç oyuncak verdiniz mi oynuyor mu tutuyor mu. Ben şimdiye kadar oyun halısı ile oynattım kısa kısaartık eline oyuncak versem mi yoksa geç mi kaldım. Siz ne tür oyuncaklar kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz
Canım çorba boş gıdadır o yüzden içip içmemesi çokta mühim değil zaten bir yaşını aşınca kaşığa hakim olacak o zaman içer tüm sebzeleri buharda pişirip veriyordum blw grubuna üye olursan hangi gıdadan başlayacağın nasıl ilerleyeceğin yazıyor ben memnunum çocuğun özgüveni gelişiyor kendi kendine yetebilme yeteneği kazanıyor kirleniyor evet ama sabırlı olursan sana muhtaç olmadığı keyifli yemekler yemiş oluyorsun =)Canım yoğurt ve çorbayı nasıl yedi en çok merak ettiğim ona göre karar vereceğim :))
ben eğer almadıysan gonderdigim resimdeki top olan oyuncagi özellikle tavsiye ederim oğlum şuan her oyuncağı ağzına aliyo emiyo ama bu topu iki eliyle tutup salliyo amacına uygun kullandığı tek oyuncak ilgisini cekiyo
Benim bebeğim 9 ocak doğumlu. Ahşap yukarıdan sarkan dönence gibi oyuncak var vurunca birbirine ses çıkarıyor. Oyun halılarındaki gibi ama ahşap. Yaklaşık 1 aydır yattığı yerden elini uzatıp vuruyor. Bir de bugün altını açacaktım yatırdım. Bir şey almak için mutfağa gitmiştim. Yanında oyuncak ayısı duruyordu. Dönmüş ona bakıyordu dikkatli dikkatli. Yaklaştırdım tuttuYumuşak eline dokununca hoşuna gitti. Bir süre eliyle ayının ayağından tutup izledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?