2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ayın 15 inde kontrolümüz var doktora soracağım canım çok sağol bilgi için

Olabilir belki canım benim zaten düzensizdi o yüzden tam bilgim yok ama adetten 1 gün önce öğrendiysen geç döllenme değildir. 14 ocak o zaman
Bu arada o nasıl güzel bir gülüştür öyle

Tamam Kuzum 14 Ocak yapıyorum tarihi.

Sabahları hep böyle güleç fakat öğleden sonra için geçerli değil bu gülüşler

Geç döllenme olsa o tarihte hamile olduğunu öğrenemezdin galiba canım tam emin değilim ama. Sen 14 Ocak'ı baz al bence en temiz

Tamam canım 14 Ocak yapıyorum.

İyi ki varısınız ne güzel bilgi paylaşımı oluyor. İyi ki bulmuşum bu grubu

Eklentiler

• 20190402_203743.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 20190402_200447.webp
    31 KB · Görüntüleme: 33
  • 20190402_202919.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 26
Canııımm similactan kötüsüde mi varr biz similac alimentum kullanıyoruz. Çocuğun çıkardığı gaz teri bile kötü kokuyor
:)))
Malesef canım neocate çok daha kötü.
Evet aynen çocuğun kakasını yaptığını kaç metre öteden anlıyordum ayrıca bezini değiştirdiğim odaya yarım saat girilmiyordu

Sabah şekeri

Şimdiye kadar kilo alımımız normaldi, 1300 gr, 1200 gr ve son ayımızda da 1 kilo aldı, gaz sorunumuz da yok ama huzursuzluk vardı son 2 gündür huzursuzluk da yok,
Canım sen sormustun ya sonradan ortaya çıkar mi diye onu bilmiyorum ama paketli gıdalar alerjiye sebebiyet verebilir. Özellikle çikolata emziren annelerin yememesi gereken bir sey. En azindan çok sık değil.
Alerji olmasa da bebeklerde huzursuzluk ve gaz yapabilir.

Ben 6 aydan önce vermeyi düşünmüyorum canım

ben eğer almadıysan gonderdigim resimdeki top olan oyuncagi özellikle tavsiye ederim oğlum şuan her oyuncağı ağzına aliyo emiyo ama bu topu iki eliyle tutup salliyo amacına uygun kullandığı tek oyuncak ilgisini cekiyo

A anneveoglusu nasılsınız canım? Paşalar iyi mi? Damla iyi gelmiştir ınşallah. 4.aya bile girdiniz sütün yetmese bile ek gıdaya başlayabilirsin kendini üzme hiç. Az da olsa emzirebildigin kadar devam edersin ilaç niyetine.
Bu gece hürmetine şifa bekleyen tüm bebeklere annelere Rabbim şifa versin. Geceniz mübarek olsun.

Benim bebeğim 9 ocak doğumlu. Ahşap yukarıdan sarkan dönence gibi oyuncak var vurunca birbirine ses çıkarıyor. Oyun halılarındaki gibi ama ahşap. Yaklaşık 1 aydır yattığı yerden elini uzatıp vuruyor. Bir de bugün altını açacaktım yatırdım. Bir şey almak için mutfağa gitmiştim. Yanında oyuncak ayısı duruyordu. Dönmüş ona bakıyordu dikkatli dikkatli. Yaklaştırdım tuttu Yumuşak eline dokununca hoşuna gitti. Bir süre eliyle ayının ayağından tutup izledi

Canım yoğurt ve çorbayı nasıl yedi en çok merak ettiğim ona göre karar vereceğim :))
Canım çorba boş gıdadır o yüzden içip içmemesi çokta mühim değil zaten bir yaşını aşınca kaşığa hakim olacak o zaman içer tüm sebzeleri buharda pişirip veriyordum blw grubuna üye olursan hangi gıdadan başlayacağın nasıl ilerleyeceğin yazıyor ben memnunum çocuğun özgüveni gelişiyor kendi kendine yetebilme yeteneği kazanıyor kirleniyor evet ama sabırlı olursan sana muhtaç olmadığı keyifli yemekler yemiş oluyorsun =)

Günaydınnn bızim hanımefendi uyandı ve çok uykum var erken yatmayı beceremıyorum bırturlu bıdaha yarın aksam kızımla beraber yatacagım erkenden. beşiğine 2oyuncak taktım suan orada takılıyor bakalım nekadar zman sıkılmyacak ben de onu dınlıyorum yatagımdan.. Çok güzel birşeymiş çok.. Ev cennet kokuyor ❤ Eşim de kahvaltıyı kaynımla yapıyor kv hazırlıyor zaten. rahatım o konuda artık. gerçi istemezdı eşim ama sımdı ıcım daha rahat

Yok anladım canım Pazar günü alacağım inşallah iyi ki paylaştın bunları çünkü ne alacağımı bilmiyorum. Bir çok oyuncak üzerinde 0+ yazıyor ama bazı oyuncaklar ağır sert o yüzden kafam karışmıştı. Allah razı olsun canım.

Ahşaplara çok sağlıklı diyorlar bende düşünüyorum canım. Maşallah bebeğine canım. Yerim onu ben canım benim yaa

Gunaydin kizlar bu aksam benim oglan hep sagina yatti. Bi de deli yatiyo besigin kenarlarina yapisikti kac kere uyandim geri cektim. Sabah bi kalktik sag gozu sismis kucuk digerine gore... ne oldu napsam acaba ? Esim de calisiyor izin alabilir mi belli degil goz doktoruna mi randevu almam gerekir bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…