- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
P Puddingmuf canım sütün çoğaldı mı? Hormonlu spirali 3 yıl kullandım. Bakırlı olan aşırı kanama yaptığı için kullanmıştım. Bünyem kesinlikle kabul etmedi. 3 yilda 20 kilo aldım. Adet öncesi gerginlik gibi gerginlik ve şişlik oluyordu. 80 kg olunca çıkardım. Tabii birde migren ağrısı sık sık.
Çok konforlu ama bana spiral olmadı.
Aklimdayken spiral caiz diyanetin fetvası da var.
Aynı sıkıntıyı yaşadığımız için yazmak istedim. Bende serum fizyolojik damlanın çekiyordum. Hastanede hemşire hanım burun temizliğini gösterince benim yaptığımın devede kulak olduğunu anladım. Şırınga ile serumu 10 ml kadar çekip bebeğimi yan yatırıp üstte kalan burun deliğine hepsini sıktı, sıkar sıkmaz diğer delikten serum aktı. Bebeği kucağına alıp sırtına pış pış yaptı ne var ne yok çıktı burundan :) doktorunuza hemşirenize bu temizliği sorun. Bebeğim nezle olmuştu çok rahatlattı.
Hırıltısı varsa mutlaka doktora gidin. Ben eve yakın diye bir doktora götürdüm birşeyi yok dedi. Sonra kendi doktorumuza götürdüm nezle olmuş dedi. Kontrole aldık. Ancak burun tıkalı olursa daha tehlikeli ağzı açık uyuyor ve boğaza ciğerlere inebilir
canım çok gecmıs,olsun uyurken baskı mı uygulandı acaba. bence bir dra görunun gecmezse.bnm kızım da aşırı hareketlı. her uykuya gecıste tepiniyor da dalıyor. ben yan yatırma yastıgının kucuk sungerını cıkardım uzun kısmı ile sırtına destek yapıyorum. digrr tarafına kalan bosluk kadar havlu sarıp sıkıstırıyorum bambu besık zten cok gens degıl.Gunaydin kizlar bu aksam benim oglan hep sagina yatti. Bi de deli yatiyo besigin kenarlarina yapisikti kac kere uyandim geri cektim. Sabah bi kalktik sag gozu sismis kucuk digerine gore... ne oldu napsam acaba ? Esim de calisiyor izin alabilir mi belli degil goz doktoruna mi randevu almam gerekir bir de
Gunaydin kizlar bu aksam benim oglan hep sagina yatti. Bi de deli yatiyo besigin kenarlarina yapisikti kac kere uyandim geri cektim. Sabah bi kalktik sag gozu sismis kucuk digerine gore... ne oldu napsam acaba ? Esim de calisiyor izin alabilir mi belli degil goz doktoruna mi randevu almam gerekir bir de
Canim sutum eskisi gibi oldu cok sukur sanirim vucudum ilk hafta yorgun dustu sutumu etkiledi. Ama dedigin gibi karnim suan adet oncesindeki gibi siskin hatta cok daha fazlahala azda olsa kananam var tamamen kesilince siskinligin bitecegini umuyorum :/ dun bu yuzden agladim esim bana bir saka yapti normalde guler gecerim ama bu siskinlik sanki hamileymisim gibi gosteriyor zaten gobegimde vardi cok sinir bozucu diyette yapamiyorum emziriyorum diye. Yani gercekten yanetkileri bayagi var hormonlu spiralin. Ama baska cocuk istemeyenler icinde en garanti korunma yontemlerinden iste.
masallah bu arada canim ogluna boyu cok uzun geldi gozume :)
Canım eli ile vurmuş olabilir büyük ihtimal. Sabah kızım eliyle ciddi sert şekilde vurdu gözüne ağladı bi baktım kıpkırmızı olmuş
Canım sütünü çoğaltmak için yaptığın bişey varmı sonuçta yurt dışındasın belki farklı yollar biliyorsundur. Benim sütüm az da
Yok kiz burada sadece anne sutu verenlere waoow diyorlar hele hele 1 2 yil emzirenlere cok sasiriyorlarcogu kadin hep calisiyor mama veriyor ugrasmiyorlar. Valla sut icin yiyorum canim bir ara az yedim 2 kilo da verdim o hafta sutum o kadar azaldi ki kizim memeyi cekip cekip birakip aglıyordu sut gelmiyordu. Bende tarti hesabini kapattim en azindan 6 aylik olana kadar yemeye devam:) veririz kilolari nedir ki :)
Ya yiyorum içiyorum ama öyle sütüm çok olmuyor. Kilo umrumda değil canım. Çünkü Doğum sonrası hamilelik öncesindende 2 kilo fazladan verdim. Bi anlayamadım süt olayını. Tek derdim ilk 6 ay emsin
Ay allahim kilolar bi bana mi yapisti kaldi ya masallah sana. Evlendigimde 55 kiloydum olayi gercekmisneler yiyip içiyorsun? Bide kan degerlerin nasil? Kan sut yapiyor diye okumustum oda onemli
ben 43kıloya düşmüşüm ve ağlıyorum şuanAy allahim kilolar bi bana mi yapisti kaldi ya masallah sana. Evlendigimde 55 kiloydum olayi gercekmisneler yiyip içiyorsun? Bide kan degerlerin nasil? Kan sut yapiyor diye okumustum oda onemli
Canim diyetisyene gitsene sana yardimci olur belkiben 43kıloya düşmüşüm ve ağlıyorum şuan
Canım ya çok sinir bozucu bir durum çok iyi anlıyorum. Kilo almak isteyip alamamak sanırıp vermekten daha zor. Bende aynı durumdayım. Şimdi birde diyetten dolayı bende iyice zayıfladım.ben 43kıloya düşmüşüm ve ağlıyorum şuan
Kan değerlerime hiç baktırmadım. Hatta doktor Doğumdan sonra kan ilacına devam et demiş unuttum Doğum sonrası 50. Gün başladımzaten hastalığım yüzünden kronik kansızlık var bende. Bid ben hep zayıftım hiç çok kilolu olmadım. 48 el hamile kaldım şimdi 46 kiloyum. Hamilelikte de 7 kilo almıştım.
Sabah kahvaltıda beyaz peynir 2 yumurta tereyağ zeytin bazen tahin pekmez yarım ekmek,
Öğlen genelde sebze yemeği ekmek çorba yoğurt gibi.
5 gibi ufak bir ekmek arası
Akşam et tavuk yada sebze yemeği salata çorba
Gün içerisinde tatlı. Hoşaf hurma incir ceviz fındık badem.
Midem çöp gibi oldu
hem de hıc degılım canım ben hep zayıf oldum ama hamıle kalmadan once de 45falandım smdı emzırırken dha ada eksiye düştğm görunurde kmse 43durmuyorsun djyor hatta buraya foto da koydum hatırlarsan. ılk yıne zayıf oldugum sıralar dıyetısyene ve spora aynı zmanda gttım dıyetısyenım bana verebılcegı son lısteyı de vermıstı. elımde var halen 7öğün beslenmem lazım ara öğünlerle. ve emzırırken daha da fazla kalorılı ekstra kalorı verdıgım ıcın emzırmeden dolayı. tabıkı emzırmeye deger ama mesela emzırmemıs olsam zayıflamazdım vermeye cok müsaitim kızım ek gıdaya gecınce emmesı azalınca sıkı bır kılo alma dıyetıne baslıcam umarım işe yarar. Eşim cok,kızıyor daha ne istıyorsun ben zaten zayıf ıstıyorum seno dıyor ama ben ıstemıyorum hep bıraz olsun kalın olayım ıstedım ama olamıyor aglama krızıne gırdım azonce. kıyafet bulamayacagım adam gb yine. kolay hasta olmadım hayatımda kan degerlerim vıtamınlerm cok ıyıoldu hep. hala daha öyle ama ıste emzırmek kılo verdırıyor cokfazlaCanim diyetisyene gitsene sana yardimci olur belki
Direncten düşkün degilsin heralde degil mi
Ben Galaktago damla kullanıyorum canım. Sütü ciddi arttırıyor.Canım eli ile vurmuş olabilir büyük ihtimal. Sabah kızım eliyle ciddi sert şekilde vurdu gözüne ağladı bi baktım kıpkırmızı olmuş
Canım sütünü çoğaltmak için yaptığın bişey varmı sonuçta yurt dışındasın belki farklı yollar biliyorsundur. Benim sütüm az da
Ben de 48le hamile kaldim ve böyle yiyorum ben niye 60 kiloyum yaabende artı olarak makarna ve hamur işi var ondan mı acaba
ben hep et agrlıklıyıyorum karbonhıdrat alıskanlıgı cokaz bıraz ona agırlık vermem lazım kılo alımı ıcınCanım en sevdiğim yemek makarna bende yiyorum onları. Hamur işi çok değil ama makarna haftada 2-3 kez
Makarna en az 2 tabak benimCanım en sevdiğim yemek makarna bende yiyorum onları. Hamur işi çok değil ama makarna haftada 2-3 kez
evet canım bişeyı yememek kolay yani yemıceksın ama yıyemeyıp yemek zorunda olmak cok zor bıdurum ıstahım da var ama cokcok fazla yemek zorunda kılo almak ısteyen bır ınsan nerdeyse her saat bası.. zor ya ınsallah alabılırzCanım ya çok sinir bozucu bir durum çok iyi anlıyorum. Kilo almak isteyip alamamak sanırıp vermekten daha zor. Bende aynı durumdayım. Şimdi birde diyetten dolayı bende iyice zayıfladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?