2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canim sutum eskisi gibi oldu cok sukur sanirim vucudum ilk hafta yorgun dustu sutumu etkiledi. Ama dedigin gibi karnim suan adet oncesindeki gibi siskin hatta cok daha fazla hala azda olsa kananam var tamamen kesilince siskinligin bitecegini umuyorum :/ dun bu yuzden agladim esim bana bir saka yapti normalde guler gecerim ama bu siskinlik sanki hamileymisim gibi gosteriyor zaten gobegimde vardi cok sinir bozucu diyette yapamiyorum emziriyorum diye. Yani gercekten yanetkileri bayagi var hormonlu spiralin. Ama baska cocuk istemeyenler icinde en garanti korunma yontemlerinden iste.
masallah bu arada canim ogluna boyu cok uzun geldi gozume :)

Burada da ayni sekilde burun aciliyor :) ben buyuk boy serum fizyolojik aliyordum ucu burun deligine girecek buyuklukte. Sumkurmeyi bilmedikleri icin bu yontemle cok rahatliyorlar

canım çok gecmıs,olsun uyurken baskı mı uygulandı acaba. bence bir dra görunun gecmezse.bnm kızım da aşırı hareketlı. her uykuya gecıste tepiniyor da dalıyor. ben yan yatırma yastıgının kucuk sungerını cıkardım uzun kısmı ile sırtına destek yapıyorum. digrr tarafına kalan bosluk kadar havlu sarıp sıkıstırıyorum bambu besık zten cok gens degıl.

Canım eli ile vurmuş olabilir büyük ihtimal. Sabah kızım eliyle ciddi sert şekilde vurdu gözüne ağladı bi baktım kıpkırmızı olmuş

Canım sütünü çoğaltmak için yaptığın bişey varmı sonuçta yurt dışındasın belki farklı yollar biliyorsundur. Benim sütüm az da

Yok kiz burada sadece anne sutu verenlere waoow diyorlar hele hele 1 2 yil emzirenlere cok sasiriyorlar cogu kadin hep calisiyor mama veriyor ugrasmiyorlar. Valla sut icin yiyorum canim bir ara az yedim 2 kilo da verdim o hafta sutum o kadar azaldi ki kizim memeyi cekip cekip birakip aglıyordu sut gelmiyordu. Bende tarti hesabini kapattim en azindan 6 aylik olana kadar yemeye devam:) veririz kilolari nedir ki :)

Ya yiyorum içiyorum ama öyle sütüm çok olmuyor. Kilo umrumda değil canım. Çünkü Doğum sonrası hamilelik öncesindende 2 kilo fazladan verdim. Bi anlayamadım süt olayını. Tek derdim ilk 6 ay emsin bide eşim 3 ayda 20 kilo verdi sadece yemeğini düzenleyerek. Eşim verdiyse bizlerde çok rahat veririz emin ol çünkü eşim Kayserili hayatı yemek üzerine kurulu

Ya yiyorum içiyorum ama öyle sütüm çok olmuyor. Kilo umrumda değil canım. Çünkü Doğum sonrası hamilelik öncesindende 2 kilo fazladan verdim. Bi anlayamadım süt olayını. Tek derdim ilk 6 ay emsin

Ay allahim kilolar bi bana mi yapisti kaldi ya masallah sana. Evlendigimde 55 kiloydum olayi gercekmis neler yiyip içiyorsun? Bide kan degerlerin nasil? Kan sut yapiyor diye okumustum oda onemli

Ay allahim kilolar bi bana mi yapisti kaldi ya masallah sana. Evlendigimde 55 kiloydum olayi gercekmis neler yiyip içiyorsun? Bide kan degerlerin nasil? Kan sut yapiyor diye okumustum oda onemli

Kan değerlerime hiç baktırmadım. Hatta doktor Doğumdan sonra kan ilacına devam et demiş unuttum Doğum sonrası 50. Gün başladım zaten hastalığım yüzünden kronik kansızlık var bende. Bid ben hep zayıftım hiç çok kilolu olmadım. 48 el hamile kaldım şimdi 46 kiloyum. Hamilelikte de 7 kilo almıştım.

Sabah kahvaltıda beyaz peynir 2 yumurta tereyağ zeytin bazen tahin pekmez yarım ekmek,

Öğlen genelde sebze yemeği ekmek çorba yoğurt gibi.

5 gibi ufak bir ekmek arası

Akşam et tavuk yada sebze yemeği salata çorba

Gün içerisinde tatlı. Hoşaf hurma incir ceviz fındık badem.

Midem çöp gibi oldu

ben 43kıloya düşmüşüm ve ağlıyorum şuan

Ben de 48le hamile kaldim ve böyle yiyorum ben niye 60 kiloyum yaa bende artı olarak makarna ve hamur işi var ondan mı acaba

Canim diyetisyene gitsene sana yardimci olur belki
Direncten düşkün degilsin heralde degil mi
hem de hıc degılım canım ben hep zayıf oldum ama hamıle kalmadan once de 45falandım smdı emzırırken dha ada eksiye düştğm görunurde kmse 43durmuyorsun djyor hatta buraya foto da koydum hatırlarsan. ılk yıne zayıf oldugum sıralar dıyetısyene ve spora aynı zmanda gttım dıyetısyenım bana verebılcegı son lısteyı de vermıstı. elımde var halen 7öğün beslenmem lazım ara öğünlerle. ve emzırırken daha da fazla kalorılı ekstra kalorı verdıgım ıcın emzırmeden dolayı. tabıkı emzırmeye deger ama mesela emzırmemıs olsam zayıflamazdım vermeye cok müsaitim kızım ek gıdaya gecınce emmesı azalınca sıkı bır kılo alma dıyetıne baslıcam umarım işe yarar. Eşim cok,kızıyor daha ne istıyorsun ben zaten zayıf ıstıyorum seno dıyor ama ben ıstemıyorum hep bıraz olsun kalın olayım ıstedım ama olamıyor aglama krızıne gırdım azonce. kıyafet bulamayacagım adam gb yine. kolay hasta olmadım hayatımda kan degerlerim vıtamınlerm cok ıyıoldu hep. hala daha öyle ama ıste emzırmek kılo verdırıyor cokfazla

Ben Galaktago damla kullanıyorum canım. Sütü ciddi arttırıyor.

Canım ya çok sinir bozucu bir durum çok iyi anlıyorum. Kilo almak isteyip alamamak sanırıp vermekten daha zor. Bende aynı durumdayım. Şimdi birde diyetten dolayı bende iyice zayıfladım.
evet canım bişeyı yememek kolay yani yemıceksın ama yıyemeyıp yemek zorunda olmak cok zor bıdurum ıstahım da var ama cokcok fazla yemek zorunda kılo almak ısteyen bır ınsan nerdeyse her saat bası.. zor ya ınsallah alabılırz sen de dıyetten ne yıyecegını şaşırmıssındır Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…