vallahı ben de bundn muzdarıbım yok durmuyor saga dön sola dön zor baglanıyor külot bez kadar rahat bisey yokdemişti arkadaş. ama erken dıye düşündüm hep 3bedende basladıgını bılmıyordum. bıde ablam aktıf bebege gecdıyor premıum caree gerek yok artık dıyor ama cesaret edemıyorum pısık yaparsa dıyeKızlar bebeğim yaklaşık 10 gündür bezini değiştirmek için yatırdığımda ayaklarıyla kendini ittire ittire ileri doğru gidiyor. Yani sırtüstü yüzer gibi ayaklarıyla kendini ileri itiyor. Tam bezi bağlayacakken ayaklarından destek alıp poposunu yukarı kaldırıyor. Yaklaşık 5-6 kere uğraşıp sonunda bağlayabiliyorumÇok hareketli olacak şimdiden belli oldu ama bu bez bağlama olayını kolaylaştırmak için külot bez mi kullansam dedim ama biz şu an 2 beden kullanıyoruz. Külot bezler 3 bedenden başlıyor galiba. Kullanan arkadaşlar acaba biz de kullansak büyük gelip düşer mi yoksa lastikli beli filan tutar mı
Ben Galaktago damla kullanıyorum canım. Sütü ciddi arttırıyor.
ben hep et agrlıklıyıyorum karbonhıdrat alıskanlıgı cokaz bıraz ona agırlık vermem lazım kılo alımı ıcın
Makarna en az 2 tabak benimkahvaltıda 1 ekmek
Kızlar bebeğim yaklaşık 10 gündür bezini değiştirmek için yatırdığımda ayaklarıyla kendini ittire ittire ileri doğru gidiyor. Yani sırtüstü yüzer gibi ayaklarıyla kendini ileri itiyor. Tam bezi bağlayacakken ayaklarından destek alıp poposunu yukarı kaldırıyor. Yaklaşık 5-6 kere uğraşıp sonunda bağlayabiliyorumÇok hareketli olacak şimdiden belli oldu ama bu bez bağlama olayını kolaylaştırmak için külot bez mi kullansam dedim ama biz şu an 2 beden kullanıyoruz. Külot bezler 3 bedenden başlıyor galiba. Kullanan arkadaşlar acaba biz de kullansak büyük gelip düşer mi yoksa lastikli beli filan tutar mı
Canım en sevdiğim yemek makarna bende yiyorum onları. Hamur işi çok değil ama makarna haftada 2-3 kez
Canım dene bence. Deneme paketleri var 10 lu. Onlardan alıp deneyebilirsin. Ben primayı değiştirmek istediğim için önce molfix aldım deneme paketi ama hiç memnun kalmadım. Sonra sleepy aldım. Bundan gayet memnunum. Devam edicem. Bu paketten sonra da sleepy natural külot bez alıcam. Bakalım büyük gelirse yine 2 beden olan bir paket daha kullanırız. Bez değişiklikleri bizde pişik yapmadı canım.vallahı ben de bundn muzdarıbım yok durmuyor saga dön sola dön zor baglanıyor külot bez kadar rahat bisey yokdemişti arkadaş. ama erken dıye düşündüm hep 3bedende basladıgını bılmıyordum. bıde ablam aktıf bebege gecdıyor premıum caree gerek yok artık dıyor ama cesaret edemıyorum pısık yaparsa dıye
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
Böyle hayırlı bir günde bende bir dua istiyeceğim sizden. Yakın bir akrabamızın bebeği olmuştu. Anne psikolojik olarak zor bir süreçten sonra hamile kalmıştı. Doğumdan sonra rahatsızlığı tekrarlamış ve hastaneye yatırılmış. Bebeğine annesi bakıyormuş. Duyduğumdan beri kendimi toparlayamadım. Bebeğin annesine en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde ayrı kalmışlar. Daha 40ları bile çıkmamış. Lütfen sizde dua edinde bir an önce kavuşsunlar.
E ne yapıyorsun da kilo yok maşallah yaaaynada kendimi tanıyamıyorum, 6 aylık olsun diyet spor ne varsa başlayacağım. Bir gün diyet yapacağım aklımın ucundan geçmezdi
Benimde diyet listesine harfiyen uymama rağmen haftada 500gr bile vermeyerek diyetisyen delirtmişliğim var.Canım ben hep böyle kürdan gibiydim. Evlendiğimde 43 kiloydum. İlk iki yıl akşamları yemek sonrası pasta abur cubur çok yerdik onara 48 kilo oldum geri verdim. İsteyerek değil ama. Hep aktif bir hayatım vardı. Pazartesi doğum olacaktıben Cumartesi işteydim akşam meyhanede eğleniyordum Pazar günü Bursa da geziyordum Pazartesi Doğum yaptım ama inanki zayıf olmayı istemezdim giydiğim hiç bişey yakışmıyor . Kıyafet bulmakta zorlanıyorum. Bide kilo işi yapısal sanırım bekarken gece 3 lerde çok makarna yemişliğim var yani boğazıma düşkünüm ben
Canım ben hep böyle kürdan gibiydim. Evlendiğimde 43 kiloydum. İlk iki yıl akşamları yemek sonrası pasta abur cubur çok yerdik onara 48 kilo oldum geri verdim. İsteyerek değil ama. Hep aktif bir hayatım vardı. Pazartesi doğum olacaktıben Cumartesi işteydim akşam meyhanede eğleniyordum Pazar günü Bursa da geziyordum Pazartesi Doğum yaptım ama inanki zayıf olmayı istemezdim giydiğim hiç bişey yakışmıyor . Kıyafet bulmakta zorlanıyorum. Bide kilo işi yapısal sanırım bekarken gece 3 lerde çok makarna yemişliğim var yani boğazıma düşkünüm ben
Ben birkaç kez tırnaklarını kestim ama hiç dezenfekte filan etmedim kiKızlar bebeklerinizin tırnak makaslarını yada tarak gibi eşyalarını nasıl dezenfekte ediyorsunuz
tabıkı kuzum ıstıkrar lazım verırken de alırken de ama kıyaslama yapınca almak daha güç dıyetısyenm de bunu demıstı. sız bana verın keske kılo ekletme amelıyatı da olsaydı neguzel olurduBenimde diyet listesine harfiyen uymama rağmen haftada 500gr bile vermeyerek diyetisyen delirtmişliğim var.Boğazıma düşkün olmama rağmen çok iyi savaşmıştım oysaki yememekle de olmuyor bazen @Kartanesii8892 Keşke herkes istediği forma geliverse hemen
İki kere doktora götürdük. İlerlerse getir dedi. Bende aynı şekilde yapsam becerebilir miyim acaba. Sizde burnu dolunca evde de yapıyor musunuz. Ben üçer damla damlatiyorum eğer burnunda birşey görürsem temizliyorum.daha çok küçük 2 ay 13 günlük. Okadar serumu sikabilir miyim ki. Geçen iğneye gittik hemşire anlatacaktı iğneden sonra aglayinca kaldı. Çok teşekkür ederim bende evde denemeye çalışacağım.Aynı sıkıntıyı yaşadığımız için yazmak istedim. Bende serum fizyolojik damlanın çekiyordum. Hastanede hemşire hanım burun temizliğini gösterince benim yaptığımın devede kulak olduğunu anladım. Şırınga ile serumu 10 ml kadar çekip bebeğimi yan yatırıp üstte kalan burun deliğine hepsini sıktı, sıkar sıkmaz diğer delikten serum aktı. Bebeği kucağına alıp sırtına pış pış yaptı ne var ne yok çıktı burundan :) doktorunuza hemşirenize bu temizliği sorun. Bebeğim nezle olmuştu çok rahatlattı.
Hırıltısı varsa mutlaka doktora gidin. Ben eve yakın diye bir doktora götürdüm birşeyi yok dedi. Sonra kendi doktorumuza götürdüm nezle olmuş dedi. Kontrole aldık. Ancak burun tıkalı olursa daha tehlikeli ağzı açık uyuyor ve boğaza ciğerlere inebilir
Ben her hafta kesiyorum çok hızlı uzuyorBen birkaç kez tırnaklarını kestim ama hiç dezenfekte filan etmedim ki
Canim ben kullandim ama suan bebeklerimiz aktif olmadigi ve ayakta dik durmak yerine genelde yattigi icin yan bariyerlerden cis cikti beline fln cuk oturdu cok rahat ama oyle bi durum oldu cirt cirt kısımların oldugu yeri dusun ordan cis cikti 3 no kullaniyorjm ben zaten molfix denedimKızlar bebeğim yaklaşık 10 gündür bezini değiştirmek için yatırdığımda ayaklarıyla kendini ittire ittire ileri doğru gidiyor. Yani sırtüstü yüzer gibi ayaklarıyla kendini ileri itiyor. Tam bezi bağlayacakken ayaklarından destek alıp poposunu yukarı kaldırıyor. Yaklaşık 5-6 kere uğraşıp sonunda bağlayabiliyorumÇok hareketli olacak şimdiden belli oldu ama bu bez bağlama olayını kolaylaştırmak için külot bez mi kullansam dedim ama biz şu an 2 beden kullanıyoruz. Külot bezler 3 bedenden başlıyor galiba. Kullanan arkadaşlar acaba biz de kullansak büyük gelip düşer mi yoksa lastikli beli filan tutar mı
Her defasında damlatınca çekin çünkü biz görmüyoruz ama içinde olabiliyorİki kere doktora götürdük. İlerlerse getir dedi. Bende aynı şekilde yapsam becerebilir miyim acaba. Sizde burnu dolunca evde de yapıyor musunuz. Ben üçer damla damlatiyorum eğer burnunda birşey görürsem temizliyorum.daha çok küçük 2 ay 13 günlük. Okadar serumu sikabilir miyim ki. Geçen iğneye gittik hemşire anlatacaktı iğneden sonra aglayinca kaldı. Çok teşekkür ederim bende evde denemeye çalışacağım.
Saglikliysan o iyi canim kizin emmeyi biraz azaltinca alirsin belki kilohem de hıc degılım canım ben hep zayıf oldum ama hamıle kalmadan once de 45falandım smdı emzırırken dha ada eksiye düştğm görunurde kmse 43durmuyorsun djyor hatta buraya foto da koydum hatırlarsan. ılk yıne zayıf oldugum sıralar dıyetısyene ve spora aynı zmanda gttım dıyetısyenım bana verebılcegı son lısteyı de vermıstı. elımde var halen 7öğün beslenmem lazım ara öğünlerle. ve emzırırken daha da fazla kalorılı ekstra kalorı verdıgım ıcın emzırmeden dolayı. tabıkı emzırmeye deger ama mesela emzırmemıs olsam zayıflamazdım vermeye cok müsaitim kızım ek gıdaya gecınce emmesı azalınca sıkı bır kılo alma dıyetıne baslıcam umarım işe yarar. Eşim cok,kızıyor daha ne istıyorsun ben zaten zayıf ıstıyorum seno dıyor ama ben ıstemıyorum hep bıraz olsun kalın olayım ıstedım ama olamıyor aglama krızıne gırdım azonce. kıyafet bulamayacagım adam gb yine. kolay hasta olmadım hayatımda kan degerlerim vıtamınlerm cok ıyıoldu hep. hala daha öyle ama ıste emzırmek kılo verdırıyor cokfazla
3 dqmla az burnunda pislik varsa siringaya cekip fiskirtinca aninda cikiyor ben her gece oyle yapiyorumİki kere doktora götürdük. İlerlerse getir dedi. Bende aynı şekilde yapsam becerebilir miyim acaba. Sizde burnu dolunca evde de yapıyor musunuz. Ben üçer damla damlatiyorum eğer burnunda birşey görürsem temizliyorum.daha çok küçük 2 ay 13 günlük. Okadar serumu sikabilir miyim ki. Geçen iğneye gittik hemşire anlatacaktı iğneden sonra aglayinca kaldı. Çok teşekkür ederim bende evde denemeye çalışacağım.
Yeterlidir islak mendil kolonyada dökebilirsin mikrobunu kirarBen her hafta kesiyorum çok hızlı uzuyorhatta haftada 2 kez kessem bile olur yani bende ıslak mendille sildim sadece yeterli mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?