2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebeğim yaklaşık 10 gündür bezini değiştirmek için yatırdığımda ayaklarıyla kendini ittire ittire ileri doğru gidiyor. Yani sırtüstü yüzer gibi ayaklarıyla kendini ileri itiyor. Tam bezi bağlayacakken ayaklarından destek alıp poposunu yukarı kaldırıyor. Yaklaşık 5-6 kere uğraşıp sonunda bağlayabiliyorum Çok hareketli olacak şimdiden belli oldu ama bu bez bağlama olayını kolaylaştırmak için külot bez mi kullansam dedim ama biz şu an 2 beden kullanıyoruz. Külot bezler 3 bedenden başlıyor galiba. Kullanan arkadaşlar acaba biz de kullansak büyük gelip düşer mi yoksa lastikli beli filan tutar mı

vallahı ben de bundn muzdarıbım yok durmuyor saga dön sola dön zor baglanıyor külot bez kadar rahat bisey yokdemişti arkadaş. ama erken dıye düşündüm hep 3bedende basladıgını bılmıyordum. bıde ablam aktıf bebege gecdıyor premıum caree gerek yok artık dıyor ama cesaret edemıyorum pısık yaparsa dıye

Ben Galaktago damla kullanıyorum canım. Sütü ciddi arttırıyor.

Sağol canım bide onu deneyim

ben hep et agrlıklıyıyorum karbonhıdrat alıskanlıgı cokaz bıraz ona agırlık vermem lazım kılo alımı ıcın

Canım bol bol pirinç pilavı yiyebilirsin

Makarna en az 2 tabak benim kahvaltıda 1 ekmek

boğa burcunun genel özelliği. Yemek yemek dünyanın en keyif veren şeyi benim için

Benim kızda öyle hatta ayakları acıyor mu acaba diye düşündüm. Uzun zamandır böyle canım

Canım en sevdiğim yemek makarna bende yiyorum onları. Hamur işi çok değil ama makarna haftada 2-3 kez

E ne yapıyorsun da kilo yok maşallah yaa aynada kendimi tanıyamıyorum, 6 aylık olsun diyet spor ne varsa başlayacağım. Bir gün diyet yapacağım aklımın ucundan geçmezdi

Canım dene bence. Deneme paketleri var 10 lu. Onlardan alıp deneyebilirsin. Ben primayı değiştirmek istediğim için önce molfix aldım deneme paketi ama hiç memnun kalmadım. Sonra sleepy aldım. Bundan gayet memnunum. Devam edicem. Bu paketten sonra da sleepy natural külot bez alıcam. Bakalım büyük gelirse yine 2 beden olan bir paket daha kullanırız. Bez değişiklikleri bizde pişik yapmadı canım.

Seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım
Rabbim şifa versin anneye yavrusuna sağlıkla dönsün inşallah

Kızlar bebeklerinizin tırnak makaslarını yada tarak gibi eşyalarını nasıl dezenfekte ediyorsunuz

E ne yapıyorsun da kilo yok maşallah yaa aynada kendimi tanıyamıyorum, 6 aylık olsun diyet spor ne varsa başlayacağım. Bir gün diyet yapacağım aklımın ucundan geçmezdi

Canım ben hep böyle kürdan gibiydim. Evlendiğimde 43 kiloydum. İlk iki yıl akşamları yemek sonrası pasta abur cubur çok yerdik onara 48 kilo oldum geri verdim. İsteyerek değil ama. Hep aktif bir hayatım vardı. Pazartesi doğum olacaktı ben Cumartesi işteydim akşam meyhanede eğleniyordum Pazar günü Bursa da geziyordum Pazartesi Doğum yaptım ama inanki zayıf olmayı istemezdim giydiğim hiç bişey yakışmıyor . Kıyafet bulmakta zorlanıyorum. Bide kilo işi yapısal sanırım bekarken gece 3 lerde çok makarna yemişliğim var yani boğazıma düşkünüm ben

Benimde diyet listesine harfiyen uymama rağmen haftada 500gr bile vermeyerek diyetisyen delirtmişliğim var. Boğazıma düşkün olmama rağmen çok iyi savaşmıştım oysakiyememekle de olmuyor bazen @Kartanesii8892 Keşke herkes istediği forma geliverse hemen

Ben de aynı böyleydim kuzum hayatımda hiç 50 kilo olmamıştım yiyip kilo alamayanlardandım. Ne olduysa hamilelikte oldu. Ben de o halimi çok sevmiyodum ama bu halim de hoş değil. Bi 5 kilo versem kafi

Hanımlar bursada dogum yapan var mı ozellıkle doruk hastanesinde

Hanımlar Joker'e Promum isimli yeni bir islak mendil gelmiş. Deneyen kullanan duyan var mı? Kendi web sayfası da yok araştıramadim nedir ne değildir. Sleepy çok cozuttu fiyatları, paket içeriğini azaltip fiyata zam yapmış

tabıkı kuzum ıstıkrar lazım verırken de alırken de ama kıyaslama yapınca almak daha güç dıyetısyenm de bunu demıstı. sız bana verın keske kılo ekletme amelıyatı da olsaydı neguzel olurdu ben adam gb yıyınce alıyorum 2kg bıle 10günde ama suan ımkanszz

İki kere doktora götürdük. İlerlerse getir dedi. Bende aynı şekilde yapsam becerebilir miyim acaba. Sizde burnu dolunca evde de yapıyor musunuz. Ben üçer damla damlatiyorum eğer burnunda birşey görürsem temizliyorum.daha çok küçük 2 ay 13 günlük. Okadar serumu sikabilir miyim ki. Geçen iğneye gittik hemşire anlatacaktı iğneden sonra aglayinca kaldı. Çok teşekkür ederim bende evde denemeye çalışacağım.

Canim ben kullandim ama suan bebeklerimiz aktif olmadigi ve ayakta dik durmak yerine genelde yattigi icin yan bariyerlerden cis cikti beline fln cuk oturdu cok rahat ama oyle bi durum oldu cirt cirt kısımların oldugu yeri dusun ordan cis cikti 3 no kullaniyorjm ben zaten molfix denedim

Her defasında damlatınca çekin çünkü biz görmüyoruz ama içinde olabiliyor

Saglikliysan o iyi canim kizin emmeyi biraz azaltinca alirsin belki kilo
3 dqmla az burnunda pislik varsa siringaya cekip fiskirtinca aninda cikiyor ben her gece oyle yapiyorum
Ben her hafta kesiyorum çok hızlı uzuyor hatta haftada 2 kez kessem bile olur yani bende ıslak mendille sildim sadece yeterli mi bilemedim
Yeterlidir islak mendil kolonyada dökebilirsin mikrobunu kirar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…