2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim tayzik varmi sutte agzindan cektiginde fln fiskiriyomu sut dikkat ettinmi eger oyle bi durum varsa sinirlenir almaz ilk 5 dk banyoda elle sag sonra vermeyi dene
yok canım o tazyikli süt ilk çocukta oluyor 2. çocukta süt olursa şükür :)tazyikten degilfie hatta ben acaba az geliyor ona mı kızıyor diye şüphelendim

masallah de kız

Doğru diyosun battaniye yuzune gelecek diye korkuyorum. Tulum bakayım ben. Seninki Türkiye'de satılan bi marka mı canım

Bilmiyorum ki canim genelde hep Trde de satiliyor ama hic bakmadim benim aldiklarimin markasi jack baby, hm de guzel var onlarada bak istersen

Bilirim anne yaninda insan bi ayri huzur doluyo herseg daha kolaymis gibi geliyo ayrilinca biraz zor tabi ama orasimi dusunme simdiden sen :)
Gitmek istemiyorum ya evimi kocamı da özlüyorum ama burada daha çabuk geçiyor zaman zorlanmıyorum dediğin gibi kolaymış gibi geliyor

Kizlar burada lapa lapa kar yagiyor iyice kaydi mevsimler :/
AA bizde ısınamadık merak etme İstanbul hala buz gibi öğlenleri bi güneş çıkıyor ama akşam olunca kar yağıyor sanki yaz gelmeyecek Ya bekliyoruz Ya gelmiyor

Kisa kollu zibinla bi tulum giydirdim ama atesi olursa tek kata duserim artik evde sıcak çünkü

AA bizde ısınamadık merak etme İstanbul hala buz gibi öğlenleri bi güneş çıkıyor ama akşam olunca kar yağıyor sanki yaz gelmeyecek Ya bekliyoruz Ya gelmiyor

Aynen bu yil yazi cok bekledik istedik ya resmen bize inat sanki istanbul un neresindensiniz bayagidir gelmiyorum oralara ozledim♡

Günaydın Güzel annişler❤ kızım 1saattir oyun halısında ben de kahvaltı yapıyorum şoktayım hala durmasına. nasıl çığlıklar atıyor kahkahaya basladı sabah öperek gıdıkladım ve kahkaha attı kıkırdarlar ya hani. içim gitti sımdıde oyun halısındakı oyuncaklara kur yapıyor. Sanırım daha da kolaylaşıyor günden güne

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadarlikken yaptirdiniz

Günaydın hanımlar ben sanırım kendime sorun çıkarmayı seviyorum.siz çocuklarınızı nasıl uyutuyosunuz.oglum hep emerken uyuyo karnı tok olsa bile 1 dk dahi olsa emecek öyle memede uyuyacak. Şimdi tamamda ilerde sorun olacak bu ne yapmam gerekiyo bilemedim .Şimdi uykusu var esniyo gözlerini ovuyo yatırdım beşiğinde salladım uyumadı göğsüme aldim 1 dk sürmedi uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…