Gece uykusunada iyi geliyor sanki ama dr öyle söylediyse öyle ver tabiİnşallah güzel şeyler duyarız canım hayırlısıyla. Kakası düzensiz şuan bir gün 1 kez yapıyor bir gün 3-4 kez. Biogaia ne açıdan iyi gelmişti size?
Oğlum zaten 4 saati geçirmiyor pek. Dün gece 6 saat uyumuş şaşırdım ben de. Ama hergün o kadar uyusa da endiselenmem galiba canım. Zaten iki çocuk doğru düzgün dinlenemiyorum.. Gündüz uykusu da pek iyi de değil. Sütüm ilk oglumdaki gibi dolu dolu olmuyor. O yüzden uyuması işime gelir yani
Canım maşallah kızına. Ben senin oğlun oldu sanıyorum nedense maşallah erkek güzeli diyordum
Bizim oğlan da aynı maşallah boyu güzel uzuyor ama kilo aheste aheste. İlk ay 800 Gr aldı ikinci ay 600 gr. Sanırım mamaya başlayacağız bu ay. Sen veriyor musun mama ?
Doktor iki öğün arasında 5 damla vermemi söyledi. Gece daha mı iyi oluyor canım?
Evet canım ishal oldu. Gazdan dolayı çok ıkınıyor o da etki etmiş olabilir diye düşünüyorum. Bir de hep gürültülü yapıyor yani gazla birlikte. Dolayısıyla zorlamış olabilir.
İnşallah kuzum. Güzel haberlerle gelelim yarın inşallah.
Her şekilde yemelik bunlarYaa yerim ama cok tatlı olmuyo mu büyük adam gibi :)) bana çekmiş hiç sıkıntıya gelemiyo yavrum
Kuzum ben dogdugundan beri uyku tulumu kullaniyorum hem uzerini acamiyor hemde yuzune gelir endisesi yok. Benim aldigim tulumlar kalindi bayagi sicak tutuyor. Bana her iki cocgumda da basindan beri tulum onerdiler battaniyeli onermiyorlar
Bilirim anne yaninda insan bi ayri huzur doluyo herseg daha kolaymis gibi geliyo ayrilinca biraz zor tabi ama orasimi dusunme simdiden sen :)Günaydın kızlar, fazla donemiyorum kalabalık annemlerin burası, valla can geliyor hem bana hem kızıma iyi geldi benim kız hiç olmadığı kadar iyi belki atak haftası bitti ondan belki de farklı bir yer değişik geliyor ona şuanda guzel uyuyor guzel uyanıyor ablamlar biberon vermeme kızdılar resmen 3 kişi emziriyoruz bebeği onlar da tutuyorlar güneşi emsin ne kadar emerse memeden alsın diye emmesi bile düzeldi gibi bizden haberler böyleHepinizi öpüyorum
O zman mutlaka ilk 5 dk sag tayzik gidene kdr emzirme akademsinde de cok post okudum benimde cok beklesiginde fln almıyordu cekiyo kafayi geri atiyo devamli icmedikce dahw cok birikiyo fln elle sagdim ilk sagwrkende dedim cocuk hakli nasil emsin bezeler dolmuş hicbisey yapmasan bile akiyo yutamaz ki 5 10 dk bezeler qcilip damla damla gelene kdr devam ettim sonra emzirdim tutmustu bende devamli olmuyor tabi buvdurum gogsumde cok beklerse anca ama normal sutunde de tayzik varsa dene canim mutlaka bide bunu haber et bana da insallah bu sekilde tutar
Gunaydin guzel anneler ❤ bugun asimiz var gec olacagiz bizimki gecikmeli oldu karma asimiz , oglum normalde de huysuz asidan sonra ne olcak cok merak ediyorum.birsey sormak istiyorum olduki atesi cikti ne yapcaz calpol verdik ve dusmedi
Düşer canım zannetmiyorum aksini hastalıktan değilki ateşGunaydin guzel anneler ❤ bugun asimiz var gec olacagiz bizimki gecikmeli oldu karma asimiz , oglum normalde de huysuz asidan sonra ne olcak cok merak ediyorum.birsey sormak istiyorum olduki atesi cikti ne yapcaz calpol verdik ve dusmedi
Genelde çok ateş yapmıyor da huysuzluk yaptığını okudum ben.. bizimkinde de öyle olmuştu. Ateşi çıkarsa da bi çay kaşığı calpol yeter demişti hemşire. Ama şöyle de bir şey var 38 i geçmediği sürece vermeyi düşünmedim çünkü aşı zaten vücudun bağışıklık sistemini güçlendirmek için yapılıyor, Savaşsın ki sonra hastalığı görünce tanısın diye. Ateşi çıkınca da çok yükselmediği sürece düşürmemek lazım yani. Hatta huysuzluk dışında tepki olmadığı için aşı işe yaramadı mı acaba bile dedim kendimeGunaydin guzel anneler ❤ bugun asimiz var gec olacagiz bizimki gecikmeli oldu karma asimiz , oglum normalde de huysuz asidan sonra ne olcak cok merak ediyorum.birsey sormak istiyorum olduki atesi cikti ne yapcaz calpol verdik ve dusmedi
Benimde canim ilk aylar cok azdi cok mutlu oldum annesini uzmeden emsin minikŞimdi yaptım canım aldı bende de hep olmuyor hatta sütüm daha kendine gelmeye yeni başladı diyebilirim yetmiyordu :)ben yemeye başlayınca fark etti bir ee moralim iyi çok şükürinşallah gün içinde hep alır memeyi
Ben antibiyotuk kullaniyordum yapmadilar kuzumBizim de yarın aşımız ama antibiyotik kullanıyor kızım enfeksiyondan. hemşireye arayıp soracağım olmaz sanırım haftaya kalır
Menenjit bnde dusunuyorum ay hadi insallah guzel gecerDüşer canım zannetmiyorum aksini hastalıktan değilki ateş
6 saatte bir verilebilir calpol
2.ay aşı dönemi bizimki de çok ağlaktı ama karma aşı birşey yapmadı
Ama isteğe bağlı menenjit o gece 38.2 ateş yaptı ve calpol düşürdü
Benimde kolay atlatir insallah yaaGenelde çok ateş yapmıyor da huysuzluk yaptığını okudum ben.. bizimkinde de öyle olmuştu. Ateşi çıkarsa da bi çay kaşığı calpol yeter demişti hemşire. Ama şöyle de bir şey var 38 i geçmediği sürece vermeyi düşünmedim çünkü aşı zaten vücudun bağışıklık sistemini güçlendirmek için yapılıyor, Savaşsın ki sonra hastalığı görünce tanısın diye. Ateşi çıkınca da çok yükselmediği sürece düşürmemek lazım yani. Hatta huysuzluk dışında tepki olmadığı için aşı işe yaramadı mı acaba bile dedim kendime
Sunnet biz varizzz... ilk sunnet acilisini biz yapmistikGunaydin arkadaslar
Bizimde bugun rota ve menejit asimiz var,ins ates yapmaz,karma asida atesimiz cikmamisti,sunnet yaptiran var ne dusunuyorsunuz bu donemde sunnet icin
İyi bari Tek değişik olan benim kız değilmişBen kundaklamıyorum, kundaklarsam uyanıp kendini hırpalıyo kolları çıkarmak için. Benim oğlum bi değişik, o kollar dışarda olacak illa
Bizde ateş 37.9 olmıştu yarım ölçek verdim 50dkka da düşmeye başladı. İnce giydirdim birde cnm. İnşallah olmaz ateşi miniğinGunaydin guzel anneler ❤ bugun asimiz var gec olacagiz bizimki gecikmeli oldu karma asimiz , oglum normalde de huysuz asidan sonra ne olcak cok merak ediyorum.birsey sormak istiyorum olduki atesi cikti ne yapcaz calpol verdik ve dusmedi
aynen canım gece sorun uok büyük oglumda da olmuştu bu aylarda o sol memeyi istemiyordu bu da gecen ay solu istemedi bir ara bu kez sagı solu gecee inşallah acıkcaso ben acaba doymuyor düt az grliyor ona mı kızıyor diye şüphelendim mama mı alsam dedim ama genelde varsa sorun sütle ilgili degil sanırımBenim kızımda 2 gündür gündüzleri memeyi reddediyor emme pozisyonuna geçince ağlıyor yanıma yatırıp emzirdim aldı, ben yatıp meme üzerine getirdim aldı ama her emmeddr değil o da çok da ısrar etmiyorum ama aç biliyorum sağıp veriyorum alıyor inşallah geçici bir durumdurgece uyku halinde alıyor ama o zamn sıkıntımız yok
Çok iyi Ya valla can geldi yüzüme renk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?