2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gece uykusunada iyi geliyor sanki ama dr öyle söylediyse öyle ver tabi

Kuzum ben dogdugundan beri uyku tulumu kullaniyorum hem uzerini acamiyor hemde yuzune gelir endisesi yok. Benim aldigim tulumlar kalindi bayagi sicak tutuyor. Bana her iki cocgumda da basindan beri tulum onerdiler battaniyeli onermiyorlar

Doğru diyosun battaniye yuzune gelecek diye korkuyorum. Tulum bakayım ben. Seninki Türkiye'de satılan bi marka mı canım

Bilirim anne yaninda insan bi ayri huzur doluyo herseg daha kolaymis gibi geliyo ayrilinca biraz zor tabi ama orasimi dusunme simdiden sen :)

Şimdi yaptım canım aldı bende de hep olmuyor hatta sütüm daha kendine gelmeye yeni başladı diyebilirim yetmiyordu :)ben yemeye başlayınca fark etti bir ee moralim iyi çok şükür inşallah gün içinde hep alır memeyi

Gunaydin guzel anneler ❤ bugun asimiz var gec olacagiz bizimki gecikmeli oldu karma asimiz , oglum normalde de huysuz asidan sonra ne olcak cok merak ediyorum.birsey sormak istiyorum olduki atesi cikti ne yapcaz calpol verdik ve dusmedi

Bizim de yarın aşımız ama antibiyotik kullanıyor kızım enfeksiyondan. hemşireye arayıp soracağım olmaz sanırım haftaya kalır

Gunaydin guzel anneler ❤ bugun asimiz var gec olacagiz bizimki gecikmeli oldu karma asimiz , oglum normalde de huysuz asidan sonra ne olcak cok merak ediyorum.birsey sormak istiyorum olduki atesi cikti ne yapcaz calpol verdik ve dusmedi
Düşer canım zannetmiyorum aksini hastalıktan değilki ateş
6 saatte bir verilebilir calpol
2.ay aşı dönemi bizimki de çok ağlaktı ama karma aşı birşey yapmadı
Ama isteğe bağlı menenjit o gece 38.2 ateş yaptı ve calpol düşürdü

Genelde çok ateş yapmıyor da huysuzluk yaptığını okudum ben.. bizimkinde de öyle olmuştu. Ateşi çıkarsa da bi çay kaşığı calpol yeter demişti hemşire. Ama şöyle de bir şey var 38 i geçmediği sürece vermeyi düşünmedim çünkü aşı zaten vücudun bağışıklık sistemini güçlendirmek için yapılıyor, Savaşsın ki sonra hastalığı görünce tanısın diye. Ateşi çıkınca da çok yükselmediği sürece düşürmemek lazım yani. Hatta huysuzluk dışında tepki olmadığı için aşı işe yaramadı mı acaba bile dedim kendime

Benimde canim ilk aylar cok azdi cok mutlu oldum annesini uzmeden emsin minik

Menenjit bnde dusunuyorum ay hadi insallah guzel gecer

Benimde kolay atlatir insallah yaa

Gunaydin arkadaslar
Bizimde bugun rota ve menejit asimiz var,ins ates yapmaz,karma asida atesimiz cikmamisti,sunnet yaptiran var ne dusunuyorsunuz bu donemde sunnet icin
Sunnet biz varizzz... ilk sunnet acilisini biz yapmistik ne kadar erken o kadar iyi, acisiz, daha kisa surede iyilesen diyorum canim :)
Iki haftya asiyi ben de yaptiracagim bebegin nasil atesi cıktı mi agrisi var mi gun icinde yazarsan cok sevinirmm

Ben kundaklamıyorum, kundaklarsam uyanıp kendini hırpalıyo kolları çıkarmak için. Benim oğlum bi değişik, o kollar dışarda olacak illa
İyi bari Tek değişik olan benim kız değilmiş kollar baş hizasında olmadan rahat edemiyor çocuk. Zaten kıpır kıpır. Battaniyeyi kollarının altına sıkıştırırsam açamıyor üstünü değilse ayaklarda durmadığı için uçuyor battaniye falan hangi tarz uyku tulumlarında rahat ederler acaba @Zinmem bize bir örnek gösteriverse keşke

@tanem-tane20 jokerden ve babymalldan da sipariş vermiştim cnm

Bizde ateş 37.9 olmıştu yarım ölçek verdim 50dkka da düşmeye başladı. İnce giydirdim birde cnm. İnşallah olmaz ateşi miniğin

Z zeLina matrush ben de az once bi deniim uzun zamandir kundak yapmiordum belki daha rahat uyur diye kollarini cikarmaya calisirken daha cok uykusunu acti cilginlar gibi ordan oraya yuvarlamaya calisio kendini ayaklariyla ittiriyo kendini o yuzden bir uyku tulumu onerisi de bana lutfen

aynen canım gece sorun uok büyük oglumda da olmuştu bu aylarda o sol memeyi istemiyordu bu da gecen ay solu istemedi bir ara bu kez sagı solu gecee inşallah acıkcaso ben acaba doymuyor düt az grliyor ona mı kızıyor diye şüphelendim mama mı alsam dedim ama genelde varsa sorun sütle ilgili degil sanırım

Çok iyi Ya valla can geldi yüzüme renk geldi insani şartlarda wc banyo yemek yeme ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum bi de benim sıpa buraya geldik ya oyle iyi ki uyuyor emiyor normal bebek oldu ağlamıyor bile garezi banaymış valla, bizimkiler de durmayan bebek bu mu hani falan diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…