- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
Günaydın hanımlar ben sanırım kendime sorun çıkarmayı seviyorum.siz çocuklarınızı nasıl uyutuyosunuz.oglum hep emerken uyuyo karnı tok olsa bile 1 dk dahi olsa emecek öyle memede uyuyacak. Şimdi tamamda ilerde sorun olacak bu ne yapmam gerekiyo bilemedim .Şimdi uykusu var esniyo gözlerini ovuyo yatırdım beşiğinde salladım uyumadı göğsüme aldim 1 dk sürmedi uyudu
Benimkide memede uyuyor hatta karnı tok emmesin meme ağzına sürülü dursun uyuyor. Sallayarakta uyuyor ama hep sallamam lazım sallamayi birakinca uyanıyor.Günaydın hanımlar ben sanırım kendime sorun çıkarmayı seviyorum.siz çocuklarınızı nasıl uyutuyosunuz.oglum hep emerken uyuyo karnı tok olsa bile 1 dk dahi olsa emecek öyle memede uyuyacak. Şimdi tamamda ilerde sorun olacak bu ne yapmam gerekiyo bilemedim .Şimdi uykusu var esniyo gözlerini ovuyo yatırdım beşiğinde salladım uyumadı göğsüme aldim 1 dk sürmedi uyudu
Benimki uykusu geldiginde bi aliyo cekiyo birakiyodevamli uykusu geldiğini anliyorum oyuna da cevirmesin diye kapatiyorum kucagimda ninni pis pis hafif salinarak yuruyorum sonra oturdugum yerden pis pis dalinca bırakıyorum yatagina her zaman olmuyor tabi bu bazen direk emerek daliyo gidiyoGünaydın hanımlar ben sanırım kendime sorun çıkarmayı seviyorum.siz çocuklarınızı nasıl uyutuyosunuz.oglum hep emerken uyuyo karnı tok olsa bile 1 dk dahi olsa emecek öyle memede uyuyacak. Şimdi tamamda ilerde sorun olacak bu ne yapmam gerekiyo bilemedim .Şimdi uykusu var esniyo gözlerini ovuyo yatırdım beşiğinde salladım uyumadı göğsüme aldim 1 dk sürmedi uyudu
Bunu nereden aldın canım bayağı güzelmiş elyaf falan değil galiba terletmezBenim favorim ici battaniye gibi yumusacik :)
Bunu nereden aldın canım bayağı güzelmiş elyaf falan değil galiba terletmez
Teşekkür ederim. Tamam canım.Yok canim terletmiyor hem hafif hem sicak tutuyor. Valla hatirlamiyorum canim nereden aldim ama benzerlerini bulursun mutlaka bu kis gecti sayilir onumuzdeki kis icin gorursen almani tavsiye ederim. Bende mevsimliklerde var onlarinda resmini cekerim fikir olur
Sunnet biz varizzz... ilk sunnet acilisini biz yapmistikne kadar erken o kadar iyi, acisiz, daha kisa surede iyilesen diyorum canim :)
Iki haftya asiyi ben de yaptiracagim bebegin nasil atesi cıktı mi agrisi var mi gun icinde yazarsan cok sevinirmm
Bilmiyorum ki canim genelde hep Trde de satiliyor ama hic bakmadim benim aldiklarimin markasi jack baby, hm de guzel var onlarada bak istersen
aynen canım gece sorun uok büyük oglumda da olmuştu bu aylarda o sol memeyi istemiyordu bu da gecen ay solu istemedi bir ara bu kez sagı solu gecee inşallah acıkcaso ben acaba doymuyor düt az grliyor ona mı kızıyor diye şüphelendim mama mı alsam dedim ama genelde varsa sorun sütle ilgili degil sanırım
Arkadaslar daha onceden de yazmıştım buraya.lütfen bana yardımcı olun.ocak ayı yazismalarinizi okuduğumda benimle aynı sıkıntıları sizlerden bazılarının da yaşadığınızı gördüm. Sorunum şu bebeğim 20 Günlükler beri ikiniyor bu sebeple huzursuz.gaz diye düşündük doktor alerji dedi.sütüm az olduğundan sut+aptamil pregomin as içiyor bebeğim. Ama halen ikinmasi geçmedi ve hatta cok gazliyiz artik.bebeğim surekli huzursuz aglak.bugün 38.günümüz. size sorum bu ıkınma sorunu ve gaz ne zaman geçer? Gece ve gündüz 1 saatten fazla uyumuyor bu normal mi?gece uykular ne zaman uzayacak?cevaplarsaniz çok sevinirim.
Burda bir arkadasa oyle demis ocagindaki hemsireYıkamanında mı etkisi oluyormuş
Yaklasik 2 aylikti canim.Ne kadarlikken yaptirdiniz
Lokal anesteziyle yaptilar canim. Ufak bir igneyle o bolgeyi uyusturuyor bildigim kadariyla. Çıktığında yuzu gozu sismemisti bile. Hani asidan sora bayagi agliyordu normalde kipkirmizi oluordu bayagi bi sure gozleri. Igneden sora uyusunca anlamior demek ki etrafa bakinirken durmustur buyuk ihtimalSana sünneti sorcaktım ben de :) lokal anestezi vs yaptılar mı? Nasıl oluyo kremle falan mı? Bi yere karar verdim ama sormayı unuttum lokali nasıl yaptıklarını
Selamlar arkadaşlar,
Özel menejit aşısini yaptircakmisiniz
Sadece gaz varken başka belirtilerde yokken alerji teşhisi konulması ilginç. Benim oğluma dün 3 aylık oldu bizlerde geçen hafta alerji teşhisi konuldu ben diyet yapıyorum oğlumda similac alimentum mama içiyor. Uyku düzeni konusuna gelince bizim daha yeni yeni düzeliyor. Gündüz hiç uyulmadığı halde sabah 5 e kadar uyutmaya uğraştığımı biliyorum. Allah gücünü kuvvetini arttırsın.gaz için dr gaz damlası sorabilirsiniz. Biogaia damlası kullanıyorum hem probiyotik içerikli sindirim sisteminede gazınada iyi geliyor.Arkadaslar daha onceden de yazmıştım buraya.lütfen bana yardımcı olun.ocak ayı yazismalarinizi okuduğumda benimle aynı sıkıntıları sizlerden bazılarının da yaşadığınızı gördüm. Sorunum şu bebeğim 20 Günlükler beri ikiniyor bu sebeple huzursuz.gaz diye düşündük doktor alerji dedi.sütüm az olduğundan sut+aptamil pregomin as içiyor bebeğim. Ama halen ikinmasi geçmedi ve hatta cok gazliyiz artik.bebeğim surekli huzursuz aglak.bugün 38.günümüz. size sorum bu ıkınma sorunu ve gaz ne zaman geçer? Gece ve gündüz 1 saatten fazla uyumuyor bu normal mi?gece uykular ne zaman uzayacak?cevaplarsaniz çok sevinirim.
Bebekler annelerini genelde yalancı çıkarırÇok iyi Ya valla can geldi yüzüme renk geldiinsani şartlarda wc banyo yemek yeme ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum bi de benim sıpa buraya geldik ya oyle iyi ki uyuyor emiyor normal bebek oldu ağlamıyor bile garezi banaymış valla, bizimkiler de durmayan bebek bu mu hani falan diyorlar
bn bu konuyu yazcaktım daha gecen haftalara dek kendı de uyuyan bebegım bikac gundur meme istıyo uyurken. sonra gaz oluyor. alıstrmadım da yani elımden gelen her degısik yontemı uyguladım bunun tek caresı uyku eğitimi canım. bişeye bagımlı olmadan uyumaları lazım bugece baslayacagm benGünaydın hanımlar ben sanırım kendime sorun çıkarmayı seviyorum.siz çocuklarınızı nasıl uyutuyosunuz.oglum hep emerken uyuyo karnı tok olsa bile 1 dk dahi olsa emecek öyle memede uyuyacak. Şimdi tamamda ilerde sorun olacak bu ne yapmam gerekiyo bilemedim .Şimdi uykusu var esniyo gözlerini ovuyo yatırdım beşiğinde salladım uyumadı göğsüme aldim 1 dk sürmedi uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?