2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canim simdi onun en rahat oldugu yer senin gogsun kucagin. Daha cok kucuk zaten anlamaz ki uyku egitiminden. Ve bence en dogal haklari bu donemde bebeklerin emerek uyumalari. Uyku saatleri duzenli olduktan sonra bence emerek uyumasini problem etme en azindan simdilik

Benimkide memede uyuyor hatta karnı tok emmesin meme ağzına sürülü dursun uyuyor. Sallayarakta uyuyor ama hep sallamam lazım sallamayi birakinca uyanıyor.

Benimki uykusu geldiginde bi aliyo cekiyo birakiyodevamli uykusu geldiğini anliyorum oyuna da cevirmesin diye kapatiyorum kucagimda ninni pis pis hafif salinarak yuruyorum sonra oturdugum yerden pis pis dalinca bırakıyorum yatagina her zaman olmuyor tabi bu bazen direk emerek daliyo gidiyo

Bunu nereden aldın canım bayağı güzelmiş elyaf falan değil galiba terletmez

Yok canim terletmiyor hem hafif hem sicak tutuyor. Valla hatirlamiyorum canim nereden aldim ama benzerlerini bulursun mutlaka bu kis gecti sayilir onumuzdeki kis icin gorursen almani tavsiye ederim. Bende mevsimliklerde var onlarinda resmini cekerim fikir olur

Teşekkür ederim. Tamam canım.

Sana sünneti sorcaktım ben de :) lokal anestezi vs yaptılar mı? Nasıl oluyo kremle falan mı? Bi yere karar verdim ama sormayı unuttum lokali nasıl yaptıklarını

Bugün adet oldum acaba ondan mı sabah aldı hemen öncesinde bir şey mi etkiledi anlamadım

matrush

Yukledim canim bunlar cok ince degil kalinda degil fiyatlarida daha uygun. Yazlik olanlari da var onlar tiril tiril ince. Bide bir tane battaniye ekledim bunu ben kisin puset icin kullaniyordum uyku tulumuna koyup bunun icine koyuyordum soguk havalarda hem sicak tutuyor hemde pusetin basligi kapali oldugu icin goremesemde icim rahat oluyordu surekli kontrol etmiyordum

Eklentiler

• 20190404_101020.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 20190404_101037.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 20190404_101128.webp
    31 KB · Görüntüleme: 46
  • 20190404_101142.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaslar daha onceden de yazmıştım buraya.lütfen bana yardımcı olun.ocak ayı yazismalarinizi okuduğumda benimle aynı sıkıntıları sizlerden bazılarının da yaşadığınızı gördüm. Sorunum şu bebeğim 20 Günlükler beri ikiniyor bu sebeple huzursuz.gaz diye düşündük doktor alerji dedi.sütüm az olduğundan sut+aptamil pregomin as içiyor bebeğim. Ama halen ikinmasi geçmedi ve hatta cok gazliyiz artik.bebeğim surekli huzursuz aglak.bugün 38.günümüz. size sorum bu ıkınma sorunu ve gaz ne zaman geçer? Gece ve gündüz 1 saatten fazla uyumuyor bu normal mi?gece uykular ne zaman uzayacak?cevaplarsaniz çok sevinirim.

Canim gece uykularinin uzamasi icin daha erken. Ilk cocugun mu? Genelde ilk cocuklarda anneler okuduklari gibi olacagi yanilgisina dusuyorlar :) biz oglumu ilk 40 gununde kac kere cocuk hastanesinin aciline goturduk uyumuyor agliyor diye. Benimkinin ne alerjisi vardi ne de sutum azdi. Birde bir dertleri varsa ( gaz,alerji) aglamalari uyumamalari normal. Ilk 3 ay sonrasinda gaz sancilari neredeyse bitiyor ama alerji konusunda bilgim yok canim onuda bilgisi olan anneler cevaplar. Kolay gelsin gececek bu gunler biraz sabret

Ne kadarlikken yaptirdiniz
Yaklasik 2 aylikti canim.
Sana sünneti sorcaktım ben de :) lokal anestezi vs yaptılar mı? Nasıl oluyo kremle falan mı? Bi yere karar verdim ama sormayı unuttum lokali nasıl yaptıklarını
Lokal anesteziyle yaptilar canim. Ufak bir igneyle o bolgeyi uyusturuyor bildigim kadariyla. Çıktığında yuzu gozu sismemisti bile. Hani asidan sora bayagi agliyordu normalde kipkirmizi oluordu bayagi bi sure gozleri. Igneden sora uyusunca anlamior demek ki etrafa bakinirken durmustur buyuk ihtimal

Sadece gaz varken başka belirtilerde yokken alerji teşhisi konulması ilginç. Benim oğluma dün 3 aylık oldu bizlerde geçen hafta alerji teşhisi konuldu ben diyet yapıyorum oğlumda similac alimentum mama içiyor. Uyku düzeni konusuna gelince bizim daha yeni yeni düzeliyor. Gündüz hiç uyulmadığı halde sabah 5 e kadar uyutmaya uğraştığımı biliyorum. Allah gücünü kuvvetini arttırsın.gaz için dr gaz damlası sorabilirsiniz. Biogaia damlası kullanıyorum hem probiyotik içerikli sindirim sisteminede gazınada iyi geliyor.

Bebekler annelerini genelde yalancı çıkarır
O da kalabalık istiyormuş :)

bn bu konuyu yazcaktım daha gecen haftalara dek kendı de uyuyan bebegım bikac gundur meme istıyo uyurken. sonra gaz oluyor. alıstrmadım da yani elımden gelen her degısik yontemı uyguladım bunun tek caresı uyku eğitimi canım. bişeye bagımlı olmadan uyumaları lazım bugece baslayacagm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…