- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ay boşver İstanbul’u napcan isviçreden İstanbul mu özlenir kız otur sen sıcak sıcak evinde valla buralar karışık seçimden ne olacağı belli değilAynen bu yil yazi cok bekledik istedik ya resmen bize inat sankiistanbul un neresindensiniz bayagidir gelmiyorum oralara ozledim♡
Benden sıkılmış zaarBebekler annelerini genelde yalancı çıkarır
O da kalabalık istiyormuş :)
bn bu konuyu yazcaktım daha gecen haftalara dek kendı de uyuyan bebegım bikac gundur meme istıyo uyurken. sonra gaz oluyor. alıstrmadım da yani elımden gelen her degısik yontemı uyguladım bunun tek caresı uyku eğitimi canım. bişeye bagımlı olmadan uyumaları lazım bugece baslayacagm ben
Ay boşver İstanbul’u napcan isviçreden İstanbul mu özlenir kız otur sen sıcak sıcak evinde valla buralar karışık seçimden ne olacağı belli değilbenim kendi evim Beylikdüzü’nde annemler Ümraniye’de
Alerji olduğuna nasıl karar verdi ben anlamadım ama benim bebiş 2,5 aylık olana kadar ıkındı, oyle ki uykudan inleye inleye uyanıyordu ıkınıp ıkınıp aralarda 5 er dk uyuyordu yeniden ıkınmaya devam ediyordu, ben de çok doktora götürdüm devlet-özel-sağlık ocağı hepsine ama ıkınma normal makat kaşlarını henüz kontrol edemediğinden bazı bebekler daha fazla ıkınır dedi, artık o inleme sesini duydukça bebeğimin benim canım yanar ağlardım, o kadar ıkınmasından fıtık bile oldu ama kimse de ıkınıyor diye bu bebek alerji demedi, şimdi de geçiyor zatenArkadaslar daha onceden de yazmıştım buraya.lütfen bana yardımcı olun.ocak ayı yazismalarinizi okuduğumda benimle aynı sıkıntıları sizlerden bazılarının da yaşadığınızı gördüm. Sorunum şu bebeğim 20 Günlükler beri ikiniyor bu sebeple huzursuz.gaz diye düşündük doktor alerji dedi.sütüm az olduğundan sut+aptamil pregomin as içiyor bebeğim. Ama halen ikinmasi geçmedi ve hatta cok gazliyiz artik.bebeğim surekli huzursuz aglak.bugün 38.günümüz. size sorum bu ıkınma sorunu ve gaz ne zaman geçer? Gece ve gündüz 1 saatten fazla uyumuyor bu normal mi?gece uykular ne zaman uzayacak?cevaplarsaniz çok sevinirim.
Calpolle atesi düşer biraz kiyafetini inceltirsin,benim kizda ates olmadi ama agrisi oldu belliki cok huysuzdu bacagina veya koluna dokundugumda agliyordu bende silme cay kasigi verdim rahatlamıştıGunaydin guzel anneler ❤ bugun asimiz var gec olacagiz bizimki gecikmeli oldu karma asimiz , oglum normalde de huysuz asidan sonra ne olcak cok merak ediyorum.birsey sormak istiyorum olduki atesi cikti ne yapcaz calpol verdik ve dusmedi
Ay doğru şehir dışında okuyorken burayı özlüyordumHahahah delibiz turistiz ama öyle cekici oluyor ay hakkaten orada neler oluyor bizde hayretle takip ediyoruz ins en kisa zamanda her sey yoluna girer ya :[
matrush
Yukledim canim bunlar cok ince degil kalinda degil fiyatlarida daha uygun. Yazlik olanlari da var onlar tiril tiril ince. Bide bir tane battaniye ekledim bunu ben kisin puset icin kullaniyordum uyku tulumuna koyup bunun icine koyuyordum soguk havalarda hem sicak tutuyor hemde pusetin basligi kapali oldugu icin goremesemde icim rahat oluyordu surekli kontrol etmiyordum
Seninkileri durmuyor bu bebek diye daha inandiramazsin eve dönünceÇok iyi Ya valla can geldi yüzüme renk geldiinsani şartlarda wc banyo yemek yeme ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum bi de benim sıpa buraya geldik ya oyle iyi ki uyuyor emiyor normal bebek oldu ağlamıyor bile garezi banaymış valla, bizimkiler de durmayan bebek bu mu hani falan diyorlar
Yaklasik 2 aylikti canim.
Lokal anesteziyle yaptilar canim. Ufak bir igneyle o bolgeyi uyusturuyor bildigim kadariyla. Çıktığında yuzu gozu sismemisti bile. Hani asidan sora bayagi agliyordu normalde kipkirmizi oluordu bayagi bi sure gozleri. Igneden sora uyusunca anlamior demek ki etrafa bakinirken durmustur buyuk ihtimal
uyku arkadaşı 4aylıkken miş kuzum alıcam ondan uyku eğitimi için de tracy hogg 4. ay diyor en ideali. ya memede devam.ederse bu ay mecbur kalacağım. odasına da geçireceğim bu ay aksılok olmazsa ama meme benı coknyoruyor bıryerde okudum dedıgın gb aslında memeye alısma durumu dıye bırsy yokmus o onun tercihi kokumu istiyor ama bak deli gibi uykusu var 11den beri emiyor uyuyor gaza uyanıyor. ki gaz çıkartıyorum elimden geldiğince yatırmadan. 4ay dolunca gaz kalmıyor diyorlar inşallah öyle olur. resmen gaz çıkararak uyanıyor 1saattir. geceleri böyle sorunmuz yok şükür gündüzleri boyleyapmaya başladı hanımefendıCanim 6 aydan once erken olmaz mi uyku egitimi icin. Suan ogrenilmis caresizlik olur gibi geliyor bana cunku sana yakin olmaya ihtiyaci var :/ kendilerini guvende hissediyorlar hatta ilerleyen zamanlarda uyku arkadaslari tavsiye ediyorlar bir tane pelus oyuncak ya da emzikleri uyku arkadaslari oluyor
Ay uyuttum şimdi anneme bıraktım, çıkıyorum kuaföre ombre yaptırmaya kocişime sürprizSeninkileri durmuyor bu bebek diye daha inandiramazsin eve dönünce
Tabi tabii gördük durmayani derler valla
Insallah huy edinir de evinde de duzenli olur
Elini cabuk tut canim yaptir kurtulun iyice hareketlenmeye basladilar kisa surede iyileşiyor zatenHe iyi tamamen uyutmasınlar çocuğu ne gerek var. Bazı durumlarda genel anestezi oluyomuş da yaşa göre galiba. Çok anlamasın acı çekmesin yavrum yaa
aynen canım gece sorun uok büyük oglumda da olmuştu bu aylarda o sol memeyi istemiyordu bu da gecen ay solu istemedi bir ara bu kez sagı solu gecee inşallah acıkcaso ben acaba doymuyor düt az grliyor ona mı kızıyor diye şüphelendim mama mı alsam dedim ama genelde varsa sorun sütle ilgili degil sanırım
Mama alma canim gecici bir durumdur iyice sogur memeden bence yinede tabiki sen bilirsin.unutturup memeyi ver istersen israrci olma o anda veya uyku gecisindeaynen canım gece sorun uok büyük oglumda da olmuştu bu aylarda o sol memeyi istemiyordu bu da gecen ay solu istemedi bir ara bu kez sagı solu gecee inşallah acıkcaso ben acaba doymuyor düt az grliyor ona mı kızıyor diye şüphelendim mama mı alsam dedim ama genelde varsa sorun sütle ilgili degil sanırım
Elini cabuk tut canim yaptir kurtulun iyice hareketlenmeye basladilar kisa surede iyileşiyor zaten
uyku arkadaşı 4aylıkken miş kuzum alıcam ondan uyku eğitimi için de tracy hogg 4. ay diyor en ideali. ya memede devam.ederse bu ay mecbur kalacağım. odasına da geçireceğim bu ay aksılok olmazsa ama meme benı coknyoruyor bıryerde okudum dedıgın gb aslında memeye alısma durumu dıye bırsy yokmus o onun tercihi kokumu istiyor ama bak deli gibi uykusu var 11den beri emiyor uyuyor gaza uyanıyor. ki gaz çıkartıyorum elimden geldiğince yatırmadan. 4ay dolunca gaz kalmıyor diyorlar inşallah öyle olur. resmen gaz çıkararak uyanıyor 1saattir. geceleri böyle sorunmuz yok şükür gündüzleri boyleyapmaya başladı hanımefendı
Ay doğru şehir dışında okuyorken burayı özlüyordumvalla neler olduğunu bizler de bilmiyoruz, kardeşim polis memuru yazık çocuk bugün 5. Gün ve evine hiç gelmedi henüz vatanımız milletimiz için hayırlısı neyse o olsun inşaallah
ay tabıkı degıl uzun sürüyor benım kızım egımlı buna alısır gbme gelıyor bu meme ısrarı olmazsa. uyum saglarsa cokıyı olur benım ıcın ya enkotu emınce gaz sorunu kalksa ortadan skntı yok dha emerek uyuyablr ama yatırıyorum hop 10dk snra gaz cıkıyor uyanıyor. 4aydan sonra bıtıyo dıyorlar gazlar tamamen bı ara bıtmıstı anlamadım yıne nolduEvet cici erkenden uyku arkadasina alistirmak lazim ama bayagi alisiyorlar iste hic bisi olmadan meme emzik uyku arkadasi gibi koy yatagina kapat kapiyi uyusun pek kolay olmuyorerkenden uyku egitimini bende destekliyorum ama suan icin bebelere memede uyuma ozgurlugu lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?