2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen bu yil yazi cok bekledik istedik ya resmen bize inat sanki istanbul un neresindensiniz bayagidir gelmiyorum oralara ozledim♡
Ay boşver İstanbul’u napcan isviçreden İstanbul mu özlenir kız otur sen sıcak sıcak evinde valla buralar karışık seçimden ne olacağı belli değil benim kendi evim Beylikdüzü’nde annemler Ümraniye’de

Canim 6 aydan once erken olmaz mi uyku egitimi icin. Suan ogrenilmis caresizlik olur gibi geliyor bana cunku sana yakin olmaya ihtiyaci var :/ kendilerini guvende hissediyorlar hatta ilerleyen zamanlarda uyku arkadaslari tavsiye ediyorlar bir tane pelus oyuncak ya da emzikleri uyku arkadaslari oluyor

Hahahah deli biz turistiz ama öyle cekici oluyor ay hakkaten orada neler oluyor bizde hayretle takip ediyoruz ins en kisa zamanda her sey yoluna girer ya :[

Alerji olduğuna nasıl karar verdi ben anlamadım ama benim bebiş 2,5 aylık olana kadar ıkındı, oyle ki uykudan inleye inleye uyanıyordu ıkınıp ıkınıp aralarda 5 er dk uyuyordu yeniden ıkınmaya devam ediyordu, ben de çok doktora götürdüm devlet-özel-sağlık ocağı hepsine ama ıkınma normal makat kaşlarını henüz kontrol edemediğinden bazı bebekler daha fazla ıkınır dedi, artık o inleme sesini duydukça bebeğimin benim canım yanar ağlardım, o kadar ıkınmasından fıtık bile oldu ama kimse de ıkınıyor diye bu bebek alerji demedi, şimdi de geçiyor zaten

Gunaydin guzel anneler ❤ bugun asimiz var gec olacagiz bizimki gecikmeli oldu karma asimiz , oglum normalde de huysuz asidan sonra ne olcak cok merak ediyorum.birsey sormak istiyorum olduki atesi cikti ne yapcaz calpol verdik ve dusmedi
Calpolle atesi düşer biraz kiyafetini inceltirsin,benim kizda ates olmadi ama agrisi oldu belliki cok huysuzdu bacagina veya koluna dokundugumda agliyordu bende silme cay kasigi verdim rahatlamıştı

Hahahah deli biz turistiz ama öyle cekici oluyor ay hakkaten orada neler oluyor bizde hayretle takip ediyoruz ins en kisa zamanda her sey yoluna girer ya :[
Ay doğru şehir dışında okuyorken burayı özlüyordum valla neler olduğunu bizler de bilmiyoruz, kardeşim polis memuru yazık çocuk bugün 5. Gün ve evine hiç gelmedi henüz vatanımız milletimiz için hayırlısı neyse o olsun inşaallah

Çok teşekkürler canım. Cok güzelmis bunlar. Dışarı çıkınca bakayım iyi oldu tavsiyen

Seninkileri durmuyor bu bebek diye daha inandiramazsin eve dönünce
Tabi tabii gördük durmayani derler valla
Insallah huy edinir de evinde de duzenli olur

He iyi tamamen uyutmasınlar çocuğu ne gerek var. Bazı durumlarda genel anestezi oluyomuş da yaşa göre galiba. Çok anlamasın acı çekmesin yavrum yaa

uyku arkadaşı 4aylıkken miş kuzum alıcam ondan uyku eğitimi için de tracy hogg 4. ay diyor en ideali. ya memede devam.ederse bu ay mecbur kalacağım. odasına da geçireceğim bu ay aksılok olmazsa ama meme benı coknyoruyor bıryerde okudum dedıgın gb aslında memeye alısma durumu dıye bırsy yokmus o onun tercihi kokumu istiyor ama bak deli gibi uykusu var 11den beri emiyor uyuyor gaza uyanıyor. ki gaz çıkartıyorum elimden geldiğince yatırmadan. 4ay dolunca gaz kalmıyor diyorlar inşallah öyle olur. resmen gaz çıkararak uyanıyor 1saattir. geceleri böyle sorunmuz yok şükür gündüzleri boyleyapmaya başladı hanımefendı

Seninkileri durmuyor bu bebek diye daha inandiramazsin eve dönünce
Tabi tabii gördük durmayani derler valla
Insallah huy edinir de evinde de duzenli olur
Ay uyuttum şimdi anneme bıraktım, çıkıyorum kuaföre ombre yaptırmaya kocişime sürpriz uzun sürüyormuş o da biraz bebiş inşaallah durur

İnstagramda ayseebe var meme reddi için paylaşım yapmış birisi su sesi müziğiyle emzirmiş :)

Mama alma canim gecici bir durumdur iyice sogur memeden bence yinede tabiki sen bilirsin.unutturup memeyi ver istersen israrci olma o anda veya uyku gecisinde

Kızlar yardımmmm. 5 gündür bebeğimin gaz problemi hath safhaya ulaştı. Tam geçti derken doruklarda yaşıyoruz. Kıvranıyor, ıkınıyor, ağlıyor.. çok yoruluyorum sürekli ayakta gezmek istiyor. Emme işlemini bile çoğunlukla ayakta yapıyoruz. Sakin çocuğum gitti huysuz bir çocuk geldi Neyin nesidir anlamadım ne yapabilirim gaz sorununu en aza indirgemek için. Atak mıdır nedir

Evet cici erkenden uyku arkadasina alistirmak lazim ama bayagi alisiyorlar iste hic bisi olmadan meme emzik uyku arkadasi gibi koy yatagina kapat kapiyi uyusun pek kolay olmuyor erkenden uyku egitimini bende destekliyorum ama suan icin bebelere memede uyuma ozgurlugu lutfen

Allah hepinizin yardimcisi olsun canim ins her sey rahata kavusur Amiin

ay tabıkı degıl uzun sürüyor benım kızım egımlı buna alısır gbme gelıyor bu meme ısrarı olmazsa. uyum saglarsa cokıyı olur benım ıcın ya enkotu emınce gaz sorunu kalksa ortadan skntı yok dha emerek uyuyablr ama yatırıyorum hop 10dk snra gaz cıkıyor uyanıyor. 4aydan sonra bıtıyo dıyorlar gazlar tamamen bı ara bıtmıstı anlamadım yıne noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…