Benimkide 2 ay 14 günlük oldu önceden geceleri daha iyi uyuyordu. Bu aralar gece gazdan dönüp duruyor iyi uyuyamiyor gündüz de huysuz sallıyorum hep. Sanırım bu dönem böyle, sonra rahat edicez.Kızlar yardımmmm. 5 gündür bebeğimin gaz problemi hath safhaya ulaştı. Tam geçti derken doruklarda yaşıyoruz. Kıvranıyor, ıkınıyor, ağlıyor.. çok yoruluyorum sürekli ayakta gezmek istiyor. Emme işlemini bile çoğunlukla ayakta yapıyoruz. Sakin çocuğum gitti huysuz bir çocuk geldiNeyin nesidir anlamadım ne yapabilirim gaz sorununu en aza indirgemek için. Atak mıdır nedir
Bende yaptiricam. Lokal anestezi dedi doktor. Birde yanina biberon getir huysuzluk yaparsa operasyon sırasında süt veririz dedi doktor. Benimki biberon almıyor ki ağzına. Doğduğunda biberonla mama takviyesi vermiştik. Ağzına alıp bu nedir dercesine şaşkın şaşkın baktı emmediHe iyi tamamen uyutmasınlar çocuğu ne gerek var. Bazı durumlarda genel anestezi oluyomuş da yaşa göre galiba. Çok anlamasın acı çekmesin yavrum yaa
Bana 6 aydan sonra genel anestezi yapioruz dediler canim. Fazla hareketlenince durduramiyorlar demek kiHe iyi tamamen uyutmasınlar çocuğu ne gerek var. Bazı durumlarda genel anestezi oluyomuş da yaşa göre galiba. Çok anlamasın acı çekmesin yavrum yaa
Ben de emzigini vermistim çocuk cerrahina. Dil alti bagi da kesilmisti. Ben emebilcek mi ya yanarsa dedigimde icerde sekerli su verdik biz sıkıntı olmadi dediBende yaptiricam. Lokal anestezi dedi doktor. Birde yanina biberon getir huysuzluk yaparsa operasyon sırasında süt veririz dedi doktor. Benimki biberon almıyor ki ağzına. Doğduğunda biberonla mama takviyesi vermiştik. Ağzına alıp bu nedir dercesine şaşkın şaşkın baktı emmedi
İlk kızım 4 aylıktı annemlere 15 kişi misafir geldi bebek görmeye 10dk salonda tuttum içeri götürdüm o kadar kalabalıkta durmasın diye güya uyuyacak ne ağladı ne ağladı sakinleştiremedim tamam dedim kalabalıktan rahatsız olduBenden sıkılmış zaar
Aslında ben bu durumdan hoşnutum dünyanın en güzel duygusu bence ama benim ki uyku eğitimden ziyade emerken uyumasi tamamda uyumak içinde emmek istiyo anlatabildimmi bilmiyorum dr reflu yüzünden hemen yatırma Yarim saat dik tut gezdir diyo bu esnada uyaniyo uyumak için tekrar emmek istiyoCanim simdi onun en rahat oldugu yer senin gogsun kucagin. Daha cok kucuk zaten anlamaz ki uyku egitiminden. Ve bence en dogal haklari bu donemde bebeklerin emerek uyumalari. Uyku saatleri duzenli olduktan sonra bence emerek uyumasini problem etme en azindan simdilik
Aslında ben bu durumdan hoşnutum dünyanın en güzel duygusu bence ama benim ki uyku eğitimden ziyade emerken uyumasi tamamda uyumak içinde emmek istiyo anlatabildimmi bilmiyorum dr reflu yüzünden hemen yatırma Yarim saat dik tut gezdir diyo bu esnada uyaniyo uyumak için tekrar emmek istiyo
Başka kalmadı ki
Bizde resmen kısır döngü uyumak için emiyo uyaniyo açlıktan emiyo emerken uyuya kaliyo emzirmek mesele değil yapışık geziyoruz zaten uyumak icin emmesi dediğin gibi bağımlı olmadan uyumasi lazım dr da emmeyle uykuyu bagdastirmasina izin verme diyo nasil becereceksem bakalim deniyecegim bisekilde inşallah başarırızbn bu konuyu yazcaktım daha gecen haftalara dek kendı de uyuyan bebegım bikac gundur meme istıyo uyurken. sonra gaz oluyor. alıstrmadım da yani elımden gelen her degısik yontemı uyguladım bunun tek caresı uyku eğitimi canım. bişeye bagımlı olmadan uyumaları lazım bugece baslayacagm ben
Gittik oyle oyle beslicwn az azda olsa ver dedi yapilabilcek birsey yok biraz sabretmem gerektigini soyledi az az besliyorum tam iciyor derken birdaha basliyor kafa sallamaya arada sigara iciyordum suan icmiyorum bakalim durum ne olacak sigaradan oldunu sanmiyorum cunku mamayada ayni muameleyi yapiyor bi umut iste hemde vicdan yaptim bakalim zaman ne gosterecek bu pazartesi ucaylik kontrol var baska doktora gidecegiz bakalim kilo boy vs duurumlar nasil o ne dicek bu konudaCanım bebeğin ne durumda gittiniz mi doktora
Ben kapatınca tişörtün üstünden çılgınlar gibi emmeye calisiyoBenimki uykusu geldiginde bi aliyo cekiyo birakiyodevamli uykusu geldiğini anliyorum oyuna da cevirmesin diye kapatiyorum kucagimda ninni pis pis hafif salinarak yuruyorum sonra oturdugum yerden pis pis dalinca bırakıyorum yatagina her zaman olmuyor tabi bu bazen direk emerek daliyo gidiyo
Umarım seninki de düzelir emer.simdi kendimi emmek istemesinden sikayetciymisim gibi hissettim.ama dediğim gibi benim sorunun uykuya geçememesiNeguzel bizimki meme fobisi var gordumu basiyo cigligi keske emse soyle tatillere gitsek bu makina yuzunden sehirdisina gidemez olduk
Canım yaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin kuzuyaKızlar merhaba.
Oğlum 4-5 gündür cook hiysuzdu ve geceleri çok sık uyaniyordu. Dün gece de yarım saatte bir nerdeyse.
Meme reddi de birkaç gündür tavan yapmıştı.
Reflusu var ama maflor damla kullandığımızdan beri kusmiyordu . Birkaç gündür kusacak gibi oluyordu.
Bugün doktora gittik.
Bronşit olmuş !!!
Hem de ileri derecede. Şok oldum çünkü burun hiriltisi dışında başka belirti yoktu tabi yukarida saydıklarım dışında. Öksürük ,burun akıntısı vs.
Antibiyotik verdi malesef. Buhar verdi ayrıca reflü için bir şurup daha ekledi.
Hala saşkinim ne ara usuttuk bilemiyorum.
Ama ev çok sıcak usutur diye de yatarken çift battaniyeye sariyorum ondan mı oldu diye düşünüyorum.
Emmemesi de ondan dedi inşaallah cabuk geçer
Cok gecmis olsun canim bende antibiyotik kullandim gerekiyosa yapcak bisey yok kotu mi olsun daha da oksuruk vardi bizde de ondan kullanmistik 3 gunde gitti cok sukur ama 3 gundur burun hiriltisi var genzinden gibi oyle diyince korktum simdi yaKızlar merhaba.
Oğlum 4-5 gündür cook hiysuzdu ve geceleri çok sık uyaniyordu. Dün gece de yarım saatte bir nerdeyse.
Reflusu var ama maflor damla kullandığımızdan beri kusmiyordu . Birkaç gündür kusacak gibi oluyordu.
Bugün doktora gittik.
Bronşit olmuş !!!
Hem de ileri derecede. Şok oldum çünkü burun hiriltisi dışında başka belirti yoktu tabi yukarida saydıklarım dışında. Öksürük ,burun akıntısı vs.
Ama ev çok sıcak usutur diye de yatarken çift battaniyeye sariyorum ondan mı oldu diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba.
Bugün doktora gittik.
Bronşit olmuş !!!
Geçmiş olsun canım. Hemencik iyileşir inşallahKızlar merhaba.
Bugün doktora gittik.
Bronşit olmuş !!!
Bizde kırkından mevlüt okuttuk dedim çocuk perişan olacak o kalabalıkta. Nasıl olacak zaten uyumuyor hiç hep ağlayacak. Ne ağlaması o gurultude horul horul uyudu. Elden ele alıyorlar bunun hiç umurunda değil hala uyuyor. Ben çıt çıkarsam uyanıyor.İlk kızım 4 aylıktı annemlere 15 kişi misafir geldi bebek görmeye 10dk salonda tuttum içeri götürdüm o kadar kalabalıkta durmasın diye güya uyuyacak ne ağladı ne ağladı sakinleştiremedim tamam dedim kalabalıktan rahatsız oldu
Hiç susturamayınca aldım salona gittim ben şok bizim kız sustu tanımadığı kişilerin kucağından kucağına gitti gülücükler ata ata
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun. Benimkinde hırıltı var öksürük burun akıntısı yok. Terleyip geri soğuyunca oluyor. Bir ara hava çok ısındı o ara saçları terlemisti ondan oldu galiba benimkinde de hırıltı. Birde hep kucağımda yatıyordu benim sicagimda eklenince terleme oldu o ara.Kızlar merhaba.
Bugün doktora gittik.
Bronşit olmuş !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?