2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun cnm en kısa sürede sağlığına kavuşsun miniğin

Çoook geçmiş olsun bir an önce iyileşsin kuzu inşallah

Cok gecmis olsun
Dr a gitmeniz cok iyi olmus, kisa surede gecer insallah

Ya sabret de bu çocuğun sıkıntısı nedir allahım ya nasıl doktor bunlar. Sinir oldum umarım doyuyordur karnı canım ya

Geçmiş olsun canım ateş falan yok muydu yahu nasıl anlayacağız biz bu çocukların hastalıklarını. Şimdi sen söyledin birimde burnunda hırıltı var acaba mı diyorum şimdi off offf

Anladim canim dik tutmak yerine yataginin altina kucuk bir yastikta koyabilirsin yarim saat sonrada bebegi yatagin diger ucuna alip yastigi cikarirsin o yarim saatte basinda durabilirsin hem sende yorulmazsin

Doyuyordur insallah ben cok yoruluyorum boyle boyle buyucek artik napalim saglikli sag olsunda senin sıpa nasil nekadarlik oldunuz

Kuzum bizimde hirilti vardi doktor grip dedi bende aok hapsurma yok zaten dogdugundan beri hapsuruyorlar onun disinda ekstra hapsurma yok burun akintisi tikaniklik oksuruk vs yok pazartesi baska doktor gidiceZ bakalim
O ne dicek bu arda bitkisel surupverdi korktum arkadasimizin yazdiginada bizdede meme reddi var insallah kotu bir durum yoktur sizeede cok cok gecmis olsun M Mavisu27

Hemşire hastanede uygulamalı gösterdi ondan sonra evde yaptım. Özellikle sabah uyanınca tıkanmış gibi oluyor hırıltı geliyor, uyguluyorum hapşuruyor zaten kendiliğinden çıkıyor, hırıltı devam ediyorsa otri bebekle çekiyorum. Bence size de uygulamalı göstersin ondan sonra yapın, ilkinde evde yalnız değildim allah korusun genzine kaçar paniklerim diye Benim bebeğim de daha 3 aylık değil. Bende bir kaç damla damlatıyordum, hemşire girdiği gibi geri çıkar yetmez o kadar dedi.

Ben de gireyim içeri ben emziririm deseydin muayeneden sonra bi tarih mi verdi doktor

Allah iyiliğini versin yaa emzik de mantıklıymış. Muayeneye gideyim bakalim ne diyecek doktor. Genel anestezi istemiyorum, o zaman hemen halledelim biz

Ben yaptım beceremedim zaten. Bende gidip hemşireye danisacagim canım. Teşekkür ederim.

Kızlar aspiratör ile günde en fazla kaç kez çekim yapabiliriz. Burun akıntım vardı sinüzite çevirmiş antibiyotik kullanıyorum. Bebeğimin doğdugundan beri burun tıkanıklığı var deniz suyu kullanıyoruz sürekli. Tıkanıklığa hapşurma da eklenince Dr a götürdük henüz başlangıç aşamasında üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ve ayrı bir damla daha verdi çektikten sonra damlatıyorum ama çok tıkanıyor hala. Çekmeden rahatlamıyor günde kaç kez çekebilirim bilgisi olan varmı

Aynisii bende de olduu biliyomusun aman iyide oldu uyumaso uyumasa daha fenaa

Asiri burun aspiratoru kullanimi mukozalara burnda zararlo diye biliyorum canim ama doktorunuz bu sekilde önerdiyse bilemem kuzum ben sabah bi kez cekiyorum bombos biseyde gelmiyo ama hirlti devamm

Hırıltıya ne diyecek bizi bilgilendirir misin canım.

Asiri burun aspiratoru kullanimi mukozalara burnda zararlo diye biliyorum canim ama doktorunuz bu sekilde önerdiyse bilemem kuzum ben sabah bi kez cekiyorum bombos biseyde gelmiyo ama hirlti devamm
Bende günde iki kere yapıyorum birşey de gelmiyor aynı şekilde ama hırıltı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…