İnşallah bir an önce geçer canım.. Çok yorucu oluyor böyleBenimkide 2 ay 14 günlük oldu önceden geceleri daha iyi uyuyordu. Bu aralar gece gazdan dönüp duruyor iyi uyuyamiyor gündüz de huysuz sallıyorum hep. Sanırım bu dönem böyle, sonra rahat edicez.
Geçmiş olsun cnm en kısa sürede sağlığına kavuşsun miniğinKızlar merhaba.
Oğlum 4-5 gündür cook hiysuzdu ve geceleri çok sık uyaniyordu. Dün gece de yarım saatte bir nerdeyse.
Meme reddi de birkaç gündür tavan yapmıştı.
Reflusu var ama maflor damla kullandığımızdan beri kusmiyordu . Birkaç gündür kusacak gibi oluyordu.
Bugün doktora gittik.
Bronşit olmuş !!!
Hem de ileri derecede. Şok oldum çünkü burun hiriltisi dışında başka belirti yoktu tabi yukarida saydıklarım dışında. Öksürük ,burun akıntısı vs.
Antibiyotik verdi malesef. Buhar verdi ayrıca reflü için bir şurup daha ekledi.
Hala saşkinim ne ara usuttuk bilemiyorum.
Ama ev çok sıcak usutur diye de yatarken çift battaniyeye sariyorum ondan mı oldu diye düşünüyorum.
Emmemesi de ondan dedi inşaallah cabuk geçer
Çoook geçmiş olsun bir an önce iyileşsin kuzu inşallahKızlar merhaba.
Oğlum 4-5 gündür cook hiysuzdu ve geceleri çok sık uyaniyordu. Dün gece de yarım saatte bir nerdeyse.
Reflusu var ama maflor damla kullandığımızdan beri kusmiyordu . Birkaç gündür kusacak gibi oluyordu.
Bugün doktora gittik.
Bronşit olmuş !!!
Hem de ileri derecede. Şok oldum çünkü burun hiriltisi dışında başka belirti yoktu tabi yukarida saydıklarım dışında. Öksürük ,burun akıntısı vs.
Ama ev çok sıcak usutur diye de yatarken çift battaniyeye sariyorum ondan mı oldu diye düşünüyorum.
Cok gecmis olsunKızlar merhaba.
Bugün doktora gittik.
Bronşit olmuş !!!
Gittik oyle oyle beslicwn az azda olsa ver dedi yapilabilcek birsey yok biraz sabretmem gerektigini soyledi az az besliyorum tam iciyor derken birdaha basliyor kafa sallamaya arada sigara iciyordum suan icmiyorum bakalim durum ne olacak sigaradan oldunu sanmiyorum cunku mamayada ayni muameleyi yapiyor bi umut iste hemde vicdan yaptim bakalim zaman ne gosterecek bu pazartesi ucaylik kontrol var baska doktora gidecegiz bakalim kilo boy vs duurumlar nasil o ne dicek bu konuda
Kızlar merhaba.
Bugün doktora gittik.
Bronşit olmuş !!!
Aslında ben bu durumdan hoşnutum dünyanın en güzel duygusu bence ama benim ki uyku eğitimden ziyade emerken uyumasi tamamda uyumak içinde emmek istiyo anlatabildimmi bilmiyorum dr reflu yüzünden hemen yatırma Yarim saat dik tut gezdir diyo bu esnada uyaniyo uyumak için tekrar emmek istiyo
Doyuyordur insallah ben cok yoruluyorum boyle boyle buyucek artik napalim saglikli sag olsunda senin sıpa nasil nekadarlik oldunuzYa sabret de bu çocuğun sıkıntısı nedir allahım ya nasıl doktor bunlar. Sinir oldum umarım doyuyordur karnı canım ya
Geçmiş olsun canım ateş falan yok muydu yahu nasıl anlayacağız biz bu çocukların hastalıklarını. Şimdi sen söyledin birimde burnunda hırıltı var acaba mı diyorum şimdi off offf
Kuzum bizimde hirilti vardi doktor grip dedi bende aok hapsurma yok zaten dogdugundan beri hapsuruyorlar onun disinda ekstra hapsurma yok burun akintisi tikaniklik oksuruk vs yok pazartesi baska doktor gidiceZ bakalimYa sabret de bu çocuğun sıkıntısı nedir allahım ya nasıl doktor bunlar. Sinir oldum umarım doyuyordur karnı canım ya
Geçmiş olsun canım ateş falan yok muydu yahu nasıl anlayacağız biz bu çocukların hastalıklarını. Şimdi sen söyledin birimde burnunda hırıltı var acaba mı diyorum şimdi off offf
Hemşire hastanede uygulamalı gösterdi ondan sonra evde yaptım. Özellikle sabah uyanınca tıkanmış gibi oluyor hırıltı geliyor, uyguluyorum hapşuruyor zaten kendiliğinden çıkıyor, hırıltı devam ediyorsa otri bebekle çekiyorum. Bence size de uygulamalı göstersin ondan sonra yapın, ilkinde evde yalnız değildim allah korusun genzine kaçar paniklerim diye Benim bebeğim de daha 3 aylık değil. Bende bir kaç damla damlatıyordum, hemşire girdiği gibi geri çıkar yetmez o kadar dedi.İki kere doktora götürdük. İlerlerse getir dedi. Bende aynı şekilde yapsam becerebilir miyim acaba. Sizde burnu dolunca evde de yapıyor musunuz. Ben üçer damla damlatiyorum eğer burnunda birşey görürsem temizliyorum.daha çok küçük 2 ay 13 günlük. Okadar serumu sikabilir miyim ki. Geçen iğneye gittik hemşire anlatacaktı iğneden sonra aglayinca kaldı. Çok teşekkür ederim bende evde denemeye çalışacağım.
haklısın canım sabredeyim belki ataktandırMama alma canim gecici bir durumdur iyice sogur memeden bence yinede tabiki sen bilirsin.unutturup memeyi ver istersen israrci olma o anda veya uyku gecisinde
Bende yaptiricam. Lokal anestezi dedi doktor. Birde yanina biberon getir huysuzluk yaparsa operasyon sırasında süt veririz dedi doktor. Benimki biberon almıyor ki ağzına. Doğduğunda biberonla mama takviyesi vermiştik. Ağzına alıp bu nedir dercesine şaşkın şaşkın baktı emmedi
Bana 6 aydan sonra genel anestezi yapioruz dediler canim. Fazla hareketlenince durduramiyorlar demek ki
Ben de emzigini vermistim çocuk cerrahina. Dil alti bagi da kesilmisti. Ben emebilcek mi ya yanarsa dedigimde icerde sekerli su verdik biz sıkıntı olmadi dediben de o anin stresiyle ne sekerli suyu len siz diil misiniz sakin bisi vermeyin sadece anne sutu vereceksin diyen diyemedim
Henüz gitmedik penisinin resmini istedi önce. Eşim müsait olunca gidicez.Ben de gireyim içeri ben emziririm deseydinmuayeneden sonra bi tarih mi verdi doktor
Ben yaptım beceremedim zaten. Bende gidip hemşireye danisacagim canım. Teşekkür ederim.Hemşire hastanede uygulamalı gösterdi ondan sonra evde yaptım. Özellikle sabah uyanınca tıkanmış gibi oluyor hırıltı geliyor, uyguluyorum hapşuruyor zaten kendiliğinden çıkıyor, hırıltı devam ediyorsa otri bebekle çekiyorum. Bence size de uygulamalı göstersin ondan sonra yapın, ilkinde evde yalnız değildim allah korusun genzine kaçar paniklerim diye Benim bebeğim de daha 3 aylık değil. Bende bir kaç damla damlatıyordum, hemşire girdiği gibi geri çıkar yetmez o kadar dedi.
Aynisii bende de olduu biliyomusun aman iyide oldu uyumaso uyumasa daha fenaaBizde kırkından mevlüt okuttuk dedim çocuk perişan olacak o kalabalıkta. Nasıl olacak zaten uyumuyor hiç hep ağlayacak. Ne ağlaması o gurultude horul horul uyudu. Elden ele alıyorlar bunun hiç umurunda değil hala uyuyor. Ben çıt çıkarsam uyanıyor.
Asiri burun aspiratoru kullanimi mukozalara burnda zararlo diye biliyorum canim ama doktorunuz bu sekilde önerdiyse bilemem kuzum ben sabah bi kez cekiyorum bombos biseyde gelmiyo ama hirlti devammKızlar aspiratör ile günde en fazla kaç kez çekim yapabiliriz. Burun akıntım vardı sinüzite çevirmiş antibiyotik kullanıyorum. Bebeğimin doğdugundan beri burun tıkanıklığı var deniz suyu kullanıyoruz sürekli. Tıkanıklığa hapşurma da eklenince Dr a götürdük henüz başlangıç aşamasında üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ve ayrı bir damla daha verdi çektikten sonra damlatıyorum ama çok tıkanıyor hala. Çekmeden rahatlamıyor günde kaç kez çekebilirim bilgisi olan varmı
Hırıltıya ne diyecek bizi bilgilendirir misin canım.Kuzum bizimde hirilti vardi doktor grip dedi bende aok hapsurma yok zaten dogdugundan beri hapsuruyorlar onun disinda ekstra hapsurma yok burun akintisi tikaniklik oksuruk vs yok pazartesi baska doktor gidiceZ bakalim
O ne dicek bu arda bitkisel surupverdi korktum arkadasimizin yazdiginada bizdede meme reddi var insallah kotu bir durum yoktur sizeede cok cok gecmis olsun M Mavisu27
Bende günde iki kere yapıyorum birşey de gelmiyor aynı şekilde ama hırıltı var.Asiri burun aspiratoru kullanimi mukozalara burnda zararlo diye biliyorum canim ama doktorunuz bu sekilde önerdiyse bilemem kuzum ben sabah bi kez cekiyorum bombos biseyde gelmiyo ama hirlti devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?